Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 96K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356
Σε διαλυμένο κράτος που κάνουν κουμάντο οι συμμορίες εννοείται. Γι αυτό και η αστυνομία δεν ασχολείται πλέον με άμα τους καλείς για διαρρήξεις, κλοπές και άλλα μικροπράγματα. Χαζοί είναι να μπλέξουνε; Αφού στο τέλος κατηγορούμενοι θα βγούνε.
Δεν είναι αυτός ο λόγος που δεν ασχολούνται.

Διάβασε εδώ την πραγματικότητα.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.750
Πόντοι
2.306
Άσχετο τελειως γιατι είμαστε ουγκάντα όχι στα πλοια όχι σε θάλασσες και ακτές και σε κάθε τομέα σε κάθε έκφανση.
υποτιθεται η ελλαδα θέλει ραλυ ακροπολις το αξιζει ειμαστε ωραια χώρα και αναβαθμιζόμαστε και τελικά θα έπρεπε σήμερα να μας αποκλεισουν μεχρι το 2123 από κάθε διοργάνωση ράλυ, τα ζωντόβολα μπήκαν πάλι μέσα
τι γιδια τι για τον πουτσο τι να γραψω ρε τι πυρηνικες βόμβες τι εξολοθρευση τι γενοκτονια δεν το χωράει το κεφάλι μου ρε

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Το συγκεκριμένο παιδάκι και ο φίλος του δίπλα του ήταν γόνοι αυτών των συμμοριών που λες. Θυμάσαι που έφτιαξαν ειδικό νόμο για να βγει από τη φυλακή ο φίλος του που έγινε ληστής τραπεζών με το καλάσνικοφ. Κοίτα από τι οικογένειες προέρχονταν και τα δύο.
Ναι βεβαίως....απλά μέχρι να σκοτώσουν εν ψυχρό τον φίλο του μπροστά στα μάτια του δεν είχε πάρει κανένα καλάσνικοφ. -όχι ότι δικαιολογώ την ένοπλη ληστεία-

Να δούμε ο οποιοσδήποτε αν ζούσε μια τέτοια κατάσταση πως θα εξελισσόταν μετά. Και επειδή συμφωνούμε σε αυτό...ο Κορκονέας δεν έκλισε μόνο το σπίτι του Γρηγορόπουλου αλλά και του φίλου αφού τον κατέστρεψε ψυχολογικά για πάντα.

Επίσης οι οικογένειες αυτών των 2 δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα @@ των οικογεννειών που σου είπα και που ξέρεις ποιες είναι. Αυτές τα παιδιά τους δεν τα στέλνουν στα εξαρχία...την Ελλάδα την βλέπουν μόνο το καλοκαίρι από το κότερο.

Αν εσύ βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα 16χρονα παιδιά με αυτούς που έχουν αγοράσει και τους 300 πολιτικούς και αγοράζουν τη ζωή σου για 50 και την πουλάνε για 10......τότε περαστικά σου.

κάνε το μάγκα στα 16χρονα και χαιρέτα και πατά και μια προσοχή στον πολιτικό όπου τον πετύχεις.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Αν είχαμε ΚΚΕ, θα είχαμε γίνει κι οι υπόλοιποι. :confused:
ωραία θα ήταν πούτσα μας όλα και αραχτοί όλη μέρα

δε θα χρειαζόταν να δουλεύουμε για τίποτα θα μας τα είχε όλα έτοιμα το κράτος

παράδεισος :rockon:

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.434
Πόντοι
2.306
πρεπει να τραβας μεγαλο ζορι τυπε
Ζόρι τραβάω που συαναστρεφομαι με σένα.
Να βαλουμε και αστυνομικους τοτε στους σταθμους του τραινου και του μετρο για την ασφαλεια των επιβατων, εχουν σκοτωθει ανθρωποι και εκει
Αλλα εγω που δεν χρησιμοποιω τραινο και μετρο δεν θελω να πληρωνω μπατσους να κανουν τις ντανταδες μην πεσει καποιος στις γραμμες. Ας πληρωσει η τρενοσε για σεκιουριταδες
Μην το τεντωνουμε το θέμα..
Οφειλαν να είναι εκεί, δεν είναι το ίδιο με το τρένο.
Επαναλαμβάνω. Αυτό το καθεστώς υπάρχει τώρα και αυτη η νομοθεσία.
Το πλοιο είναι ιδιωτική εταιρία και το λιμάνι δημόσιο (μέχρι στιγμής).

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Ναι βεβαίως....απλά μέχρι να σκοτώσουν εν ψυχρό τον φίλο του μπροστά στα μάτια του δεν είχε πάρει κανένα καλάσνικοφ. -όχι ότι δικαιολογώ την ένοπλη ληστεία-

Να δούμε ο οποιοσδήποτε αν ζούσε μια τέτοια κατάσταση πως θα εξελισσόταν μετά. Και επειδή συμφωνούμε σε αυτό...ο Κορκονέας δεν έκλισε μόνο το σπίτι του Γρηγορόπουλου αλλά και του φίλου αφού τον κατέστρεψε ψυχολογικά για πάντα.

Επίσης οι οικογένειες αυτών των 2 δεν είναι ούτε μια τρίχα από τα @@ των οικογεννειών που σου είπα και που ξέρεις ποιες είναι. Αυτές τα παιδιά τους δεν τα στέλνουν στα εξαρχία...την Ελλάδα την βλέπουν μόνο το καλοκαίρι από το κότερο.

Αν εσύ βάζεις στην ίδια ζυγαριά τα 16χρονα παιδιά με αυτούς που έχουν αγοράσει και τους 300 πολιτικούς και αγοράζουν τη ζωή σου για 50 και την πουλάνε για 10......τότε περαστικά σου.

κάνε το μάγκα στα 16χρονα και χαιρέτα και πατά και μια προσοχή στον πολιτικό όπου τον πετύχεις.
φιλαράκο εκεί είναι οι εκλογές κάθε 4 χρόνια. Εγώ δεν είμαι άσος στο σημάδι ούτε στο κραβ μαγκα να πλακώνομαι με διαρρήκτες ή διεθφαρμένους πολιτικούς. Αλλά και Ράμπο να ήμουνα, άμα ζω σε κοινωνια που πρέπει να πάρω το νόμο στα χέρια μου, πάλι χαμένος θα βγω. Γι αυτό παραχωρώ το δικαίωμα του σκοτώνειν στον μπάτσο. Ξέρω ότι είναι βαρύ να εμποδίζω το χέρι μου να του πετάει πέτρες και να έχω ταυτότητα όταν με σταματάει, αλλά θα το αντέξω γιατί υπάρχουν και χειρότερα.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.338
Πόντοι
2.356
Τύποι, τι γίνεται με τους Κροάτες; :think:

Όλα καλά; :confused:

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
751
Πόντοι
96
Τη δεκαετια του 80 φιλε δε θα ειχε μεινει ορθιο ουτε το φουγαρο σε τετοιο σκηνικο. Φυσικα αλλες εποχες τοτε, αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι οι περισσοτεροι στα λογια ειναι σκιστε τους γαμηστε τους και στην πραξη κοκοκο. Ισως να ειμαι και εγω ετσι δεν το παιζω Τσακ Νορρις.

Και να σου πω κατι πιο κυνικο: Αν στη θαλασσα ειχε πεσει σκυλος και οχι ενας μοναχικος επιβατης θα ειχε γινει το πλοιο πουτανα.
Απλα οσοι ζησαμε στα 1980 τωρα εχουμε αθροιτικα,....τα νεα μοντελα δεν ξερω τι κανουν....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Τύποι, τι γίνεται με τους Κροάτες; :think:

Όλα καλά; :confused:
Μια χαρα τρωνε και πινουν και ξαπλαρουν....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
φιλαράκο εκεί είναι οι εκλογές κάθε 4 χρόνια. Εγώ δεν είμαι άσος στο σημάδι ούτε στο κραβ μαγκα να πλακώνομαι με διαρρήκτες ή διεθφαρμένους πολιτικούς. Αλλά και Ράμπο να ήμουνα, άμα ζω σε κοινωνια που πρέπει να πάρω το νόμο στα χέρια μου, πάλι χαμένος θα βγω. Για αυτό παραχωρώ το δικαίωμα του σκοτώνειν στον μπάτσο. Ξέρω ότι είναι βαρύ να εμποδίζω το χέρι μου να του πετάει πέτρες και να έχω ταυτότητα όταν με σταματάει, αλλά θα το αντέξω γιατί υπάρχουν και χειρότερα.
Συγχαρητήρια.

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ στέκεσαι στον 16χρονο που πετάει πέτρες ενώ εγώ αναγνωρίζω ότι οι πραγματικοί εγκληματίες της κοινωνίας είναι πολύ χειρότεροι.

και για να μην παίζουμε και με τις λέξεις.....χωρίς να χαρακτηρίζω εσένα γιατί πρώτη φορά συζητάμε....οι περισσότεροι που έχω μιλήσει και στέκονται τόσο πολύ σε αυτά......ψιλοκαυλώνουν και με την ιδέα ότι του την μπουμπουνισε ο Κορκονέας....όχι επειδή ήταν εγκληματίας αλλά επειδή ήταν μπαχαλάκιας ''αναρχικός'' λες και ήξερε τίποτα από αυτά το 16 χρόνων παιδί

Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά και σου λέω ότι για την διαλυμένη κοινωνία που μίλησες δεν κάνουν κουμάντο οι συμμορίες των μπαχαλάκηδων αλλά αυτών που οι αστυνομικοί παίρνουν διαταγές να προστατεύουν.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456

Ψήφισαν ειδική τροπολογία για να βγει έξω.

Άρα ανήκει σε αυτούς που "έχουν αγοράσει και τους 300".

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
751
Πόντοι
96
Συγχαρητήρια.

Η διαφορά μας είναι ότι εσύ στέκεσαι στον 16χρονο που πετάει πέτρες ενώ εγώ αναγνωρίζω ότι οι πραγματικοί εγκληματίες της κοινωνίας είναι πολύ χειρότεροι.

και για να μην παίζουμε και με τις λέξεις.....χωρίς να χαρακτηρίζω εσένα γιατί πρώτη φορά συζητάμε....οι περισσότεροι που έχω μιλήσει και στέκονται τόσο πολύ σε αυτά......ψιλοκαυλώνουν και με την ιδέα ότι του την μπουμπουνισε ο Κορκονέας....όχι επειδή ήταν εγκληματίας αλλά επειδή ήταν μπαχαλάκιας ''αναρχικός'' λες και ήξερε τίποτα από αυτά το 16 χρόνων παιδί

Εγώ δεν στέκομαι σε αυτά και σου λέω ότι για την διαλυμένη κοινωνία που μίλησες δεν κάνουν κουμάντο οι συμμορίες των μπαχαλάκηδων αλλά αυτών που οι αστυνομικοί παίρνουν διαταγές να προστατεύουν.
Παντα αυτοι εκαναν κουμαντο και οταν αυτο γινεται ολοφανεροι ξαναχρησιμοποιουν τους μπαχαλακηδες για αλλοθι....και φτου και απο την αρχη...

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Ψήφισαν ειδική τροπολογία για να βγει έξω.

Άρα ανήκει σε αυτούς που "έχουν αγοράσει και τους 300".
Όχι για να βγει...για να πάει στο πανεπιστήμιο.

Παρόλα αυτά δεν με αποσχολεί αυτός γιατί έκανε ένοπλη ληστεία και μάλιστα άνοιξε πυρ.

Ο Γρηγορόπουλος πόσα καλάσνικοφ είχε πάνω του???

Ναι άρα ανήκει στην ελίτ έχεις δίκιο τύπε....κάνουν και σκάιπ call μαζί του όταν αποφασίζουν τι θα είναι η ρήτρα αναπροσαρμογής.

Τι ακούμε :confused:

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Παντα αυτοι εκαναν κουμαντο και οταν αυτο γινεται ολοφανεροι ξαναχρησιμοποιουν τους μπαχαλακηδες για αλλοθι....και φτου και απο την αρχη...
Συμφωνούμε....απλά δεν είναι οι 16χρονοι οι μπαχαλάκιδες....

όταν με τα κουμάντα τους μειώνουν την σύνταξη των γέρων και τους δίνουν 450 ευρώ....και τον μισθό στα 550....και βγαίνει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί.....πάντα υπάρχουν αυτοί που θα πετάξουν το πρώτο δακρυγόνο και την πρώτη μολότοφ.....

κάτσε να αναρωτηθείς γιατί ποτέ δεν είναι συμβατικοί άνθρωποι αλλά πάντα με κουκούλες και στολές των ματ.........

αυτός που έχασε τον μισθό του δεν ενδιαφέρεται για τις μολότοφ. Οι μισοί μπαχαλακιδες των εξαρχιών γνωρίζονται με τους μπάτσους και πάνε και γήπεδο μαζί.....

εντάξει που να ξέρει ο καθένας τι γίνεται ότι βλέπει στα κανάλια ισχύει

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Αυτοί είναι στο άλλο άκρο, νοσταλγοί της χούντας.
Αυτοί οι πολιτικοί έχουν πάρει την πλειοψηφία στις εκλογές. Όσο και να μην μου αρέσει αυτό, το σέβομαι, είναι απόφαση της πλειοψηφίας. Αν επιβληθεί χούντα, πραξικόπημα κλπ. το ξανασυζητάμε...

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
751
Πόντοι
96
Συμφωνούμε....απλά δεν είναι οι 16χρονοι οι μπαχαλάκιδες....

όταν με τα κουμάντα τους μειώνουν την σύνταξη των γέρων και τους δίνουν 450 ευρώ....και τον μισθό στα 550....και βγαίνει ο κόσμος να διαμαρτυρηθεί.....πάντα υπάρχουν αυτοί που θα πετάξουν το πρώτο δακρυγόνο και την πρώτη μολότοφ.....

κάτσε να αναρωτηθείς γιατί ποτέ δεν είναι συμβατικοί άνθρωποι αλλά πάντα με κουκούλες και στολές των ματ.........

αυτός που έχασε τον μισθό του δεν ενδιαφέρεται για τις μολότοφ. Οι μισοί μπαχαλακιδες των εξαρχιών γνωρίζονται με τους μπάτσους και πάνε και γήπεδο μαζί.....

εντάξει που να ξέρει ο καθένας τι γίνεται ότι βλέπει στα κανάλια ισχύει
Πριν χρονια το τοτε ΕΘΝΟΣ του Μπομπολα ειχε δημοσιευσει φωτογραφιες με ενα κουκουλοφορο με μαυρη μπλουζα και χακι στρατιωτικο παντελονι με σιδεροβεργα να ειναι πλαι πλαι με κλαρα της ΕΛΑΣ ο οποιος φαινεται να μιλα στην τοτε μοτορολα της αστυνομιας και αλλους αστυνομικους τριγυρω υους......απαντηση ποτε δεν εδωσε η ηγεσια της ΕΛΑΣ ουτε η τοτε κυβερνηση....οποτε .... ξερω ....

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Αυτοί είναι στο άλλο άκρο, νοσταλγοί της χούντας.
Δεν έχεις ιδέα πόσους κρυφοφασίστες κρύβει η Ελλάδα
Αυτοί οι πολιτικοί έχουν πάρει την πλειοψηφία στις εκλογές. Όσο και να μην μου αρέσει αυτό, το σέβομαι, είναι απόφαση της πλειοψηφίας. Αν επιβληθεί χούντα, πραξικόπημα κλπ. το ξανασυζητάμε...
Ωραία γυρνάμε στην αρχή λοιπόν....αφού σεβόμαστε την δημοκρατία και τους νόμους και την ιεραρχία...οι νόμοι στην Ελλάδα λένε ότι για να εμπλακεί με όπλο ο αστυνομικός πρέπει να πάρει εντολή από το κέντρο.

όταν ο κάθε ψυχάκιας βγάζει το όπλο του και πυροβολεί εν ψυχρό έναν άοπλο θα βρεθεί στον κορυδαλλό να κάνει παρέα με τον Αχμέντ στο ίδιο κελί.

αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για να μην εμπλέκονται σε καταστάσεις που τους καλείς επειδή στου άνοιξαν το σπίτι.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
16.497
Πόντοι
3.656
Πριν χρονια το τοτε ΕΘΝΟΣ του Μπομπολα ειχε δημοσιευσει φωτογραφιες με ενα κουκουλοφορο με μαυρη μπλουζα και χακι στρατιωτικο παντελονι με σιδεροβεργα να ειναι πλαι πλαι με κλαρα της ΕΛΑΣ ο οποιος φαινεται να μιλα στην τοτε μοτορολα της αστυνομιας και αλλους αστυνομικους τριγυρω υους......απαντηση ποτε δεν εδωσε η ηγεσια της ΕΛΑΣ ουτε η τοτε κυβερνηση....οποτε .... ξερω ....
αν κατέβεις ποτέ σε ένα συλλαλητήριο θα δεις ότι όλοι οι μπασμένοι ξέρουν ποτέ θα γίνει η φασαρία και ποτέ θα σπάσει η πορεία και ότι σύνθημα είπαν είπαν...μετά αναλαμβάνουν τα ορκς.

αν πας θα δεις ότι όχι μόνο γνωρίζονται μεταξύ τους αλλά πολλές φορές βγαίνουν και πίσω από την ίδια διμοιρία.

φυσικά υπάρχουν και οι αυθεντικοί μπαχαλακιδες που μπλέκονται σε αυτό....αλλά και αυτούς τους ξέρουν πολλές φορές.

μέσα σε αυτούς είναι οπαδοί ομάδων και γενικής χρήσης μπαχαλακιδες ''επαγγελματίες''

το μόνο σίγουρο είναι ότι την Αθήνα δεν την σπάνε οι οργανωμένοι με τα πανό που πάνε να φωνάξουν συνθήματα.

φυσικά αυτά είναι δικαιολογίες γιατί και όταν κατέβηκαν οι ένστολοι...οι πυροσβέστες....τους γαμησαν και αυτούς στο ξύλο. Θαθελα να ήξερα εκεί τι μπαχαλακιδες αναρχικούς είχε....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.808
Πόντοι
2.606
παιδια αλλο ειναι το νημα εδω

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Ζόρι τραβάω που συαναστρεφομαι με σένα.

Μην το τεντωνουμε το θέμα..
Οφειλαν να είναι εκεί, δεν είναι το ίδιο με το τρένο.
Επαναλαμβάνω. Αυτό το καθεστώς υπάρχει τώρα και αυτη η νομοθεσία.
Το πλοιο είναι ιδιωτική εταιρία και το λιμάνι δημόσιο (μέχρι στιγμής).
Kαθεστως ενδεχομενως να υπαρχει αλλα νομοθεσια δεν νομιζω
Κανενας δεν θα εγραφε νομο οτι ενστολοι θα συνδραμουν ιδιωτικες εταιρειες για την διαχειρηση πελατων επιβατων
Τα λιμανια ειναι οργανισμοι λιμενος, επιχειρησεις ειναι δημοσιες η ιδιωτικες
Το ειπε και αρχικα ο Βαρβιτσιωτης, δεν νομιζω να το εβγαλε απο την στομαχα του
Τωρα αν για λογους εντυπωσεων θελει να δειξει οτι τιμωρει λιμενικους, αλλο καπελο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom