Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.905
Πόντοι
3.556
Το ιδιο ειναι. Ποιος ειπε οτι προβλεπεται διαφορετικη ποινη?
Γι αυτο γελαω με αυτους που θεωρουν οτι ξεπλενω τον υπαρχο.
Ειπα ηδη οτι ειμαι υπερ της ποινικης διωξης με ενδεχομενο δολο, που επιφερει ΙΣΟΒΙΑ. Αλλά βλεπεις καποιοι δυσκολευονται να αντιληφθουν τι γραφω, θεωρουν οτι τον ξεπλενω κιολας. Τι να κανω ομως, να τους μεταμοσχευσω εγκεφαλο?
Δε λέω ότι προβλέπεται άλλη ποινή.Δεν ξέρω νομικά,αλλά δε βλέπω διαφορά.Δεν ξέρω βέβαια αν δεχτεί κάποιο ελαφρυντικό το δικαστήριο.Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Σωστα, μονο στην Ελλαδα γινονται αυτα, εισαι ατυχος που γεννηθηκες Ελληνας
πιστεψε με παντως πως τουρκια και αλβανια αν πας δε θα πεταξουν ανθρωπο με ειδικες αναγκες στη θαλασσα και ο αλλος να ξεκινησει βαζοντας μπροστα το καραβι σα να μη τρεχει τιποτα,ειμαστε ντροπη,ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.Εχουμε φτασει να μας κοροιδευουν ακομα και τουρκοι και αλβανοι που καταντησαμε χβρα ουγκανων ειμαστε χωρις ενσυναισθηση ο καθενας κοιταει τον εαυτο του ουστ σε ολους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το οτι σε δουλευει δεν το εχεις αντιληφθει ακομη ε?
δε με νοιαζει τι με κανει εγω ξερω οτι εχω ανθρωπους εδω που υποστηριζουν ξεκαθαρα τις ιδεες μου.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356
O ενδεχομενος δολος συνίσταται στο οτι επρεπε να προβλεψει οτι η απωθηση στην ακρη του καταπελτη, μπορούσε να επιφερει την πτωση, σε συνδυασμό με το ανασηκωμα του καταπελτη εφόσον αυτος έπαυσε να ερχεται σε επαφη με την αποβαθρα. Το ιδιο πραγμα λεμε, απλα εσεις θελετε να τα λεμε και οπως θελετε εσεις
Οχι ρε αναρχιδε κουτοπόνηρε. Δε θα σου περάσει η τρελιτσα που πουλάς.
Είπες ότι συμφωνείς με ποστ που περιγράφει ακριβώς ότι συνέβη. Και το οποίο λέει ότι το παλικάρι γλίστρησε λόγω απροσεξίας του και έπεσε στο νερό. Δεν το έσπρωξαν στο νερό. Και συνεχισες να υποστηρίζεις με νέα ποστ το τομάρι αυτό, που και καλά δεν είχε ποτέ προβλήματα στο site. Που λίγο που έψαξα τον μπινελικωνουν κάθε τρεις και λίγο. Κι αν δε βαριόμουν να ψαξω κι άλλο, παίζει να έβρισκα και κανένα δικό σου να τον στολίζεις.
Και τώρα ξαφνικά βρήκες τη μαγική λέξη απώθηση. Που δεν την αναφέρει πουθενά το τομάρι που εκθειάζεις. Ειδικά στο πόστ που έκανες ευαγγέλιο και το οποίο "περιγράφει ακριβώς αυτό που συνέβη".
Και στο επισήμανε κι άλλο μέλος αυτό. Οτι κάνεις γαργαρα το σημείο αυτό.
Τομάρι είσαι κι εσύ. Χειρότερο από το πρώτο.
Και δε θέλουμε να τα λέει κανείς όπως θέλουμε εμείς.
Υπάρχει το βίντεο που είναι αδιαψευστος μαρτυρας του "γλιστρήματος" ή της απώθησης.
Κι αυτό στο λέει κάποιος που από τα πρώτα ποστ εδώ μέσα έγραψε ότι το πολύ να καταδικαστούν για αμελεια.

Τελευταία τροποποίηση:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
πιστεψε με παντως πως τουρκια και αλβανια αν πας δε θα πεταξουν ανθρωπο με ειδικες αναγκες στη θαλασσα και ο αλλος να ξεκινησει βαζοντας μπροστα το καραβι σα να μη τρεχει τιποτα,ειμαστε ντροπη,ντρεπομαι που ειμαι ελληνας.Εχουμε φτασει να μας κοροιδευουν ακομα και τουρκοι και αλβανοι που καταντησαμε χβρα ουγκανων ειμαστε χωρις ενσυναισθηση ο καθενας κοιταει τον εαυτο του ουστ σε ολους.

δε με νοιαζει τι με κανει εγω ξερω οτι εχω ανθρωπους εδω που υποστηριζουν ξεκαθαρα τις ιδεες μου.
Ωχ, μανα μου...
Οκ φιλαρακι. Συγνωμη. Δεν επρεπε να σου παω κοντρα. Καλη μερα να εχεις

Οχι ρε αναρχιδε κουτοπόνηρε. Δε θα σου περάσει η τρελιτσα που πουλάς.
Είπες ότι συμφωνείς με ποστ που περιγράφει ακριβώς ότι συνέβη. Και το οποίο λέει ότι το παλικάρι γλίστρησε λόγω απροσεξίας του και έπεσε στο νερό. Δεν το έσπρωξαν στο νερό. Και συνεχίσες να υποστηρίζεις με νέα ποστ το τομάρι αυτό, που και καλά δεν είχε ποτέ προβλήματα στο site. Που λίγο που έψαξα τον μπινελικωνουν κάθε τρεις και λίγο. Κι αν δε βαριόμουν να ψαξω κι άλλο, παίζει να έβρισκα και κανένα δικό σου να τον στολίζεις.
Και τώρα ξαφνικά βρήκες τη μαγική λέξη απώθηση. Που δεν την αναφέρει πουθενά το τομάρι που εκθειάζεις. Ειδικά στο πόστ που έκανες ευαγγέλιο και το οποίο "περιγράφει ακριβώς αυτό που συνέβη".
Και στο επισήμανε κι άλλο μέλος αυτό. Οτι κάνεις γαργαρα το σημείο αυτό.
Τομάρι είσαι κι εσύ. Χειρότερο από το πρώτο.
Και δε θέλουμε να τα λέει κανείς όπως θέλουμε εμείς.
Υπάρχει το βίντεο που είναι αδιαψευστος μαρτυρας του "γλιστρήματος" ή της απώθησης.
Κι αυτό στο λέει κάποιος που από τα πρώτα ποστ εδώ μέσα έγραψε ότι το πολύ να καταδικαστούν για αμελεια.
Καλα ενταξει φιλε. Ηρεμησε τωρα μην παθεις και τιποτα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
θα εισπραξουν το μεγιστο των ποινων λογω λαικης κατακραυγης περιπτωση αλκη

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Και για να φτάσουμε και στην ουσία ΜΗΝ με μπερδεύετε με τον Άλεξ που είναι νεοδημοκράτης-κουλιστής! Εγώ τον Κούλη τον σιχαίνομαι αλλά να ξέρετε ότι πάλι λάδι θα βγει κι οι προσπάθειά σας να τον πλήξετε θα του αποφέρει και κέρδος, όπως και τις προηγούενες φορές. Θα ζητήσει "άπλετο φως και εξάντληση της αυστηρότητας" και θα βγει κι από πάνω! Γιατί ο Κούλης για να βγει ο ίδιος λάδι πουλάει και τον πιο στενό του συνεργάτη, θα κωλώσει λέτε για κάποιους αναλώσιμους ναιτικούς; Πλάκα έχετε...
To μονο σιγουρο
Εδω την πρωτη μερα του περιστατικου ο Βαρβιτσιωτης ελεγε οτι δεν προβλεπεται το λμενικο να ειναι παρων στον αποπλου και την επομενη μερα αρχισε να παιρνει κεφαλια λιμενικων

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Δε λέω ότι προβλέπεται άλλη ποινή.Δεν ξέρω νομικά,αλλά δε βλέπω διαφορά.Δεν ξέρω βέβαια αν δεχτεί κάποιο ελαφρυντικό το δικαστήριο.Αν και το θεωρώ πολύ δύσκολο.
Θα το παρει το ελαφρυντικο. Του προτερου συννομου βιου. Δεν υπαρχει λογος να μην το παρει. Και οπως εγραψε σωστα ο gianevan, θα φαει 12 χρονια και θα μεινει μεσα καπου τα 4. Θα παρει και μια γενναια αποζημιωση η οικογενεια του και ληγει εκει το θεμα.

• Ουάου
Αντιδράσεις: satov1

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ο Κουλης ποιον θα καψει τωρα,ποιος ειναι ο ορεος του?
Γιατι να καψει καποιον? Δημοσιος υπαλληλος ή οργανο της ταξης ευθυνεται? Το πολυ πολυ να αυστηροποιηθουν οι κανονες του αποπλου των πλοιων. Και καλα θα κανει δηλαδη, γιατι εχει καταντησει αηδια να ξεκινανε τα καραβια με κατεβασμενο καταπελτη.

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.905
Πόντοι
3.556
Θα το παρει το ελαφρυντικο. Του προτερου συννομου βιου. Δεν υπαρχει λογος να μην το παρει. Και οπως εγραψε σωστα ο gianevan, θα φαει 12 χρονια και θα μεινει μεσα καπου τα 4. Θα παρει και μια γενναια αποζημιωση η οικογενεια του και ληγει εκει το θεμα.
Οι συνήγοροι κατηγορίας όμως θα το παλέψουν για καταδίκη χωρίς ελαφρυντικά λογικά.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Οι συνήγοροι υπεράσπισης όμως θα το παλέψουν για καταδίκη χωρίς ελαφρυντικά λογικά.
Οι συνηγοροι κατηγοριας εννοεις.
Ε ναι, προφανως. Προσωπικα δεν το θεωρω πιθανο

To μονο σιγουρο
Εδω την πρωτη μερα του περιστατικου ο Βαρβιτσιωτης ελεγε οτι δεν προβλεπεται το λμενικο να ειναι παρων στον αποπλου και την επομενη μερα αρχισε να παιρνει κεφαλια λιμενικων
Λιμενικος εισαι τύπε?

• Like

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ο οποιος υπαρχος κανει τον ψοφιο κοριο στο νοσοκομειο(;) αληθευει αυτο που καπου πηρε το ματι μου;

• Like

satov1

Μέγας
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
19.905
Πόντοι
3.556
Οι συνηγοροι κατηγοριας εννοεις.
Ε ναι, προφανως. Προσωπικα δεν το θεωρω πιθανο

Λιμενικος εισαι τύπε?
Ναι κατηγορίας.Το διόρθωσα.

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Eτσι ειναι. Δυστυχως

Απολυτως σωστα. Νηφαλια και τεκμηριωμενη αποψη
Μπορείς και με σκιπ στους τριάντα όμως....τι κρίμα ρε συ...τους καημένους τους χοντρούς,τι τους ξημέρωσε στο νυχτερι τους....και αυτοί οι μαλακές πλέον με τις κάμερες το χούνε γαμησει...ούτε να γλιστρήσεις κάποιον και να τον πνίξεις με την ησυχία σου δεν μπορείς....

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.712
Πόντοι
2.356

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
θα εισπραξουν το μεγιστο των ποινων λογω λαικης κατακραυγης περιπτωση αλκη
Πρωτοδικα ναι...στο εφετειο γιατι τραβανε χρονια οι υποθεσεις μην βαζεις και το χερι σου δτο ευαγγελιο

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.412
Πόντοι
2.606
Αν βρεθεί δικαστήριο που θα δεχτεί ελαφρυντικό....θα πρέπει να βγάλουμε όλοι επίσημα διαβατήρια να φύγουμε από το μπουρδέλο για πάντα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom