Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 78.161
- Πόντοι
- 12.756
Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.πρέπει να ρισκάρεις για να κερδίσεις
Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.πρέπει να ρισκάρεις για να κερδίσεις
εχει να πεσει πνιξιμο στα πλοια δεν θα μεινει ουτε σωσιβιοπρέπει να ρισκάρεις για να κερδίσεις
κακώς μπορεί μια μέρα να βρεθείς και εσύ στο dragons denδεν μπλεκω με τα ναυτιλιακά , ειναι απατεωνες
ειμαι κατά της δημοσιοτηταςκακώς μπορεί μια μέρα να βρεθείς και εσύ στο dragons den
δεν έχει σωσίβια κάτω απο τα καθίσματα βρε τι παραμύθια είναι αυτά, εμεις στο ριο αντιριο που καθόμασταν στα καθισματα κάτι γρύλιζε απο κάτω, το ειπαμε σε έναν πακιστανό καμαρώτο ήρθε το άνοιξε προσεκτικά ισα ισα, πέταξε ένα λουκάνικο μέσα, το κλείδωσε καλά, και ο γκοτζίλα ηρέμησε , μετά απο λιγο ακούστηκε σαν ρέψιμο.Τα σωσίβια δεν είναι χύμα στο πλοίο. Είναι κάτω από τα καθίσματα τα οποία είναι σφραγισμένα με λουκέτα. Τα δίνουν οι καμαρότοι αν χρειαστεί κατόπιν εντολής του καπετάνιου. Αν ήταν χύμα τα σωσίβια τότε δεν θα υπήρχαν σωσίβια γιατί θα τα είχαν βουτήξει οι επιβάτες κατά καιρούς και αυτά είναι πανάκριβα δεν είναι σαν τις κουλούρες που παίρνει ο κόσμος από τα περίπτερα στις παραλίες.
μαζι με τον ξυπολυτο απατεωνα και να τρωνε κονσερβες γαταςκακώς μπορεί μια μέρα να βρεθείς και εσύ στο dragons den
μαζι με τον ξυπολυτο απατεωνα και να τρωτε κονσερβες γατας
ετσι αφανης ηρωας ρε παιδι μου οπως ταιριαζει σε εναν εντιμο κατοικο γλυφαδαςειμαι κατά της δημοσιοτητας
Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.
οπότε είναι καλή ώρα να ΜΗΝ επενδύσεις στην ασφαλιστική της Atticaεχει να πεσει πνιξιμο στα πλοια δεν θα μεινει ουτε σωσιβιο
θα ερθουν συντομα ημερες σαμινα εξπρεςοπότε είναι καλή ώρα να ΜΗΝ επενδύσεις στην ασφαλιστική της Attica
ωραίος24 καλά να πάθειςΝα μάθεις να σέβεσαι τον άνθρωπο που πέθανε βλάκα.Τα λαμόγια ο καπετάνιος και οι σπρωχτες τον δολοφόνησαν και εσύ τους υποστηρίζεις κιόλας μα πόσο σκουλίκι είσαι?ήθελα να ξέρα αν ήταν αδερφός σου αυτός που σπρωξαν στη θάλασσα τι θα έλεγες?παλι θα υποστηρίζες τους εγκληματίες?τώρα που μέσα στη φυλακή θα φάνε ξύλο μέχρι θανάτου και ο καπετάνιος και οι σπρωχτες θα σου πω εγώ,θα φτύσουν το γάλα της καριολας της μάνας τους μέσα στη φυλακή.
τι πεταξες τώρα ρε φίλε τι κεραμίδα με κούφανες ζαλίστηκα, τι ειναι αυτά που λές έχεις ικανό τον κατσαπλιά να γίνει καμαρώτος;και τελικα μηπως αυτος που υπερασπιζεται αυτους τους εγκληματιες ειναι καπιος που δουλευει ακριβως σε αυτη τη θεση? μια πονηρη σκεψη κανω ...
Οταν σου λέει το Κέντρο επιχειρήσεων τέλος, τέλος. Αν ψοφας να κάνεις το Ράμπο ή τον Κάλαχαν αυτό έχει και κάποιες συνεπειες.Υπαρχουν και οι παρανομες διαταγες, εκεινες που ειναι εναντια στον νομο και το καθηκον
Αν ησουν μπατσος και σου ελεγε ο προισταμενος σου δεν θα ελεγχεις τα ταδε μπουρδελα εσυ θα το εκανες?
Νομιζω οτι οι μπατσοι που παρακουσαν τις εντολες να διακοψουν την καταδιωξη των γυφτων ξεμπλεξαν, αρχικα ειχαν μπει σε διαθεσιμοτητα
Και σε τελικη αναλυση ο Σαραλιωτης δεν εφαγε 10 χρονια πρωτοδικα γιατι παρακουσε διαταγες αλλα για συνεργεια σε φονο. Και εκατσε καγκελο για χαρη δημοσιων σχεσεων
Μα αυτος ακριβως ειναι ο ρολος τους, να αστυνομευουν οχι να παιρνουν χερακι χερακι τους επιβατες και να μαλωνουν με το μαλακα τον υπαρχο αν θα βαλει τον αργοπορημενο επιβατη ή αν θα κλεισει εγκαιρως τη μπουκαπορτα.Δεν γουσταρω να πληρωνω μεσω των φορων μου ενστολους για να παρεχουν υπηρεσιες handling σε εφοπλιστες
Να τα ελεγχει υπο την εννοια της αστυνομευσης
Δεν ειναι αστυνομευση η εποπτεια της επιβιβασης σε πλοια τρενα αεροπλανα, τοσα λεφτα βγαζουν οι εφοπλιστες, ας παρουν υπαλληλους για αυτες τις δουλειες
Παλι ανοιξες το κουτακι με τις μαλακιες.Τα κουλομμε εχουν γελιο.
Ο αντωνης ο αλκης κλπ.
Συμπασχουν με τα θύματα που δολοφονηθηκαν ουσιαστικα απ το κράτος
Ο αλκης πεθανε επειδη επιδεκαετιες δε μαζευαν τα ψυχακια με τα μαχαιρια και καλα οπαδους
Και ο αντωνης επειδη το κρατος εχει ναυτικους χωρις εκπαιδευση και αδιαφορους λιμενικους .
Τοσο απλά
Πες το ψέματα όσο και να τον κράζω το @kachaplias μαλακας θα παραμείνει και όχι μόνο εγώ αλλά και όλο το σάιτ να το κράζει πάλι μαλακας θα παραμείνει.Να μη προκαλεί όμως το αρχιδι γιατί λογικό είναι να τρωει άπειρο βρισιδι είτε από μένα είτε και από άλλους.ωραίος24 καλά να πάθεις
αυτά τα μαθαίνουμε στην πρώτη δημοτικού ο Νίπλης που ήταν μαζί με τον Ματέι συμμαθητές στο ίδιο θρανίο, η δασκάλα τους είχε βγάλει στον πίνακα στον ντάκο και έλεγαν και οι δύο μαζί σαν καλά παιδάκια
ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΝ ΠΛΈΝΕΙΣ
ΤΟ ΣΑΠΟΥΝΙ ΣΟΥ ΧΑΛΑΣ
Αυτό που εννοεί αλλά δεν λέει καθαρά ο τύπος είναι ότι επειδή αυτοί ήταν ''αντιεξουσιαστές'' και πέταγαν μπουκάλια στο μπλατσικοΟταν σου λέει το Κέντρο επιχειρήσεων τέλος, τέλος. Αν ψοφας να κάνεις το Ράμπο ή τον Κάλαχαν αυτό έχει και κάποιες συνεπειες.
Αν ήμουν μπάτσος θα υπακουα στη διαταγή. Στην οποία δεν υπάρχει τίποτα παράνομο.
Απεμπλέξου του ειπαν.
Για μένα και αυτός και ο Κορκονεας έπρεπε να σαπισουν στα καγκελα. Αν η δικαιοσύνη έκρινε διαφορετικά οκ.
Σε ολα τα πλοια υπαρχουν σε πολυ τακτα διαστηματα σωσιβιες κουλουρες. Προφανως βεβαια ειναι ευθυνη του πληρωματος να τις χρησιμοποιησουν ανα πασα στιγμη κινδυνου.Που να το βρει το σχοινί; Εσύ καλέ μου άνθρωπε όταν παίρνεις πλοίο βάζεις στην βαλίτσα σου σχοινί; Και τι το πέρασες το fery να κρέμονται σχοινιά; Πειρατικό του Μαυρογένη;
μα ο κατσαπλιας τρέφεται με το βρισίδιΠες το ψέματα όσο και να τον κράζω το @kachaplias μαλακας θα παραμείνει και όχι μόνο εγώ αλλά και όλο το σάιτ να το κράζει πάλι μαλακας θα παραμείνει.Να μη προκαλεί όμως το αρχιδι γιατί λογικό είναι να τρωει άπειρο βρισιδι είτε από μένα είτε και από άλλους.