alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.285
- Πόντοι
- 8.006
Ο υποπλοιαρχος ειναι στο νοσοκομειο και θα απολογηθει αυριοΟ οποιος υπαρχος κανει τον ψοφιο κοριο στο νοσοκομειο(;) αληθευει αυτο που καπου πηρε το ματι μου;
Ο υποπλοιαρχος ειναι στο νοσοκομειο και θα απολογηθει αυριοΟ οποιος υπαρχος κανει τον ψοφιο κοριο στο νοσοκομειο(;) αληθευει αυτο που καπου πηρε το ματι μου;
Γιατί να είχε δόλο; επειδή δεν γνωρίζω τι εννοούν... ενδεχόμενο δόλο;....Η ποινικη διωξη ειναι για ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο. Δηλαδη οχι αμεσο δολο πρώτου βαθμου.
Θα πω την αποψη μου, αν και βαριεμαι ειλικρινα τις ανοησιες που θα γραφτουν ως απαντηση απο μερικους.
Θεωρω οτι η διωξη ειναι σωστη, ως ανθρωποκτονια απο ενδεχομενο δολο. Δεν θεωρω οτι ειναι ανθρωποκτονια απο αμελεια. Οχι ομως και ανθρωποκτονια απο προθεση (άμεσο δόλο πρώτου βαθμου).
Αυτα.
Αlex δεν το λέω από κακή πρόθεση,αλλά όσοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες όλοι νοσοκομείο πάνε.Τυχαίο?Ο υποπλοιαρχος ειναι στο νοσοκομειο και θα απολογηθει αυριο
Γιατι, δεν εχει προτερο συννομο βιο ο συγκεκριμενος κατηγορουμενος? Ξερεις κατι?Αν βρεθεί δικαστήριο που θα δεχτεί ελαφρυντικό....θα πρέπει να βγάλουμε όλοι επίσημα διαβατήρια να φύγουμε από το μπουρδέλο για πάντα
Και λίγα φάγανε τα μουνόπανα για τον Άλκη...κρέμασμα ανάποδα θέλανε....θα εισπραξουν το μεγιστο των ποινων λογω λαικης κατακραυγης περιπτωση αλκη
Πού θελεις να ξερω τι προβλημα εχει, αν εχει? Οταν ξαφνικα μεσα σε μια ημερα σε βριζει ολη η Ελλαδα, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ απιθανο να νιώσεις αδιαθεσια.Αlex δεν το λέω από κακή πρόθεση,αλλά όσοι αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες όλοι νοσοκομείο πάνε.Τυχαίο?
Τα πλοια που βαζει η bluestar στην Κρητη ειναι 30 ετων και βαλε...δεν ειναι ουτε καν bluestar 1&2 που και αυτα 20ετιας ειναι....
Άρα, σωστά έκανε που σηκώθηκε κι έφυγε..... έτσι;Ωραία λοιπόν κάνει κράτει όπως το θέλει ο κος ε.α. Εγώ σου λέω ξεχνάμε πως έτσι μένει ακυβέρνητος και κινδυνεύει με πρόσκρουση, το καράβι με το "κράτει" δεν θα προχωρήσει αρκετά; Θα πατούσε και φρένο ταυτόχρονα; Αν πήγαινε ας πούμε 30-40 μέτρα παραπέρα πως θα είχε πρόσβαση; Θα κατέβαζε βάρκα; Ξέρεις πόσο χρόνο θέλει αυτό;
Για να το λες...Πού θελεις να ξερω τι προβλημα εχει, αν εχει? Οταν ξαφνικα μεσα σε μια ημερα σε βριζει ολη η Ελλαδα, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ απιθανο να νιώσεις αδιαθεσια.
Καμία χαβρα,αν τους αφήσουν να πάθουν αυτό που τους πρέπει ...τα επόμενα τομάρια θα το ξανασκεφτούν πολύ....άκου ελαφρυντικά σε κοθωνιαΓιατι, δεν εχει προτερο συννομο βιο ο συγκεκριμενος κατηγορουμενος? Ξερεις κατι?
Ενα δικαστηριο δεν αποφασιζει με βαση την κοινη γνωμη του μπουρδελα κομ. Αποφασιζει με βαση το νομο. Θα υποβληθει ενα αιτημα για ελαφρυντικο. Πες μου εσυ με ποιο σκεπτικο απορριπτεις το αιτημα για ελαφρυντικο προτερου συννομου βίου. Εχεις καποια γνωση οτι δεν διήγε συννομο βιο ο συγκεκριμενος?
Ναι, θα πρεπει οντως να βγαλουμε διαβατηρια και να φυγουμε, αν τις αποφασεις τις παιρνει η χαβρα και ο οχλος.
Ρε τύπε μου, το επιχειρημα "ηθελα να ηξερα αν ηταν ο πατερας σου το θυμα", ειναι εντελως ακυρο, γιατι προφανως ακυρωνεται απο το αντιθετο "ηθελα να ηξερα αν ηταν ο πατερας σου ο θυτης".Άρα , σωστά έκανε που σηκώθηκε κι έφυγε έτσι;
Μήπως άκουσες τον Γεωργιάδη που είπε ότι ως πρώην υπουργός Ναυτιλίας σας λέω πως ό,τι βλέπουμε στο βίντεο είναι σειρά παραβάσεων του ποινικού δικαίου του ναυτικού δικαίου, της σύμβασης για την ασφάλεια της ζωής στη θάλασσα έχουμε εγκατάλειψη ναυαγού αδιανόητο για εκπαιδευμένους ναυτικούς;
Ήθελα να 'ξερα αν ήταν ο πατέρας σου τύπε, αν θα έλεγες τα ίδια. Τεσπα....
Ο εισαγγελεας δεν γαμαει κανεναν. Οι δικαστες αποφασιζουν.Γιατί να είχε δόλο; επειδή δεν γνωρίζω τι εννοούν... ενδεχόμενο δόλο;....
Προσωπικά πιστεύω εκανε τραγικά λάθη ο χοντρός κ τον σκότωσε τον άνθρωπο αλλά το χειρότερο ότι τρεις άνθρωποι στον καταπέλτη έφυγαν χωρίς να τον βοηθήσουν κ συνέχισαν το ταξίδι τους
Εκεί πρέπει να τους γαμησει ο εισαγγελέας
Αυτό είναι το σωστόθα εισπραξουν το μεγιστο των ποινων λογω λαικης κατακραυγης περιπτωση αλκη
Ακυρώνεται επειδή το λες εσύ, Saul?Ρε τύπε μου, το επιχειρημα "ηθελα να ηξερα αν ηταν ο πατερας σου το θυμα", ειναι εντελως ακυρο, γιατι προφανως ακυρωνεται απο το αντιθετο "ηθελα να ηξερα αν ηταν ο πατερας σου ο θυτης".
Τα αρχιδια μας κουνιούνται και γλυστησε το νύχι ..τέτοια λέτε μόνο οι δικηγόροι....δεν πείθετε κανείς βέβαια γιατί υπάρχει βίντεο και οι πράξεις μετά το συμβάν...εμετός μόνο και στο άκουσμα αυτών που λες....αν ήμουν δικαστής θα έριχνα παραπάνω αν άκουγα τέτοια .O ενδεχομενος δολος συνίσταται στο οτι επρεπε να προβλεψει οτι η απωθηση στην ακρη του καταπελτη, μπορούσε να επιφερει την πτωση, σε συνδυασμό με το ανασηκωμα του καταπελτη εφόσον αυτος έπαυσε να ερχεται σε επαφη με την αποβαθρα. Το ιδιο πραγμα λεμε, απλα εσεις θελετε να τα λεμε και οπως θελετε εσεις
Εσυ δεν μας ελεγες πριν οτι υπαρχει υπαιτιοτητα στους λιμενικους που δεν βρισκοταν στον αποπλου?Γιατι να καψει καποιον? Δημοσιος υπαλληλος ή οργανο της ταξης ευθυνεται? Το πολυ πολυ να αυστηροποιηθουν οι κανονες του αποπλου των πλοιων. Και καλα θα κανει δηλαδη, γιατι εχει καταντησει αηδια να ξεκινανε τα καραβια με κατεβασμενο καταπελτη.
Ειμαι απο νησι. Και γνωριζω οτι ενα καραβι δεν πρεπει να ξεκιναει πριν ανεβει η καταπακτη. Μαλακία πρωτη. Το λιμενικο δεν πρεπει να αφηνει κανεναν να πλησιασει οτσν ξεκιναει το καραβι. Μαλακια δευτερη. Οταν καποιος ανεβει με οποιονδηποτε τροπο στο καραβι εστω και την ωρα που ξεκιναει, δεν σπρωχνεται εξω. Μαλακια τριτη . Οπως διαβασα στην συνεντευξη του ψυχιατρου του, ο συγκεκριμένος ανθρωπος ηταν γνωστος στο προσωπικό του πλοίου επειδη ταξίδευε συχνα. Πιθανον καποια ψυχικά του θέματα τον ειχαν κανει αντιπαθή στο προσωπικό. Αυτα απο μενα.
Αυτονοητως ακυρωνεται. Αν ισχυει το ενα, ισχυει και το αλλο. Αρα συνεπώς δεν ειναι καν επιχειρημα.Ακυρώνεται επειδή το λες εσύ, Saul?
Σοβαρά;
Παιζει ομως να κωλυσιεργει τοσο ωστε και να μαθουν οι συνηγοροι τι ειπαν οι αλλοι κατηγορουμενοι( παρολο που στο σταδιο αυτο υποτιθεται οτι υπαρχει μυστικοτητα αλλα πως γινεται να βγαινουν οι καταθεσεις και οι απολογιες χαρτι και καλαμαρι στην δημοσιοτητα ενα πραγμα), αλλα και για να φανει οτι δεν ειναι ο απανθρωπος που τον βριζει ολη η Ελλαδα, τα κανουν αυτα ενιοτε οι δικηγοροι, για την διαχειρηση της οργης της κοινης γνωμης....Πού θελεις να ξερω τι προβλημα εχει, αν εχει? Οταν ξαφνικα μεσα σε μια ημερα σε βριζει ολη η Ελλαδα, δεν νομιζω οτι ειναι και πολυ απιθανο να νιώσεις αδιαθεσια.
Αποφασισε ομως κι εσυ. Φταινε ή δεν φταινε?Εσυ δεν μας ελεγες πριν οτι υπαρχει υπαιτιοτητα στους λιμενικους που δεν βρισκοταν στον αποπλου?