You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.493
- Πόντοι
- 11.956
Driver1981
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2022
- Like
- 6.712
- Πόντοι
- 1.056
Εγώ πάντως έκανα ζουμ στο μουνάκι της...Καλησπέρα μυστες
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 1.071
Ρε μυστες μου ας μου λύσει κάποιος αυτή την απορία....γυναίκες που φοράνε τέτοιο μήνα σανδαλακι η τον χειμώνα αυτό το καυλοτακουνοπεδυλο που δένει ...τι φάση;;; (Δεν λέω γουστάρω να τα βλέπω ) αλλά η θέμα πρέπει να έχουν η γουστάρουν να δείχνουν τα πατουσακια τουςΓια το μωρό είναι ακόμη καλοκαίρι
aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.493
- Πόντοι
- 11.956
Τα καυλοτακούνο πέδιλα τα φοράνε μύστη χειμώνα μόνο όσες ξέρουν ....εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά ....γυναίκα τον χειμώνα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και δυχτι καλσόν σε έξοδο ....οποίος είναι μαζί θα περάσει καλά ...
συμφωνώ και επαυξάνωΤα καυλοτακούνο πέδιλα τα φοράνε μύστη χειμώνα μόνο όσες ξέρουν ....εκεί καταλαβαίνεις την διαφορά ....γυναίκα τον χειμώνα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και δυχτι καλσόν σε έξοδο ....οποίος είναι μαζί θα περάσει καλά ...
Διαγραμμένο μέλος 215864
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Νοε 2021
- Like
- 3.709
- Πόντοι
- 456
65 είναι η κύρια;Καλημερούδια
dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.099
- Πόντοι
- 22.886
Που να ξέρω ρε τύπε δεν τις τα έχω γλύψει !65 είναι η κύρια;
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 1.071
Ρε παίδες με έχει πιάσει πατουσολυσα τελευταία πείτε καμιά από Φυλής και γενικά πέριξ που να έχει ωραία και καθαρά πατουσακια για γλυψιμο!!! Δεν με νοιάζει τίποτα άλλο
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 1.071
Παίδες σοσ χρειάζομαι μια με κομψό - τέλειο πετιτ πατουσακι από Φυλής!!! Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας στείλει!!!
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.436
--Φυλης 59 ισογειο βραδυ αργα..αννα απο αλβανια με το ραστα μαλλι...τελειες πατουσες και γουσταρει πολυ να τις της γλυφεις και να τις μυριζειςΠαίδες σοσ χρειάζομαι μια με κομψό - τέλειο πετιτ πατουσακι από Φυλής!!! Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας στείλει!!!
--Φωκαιας 13 οροφος βραδυ αργα επισης Αννα απο αλβανια μελαχρινο ισιο μαλλι με γυαλακια μυωπιας...ξετρελαινεται οταν η γλωσσα σου ακουμπαει τις πατουσες της...
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.436
ολες οι πουτανες ειτε σε μπουρδελα ειτε βιζιτες και γενικα ολες οι γυναικες γουσταρουν ποδολαγνεια...δεν λενε οχι...δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ γυναικα επαγγελματιας και μη που να μην γουσταρε να της γλειφεις να της φιλας και να της μυριζεις της πατουσες....σε ΟΛΕΣ αρεσει...και γιαυτο νιωθω ευγνωμων....παντα εκμεταλλευομαι αυτο το θειο δωρο σαν προκαταρκτικο το οποιο παντα με καυλωνει και με προετοιμαζει για το γαμησι που θα ακολουθησει.....Παίδες σοσ χρειάζομαι μια με κομψό - τέλειο πετιτ πατουσακι από Φυλής!!! Άμα ξέρει κάποιος κάτι ας στείλει!!!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
το θεμα με την Φυλης ειναι να μην πατανε ξυπολητες ... γιατι το ειχα δει και αυτο και δεν περασα στο παρασυνθημα που και εμενα με τρελαινει....οποτε προτιμουσα να ειναι αρχη της βαρδιας!!!ολες οι πουτανες ειτε σε μπουρδελα ειτε βιζιτες και γενικα ολες οι γυναικες γουσταρουν ποδολαγνεια...δεν λενε οχι...δεν μου εχει τυχει ΠΟΤΕ γυναικα επαγγελματιας και μη που να μην γουσταρε να της γλειφεις να της φιλας και να της μυριζεις της πατουσες....σε ΟΛΕΣ αρεσει...και γιαυτο νιωθω ευγνωμων....παντα εκμεταλλευομαι αυτο το θειο δωρο σαν προκαταρκτικο το οποιο παντα με καυλωνει και με προετοιμαζει για το γαμησι που θα ακολουθησει.....
Dsar263
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 39
- Like
- 10.975
- Πόντοι
- 3.436
η ποδολαγνεια γενικα ειναι η πιο ασφαλης σεξουαλικη δραστηριοτητα...δεν κολλας τιποτα ακομα και ξυπολητες να ειναι που λεει ο λογος...η μονη περιπτωση να κολλησεις κατι ειναι να εχει πιασει μηκυτες η πατουσα, το λεγομενο "ποδι του αθλητη" κατα το οποιο ομως ειναι πολυ ευκολο να το δεις με το ματι...τσεκαρε στο googleτο θεμα με την Φυλης ειναι να μην πατανε ξυπολητες ... γιατι το ειχα δει και αυτο και δεν περασα στο παρασυνθημα που και εμενα με τρελαινει....οποτε προτιμουσα να ειναι αρχη της βαρδιας!!!
Whatever_13
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.342
- Πόντοι
- 456
συμφωνω απολυτα...απλα με ξενερωσε το θεαμα, οποτε προχωρησα χωρις να γλυψω...καθαρα απο θεμα καθαριοτητας και αισθητικης. Γουστα....η ποδολαγνεια γενικα ειναι η πιο ασφαλης σεξουαλικη δραστηριοτητα...δεν κολλας τιποτα ακομα και ξυπολητες να ειναι που λεει ο λογος...η μονη περιπτωση να κολλησεις κατι ειναι να εχει πιασει μηκυτες η πατουσα, το λεγομενο "ποδι του αθλητη" κατα το οποιο ομως ειναι πολυ ευκολο να το δεις με το ματι...τσεκαρε στο google
Morty love Jessica
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2020
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.470
- Πόντοι
- 1.071
Έχω περάσει 2 φορέα με Άννα από 59 ... Ωραίο τίμιο δεν το κλαιες το 20αρικο αλλά δεν τρελάθηκα με το πατουσακι της και για να μην τρελαθώ μπορεί να μην μου άρεσε ! Θα δωκιμασω να δω την άλλη Άννα που είπες να τσεκαρω! Ευχαριστώ--Φυλης 59 ισογειο βραδυ αργα..αννα απο αλβανια με το ραστα μαλλι...τελειες πατουσες και γουσταρει πολυ να τις της γλυφεις και να τις μυριζεις
--Φωκαιας 13 οροφος βραδυ αργα επισης Αννα απο αλβανια μελαχρινο ισιο μαλλι με γυαλακια μυωπιας...ξετρελαινεται οταν η γλωσσα σου ακουμπαει τις πατουσες της...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 13
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 71
- Εμφανίσεις