You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τέλος η δημόσια κ δωρέαν παιδεία(I love America)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 193
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
μα και οι υπόλοιποι το συνειδητοποιούμε απλώς αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι είμαστε κι εμείς μέρος του προβλήματος και όχι οι φωτεινές εξαιρέσεις, τέτοιες δεν υπάρχουν
εντιτ¨αφού το συμπλήρωσες, είδα ότι χρησιμοποίησες γ' πληθυντικό αντί για α' τι λέει η επιστήμη σου γι'αυτό , έγινε συνειδητά ή ασυνείδητα
συνειδητοτατα...αναφερομαι σε αυτου που θεωρουν τον εαυτο τους εξαιρεσεις...
οι κοινωνικοι λειτουργοι βεβαια δεν ασχολουνται με το συνειδητο και το ασυνειδητο...ισως δεν το ηξερες αυτο...
rouKoun13
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 62
- Πόντοι
- 16
πρωτον ας φυγουν ορισμενοι καθηγητες μονιμοι που ουτε μαθημα κανουν ουτε στην εξεταστικη βαζουν πραγματα που εχουν διδαξει και διορθωνουν οπως τους καυλωσει.
και επιπλεον για καθε σχολη να φτιαχτει ενα προγραμμα σπουδων που να ανταποκρινεται στην αγορα εργασιας του σημερα.
Φτασαμε να κανουμε μαθηματικα στην σχολη με διπλα ολοκληρωματα(τα οποια αργοτερα δεν θα χρειαστουν πουθενα)για να βαζουν χερι στις επιδοτησεις οι μαθηματικοι της σχολης μου.
οσο για τους αιωνιους καταλαμβανουν θεσεις σε εργαστηρια και επειδη υπαρχει σειρα προτεραιοτητας σ παιρνουν την θεση και μετα δεν πατανε!
και επιπλεον για καθε σχολη να φτιαχτει ενα προγραμμα σπουδων που να ανταποκρινεται στην αγορα εργασιας του σημερα.
Φτασαμε να κανουμε μαθηματικα στην σχολη με διπλα ολοκληρωματα(τα οποια αργοτερα δεν θα χρειαστουν πουθενα)για να βαζουν χερι στις επιδοτησεις οι μαθηματικοι της σχολης μου.
οσο για τους αιωνιους καταλαμβανουν θεσεις σε εργαστηρια και επειδη υπαρχει σειρα προτεραιοτητας σ παιρνουν την θεση και μετα δεν πατανε!
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Ψυχολόγα ή ψυχιατρέσσα είσαι εσύ...τέλος.συνειδητοτατα...αναφερομαι σε αυτου που θεωρουν τον εαυτο τους εξαιρεσεις...
οι κοινωνικοι λειτουργοι βεβαια δεν ασχολουνται με το συνειδητο και το ασυνειδητο...ισως δεν το ηξερες αυτο...
Επίσης είσαι κ πασιονάρια των εξαρχείων.
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
φυσικά και δεν το ήξερα δεν είμαι κοινωνικός λειτουργός για να το ξέρωσυνειδητοτατα...αναφερομαι σε αυτου που θεωρουν τον εαυτο τους εξαιρεσεις...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
φυσικά και δεν το ήξερα δεν είμαι κοινωνικός λειτουργός για να το ξέρω
εγω που ειμαι στο λεω για να σε διευκολυνω....βεβαια το συμπερασμα ειναι οτι μαλλον δεν εισαι ιδιαιτερα παρατηρητικος γιατι κατα καιρους εχω γραψει για σχολες...πιθανοτατα η παρατηρητικοτητα σου να περιοριζεται στα ποστ της στιγμης
Ψυχολόγα ή ψυχιατρέσσα είσαι εσύ...τέλος.
Επίσης είσαι κ πασιονάρια των εξαρχείων.
ισως
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
α επίσης δεν αναφέρθηκες σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους εξαιρέσεις αλλά έλεγες ότι όλοι χρησιμοποίησαν το σύστημα κατά το δοκούν προφανώς πιστεύεις υποσυνείδητα ότι δεν το χρησιμοποίησες άρα δεν θεωρείς ότι είσαι μέρος του προβλήματος άρα πιστεύεις ότι ανήκεις στις εξαιρέσειςσυνειδητοτατα...αναφερομαι σε αυτου που θεωρουν τον εαυτο τους εξαιρεσεις...
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Μη μου λες εμένα ίσως μη μου λες εμένα ίσως
Επισκέπτης
απλά ο κλασσικός ελληναςκαριολης είναι και μαλακας και δεν το αντιλαμβάνεται.
Γιατί πάντα μα ΠΑΝΤΑ πιστεύει πως είναι εξασφαλισμένος και η καμπάνα βαράει πάντα για άλλους.
Αμ δε..
Έρχεται η ώρα τους να φάνε το καυλί από αυτούς που υπερασπίζονται με πάθος..
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
πιστευεις οτι θα πεσω στη συγκεκριμενη παγιδα? ειναι δυνατον να με εχεις για τοσο ηλιθια? η διαφορα με αυτους που περιγραφεις ειναι οτι το συνειδητοποιησα σχετικα συντομα και ακομα και τωρα καθημερινα συνειδητοποιω το μεγεθος αυτου...δε νομιζω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις...ολοι λιγο πολυ χρησιμοποιησαν το συστημα κατα το δοκουν....
α επίσης δεν αναφέρθηκες σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους εξαιρέσεις αλλά έλεγες ότι όλοι χρησιμοποίησαν το σύστημα κατά το δοκούν προφανώς πιστεύεις υποσυνείδητα ότι δεν το χρησιμοποίησες άρα δεν θεωρείς ότι είσαι μέρος του προβλήματος άρα πιστεύεις ότι ανήκεις στις εξαιρέσεις
ολα νιανια πρεπει να στα κανουμε ε?
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Τί έκανε το πασόκ;;;Ρε ροζ αρχίδι, [size=30pt]το επάρατο ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον προσπάθησε να διορθώσει κάτι με το νόμο Διαμαντοπούλου[/size]. Εσείς οι αριστεροί της ψωλής όμως βγήκατε στα κεραμίδια μαζί με τους πρυτάνεις και πλακώνατε στο ξύλο όποιον προσπαθούσε να τον εφαρμόσει. Γι'αυτό λοιπόν βούλωσε το, όπως θα έλεγε και κάποια ψυχή "δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς".
[size=60pt]ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ!!!!!![/size]
Επισκέπτης
Έρι κούκλα μου τα λες άψογα.
Τα λες όμως και τζάμπα..
Τα λες όμως και τζάμπα..
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
έπρεπε να γράψεις όλοι μαζί χρησιμοποιήσαμε το σύστημα, όχι χρησιμοποίησαν, έτσι μοιάζει σαν να προσπαθείς να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω (άρα μέσα σου πιστεύεις ότι αποτελείς εξαίρεση)ολα νιανια πρεπει να στα κανουμε ε?
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
έπρεπε να γράψεις όλοι μαζί χρησιμοποιήσαμε το σύστημα, όχι χρησιμοποίησαν, έτσι μοιάζει σαν να προσπαθείς να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω (άρα μέσα σου πιστεύεις ότι αποτελείς εξαίρεση)
το ρημα "χρησιμοποιησαν" αναφερεται στη φραση "δεν υπαρχουν εξαιρεσεις" οπου εννοει αυτους που θεωρουν τους εαυτους τους εξαιρεσεις...πολτο πρεπει να στο κανω?
απο τη στιγμη που εγραψα οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου εξαιρεση προφανως και εχω χρησιμοποιησει το συστημα...
νομιζα οτι μιλαω με αποφοιτους λυκειου
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
σαρουμαν ξερεις τι ειπα και τι εννοω και πιστευω οτι καταλαβες. μαθημα α γυμνασιου για παιδεια και μορφωση δεν θα κανουμε αποψε. τα πραγματα ειναι πολυ απλα. τα εξεθεσα δεν θα λεμε τα ιδια και τα ιδια. Η χωρα πασχει για τα καλα οχι σε οικονομικο επιπεδο αλλα σε επιπεδο σκεψης. ειναι εμφανες.τωρα αν εσυ μου απαντας οτι η προσβαση στην παιδεια των ασθενεστερων δημιουργει ανεργια ε εχουμε χασει την μπαλιτσα.... γιατι μανα μου ο υπερφυαλος παπαρας γονιος ο αμορφωτος (και δεν εννοω οτι δεν εβγαλε πανεπιστημιο γιατι μερικοι μασσημενη τροφη θετε) εστειλε τον υιο στο πανεπιστημιο και την κορουλα αλλα πηρε εργατες για τα χωραφια... και δεν εβαλε τα παιδια του να εργαστουν να τους μαθει την αξια του χρηματος και της εργασιας.. μετα ομως του εφταιξε ομεταναστης η ανεργια η δωρεαν παιδεια που δεν ανοιξε διευθυντικες θεσεις στα παιδια του και αλλες παπαντζες. για κουνηστε λιγακι το κεφαλι λεω εγω. εχει κατι μεσα; χαχαχααχΜαρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...ίσως είσαι μικρή κάνεις όνειρα..βλέπεις τα πράγματα ουμανιστικά..
Εχεις δίκιο.
Αλλά η δημόσια και δωρεάν παιδεία παρήγαγε, άθελα της, στρατιές ανέργων..
Ρεαλιστικά η παιδεία που προσφέρεται τα 30 τελευταία χρόνια ήταν ανώφελη για την (πρόσεξε) βιοτική ευμάρεια του Ελληνα.
Και φυσικά κάποιοι βολευτηκαν σε αυτη.
Τα παιδιά μπαινουν και βγαίνουν απο τα σχολεια...απο το νηπιαγωγείο ως το Πανεπιστήμιο...πληρώνοντας την παραπαιδεία, παίρνοντας έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, άλλοτε χρήσιμων και άλλοτε άχρηστων για τη μετέπειτα εξέλιξη και πιθανή ανέλιξη τους.
Ετσι δημιουργηθηκαν στρατιές "μορφωμένων" Ελλήνων που απλά έμειναν άνεργοι.. Και σε κλασικά χειρονακτικά επαγγέλματα ήρθαν στρατιές λαθρομεταναστών-ειλώτων και έκαναν την ανεργία πιο έντονη... γιατί ορισμένοι επαγγελματικοι δίοδοι έφραξαν..
Δε φταίει μονο το σύστημα...φταίει και αδηφάγος επιθυμία του Ελληνα γονιού να μορφώσει το παιδι του με κάθε τρόπο..ανεξάρτητα αν αυτό είναι σε θέση ή όχι να δεχτει όλο αυτο τον όγκο πληροφοριών..μέσα απο ένα σύστημα Παιδείας που μπουκωσε σαν παραγεμισμένος βόθρος...
Η Παιδεία δε συνάδει πάντα με μόρφωση... Νομίζω πως αποκλίνει μάλιστα..
Κάπου πιο κάτω υπάρχουν και άλλες αξίες, όπως το ήθος και η ηθική διαμορφωση μιας σωστής προσωπικότητας...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
καλά καλά ;) το υποσυνείδητό σου σε ελέγχει πάντως έχω βγάλει λύκειοτο ρημα "χρησιμοποιησαν" αναφερεται στη φραση "δεν υπαρχουν εξαιρεσεις" οπου εννοει αυτους που θεωρουν τους εαυτους τους εξαιρεσεις...πολτο πρεπει να στο κανω?
απο τη στιγμη που εγραψα οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου εξαιρεση προφανως και εχω χρησιμοποιησει το συστημα...
νομιζα οτι μιλαω με αποφοιτους λυκειου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
καλά καλά ;) το υποσυνείδητό σου σε ελέγχει πάντως έχω βγάλει λύκειο
αφου το εχεις βγαλει λοιπον σταματα να εχεις αποριες δημοτικου
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Έχεις βγάλει κ ψυχιατρική ή ψυχολογία;;;καλά καλά ;) το υποσυνείδητό σου σε ελέγχει πάντως έχω βγάλει λύκειο
pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Και η παιδεία μπουρδέλο κ πουτάνα είναι...μια χαρά ταιριάζει...όλα αυτά τα πολιτικά σκατά δεν έχετε πουθενα αλλού να τα πείτε ? εδώ είναι για μπουρδελα και πουτάνες....