alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Το συμβαν.Και τι αφορα η προκαταρκτικη, ξερουμε?
Το συμβαν.Και τι αφορα η προκαταρκτικη, ξερουμε?
Πρέπει να του κάνεις εσύ καμία προπόνηση να αντέχειΠού θελεις να ξερω τι προβλημα εχει, αν εχει? Οταν ξαφνικα μεσα σε μια ημερα σε βριζει ολη η Ελλαδα, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ απιθανο να νιώσεις αδιαθεσια.
Ποιος, εγω? Εγω μια σκαλα ανεβαινω και θελω τρεις ωρες αναρρωσηΠρέπει να του κάνεις εσύ καμία προπόνηση να αντέχει
Γιατί να είχε δόλο; επειδή δεν γνωρίζω τι εννοούν... ενδεχόμενο δόλο;....
Προσωπικά πιστεύω εκανε τραγικά λάθη ο χοντρός κ τον σκότωσε τον άνθρωπο αλλά το χειρότερο ότι τρεις άνθρωποι στον καταπέλτη έφυγαν χωρίς να τον βοηθήσουν κ συνέχισαν το ταξίδι τους
Εκεί πρέπει να τους γαμησει ο εισαγγελέας
Ρε τυπε επειδη το εχεις πελωρια αναγκη ,τραβα βγαλε διαβατηριο και φυγε για Νοτιο Σουδαν,Ουγκαντα, Σαουντι αραμπια ,διαλεξε και παρε.Εκει θα χορτασεις και γδαρσιμο και ανασκολοπισμο και τον αετο των βικινγκς αμα λαχει.Εδω τα εχουμε αφησει πισω αυτα,μην περιμενεις τζαμπαΧουλιγκανια να ξες δεν ήταν όλοι, τουλάχιστον όπως το εννοείς....αλλά άξιζαν ακόμα χειρότερα....γδαρσιμο,ξετομαριασμα....είναι αδιανόητο το γεγονός ότι ακόμα αναπνέουν και επιβαρύνουν το κλιματικό αποτύπωμα στο περιβάλλον.
Ναι αλλά ετοιμάζεις εισβολή στην κωλομβια να την ελευθερώσεις απο τους αντάρτες ...να τα λες όλα...μην κρύβεις..Ποιος, εγω? Εγω μια σκαλα ανεβαινω και θελω τρεις ωρες αναρρωση
Το ποστ εγινε για να μας πεις οτι εισαι στο Κολωνακι?Μια διακοπή παιδιά για έκτακτη ενημερωση , πάρα πολύ μουνι Κολωνάκι , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
Ο αδελφος της κολομπιανας ειναι στους ανταρτες, εχω μεσονΝαι αλλά ετοιμάζεις εισβολή στην κωλομβια να την ελευθερώσεις απο τους αντάρτες ...να τα λες όλα...μην κρύβεις..
κινητο δεν εχεις?βγαλε καμια φωτο για το ηρωικο θρεντ "Ματι παντου"Μια διακοπή παιδιά για έκτακτη ενημερωση , πάρα πολύ μουνι Κολωνάκι , ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΠΙΤΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ
O πατέρας μου ήταν καπετάνιος 40 χρόνια τύπε, όλο και κάτι έχω μάθει απ' αυτόν λοιπόν.Άρα, σωστά έκανε που σηκώθηκε κι έφυγε..... έτσι;
Μήπως άκουσες τον Γεωργιάδη που είπε ότι ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας σας λέω πως ό,τι βλέπουμε στο βίντεο είναι σειρά παραβάσεων του ποινικού δικαίου του ναυτικού δικαίου, της σύμβασης για την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα έχουμε εγκατάλειψη ναυαγού αδιανόητο για εκπαιδευμένους ναυτικούς;
Ήθελα να 'ξερα αν ήταν ο πατέρας σου τύπε, αν θα έλεγες τα ίδια. Τεσπα....
Η πολυετής παρουσία σου στο σάιτ μας επιβεβαιώνει τον ισχυρισμό σου!έχει πολλά σκατα ο τόπος!
Κάνε τον να σκάσει το @Νίπλης τώρα ...γράψε του ότι είσαι CaliΤο ποστ εγινε για να μας πεις οτι εισαι στο Κολωνακι?
Γιατί σιχαίνεσαι τον ΚούληΚαι για να φτάσουμε και στην ουσία ΜΗΝ με μπερδεύετε με τον Άλεξ που είναι νεοδημοκράτης-κουλιστής! Εγώ τον Κούλη τον σιχαίνομαι αλλά να ξέρετε ότι πάλι λάδι θα βγει κι οι προσπάθειά σας να τον πλήξετε θα του αποφέρει και κέρδος, όπως και τις προηγούενες φορές. Θα ζητήσει "άπλετο φως και εξάντληση της αυστηρότητας" και θα βγει κι από πάνω! Γιατί ο Κούλης για να βγει ο ίδιος λάδι πουλάει και τον πιο στενό του συνεργάτη, θα κωλώσει λέτε για κάποιους αναλώσιμους ναιτικούς; Πλάκα έχετε...
Μπαίνω στα χωράφια σου και σόρρυ αλλά δεν νομίζω κανείς να έχει φάει παραπάνω από 12-13 για "ενδεχόμενο δόλο". Ίσως κάνω και λάθος βέβαια, εσύ τα ξέρεις αυτά καλύτερα...Ισοβια
κινητο δεν εχεις?βγαλε καμια φωτο για το ηρωικο θρεντ "Ματι παντου"
που να γαμησεις κιολας.Ποιος, εγω? Εγω μια σκαλα ανεβαινω και θελω τρεις ωρες αναρρωση
Για το βρισιμο το λεω , που δεν νιωθεις Χριστό .. ποιες σκάλες ; εσυ εχεις σφηνωσει στην καρεκλα με τις ροδες , με παπαγαλακι γερανο θα σε βγαλουν απο εκει με΄σαΠοιος, εγω? Εγω μια σκαλα ανεβαινω και θελω τρεις ωρες αναρρωση
Για να γαμησει πρεπει να παρει προπονητες αυτους τους 2που να γαμησεις κιολας.
Παντου ξεβρακωτα κυκλοφορουν ρε συ,απο το κολωνακι ως το τελευταιο κωλοχωριΔεν ειναι εδω για τετοια , to see and to be seen ειναι η φαση εδω
χθες το βραδυ επρεπε να σε ειχα , ΞΕΒΡΑΚΩΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ !!!