Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756
Πού θελεις να ξερω τι προβλημα εχει, αν εχει? Οταν ξαφνικα μεσα σε μια ημερα σε βριζει ολη η Ελλαδα, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ απιθανο να νιώσεις αδιαθεσια.
Πρέπει να του κάνεις εσύ καμία προπόνηση να αντέχει

alex91

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
69
Πόντοι
0
Γιατί να είχε δόλο; επειδή δεν γνωρίζω τι εννοούν... ενδεχόμενο δόλο;....
Προσωπικά πιστεύω εκανε τραγικά λάθη ο χοντρός κ τον σκότωσε τον άνθρωπο αλλά το χειρότερο ότι τρεις άνθρωποι στον καταπέλτη έφυγαν χωρίς να τον βοηθήσουν κ συνέχισαν το ταξίδι τους
Εκεί πρέπει να τους γαμησει ο εισαγγελέας

Όταν σπρώχνει κάποιος ή χτυπάει κάποιος ένα άνθρωπο δεν είναι κατά λάθος ο τραυματισμός ή ο θάνατος του. Πχ κάποιος οδηγός ας πούμε αρχίζει να παίζει μάπες με ένα άλλο οδηγό στο δρόμο, ο ένας παθαίνει εγκεφαλικό ή καρδιά και φεύγει. Προφανώς ο άλλος δεν είχε πρόθεση να τον σκοτώσει αλλά όταν τον χτύπαγε ήξερε ότι μπορεί να χτυπήσει ή και να πεθάνει. Εκεί δεν έχουμε δολοφονία εκ προθέσεως αλλά πιθανών με δόλο (ενδεχόμενος δόλος) οπότε θα αποφασίσει το δικαστήριο με βάση τι έχει προηγηθεί και τι ακολούθησε της πράξης. Αν πάλι οι δύο οδηγοί γνωρίζονταν (πχ εδώ ο επιβάτης του πλοίου ταξίδευε συχνά... αν φανεί στην ανάκριση πως είχε προηγηθεί κάποιο συμβάν την προηγούμενη μέρα ή νωρίτερα ανάμεσα στον επιβάτη και τον πλοίαρχο ή κάποιο από τους κατηγορούμενους) τότε η πράξη θα θεωρηθεί σαν δολοφονία με πρόθεση. Όλα αυτά ορίζονται στην νομοθεσία και είναι σαφείς οι διαχωρισμοί δεν είναι φιλοσοφική η προσέγγιση, μαθηματική είναι.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.876
Πόντοι
1.406
Χουλιγκανια να ξες δεν ήταν όλοι, τουλάχιστον όπως το εννοείς....αλλά άξιζαν ακόμα χειρότερα....γδαρσιμο,ξετομαριασμα....είναι αδιανόητο το γεγονός ότι ακόμα αναπνέουν και επιβαρύνουν το κλιματικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.
Ρε τυπε επειδη το εχεις πελωρια αναγκη ,τραβα βγαλε διαβατηριο και φυγε για Νοτιο Σουδαν,Ουγκαντα, Σαουντι αραμπια ,διαλεξε και παρε.Εκει θα χορτασεις και γδαρσιμο και ανασκολοπισμο και τον αετο των βικινγκς αμα λαχει.Εδω τα εχουμε αφησει πισω αυτα,μην περιμενεις τζαμπα:confused:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756
Μια διακοπή παιδιά για έκτακτη ενημερωση , πάρα πολύ μουνι Κολωνάκι , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.422
Πόντοι
2.606
Ποιος, εγω? Εγω μια σκαλα ανεβαινω και θελω τρεις ωρες αναρρωση
Ναι αλλά ετοιμάζεις εισβολή στην κωλομβια να την ελευθερώσεις απο τους αντάρτες ...να τα λες όλα...μην κρύβεις..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Το ποστ εγινε για να μας πεις οτι εισαι στο Κολωνακι?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι αλλά ετοιμάζεις εισβολή στην κωλομβια να την ελευθερώσεις απο τους αντάρτες ...να τα λες όλα...μην κρύβεις..
Ο αδελφος της κολομπιανας ειναι στους ανταρτες, εχω μεσον

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.876
Πόντοι
1.406
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
κινητο δεν εχεις?βγαλε καμια φωτο για το ηρωικο θρεντ "Ματι παντου" :wanker:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Άρα, σωστά έκανε που σηκώθηκε κι έφυγε..... έτσι;

Μήπως άκουσες τον Γεωργιάδη που είπε ότι ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας σας λέω πως ό,τι βλέπουμε στο βίντεο είναι σειρά παραβάσεων του ποινικού δικαίου του ναυτικού δικαίου, της σύμβασης για την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα έχουμε εγκατάλειψη ναυαγού αδιανόητο για εκπαιδευμένους ναυτικούς;

Ήθελα να 'ξερα αν ήταν ο πατέρας σου τύπε, αν θα έλεγες τα ίδια. Τεσπα....
O πατέρας μου ήταν καπετάνιος 40 χρόνια τύπε, όλο και κάτι έχω μάθει απ' αυτόν λοιπόν.

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
714
Πόντοι
86
Τωρα για Κολομβια, δεν θατρεχα στις ζουγκλες και στα βουνα να σωσω μια γκομενα απο τους ανταρτες. Θα πηγαινα στο Καλι (η πολη με τις ωραιες γυναικες), 20 λεπτα δρομος ειναι απο την Μπουενα Βεντουρα, οπου θα με πριμεναν 1000 κοπελαρες με ανοιχτα μπουτακια. Δεν μου αρεσει να υπεισερχομαι στα εσωτερικα αλλων χωρων

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
έχει πολλά σκατα ο τόπος!
Η πολυετής παρουσία σου στο σάιτ μας επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου!
Κοιτούσες τον καθρέφτη όταν σε έπιασε αυτή η κρίση αυτογνωσίας;

Εσύ ρε τύπε μισείς καθέναν που είναι καλύτερος από εσένα, δηλαδή το 95% του Ελληνικού πληθυσμού...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
Και για να φτάσουμε και στην ουσία ΜΗΝ με μπερδεύετε με τον Άλεξ που είναι νεοδημοκράτης-κουλιστής! Εγώ τον Κούλη τον σιχαίνομαι αλλά να ξέρετε ότι πάλι λάδι θα βγει κι οι προσπάθειά σας να τον πλήξετε θα του αποφέρει και κέρδος, όπως και τις προηγούενες φορές. Θα ζητήσει "άπλετο φως και εξάντληση της αυστηρότητας" και θα βγει κι από πάνω! Γιατί ο Κούλης για να βγει ο ίδιος λάδι πουλάει και τον πιο στενό του συνεργάτη, θα κωλώσει λέτε για κάποιους αναλώσιμους ναιτικούς; Πλάκα έχετε...
Γιατί σιχαίνεσαι τον Κούλη
Εγώ τον Κούλη τον αγαπώ....
Αρε ΚΟΥΛΑΡΑ !!

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Μπαίνω στα χωράφια σου και σόρρυ αλλά δεν νομίζω κανείς να έχει φάει παραπάνω από 12-13 για "ενδεχόμενο δόλο". Ίσως κάνω και λάθος βέβαια, εσύ τα ξέρεις αυτά καλύτερα...

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756
  • Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756
Ποιος, εγω? Εγω μια σκαλα ανεβαινω και θελω τρεις ωρες αναρρωση
Για το βρισιμο το λεω , που δεν νιωθεις Χριστό .. ποιες σκάλες ; εσυ εχεις σφηνωσει στην καρεκλα με τις ροδες , με παπαγαλακι γερανο θα σε βγαλουν απο εκει με΄σα

• Χαχα
Αντιδράσεις: Iso14

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.493
Πόντοι
12.756
που να γαμησεις κιολας. :confused::confused::confused:
Για να γαμησει πρεπει να παρει προπονητες αυτους τους 2

5cbdcf9d825e63474509b533-1024x742.jpg
%CE%A7%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%99%CE%B1%CE%BA%CF%8E%CE%B2%CE%BF%CF%85-2004-1.png

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.876
Πόντοι
1.406
Δεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!
Παντου ξεβρακωτα κυκλοφορουν ρε συ,απο το κολωνακι ως το τελευταιο κωλοχωρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom