Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.863
Πόντοι
3.656
Καμια φορα παει και στο αλλο ακρο. Αν δεν κανω λαθος φυλακιστηκε και ο αστυνομικος που ηταν μαζι με τον Κορκονεα. Τι εφταιγε ο ανθρωπος που ο συναδελφος του πυροβολησε στο κεντρο της Αθηνας?
Δεν ειναι θεμα της Δικαιοσυνης, αλλα ο Βαρωιτσιωτης μολις εγινε το περιστατικο ελεγε πως το λιμενικο δεν ειναι υπευθυνο να βρισκεται εξω απο καθε καραβι και την αλλη μερα κατοπιν κατακραυγης αρχισε να κυνηγαει του λιμενικους
Αυτό περίπου εννοώ. Ότι ίσως λόγω της κατακραυγής καούν και μερικά χλωρά μαζί με τα ξερά. Πάντως η παρέμβαση Βαρβιτσιώτη απλά περιέπλεξε τα πράγματα. Αρκούσε να πει ότι Το Υπουργείο, σε Συνεργασία με τις Διωκτικές Αρχές θα διελευκάνουν την υπόθεση, θα αποδοθούν οι πρέπουσες Ευθύνες κλπ Κοινοτυπίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αν υπαρχος και λοποι κατηγορουμενοι ηταν γυναικες, θα ηταν ιδια η αντιμετωπιση του κοσμου?
αν μια από αυτούς ήταν γυναίκες, θα είχαν πέσει πάνω της να την ξεπλύνουν

• Like
Αντιδράσεις: Lekker

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.610
Πόντοι
4.615
Αυτό περίπου εννοώ. Ότι ίσως λόγω της κατακραυγής καούν και μερικά χλωρά μαζί με τα ξερά. Πάντως η παρέμβαση Βαρβιτσιώτη απλά περιέπλεξε τα πράγματα. Αρκούσε να πει ότι Το Υπουργείο, σε Συνεργασία με τις Διωκτικές Αρχές θα διελευκάνουν την υπόθεση, θα αποδοθούν οι πρέπουσες Ευθύνες κλπ Κοινοτυπίες
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

αν μια από αυτούς ήταν γυναίκες, θα είχαν πέσει πάνω της να την ξεπλύνουν

Πάντα είναι εύκολο να λέμε πως οι πολιτικοί είναι βλάκες, είναι χαζοί, δεν καταλαβαίνουν κλπ. Έχω πειστεί πως συμβαίνει το εντελώς αντίθετο: παίζουν μπαλίτσα και μας δουλεύουν όλους και οδηγούν τα πράγματα εκεί που θέλουν.
Λ.χ. στο προκείμενο: βγαίνει ο Υπουργός Ναυτιλίας και κάνει βαρύγδουπες δηλώσεις για καρατόμηση υπευθύνων, απόδοση ευθυνών κλπ κλπ κλπ. Όσο ''ανοίγει'' η βεντάλια των ''υπευθύνων'', τόσο φεύγει ο προβολέας από τους αυτουργούς των πράξεων.
Τα ίδια έκαναν και τα ναυτεργατικά σωματεία, διάβασα τις ανακοινώσεις της ΠΕΝΕΝ, της ΠΕΜΕΝ- ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ και τα ρίχνουν όλα στο μίξερ: το υπουργείο, το εφοπλιστικό κεφάλαιο, ο παγκόσμιος καπιταλισμός, ο πούστης ο κόσμος με την πουτάνα την κοινωνία (και κάποιες συμπεριφορές ναυτικών) ευθύνονται για ό,τι έγινε.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Παραλιγο να κουτουλουσαν και δυο αεροπλανα της ολυμπιακης προχθες, τους εσωσε το συστημα αποφυγης συγκρουσεων

Incident: Olympic AT42 and Olympic AT42 near Athens on Aug 7th 2023, TCAS saves the day
By Simon Hradecky, created Wednesday, Sep 6th 2023 17:57Z, last updated Wednesday, Sep 6th 2023 17:57Z

An Olympic Air Avions de Transport Regional ATR-42-600, registration SX-OAY performing flight OA-18 from Athens to Naxos (Greece), had departed Athens' runway 21L and was enroute at 9000 feet about 30nm southeast of Athens.

An Olympic Air Avions de Transport Regional ATR-42-600, registration SX-OAZ performing flight OA-25 from Milos to Athens (Greece), was enroute at 9000 feet about 30nm southeast of Athens when both aircraft received TCAS resolution advisories instructing OA-18 to descend and OA-25 to climb.

After being clear of conflict both aircraft returned to 9000 feet MSL and continued to their destinations without further incidents.

According to ADS-B data the aircraft were on crossing trajectories at same altitude with about 5nm horizontal separation when TCAS activated and OA-25 began to climb to 9500 feet while OA-18 descended to 8800 feet. When OA-18 crossed the trajectory of OA-25 the aircraft were about 600 feet vertically and 2.5nm horizontally apart. The horizontal separation reduced further to about 1.3nm at 700 feet vertical separation.

The airline reported the "competent authority" was informed about the occurrence on Aug 8th 2023. TCAS operated in a timely manner and TCAS procedures were applied timely, safely and deterrently, so that the aircraft reacted coordinated and appropriately without creating any dangers.​

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
η κορη του ειναι μουναρα , μιλφακι βεβαια, φτιαχτο βυζι , ρολεξιά και γραφειο μεσιτικο
ρε μαλακα μου μικρός που είναι ο κόσμος εμένα ο ιωσηφ μου έχει πάρει συνέντευξη και τους ξέρω όλους από κοντά εσύ τι τον έχεις και φέρνεις γύρω γύρω το μιλφάκι που παντρεύεται. Δεν πιστεύω να είσαι ο γαμπρός;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
76.186
Πόντοι
12.756
ρε μαλακα μου μικρός που είναι ο κόσμος εμένα ο ιωσηφ μου έχει πάρει συνέντευξη και τους ξέρω όλους από κοντά εσύ τι τον έχεις και φέρνεις γύρω γύρω το μιλφάκι που παντρεύεται. Δεν πιστεύω να είσαι ο γαμπρός;

Μου την ειχαν συστησει για κατι οικόπεδα που ηθελα να τσιμπησω :coffee:

• Like
Αντιδράσεις: Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Σαν να ερθει ο λιμενικος να σου πει "ρε φιλε παρε λιγο την σφυρικτρα να ρυθμισεις την κυκλοφορια στο λιμανι γιατι εμενα δεν με ακουν"
ε ρε και να μου έδινε την σφυρίχτρα ο λιμενικός θα σας είχα γαμήσει όλους με εν δυο εν δυο θα σας ειχα στο λιμανι να ανεβαινετε και να κατεβαίνετε, όχι τώρα που πάτε σαν χημεία......

• Χαχα
Αντιδράσεις: Lekker

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Γνωρίζω ότι πολλοί δεν έχουν εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Είναι όμως τέτοια η κατακραυγή, που θα ακολουθηθούν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες, σύμφωνα και με το γράμμα και με το πνεύμα του Νόμου. Αυτή είναι η άποψή τέλος πάντων
με εκπλήσεις θετικά με τις νέες απόψεις σου μπόκολε που δεν ανακατεύεις μέσα ελληνιδες. το bou στα καλύτερα του και διασκέδαση και εκπαίδευση, ένα ολοκληρωμένο bourdelo

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Αν υπαρχος και λοποι κατηγορουμενοι ηταν γυναικες, θα ηταν ιδια η αντιμετωπιση του κοσμου?
Μόλις είπα καλή κουβέντα καταφέραμε να κάνουμε τον Μπόκολο να μην ανακατέψει ελληνιδες σε αντρικό νήμα και χαρήκαμε όλοι για το bou μας, βρέθηκες εσύ ενω κοντεύουμε να αποφοιτήσουμε να μας πας ξανά πρώτη δημοτικού μη πω νήπια......

Τελευταία τροποποίηση:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Καμία σχέση: η απλή συνέργεια παρέχεται πριν ή κατά τη διάρκεια της πράξης. Για αυτό και αθωώθηκε στο Εφετείο.
Αυτό που δε θα ανακοινώσει ποτέ κανένας είναι ότι ο Σαραλιώτης πλέον θα έχει στραφεί δικαστικώς κατά του Ελληνικού Δημοσίου και θα πάρει (αν δεν έχει πάρει ήδη) μισθούς αναδρομικά 15 και πλέον ετών ΕΝΤΟΚΩΣ.
Για το σκεπτικό του Εφετείου δεν έχω γνωση. Οπότε δε μπορώ να εκφράσω και άποψη. Αν δικαιουται αναδρομικά να τα πάρει.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom