Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Επειδή το συνεχίζεις ρε ΜΑΛΑΚΑ λοιπόν, το Μάτι και οι πλημμύρες και τα χιόνια της Αττικής Οδού, είναι το αποτέλεσμα της ανυπαρξίας σχεδιασμού, αρμοδιοτήτων, υποδομών κλπ. Δηλ το κράτος της πλάκας που έχουμε, ανεξαρτήτως Κούλη ή Τσίπα.

Αυτά δεν έχουν σχέση με το χθεσινό συμβάν στον Πειραιά. Σχολιάζουμε από χθες ένα βίντεο που είδε όλη η Ελλάδα. Κάποιοι λοιπόν είδαμε να πετάνε έναν άνθρωπο στη θάλασσα και να την κοπανάνε σα να μην τρέχει τίποτα και κάποιοι άλλοι μια "αλυσίδα ατυχών γεγονότων και λαθών" και στη συνέχεια ορθά έφυγαν, αφού το άτομο είχε πεθάνει ούτως ή άλλως αμέσως.

Πήραμε όλοι θέση λοιπόν, τέλος.
ΜΑΛΑΚΑΣ απεδείχθη ποιός είναι! Σε πονάνε οι αλήθειες όταν δεν συνάδουν με τις ιδεοληψίες σου.
Τέλος κι από εμένα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Τι λέει το παραπάνω άρθρο, λέει κάτι το σημαντικό???
Απολογία κατηγορούμενου είναι, ότι θέλει θα πεί.
Ή για να είμαστε ακριβείς ότι τον συμφέρει.
Υπομονή μέχρι και το εφετείο, αφού αυτό λες πως έχει καλύτερη κρίση, για να δούμε τι θα αποφασίσουν.
Είναι η ερώτηση περίεργη και εκ των προτέρων συγγνώμη.
Ζει ο πατέρας σου??
Τον πατέρα μου μην τον μπλέκεις.
Το άρθρο-απολογία όμως αναφέρει ότι ΑΥΤΕΣ τις οδηγίες πήρε από το λιμεναρχείο, αν λέει ψέματα θα το διεύψευδαν. Είδες εσύ καμιά διάψευση;

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706
Το άρθρο-απολογία όμως αναφέρει ότι ΑΥΤΕΣ τις οδηγίες πήρε από το λιμεναρχείο, αν λέει ψέματα θα το διεύψευδαν. Είδες εσύ καμιά διάψευση;
Ανέφερες πριν πως ήταν καπετάνιος για πολλά χρόνια, αν ζει ο άνθρωπος καλά να είναι, ρώτα τον λοιπόν ποιά είναι η άποψη του όταν ύπαρχος πετά άνθρωπο στη θάλασσα.
Και πάλι όμως συγγνώμη που τον ανακατεύω.

Από την άλλη, γραμμένο είναι πάρα πολές φορές στο φόρουμ.
Κάθε κατηγορούμενος έχει δικαίωμα να ισχυριστεί ότι τον βολεύει.
Ακόμα και να τα παρουσιάσει όπως τον βολεύει.
Υπομονή για τα δικαστήρια.

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.413
Πόντοι
3.296
.
Θα το παρει το ελαφρυντικο. Του προτερου συννομου βιου. Δεν υπαρχει λογος να μην το παρει. Και οπως εγραψε σωστα ο gianevan, θα φαει 12 χρονια και θα μεινει μεσα καπου τα 4. Θα παρει και μια γενναια αποζημιωση η οικογενεια του και ληγει εκει το θεμα.
Αγαπητε Alex εσυ νοιωθεις οτι θα εχει λοιπον αποδωθει δικαιοσυνη με αυτο τον τροπο;
Αν και νομιζω οτι 4 χρονια αρκουν ωστε μερικοι μαγκες εκει στη φυλακη να τους φανε στεγνα.
Περα ομως απο το νομο που εσυ εισαι εξπερ εκει,αν οι ανθρωποι αυτοι ειχαν ηθος ειδικα εκεινος που εσπρωξε με σαφη δολο το θυμα,θα πρεπει να βαλουν τερμα στη ζωη τους.Καθε τους ανασα απο δω και περα αποδεικνυει την ελλειψη ηθους απο μερους τους.
Ο Σωκρατης οντας ηθικος ηπιε το δηλητηριο.
Δυστυχως ξερουμε οτι η δικαιοσυνη δεν λειτουργει παντα και οπως σωστα ειπες ο δικηγορος της πλευρας των δολοφονων θα επικαλεστει ελαφρυντικα.

HollywoodInRosa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2023
Κριτικές
1
Like
3.415
Πόντοι
456
Δεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!

κανα καμακι εκανες ? η' εισαι χονδρος κουασιμοδος και ντρεπεσαι ?

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.557
Πόντοι
12.756
Θα Σου πει ότι συνοδευόταν σκύλε :confused:

πηγαινε κανε edit το ποσοστο κυρ μπακουρα , απο μπροστα θελει το μηδενικο 0,2%
και αυτο παλι αν σε λυπηθει και επειδη φευγει και δεν θα το μαθει κανεις :coffee:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.911
Πόντοι
2.606
πηγαινε κανε edit το ποσοστο κυρ μπακουρα , απο μπροστα θελει το μηδενικο 0,2%
και αυτο παλι αν σε λυπηθει και επειδη φευγει και δεν θα το μαθει κανεις :coffee:
Θα ξελογκαρω κατά τις 9 θα βάλω ξυπνητήρι στις 4 να λογκαρω το πρωί και θα της έχω δώσει το μουνι ατο χέρι βγούμε δε βγούμε παλιοπουστα γκαντεμη γιατί βλέπω να μου λέει δεν προλαβαίνω να μαζέψω τα πράγματα

FlashDance

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
4
Like
7.258
Πόντοι
1.336
Επειδη σαν εθνος ειμαστε μαλακες και ξεχναμε μεσα σε μια βδομαδα , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ????????????????
ΥΓ Η ερωτηση φαινεται ασχετη με το νημα αλλα δεν ειναι

xlm

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Σεπ 2018
Κριτικές
79
Like
7.589
Πόντοι
17.436
Επειδη σαν εθνος ειμαστε μαλακες και ξεχναμε μεσα σε μια βδομαδα , ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΧΙΣΑΝ ΤΗ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΣΦΑΞΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ????????????????
ΥΓ Η ερωτηση φαινεται ασχετη με το νημα αλλα δεν ειναι
Θα τους εντοπίσουν κάποια στιγμή
Δυστυχώς γίνεται το ένα κακο μετά το άλλο δυστυχώς

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Τόσο δύσκολο είναι να δεχτείς πως η εικόνα αυτού του επεισοδίου είναι ξεκάθαρη και απόλυτα βίαιη???
Επίσης πως η πράξη έγινε από "άνθρωπο" που είναι αξιωματικός στο πλοίο και μάλιστα δεύτερος τη τάξει??

Μουνόπανα τους ανεβάζω, γαμώσπιτους τους κατεβάζω από προχθές.
Να στο εξηγήσω? Ευχαρίστως.
Σε νησί ζω και χρησιμοποιώ αυτά τα πλοία για πήγαινε ελα χρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια τώρα.
(Και αν ενδιαφέρει κάποιον πιο ακριβά κοστίζει το ταξίδι με το καράβι από ότι με το αεροπλάνο.)
Ποτέ δεν είδα ναυτικό να πράττει τέτοια ύβρι, γιατί αυτό είναι.
ΥΒΡΙΣ.
Ναυτικός να πετά άνθρωπο στη θάλασσα.
Και στη συνέχεια να συνεχίζει τον πλου χωρίς να βοηθήσει στο αρειροελάχιστο.
Δεύτερη ΥΒΡΙΣ.
Ο ναυτικός πάντα βοηθά ναυαγό.
Όποιος δεν το καταλαβαίνει παρακαλείται να σταματήσει να αναπνέει, υπερπολύτιμο αγαθό το οξυγόνο.
όλα αυτά που γράφεις, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την επισήμανσή μου.
Έγραψες ... Τόσο δύσκολο είναι να δεχτείς πως η εικόνα αυτού του επεισοδίου είναι ξεκάθαρη και απόλυτα βίαιη???
Επίσης πως η πράξη έγινε από "άνθρωπο" που είναι αξιωματικός στο πλοίο και μάλιστα δεύτερος τη τάξει??....
Απαντάω, τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσεις ότι το πως ονομάζεται κάθε πράξη στον Ποινικό Κώδικα είναι θέμα ειδικών κι όχι του οποιουδήποτε; Αυτό γράφω σε όλους τους τόνους από την αρχή

• Like
Αντιδράσεις: alex71

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
709
Πόντοι
81
Με όλο τον σεβασμό στο θύμα, δεν τον σκότωσε κάποιος σκόπιμα, αν είναι δυνατόν!

Όταν κλείνουν οι πόρτες, κλείνουν, δεν έχει μα και μου.
Εκείνη την στιγμή αναχωρουσε το πλοίο, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ.
Δεν υπάρχει δημοκρατία εκεί, ακολουθείς ότι σου λένε,πολύ απλά, και για λόγους ασφαλείας.
Δεν ισχύουν αυτά που λες.
Αρχικά, κανείς και τίποτα δεν εξαιρείται από την εφαρμογή του ποινικού κώδικα,όταν εγκληματεί εντός των συνόρων ( μπορεί κάποιες φορές να τυγχάνει εφαρμογής ο ελληνικός ποινικός κώδικας ΚΑΙ εκτός).
Οποιαδήποτε στρατιωτική, ναυτική, αστυνομική πειθαρχία κτλ. σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την ποινική σου ευθύνη, εκτός μόνο μιας περίπτωσης ( προσταγή), που είναι κάτι το όλως εξαιρετικό και εν προκειμένω, για την περίπτωσή μας , και εξαιρετικά άσχετο.
Απόδειξη των παραπάνω που σου λέω είναι ότι τους τσουβάλιασαν, και θα μείνουν στην φυλακή ( πραγματικός χρόνος έκτισης) τουλάχιστον 10 με 20 χρόνια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
κι έλεγα κι εγώ, δεν θα βρει ευκαιρία να πεταχτεί; από που κι ως που εμπλέκεται; Ξέχασα, θα διορθώσει τα κακώς κείμενα

kyrpoutsos

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2021
Like
709
Πόντοι
81
Έγραψες ... Τόσο δύσκολο είναι να δεχτείς πως η εικόνα αυτού του επεισοδίου είναι ξεκάθαρη και απόλυτα βίαιη???
Επίσης πως η πράξη έγινε από "άνθρωπο" που είναι αξιωματικός στο πλοίο και μάλιστα δεύτερος τη τάξει??....
Απαντάω, τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσεις ότι το πως ονομάζεται κάθε πράξη στον Ποινικό Κώδικα είναι θέμα ειδικών κι όχι του οποιουδήποτε; Αυτό γράφω σε όλους τους τόνους από την αρχή
Οι ειδικοί ( δηλαδή εφόσον η υπόθεση ακόμα είναι στην ανάκριση) είναι εν προκειμένω ο εισαγγελέας και ο ανακριτής, οι οποίοι και θα αποφασίσουν - εξαιρετικά πιθανό έως βέβαιο -προσωρινή κράτηση, ενώ ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις.
Αυτά δεν είναι ακόμα δικαστικές κρίσεις φυσικά,αλλά ήδη οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση,με αυτά που σου αναφέρω παραπάνω.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.747
Πόντοι
3.656
Οι ειδικοί ( δηλαδή εφόσον η υπόθεση ακόμα είναι στην ανάκριση) είναι εν προκειμένω ο εισαγγελέας και ο ανακριτής, οι οποίοι και θα αποφασίσουν - εξαιρετικά πιθανό έως βέβαιο -προσωρινή κράτηση, ενώ ήδη έχουν ασκηθεί διώξεις.
Αυτά δεν είναι ακόμα δικαστικές κρίσεις φυσικά,αλλά ήδη οι ειδικοί έχουν τοποθετηθεί σε μια συγκεκριμένη κατεύθυνση,με αυτά που σου αναφέρω παραπάνω.
μπα, ειδικοί είναι όσοι γράφουν τη γνώμη τους στο Διαδίκτυο

Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Οι απόψεις είναι σαν τις κωλοτρυπίδες ως γνωστόν, ο καθένας έχει τη δικιά του. Ο άνθρωπος πέθανε σε δευτερόλεπτα λέμε, τί μιλάμε για διάσωση;
Τώρα να με ρωτάς αν θα τιμωρηθεί, τουλάχιστον πρωτόδικα, ναι θα τιμωρηθεί επειδή το ζητάτε εσείς, ο όχλος και κανείς δεν τολμάει να πάει κόντρα στον όχλο. Αν με ρωτάς αν έκανε σωστά επιμένω ότι δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά!
Ουσιαστικά η σωστή απόφαση θα είναι εκείνη του εφετείου όταν θα έχει καταλαγιάσει ο κουρναχτός, δεν ξέρω αν θα ζούμε μέχρι τότε κι αν θα παίξει κανένα μέσον επίσης.

Για το τραίνο στα Τέμπη ας πούμε μιλάει κανείς σας; Εδώ είστε τόσο βλάκες που έχοντας κολλήσει στο ναύαγιο δεν μιλάτε για τους αμέτρητους ακόμα πνιγμένους στις πλημμύρες! Που αυτό το έγλημα ξέρεις υπήρξε πολύ μεγαλύτερο!
1.2 δις ήρε η ΤΕΡΝΑ και να κάνει αντιπλημμυρικά έργα, είδαμε πόσο τα έκανε! Έδωσε τα 200 Μ σε μίζες πολιτικών και αρμοδίων Δ.Υ., έκανε μια ψευτοδουλειά πες ακόμα 400 Μ, της περίσσεψαν και 600! Πως νομίζεις ότι γίνονται κάποιοι πλούσιοι;
ταυτιζομαι με την αποψη σου φιλε

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.628
Πόντοι
1.706
Ε λοιπόν ρε Μπόκολη σου εχω νέα.
Δεν είμαι του νομικού κύκλου και δεν απέδωσα επίσημη κατηγορία, μην προσπαθείς άδικα να με παρασύρεις σε μια τέτοια ανούσια κούβεντα.
Ενα βιντεάκι είδα ξημερώματα Πέμπτης και μου βγήκε ο καφές από τη μύτη.
Ήταν δεν ήταν 4:30 για να καταλάβεις.
Μουνόπανα τους ανεβάζω, γαμώσπιτους τους κατεβάζω.
Αυτό και μόνο αυτό.
Το δε ωραίο είναι πως το εν λόγω βιντεάκι το είδαν και άλλοι τόσοι μαζί με εμένα.
Αν εσυ πιστεύεις πως τα πλυντήρια του τύπου "Δεν είσαι νομικός, δεν ξέρεις, μην μιλάς" σου ξαναέχω νεα.
Σε κάποια εταιρεία κάποιοι, μάλλον νομικοί θα είναι, τα έβαλαν κάτω και άλλαξαν πορεία, δεν θα ασχοληθούν με πλυντήρια.
Οι ενδιαφερόμενοι ας ψάξουν αλλού για εκδούλευση.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.723
Πόντοι
2.356
Ποιος να διαψευσει; Και τι; Ενα άρθρο " σύμφωνα με τις δηλώσεις του δικηγόρου";
Σοβαρά τώρα;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom