Νέα

Τέλος η δημόσια κ δωρέαν παιδεία(I love America)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pz89
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 193
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
αρα , συμπέρασμα,  οι αναγνώστες του φόρουμ δεν  διψάνε για τρελό σεξ αλλά για βαθειά μόρφωση.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
μα και οι υπόλοιποι το συνειδητοποιούμε απλώς αρνούμαστε να παραδεχτούμε ότι είμαστε κι εμείς μέρος του προβλήματος και όχι οι φωτεινές εξαιρέσεις, τέτοιες δεν υπάρχουν

εντιτ¨αφού το συμπλήρωσες, είδα ότι χρησιμοποίησες γ' πληθυντικό αντί για α' :birdman: τι λέει η επιστήμη σου γι'αυτό , έγινε συνειδητά ή ασυνείδητα :birdman:

συνειδητοτατα...αναφερομαι σε αυτου που θεωρουν τον εαυτο τους εξαιρεσεις... :birdman:

οι κοινωνικοι λειτουργοι βεβαια δεν ασχολουνται με το συνειδητο και το ασυνειδητο...ισως δεν το ηξερες αυτο...

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
πρωτον ας φυγουν ορισμενοι καθηγητες μονιμοι που ουτε μαθημα κανουν ουτε στην εξεταστικη βαζουν πραγματα που εχουν διδαξει και διορθωνουν οπως τους καυλωσει.
και επιπλεον για καθε σχολη να φτιαχτει ενα προγραμμα σπουδων που να ανταποκρινεται στην αγορα εργασιας του σημερα.
Φτασαμε να κανουμε μαθηματικα στην σχολη με διπλα ολοκληρωματα(τα οποια αργοτερα δεν θα χρειαστουν πουθενα)για να βαζουν χερι στις επιδοτησεις οι μαθηματικοι της σχολης μου.
οσο για τους αιωνιους καταλαμβανουν θεσεις σε εργαστηρια και επειδη υπαρχει σειρα προτεραιοτητας σ παιρνουν την θεση και μετα δεν πατανε! :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
συνειδητοτατα...αναφερομαι σε αυτου που θεωρουν τον εαυτο τους εξαιρεσεις... :birdman:

οι κοινωνικοι λειτουργοι βεβαια δεν ασχολουνται με το συνειδητο και το ασυνειδητο...ισως δεν το ηξερες αυτο...
Ψυχολόγα ή ψυχιατρέσσα είσαι εσύ...τέλος. :birdman:

Επίσης είσαι κ πασιονάρια των εξαρχείων. :sunglasses:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

φυσικά και δεν το ήξερα δεν είμαι κοινωνικός λειτουργός για να το ξέρω :birdman: :birdman:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
φυσικά και δεν το ήξερα δεν είμαι κοινωνικός λειτουργός για να το ξέρω :birdman: :birdman:

εγω που ειμαι στο λεω για να σε διευκολυνω....βεβαια το συμπερασμα ειναι οτι μαλλον δεν εισαι ιδιαιτερα παρατηρητικος γιατι κατα καιρους εχω γραψει για σχολες...πιθανοτατα η παρατηρητικοτητα σου να περιοριζεται στα ποστ της στιγμης :)

Ψυχολόγα ή ψυχιατρέσσα είσαι εσύ...τέλος. :birdman:

Επίσης είσαι κ πασιονάρια των εξαρχείων. :sunglasses:

ισως

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
α επίσης δεν αναφέρθηκες σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους εξαιρέσεις αλλά έλεγες ότι όλοι χρησιμοποίησαν το σύστημα κατά το δοκούν :birdman: προφανώς πιστεύεις υποσυνείδητα ότι δεν το χρησιμοποίησες άρα δεν θεωρείς ότι είσαι μέρος του προβλήματος άρα πιστεύεις ότι ανήκεις στις εξαιρέσεις :birdman:

Επισκέπτης
απλά ο κλασσικός ελληναςκαριολης είναι και μαλακας και δεν το αντιλαμβάνεται.

Γιατί πάντα μα ΠΑΝΤΑ πιστεύει πως είναι εξασφαλισμένος και η καμπάνα βαράει πάντα για άλλους.
Αμ δε..

Έρχεται η ώρα τους να φάνε το καυλί από αυτούς που υπερασπίζονται με πάθος..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
πιστευεις οτι θα πεσω στη συγκεκριμενη παγιδα? ειναι δυνατον να με εχεις για τοσο ηλιθια? η διαφορα με αυτους που περιγραφεις ειναι οτι το συνειδητοποιησα σχετικα συντομα και ακομα και τωρα καθημερινα συνειδητοποιω το μεγεθος αυτου...δε νομιζω οτι υπαρχουν εξαιρεσεις...ολοι λιγο πολυ χρησιμοποιησαν το συστημα κατα το δοκουν....

α επίσης δεν αναφέρθηκες σε αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους εξαιρέσεις αλλά έλεγες ότι όλοι χρησιμοποίησαν το σύστημα κατά το δοκούν :birdman: προφανώς πιστεύεις υποσυνείδητα ότι δεν το χρησιμοποίησες άρα δεν θεωρείς ότι είσαι μέρος του προβλήματος άρα πιστεύεις ότι ανήκεις στις εξαιρέσεις :birdman:

ολα νιανια πρεπει να στα κανουμε ε?

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ρε ροζ αρχίδι, [size=30pt]το επάρατο ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον προσπάθησε να διορθώσει κάτι με το νόμο Διαμαντοπούλου[/size]. Εσείς οι αριστεροί της ψωλής όμως βγήκατε στα κεραμίδια μαζί με τους πρυτάνεις και πλακώνατε στο ξύλο όποιον προσπαθούσε να τον εφαρμόσει. Γι'αυτό λοιπόν βούλωσε το, όπως θα έλεγε και κάποια ψυχή "δεν δικαιούσαι δια να ομιλείς". :birdman:
Τί έκανε το πασόκ;;; :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[size=60pt]ΠΟΣΟ ΜΑ ΠΟΣΟ ΠΑΣΟΚΟΣΚΥΛΟ!!!!!![/size]

Επισκέπτης
Έρι κούκλα μου τα λες άψογα.
Τα λες όμως και τζάμπα..

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ολα νιανια πρεπει να στα κανουμε ε?
έπρεπε να γράψεις όλοι μαζί χρησιμοποιήσαμε το σύστημα, όχι χρησιμοποίησαν, έτσι μοιάζει σαν να προσπαθείς να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω (άρα μέσα σου πιστεύεις ότι αποτελείς εξαίρεση)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
έπρεπε να γράψεις όλοι μαζί χρησιμοποιήσαμε το σύστημα, όχι χρησιμοποίησαν, έτσι μοιάζει σαν να προσπαθείς να βγάλεις την ουρά σου απ'έξω (άρα μέσα σου πιστεύεις ότι αποτελείς εξαίρεση)

το ρημα "χρησιμοποιησαν" αναφερεται στη φραση "δεν υπαρχουν εξαιρεσεις" οπου εννοει αυτους που θεωρουν τους εαυτους τους εξαιρεσεις...πολτο πρεπει να στο κανω?
απο τη στιγμη που εγραψα οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου εξαιρεση προφανως και εχω χρησιμοποιησει το συστημα...
νομιζα οτι μιλαω με αποφοιτους λυκειου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Μαρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι...ίσως είσαι μικρή κάνεις όνειρα..βλέπεις τα πράγματα ουμανιστικά..
Εχεις δίκιο.

Αλλά η δημόσια και δωρεάν παιδεία παρήγαγε, άθελα της, στρατιές ανέργων..
Ρεαλιστικά η παιδεία που προσφέρεται τα 30 τελευταία χρόνια ήταν ανώφελη για την (πρόσεξε) βιοτική ευμάρεια του Ελληνα.
Και φυσικά κάποιοι βολευτηκαν σε αυτη.
Τα παιδιά μπαινουν και βγαίνουν απο τα σχολεια...απο το νηπιαγωγείο ως το Πανεπιστήμιο...πληρώνοντας την παραπαιδεία, παίρνοντας έναν τεράστιο όγκο πληροφοριών, άλλοτε χρήσιμων και άλλοτε άχρηστων για τη μετέπειτα εξέλιξη και πιθανή ανέλιξη τους.
Ετσι δημιουργηθηκαν στρατιές "μορφωμένων" Ελλήνων που απλά έμειναν άνεργοι.. Και σε κλασικά χειρονακτικά επαγγέλματα ήρθαν στρατιές λαθρομεταναστών-ειλώτων και έκαναν την ανεργία πιο έντονη... γιατί ορισμένοι επαγγελματικοι δίοδοι έφραξαν..
Δε φταίει μονο το σύστημα...φταίει και αδηφάγος επιθυμία του Ελληνα γονιού να μορφώσει το παιδι του με κάθε τρόπο..ανεξάρτητα αν αυτό είναι σε θέση ή όχι να δεχτει όλο αυτο τον όγκο πληροφοριών..μέσα απο ένα σύστημα Παιδείας που μπουκωσε σαν παραγεμισμένος βόθρος...
Η Παιδεία δε συνάδει πάντα με μόρφωση... Νομίζω πως αποκλίνει μάλιστα..
Κάπου πιο κάτω υπάρχουν και άλλες αξίες, όπως το ήθος και η ηθική διαμορφωση μιας σωστής προσωπικότητας...
σαρουμαν ξερεις τι ειπα και τι εννοω και πιστευω οτι καταλαβες.  μαθημα α γυμνασιου για παιδεια και μορφωση δεν θα κανουμε αποψε. τα πραγματα ειναι πολυ απλα. τα εξεθεσα δεν θα λεμε τα ιδια και τα ιδια. Η χωρα πασχει για τα καλα οχι σε οικονομικο επιπεδο αλλα σε επιπεδο σκεψης. ειναι εμφανες.τωρα αν εσυ μου απαντας οτι η προσβαση στην παιδεια των ασθενεστερων δημιουργει ανεργια ε εχουμε χασει την μπαλιτσα.... γιατι μανα μου ο υπερφυαλος παπαρας γονιος ο αμορφωτος (και δεν εννοω οτι δεν εβγαλε πανεπιστημιο γιατι μερικοι μασσημενη τροφη θετε) εστειλε τον υιο στο πανεπιστημιο και την κορουλα αλλα πηρε εργατες για τα χωραφια... και δεν εβαλε τα παιδια του να εργαστουν να τους μαθει την αξια του χρηματος και της εργασιας.. μετα ομως του εφταιξε ομεταναστης η ανεργια η δωρεαν παιδεια που δεν ανοιξε διευθυντικες θεσεις στα παιδια του και αλλες παπαντζες. για κουνηστε λιγακι το κεφαλι λεω εγω. εχει κατι μεσα; χαχαχααχ

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
το ρημα "χρησιμοποιησαν" αναφερεται στη φραση "δεν υπαρχουν εξαιρεσεις" οπου εννοει αυτους που θεωρουν τους εαυτους τους εξαιρεσεις...πολτο πρεπει να στο κανω?
απο τη στιγμη που εγραψα οτι δεν θεωρω τον εαυτο μου εξαιρεση προφανως και εχω χρησιμοποιησει το συστημα...
νομιζα οτι μιλαω με αποφοιτους λυκειου
καλά καλά ;) το υποσυνείδητό σου σε ελέγχει :) πάντως έχω βγάλει λύκειο :birdman:

tawara

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
998
Πόντοι
96
:shit:  όλα αυτά τα πολιτικά σκατά δεν έχετε πουθενα αλλού να τα πείτε ?  εδώ είναι για μπουρδελα και πουτάνες....

OP
OP
pz89

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:shit:  όλα αυτά τα πολιτικά σκατά δεν έχετε πουθενα αλλού να τα πείτε ?  εδώ είναι για μπουρδελα και πουτάνες....
Και η παιδεία μπουρδέλο κ πουτάνα είναι...μια χαρά ταιριάζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom