Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.628
- Πόντοι
- 12.756
Παντου ξεβρακωτα κυκλοφορουν ρε συ,απο το κολωνακι ως το τελευταιο κωλοχωρι
Δεν εχεις και αδικο , αλλα οσο παει το πραγμα χειροτερεύει
Παντου ξεβρακωτα κυκλοφορουν ρε συ,απο το κολωνακι ως το τελευταιο κωλοχωρι
Εγώ πάλι δεν έχω καμία σχέση με τη θάλασσα.O πατέρας μου ήταν καπετάνιος 40 χρόνια τύπε, όλο και κάτι έχω μάθει απ' αυτόν λοιπόν.
τετοια γράφετε κ μια μέρα θα τον δείτε τον ισκεντερ μαφία boss στη κολομβιαΠοιο Καλι μωρε μαλάκα και εσυ , αν ειναι τυχερος απο το παραθυρο του θα βλεπει την μπουγαδα της απέναντι
τετοια γράφετε κ μια μέρα θα τον δείτε τον ισκεντερ μαφία boss στη κολομβια
Μη δείτε ανθρωπο να προκοβει ( ισκεντερ με κολομπιανα και Δαλάι Λάμα που μάζεψε όλα τα pass) και αμέσως να βγάλετε χοληΚατσε να φτασει πρωτα Καλλιθέα και βλεπουμε τότεΣ
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες ως γνωστόν, ο καθένας έχει τη δικιά του. Ο άνθρωπος πέθανε σε δευτερόλεπτα λέμε, τί μιλάμε για διάσωση;Εγώ πάλι δεν έχω καμία σχέση με τη θάλασσα.
Αλλά και κάποιος "ADMIRAL_GR" εδώ μέσα, έλεγε χθες ότι ο πλοίαρχος φταίει 100%.
Άσχετος κι αυτός όπως ο Αντιναύαρχος ε.α στην ΕΡΤ;
Αν ισχύουν ολα αυτα που λεει το αρθρο τοτε δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα του Πλοιαρχου.Η καταθεση του πλοιαρχου !!
Blue Horizon: Γιατί ο πλοίαρχος δεν σταμάτησε το πλοίο, όταν έσπρωξαν τον Αντώνη στη θάλασσα - Τι απαντά ο δικηγόρος του
Το πρωτόκολλο φέρεται να εφάρμοσε ο πλοίαρχος του Blue Horizon, όταν είδε μέλη του πληρώματος να σπρώχνουν τον 36χρονο Αντώνη στη θάλασσα, το βράδυ τηςwww.newsit.gr
Έχω βαλθεί να τα λέω σε όσα media βρίσκω για να μου λένε ότι "ξεπλένω" κάποιοι ηλίθιοι φανατικοί...Αν ισχύουν ολα αυτα που λεει το αρθρο τοτε δεν πρόκειται να του κάνουν τίποτα του Πλοιαρχου.
Και το Μάτι ήταν ακόμα χειρότερο. Έτσι θα το πάμε;Για το τραίνο στα Τέμπη ας πούμε μιλάει κανείς σας; Εδώ είστε τόσο βλάκες που έχοντας κολλήσει στο ναύαγιο δεν μιλάτε για τους αμέτρητους ακόμα πνιγμένους στις πλημμύρες! Που αυτό το έγλημα ξέρεις υπήρξε πολύ μεγαλύτερο!
1.2 δις ήρε η ΤΕΡΝΑ και να κάνει αντιπλημμυρικά έργα, είδαμε πόσο τα έκανε! Έδωσε τα 200 Μ σε μίζες πολιτικών και αρμοδίων Δ.Υ., έκανε μια ψευτοδουλειά πες ακόμα 400 Μ, της περίσσεψαν και 600! Πως νομίζεις ότι γίνονται κάποιοι πλούσιοι;
Ρε αγόρι μου διάβασε το αραπάνω άρθρο! Ρώτησε το λιμεναρχείο ο άνθρωπος τί να κάνει περιγράφοντας τις συνθήκες και του συνέστησαν (πολύ σωστά!) να φύγει πολύ-πολύ σιγά.Και το Μάτι ήταν ακόμα χειρότερο. Έτσι θα το πάμε;
Εγώ δε νομίζω όμως να σε έβρισα. Μην τσουβαλιάζεις αν δεν γνωρίζεις.
Για σένα προδήλως ήταν ατυχές γεγονός και επειδή το άτομο πέθανε αμέσως, ορθά έφυγε το πλοίο.
Πρόσεχε ρε μαλακα μην πάθεις γλαυκωμαΔεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Δεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Σκεψου το εαν απαντουσε σε αυτους που λενε οτι βααγανε την πορτα και δεν τους εδινε απαντηση που θα ηταν το πλοιο και οι επιβατες μαζι!!!!!!Ρε αγόρι μου διάβασε το αραπάνω άρθρο! Ρώτησε το λιμεναρχείο ο άνθρωπος τί να κάνει περιγράφοντας τις συνθήκες και του συνέστησαν (πολύ σωστά!) να φύγει πολύ-πολύ σιγά.
Το κακό είχε γίνει βέβαια, αλλά οι ενέργειές του ήταν απολύτως ΣΩΣΤΕΣ!!!
Στην εγκληματική οργάνωση της Ν.Δ.Σε ποια εταιρία ειναι ο δολοφόνος?
Σα να κάνω εγώ δύσκολη επέμβαση και να με ρωτάνε οι συνοδοί πως πάμε και να θέλουν να μπουν μέσα να δουν...Σκεψου το εαν απαντουσε σε αυτους που λενε οτι βααγανε την πορτα και δεν τους εδινε απαντηση που θα ηταν το πλοιο και οι επιβατες μαζι!!!!!!
Επειδή το συνεχίζεις ρε ΜΑΛΑΚΑ λοιπόν, το Μάτι και οι πλημμύρες και τα χιόνια της Αττικής Οδού, είναι το αποτέλεσμα της ανυπαρξίας σχεδιασμού, αρμοδιοτήτων, υποδομών κλπ. Δηλ το κράτος της πλάκας που έχουμε, ανεξαρτήτως Κούλη ή Τσίπα.Και κάτι ακόμα! Το Μάτι είναι 6-7 χρόνια πριν, οι πλημμύρες κι οι νεκροί τους είναι ΤΩΡΑ!
Αντικειμενικά δηλαδή εσείς τώρα τον Κούλη βοηθάτε επικοινωνιακά αλλά όταν σας λέω βλάκες θυμώνετε...
Τι λέει το παραπάνω άρθρο, λέει κάτι το σημαντικό???Ρε αγόρι μου διάβασε το αραπάνω άρθρο! Ρώτησε το λιμεναρχείο ο άνθρωπος τί να κάνει περιγράφοντας τις συνθήκες και του συνέστησαν (πολύ σωστά!) να φύγει πολύ-πολύ σιγά.
Το κακό είχε γίνει βέβαια, αλλά οι ενέργειές του ήταν απολύτως ΣΩΣΤΕΣ!!!
Και κάτι ακόμα! Το Μάτι είναι 6-7 χρόνια πριν, οι πλημμύρες κι οι νεκροί τους είναι ΤΩΡΑ!
Αντικειμενικά δηλαδή εσείς τώρα τον Κούλη βοηθάτε επικοινωνιακά αλλά όταν σας λέω βλάκες θυμώνετε...
εφαγες πακετάκι χυλόπιτα και ηρθες να ξεσπασεις τυπεΠρόσεχε ρε μαλακα μην πάθεις γλαυκωμα