Το ιδιο ειναι. Ποιος ειπε οτι προβλεπεται διαφορετικη ποινη?
Γι αυτο γελαω με αυτους που θεωρουν οτι ξεπλενω τον υπαρχο.
Ειπα ηδη οτι ειμαι υπερ της ποινικης διωξης με ενδεχομενο δολο, που επιφερει ΙΣΟΒΙΑ. Αλλά βλεπεις καποιοι δυσκολευονται να αντιληφθουν τι γραφω, θεωρουν οτι τον ξεπλενω κιολας. Τι να κανω ομως, να τους μεταμοσχευσω εγκεφαλο?
Δε λέω ότι προβλέπεται άλλη ποινή.Δεν ξέρω νομικά,αλλά δε βλέπω διαφορά.Δεν ξέρω βέβαια αν δεχτεί κάποιο ελαφρυντικό το δικαστήριο.Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο.
πιστεψε με παντως πως τουρκια και αλβανια αν πας δε θα πεταξουν ανθρωπο με ειδικες αναγκες στη θαλασσα και ο αλλος να ξεκινησει βαζοντας μπροστα το καραβι σα να μη τρεχει τιποτα,ειμαστε ντροπη,ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.Εχουμε φτασει να μας κοροιδευουν ακομα και τουρκοι και αλβανοι που καταντησαμε χβρα ουγκανων ειμαστε χωρις ενσυναισθηση ο καθενας κοιταει τον εαυτο του ουστ σε ολους.
O ενδεχομενος δολος συνίσταται στο οτι επρεπε να προβλεψει οτι η απωθηση στην ακρη του καταπελτη, μπορούσε να επιφερει την πτωση, σε συνδυασμό με το ανασηκωμα του καταπελτη εφόσον αυτος έπαυσε να ερχεται σε επαφη με την αποβαθρα. Το ιδιο πραγμα λεμε, απλα εσεις θελετε να τα λεμε και οπως θελετε εσεις
Οχι ρε αναρχιδε κουτοπόνηρε. Δε θα σου περάσει η τρελιτσα που πουλάς.
Είπες ότι συμφωνείς με ποστ που περιγράφει ακριβώς ότι συνέβη. Και το οποίο λέει ότι το παλικάρι γλίστρησε λόγω απροσεξίας του και έπεσε στο νερό. Δεν το έσπρωξαν στο νερό. Και συνεχισες να υποστηρίζεις με νέα ποστ το τομάρι αυτό, που και καλά δεν είχε ποτέ προβλήματα στο site. Που λίγο που έψαξα τον μπινελικωνουν κάθε τρεις και λίγο. Κι αν δε βαριόμουν να ψαξω κι άλλο, παίζει να έβρισκα και κανένα δικό σου να τον στολίζεις.
Και τώρα ξαφνικά βρήκες τη μαγική λέξη απώθηση. Που δεν την αναφέρει πουθενά το τομάρι που εκθειάζεις. Ειδικά στο πόστ που έκανες ευαγγέλιο και το οποίο "περιγράφει ακριβώς αυτό που συνέβη".
Και στο επισήμανε κι άλλο μέλος αυτό. Οτι κάνεις γαργαρα το σημείο αυτό.
Τομάρι είσαι κι εσύ. Χειρότερο από το πρώτο.
Και δε θέλουμε να τα λέει κανείς όπως θέλουμε εμείς.
Υπάρχει το βίντεο που είναι αδιαψευστος μαρτυρας του "γλιστρήματος" ή της απώθησης.
Κι αυτό στο λέει κάποιος που από τα πρώτα ποστ εδώ μέσα έγραψε ότι το πολύ να καταδικαστούν για αμελεια.
πιστεψε με παντως πως τουρκια και αλβανια αν πας δε θα πεταξουν ανθρωπο με ειδικες αναγκες στη θαλασσα και ο αλλος να ξεκινησει βαζοντας μπροστα το καραβι σα να μη τρεχει τιποτα,ειμαστε ντροπη,ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.Εχουμε φτασει να μας κοροιδευουν ακομα και τουρκοι και αλβανοι που καταντησαμε χβρα ουγκανων ειμαστε χωρις ενσυναισθηση ο καθενας κοιταει τον εαυτο του ουστ σε ολους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
δε με νοιαζει τι με κανει εγω ξερω οτι εχω ανθρωπους εδω που υποστηριζουν ξεκαθαρα τις ιδεες μου.
Οχι ρε αναρχιδε κουτοπόνηρε. Δε θα σου περάσει η τρελιτσα που πουλάς.
Είπες ότι συμφωνείς με ποστ που περιγράφει ακριβώς ότι συνέβη. Και το οποίο λέει ότι το παλικάρι γλίστρησε λόγω απροσεξίας του και έπεσε στο νερό. Δεν το έσπρωξαν στο νερό. Και συνεχίσες να υποστηρίζεις με νέα ποστ το τομάρι αυτό, που και καλά δεν είχε ποτέ προβλήματα στο site. Που λίγο που έψαξα τον μπινελικωνουν κάθε τρεις και λίγο. Κι αν δε βαριόμουν να ψαξω κι άλλο, παίζει να έβρισκα και κανένα δικό σου να τον στολίζεις.
Και τώρα ξαφνικά βρήκες τη μαγική λέξη απώθηση. Που δεν την αναφέρει πουθενά το τομάρι που εκθειάζεις. Ειδικά στο πόστ που έκανες ευαγγέλιο και το οποίο "περιγράφει ακριβώς αυτό που συνέβη".
Και στο επισήμανε κι άλλο μέλος αυτό. Οτι κάνεις γαργαρα το σημείο αυτό.
Τομάρι είσαι κι εσύ. Χειρότερο από το πρώτο.
Και δε θέλουμε να τα λέει κανείς όπως θέλουμε εμείς.
Υπάρχει το βίντεο που είναι αδιαψευστος μαρτυρας του "γλιστρήματος" ή της απώθησης.
Κι αυτό στο λέει κάποιος που από τα πρώτα ποστ εδώ μέσα έγραψε ότι το πολύ να καταδικαστούν για αμελεια.
Και για να φτάσουμε και στην ουσία ΜΗΝ με μπερδεύετε με τον Άλεξ που είναι νεοδημοκράτης-κουλιστής! Εγώ τον Κούλη τον σιχαίνομαι αλλά να ξέρετε ότι πάλι λάδι θα βγει κι οι προσπάθειά σας να τον πλήξετε θα του αποφέρει και κέρδος, όπως και τις προηγούενες φορές. Θα ζητήσει "άπλετο φως και εξάντληση της αυστηρότητας" και θα βγει κι από πάνω! Γιατί ο Κούλης για να βγει ο ίδιος λάδι πουλάει και τον πιο στενό του συνεργάτη, θα κωλώσει λέτε για κάποιους αναλώσιμους ναιτικούς; Πλάκα έχετε...
To μονο σιγουρο
Εδω την πρωτη μερα του περιστατικου ο Βαρβιτσιωτης ελεγε οτι δεν προβλεπεται το λμενικο να ειναι παρων στον αποπλου και την επομενη μερα αρχισε να παιρνει κεφαλια λιμενικων
Δε λέω ότι προβλέπεται άλλη ποινή.Δεν ξέρω νομικά,αλλά δε βλέπω διαφορά.Δεν ξέρω βέβαια αν δεχτεί κάποιο ελαφρυντικό το δικαστήριο.Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο.
Θα το παρει το ελαφρυντικο. Του προτερου συννομου βιου. Δεν υπαρχει λογος να μην το παρει. Και οπως εγραψε σωστα ο gianevan, θα φαει 12 χρονια και θα μεινει μεσα καπου τα 4. Θα παρει και μια γενναια αποζημιωση η οικογενεια του και ληγει εκει το θεμα.
Γιατι να καψει καποιον? Δημοσιος υπαλληλος ή οργανο της ταξης ευθυνεται? Το πολυ πολυ να αυστηροποιηθουν οι κανονες του αποπλου των πλοιων. Και καλα θα κανει δηλαδη, γιατι εχει καταντησει αηδια να ξεκινανε τα καραβια με κατεβασμενο καταπελτη.
Θα το παρει το ελαφρυντικο. Του προτερου συννομου βιου. Δεν υπαρχει λογος να μην το παρει. Και οπως εγραψε σωστα ο gianevan, θα φαει 12 χρονια και θα μεινει μεσα καπου τα 4. Θα παρει και μια γενναια αποζημιωση η οικογενεια του και ληγει εκει το θεμα.
To μονο σιγουρο
Εδω την πρωτη μερα του περιστατικου ο Βαρβιτσιωτης ελεγε οτι δεν προβλεπεται το λμενικο να ειναι παρων στον αποπλου και την επομενη μερα αρχισε να παιρνει κεφαλια λιμενικων
Μπορείς και με σκιπ στους τριάντα όμως....τι κρίμα ρε συ...τους καημένους τους χοντρούς,τι τους ξημέρωσε στο νυχτερι τους....και αυτοί οι μαλακές πλέον με τις κάμερες το χούνε γαμησει...ούτε να γλιστρήσεις κάποιον και να τον πνίξεις με την ησυχία σου δεν μπορείς....