Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.227
Πόντοι
2.356
O πατέρας μου ήταν καπετάνιος 40 χρόνια τύπε, όλο και κάτι έχω μάθει απ' αυτόν λοιπόν.
Εγώ πάλι δεν έχω καμία σχέση με τη θάλασσα.

Αλλά και κάποιος "ADMIRAL_GR" εδώ μέσα, έλεγε χθες ότι ο πλοίαρχος φταίει 100%.

Άσχετος κι αυτός όπως ο Αντιναύαρχος ε.α στην ΕΡΤ; :think:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.853
Πόντοι
26.141
Ποιο Καλι μωρε μαλάκα και εσυ , αν ειναι τυχερος απο το παραθυρο του θα βλεπει την μπουγαδα της απέναντι
:confused:τετοια γράφετε κ μια μέρα θα τον δείτε τον ισκεντερ μαφία boss στη κολομβια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
46.853
Πόντοι
26.141
Κατσε να φτασει πρωτα Καλλιθέα και βλεπουμε τότεΣ
Μη δείτε ανθρωπο να προκοβει ( ισκεντερ με κολομπιανα και Δαλάι Λάμα που μάζεψε όλα τα pass) και αμέσως να βγάλετε χολη:confused:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Εγώ πάλι δεν έχω καμία σχέση με τη θάλασσα.

Αλλά και κάποιος "ADMIRAL_GR" εδώ μέσα, έλεγε χθες ότι ο πλοίαρχος φταίει 100%.

Άσχετος κι αυτός όπως ο Αντιναύαρχος ε.α στην ΕΡΤ; :think:
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες ως γνωστόν, ο καθένας έχει τη δικιά του. Ο άνθρωπος πέθανε σε δευτερόλεπτα λέμε, τί μιλάμε για διάσωση;
Τώρα να με ρωτάς αν θα τιμωρηθεί, τουλάχιστον πρωτόδικα, ναι θα τιμωρηθεί επειδή το ζητάτε εσείς, ο όχλος και κανείς δεν τολμάει να πάει κόντρα στον όχλο. Αν με ρωτάς αν έκανε σωστά επιμένω ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά!
Ουσιαστικά η σωστή απόφαση θα είναι εκείνη του εφετείου όταν θα έχει καταλαγιάσει ο κουρναχτός, δεν ξέρω αν θα ζούμε μέχρι τότε κι αν θα παίξει κανένα μέσον επίσης.

Για το τραίνο στα Τέμπη ας πούμε μιλάει κανείς σας; Εδώ είστε τόσο βλάκες που έχοντας κολλήσει στο ναύαγιο δεν μιλάτε για τους αμέτρητους ακόμα πνιγμένους στις πλημμύρες! Που αυτό το έγλημα ξέρεις υπήρξε πολύ μεγαλύτερο!
1.2 δις ήρε η ΤΕΡΝΑ και να κάνει αντιπλημμυρικά έργα, είδαμε πόσο τα έκανε! Έδωσε τα 200 Μ σε μίζες πολιτικών και αρμοδίων Δ.Υ., έκανε μια ψευτοδουλειά πες ακόμα 400 Μ, της περίσσεψαν και 600! Πως νομίζεις ότι γίνονται κάποιοι πλούσιοι;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.394
Πόντοι
9.931
Η καταθεση του πλοιαρχου !!

Αν ισχύουν ολα αυτα που λεει το αρθρο τοτε δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα του Πλοιαρχου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Αν ισχύουν ολα αυτα που λεει το αρθρο τοτε δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα του Πλοιαρχου.
Έχω βαλθεί να τα λέω σε όσα media βρίσκω για να μου λένε ότι "ξεπλένω" κάποιοι ηλίθιοι φανατικοί...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.227
Πόντοι
2.356
Για το τραίνο στα Τέμπη ας πούμε μιλάει κανείς σας; Εδώ είστε τόσο βλάκες που έχοντας κολλήσει στο ναύαγιο δεν μιλάτε για τους αμέτρητους ακόμα πνιγμένους στις πλημμύρες! Που αυτό το έγλημα ξέρεις υπήρξε πολύ μεγαλύτερο!
1.2 δις ήρε η ΤΕΡΝΑ και να κάνει αντιπλημμυρικά έργα, είδαμε πόσο τα έκανε! Έδωσε τα 200 Μ σε μίζες πολιτικών και αρμοδίων Δ.Υ., έκανε μια ψευτοδουλειά πες ακόμα 400 Μ, της περίσσεψαν και 600! Πως νομίζεις ότι γίνονται κάποιοι πλούσιοι;
Και το Μάτι ήταν ακόμα χειρότερο. Έτσι θα το πάμε;

Εγώ δε νομίζω όμως να σε έβρισα. Μην τσουβαλιάζεις αν δεν γνωρίζεις.

Για σένα προδήλως ήταν ατυχές γεγονός και επειδή το άτομο πέθανε αμέσως, ορθά έφυγε το πλοίο.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.926
Πόντοι
3.556
Ποσο γελοια ειναι η δικαιοσυνη που σε εγκλημα δολοφονιας κοτσαρει διπλα και ενα "παρακωλυση θαλασσιων συγκοινωνιων" η πως αλλιως τη λενε αυτη τη μαλακια

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Και το Μάτι ήταν ακόμα χειρότερο. Έτσι θα το πάμε;

Εγώ δε νομίζω όμως να σε έβρισα. Μην τσουβαλιάζεις αν δεν γνωρίζεις.

Για σένα προδήλως ήταν ατυχές γεγονός και επειδή το άτομο πέθανε αμέσως, ορθά έφυγε το πλοίο.
Ρε αγόρι μου διάβασε το αραπάνω άρθρο! Ρώτησε το λιμεναρχείο ο άνθρωπος τί να κάνει περιγράφοντας τις συνθήκες και του συνέστησαν (πολύ σωστά!) να φύγει πολύ-πολύ σιγά.
Το κακό είχε γίνει βέβαια, αλλά οι ενέργειές του ήταν απολύτως ΣΩΣΤΕΣ!!!

Και κάτι ακόμα! Το Μάτι είναι 6-7 χρόνια πριν, οι πλημμύρες κι οι νεκροί τους είναι ΤΩΡΑ!
Αντικειμενικά δηλαδή εσείς τώρα τον Κούλη βοηθάτε επικοινωνιακά αλλά όταν σας λέω βλάκες θυμώνετε...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.322
Πόντοι
2.606
Δεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Πρόσεχε ρε μαλακα μην πάθεις γλαυκωμα
Δεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!

el toro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
1.308
Πόντοι
216
Ρε αγόρι μου διάβασε το αραπάνω άρθρο! Ρώτησε το λιμεναρχείο ο άνθρωπος τί να κάνει περιγράφοντας τις συνθήκες και του συνέστησαν (πολύ σωστά!) να φύγει πολύ-πολύ σιγά.
Σκεψου το εαν απαντουσε σε αυτους που λενε οτι βααγανε την πορτα και δεν τους εδινε απαντηση που θα ηταν το πλοιο και οι επιβατες μαζι!!!!!!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σκεψου το εαν απαντουσε σε αυτους που λενε οτι βααγανε την πορτα και δεν τους εδινε απαντηση που θα ηταν το πλοιο και οι επιβατες μαζι!!!!!!
Σα να κάνω εγώ δύσκολη επέμβαση και να με ρωτάνε οι συνοδοί πως πάμε και να θέλουν να μπουν μέσα να δουν...

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.227
Πόντοι
2.356
Και κάτι ακόμα! Το Μάτι είναι 6-7 χρόνια πριν, οι πλημμύρες κι οι νεκροί τους είναι ΤΩΡΑ!
Αντικειμενικά δηλαδή εσείς τώρα τον Κούλη βοηθάτε επικοινωνιακά αλλά όταν σας λέω βλάκες θυμώνετε...
Επειδή το συνεχίζεις ρε ΜΑΛΑΚΑ λοιπόν, το Μάτι και οι πλημμύρες και τα χιόνια της Αττικής Οδού, είναι το αποτέλεσμα της ανυπαρξίας σχεδιασμού, αρμοδιοτήτων, υποδομών κλπ. Δηλ το κράτος της πλάκας που έχουμε, ανεξαρτήτως Κούλη ή Τσίπα.

Αυτά δεν έχουν σχέση με το χθεσινό συμβάν στον Πειραιά. Σχολιάζουμε από χθες ένα βίντεο που είδε όλη η Ελλάδα. Κάποιοι λοιπόν είδαμε να πετάνε έναν άνθρωπο στη θάλασσα και να την κοπανάνε σα να μην τρέχει τίποτα και κάποιοι άλλοι μια "αλυσίδα ατυχών γεγονότων και λαθών" και στη συνέχεια ορθά έφυγαν, αφού το άτομο είχε πεθάνει ούτως ή άλλως αμέσως.

Πήραμε όλοι θέση λοιπόν, τέλος.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.777
Πόντοι
1.706

Τι λέει το παραπάνω άρθρο, λέει κάτι το σημαντικό???
Απολογία κατηγορούμενου είναι, ότι θέλει θα πεί.
Ή για να είμαστε ακριβείς ότι τον συμφέρει.
Υπομονή μέχρι και το εφετείο, αφού αυτό λες πως έχει καλύτερη κρίση, για να δούμε τι θα αποφασίσουν.
Είναι η ερώτηση περίεργη και εκ των προτέρων συγγνώμη.
Ζει ο πατέρας σου??

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.628
Πόντοι
12.756

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.