Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 89K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
790
Πόντοι
81
Θρηνει το πανελλήνιο για τον Αντώνη που μεχρι χτες θα γυριζαν την πλατη τους να μην τον βλέπουν και αντε στον Αγιο Νικολαο να του δινουν ενα τσιγαρο δανεικο να τους αφησει ησυχους.

Αν οντως ειχαν κανει τη δουλεια τους και τον ειχαν πεταξει στην προβλητα ,βιντεακι στο λουμπεν "κοιτα ενα μαλάκα, μαλλον μαστουρης ειναι, εμείς δηλαδη που πληρωνουμε μαλακες ειμαστε κτλ"

Αν το λιμενικο ειχε κανει τη δουλεια του και τον ειχε εμποδισει να πηδηξει στον καταπελτη "τι κανει αυτος ο μαλακας ρε συ, μωρε ποιος τον γαμαει"

ΕΔΕ σε ολους τους λιμενικους που ειχαν εκεινη την ωρα εκεινο το χωρο ευθυνης
ΕΔΕ σε οσους ειχαν βαρδια στη μπουκαπορτα εκεινη την ωρα

Και σταματηστε επιτελους να μιλατε για δολοφονια
πες τα μεγαλε ! επιτελους και μια αλλη αποψη

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Παράκουσε εντολές της υπηρεσίας και παρουσίασε παραπλανητική εκδοχή των συμβάντων στην κατάθεσή του.
Ο Σαραλιωτης είχε καταδικάσει πρωτόδικα σε φυλάκιση 10 ετών για συμμετοχή και συνέργεια σε δολοφονία
Η ποινη των 10 ετων ηταν για συνεργεια οχι για αυτα που λες εσυ και δεν ξερω αν ισχυουν κιολας
Ο ανθρωπος εκατσε φυλακη για λογους δημοσιων σχεσεων
Αθωωθηκε αργοτερα στο εφετειο

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.734
Πόντοι
456
Ενταξει αμεα και φτωχος ηταν το παιδι γι' αυτο πολλοι κοιτανε το βαρ,αλλα κι αυτο στα κλεφτα.Σαν να λεμε πηγαινε ο αλλος με 100χλμ σε κατοικημενη περιοχη,περασε κοκκινο,ηταν πιωμενος αλλα ο αλλος περασε 1 μετρο πριν την διαβαση πεζων.Φανταστειτε τωρα να ηταν κανενας σελεμπριτι(3 ωρες καθυστερηση θα ειχε το πλοιο) ή να το κανανε σε κανενα Ελληνα στο εξωτερικο αυτο.Θα ειχαμε τωρα προτασεις για βασανιστηρια μεσαιωνα και ετοιμασιες για πολεμο.:confused::confused::confused:
το γεγονος πως ηταν ανθρωπος ΑΜΕΑ ειναι ενας λογος παραπανω να τον προσεξουν και να τον βοηθησουν με περισοτερη προσοχη να μπει πιο γρηγορα και με ασφαλεια μεσα.Αυτοι ειναι εκπαιδευμενοι να το κανουν αυτο ,ναι να φανε καμμια 15 χρονια φυλακη γιατι μονο ετσι θα καταλαβουν και οι αλλοι που κανουν την ιδια δουλεια ποσο κοστιζει μια ανθρωπινη ζωη και να μην ξανακανουν τετοια ελεος πια ..και τελικα μηπως αυτος που υπερασπιζεται αυτους τους εγκληματιες ειναι καπιος που δουλευει ακριβως σε αυτη τη θεση? μια πονηρη σκεψη κανω ...

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
τυπε μονο ο katsaplias εχει διαφορετικη αποψη και γι’ αυτο απολαμβανει την αγαπη ολων των μελων που υποστηριζουν το δικαιωμα σε δισφορετικη αποψη…:confused:

alex91

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Like
69
Πόντοι
0
χειροτερο ειναι να μη σεβεστε τη διαφορετικη αποψη γιατι σας χαλαει το μυθιστορημα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

θεωρητικα λοιπον ειχε ανεβει οποτε δεν ανεβαινεις!!!! ακομη και πρακτικα που ηταν κατω λοιπον δεν επιτρεποταν επιβιβαση πλεον μιας και οι καβοι ηταν λυμενοι.

Μου θύμισες τώρα την ατάκα ενός παπιού που βγήκε από Stop και κόντεψα να γίνω συνοδηγός στο ρημάδι του.... "Καλά εγώ είμαι βλάκας και βγήκα από stop εσύ με την μηχανή δεν έπρεπε να ξέρεις ότι μπορεί να κάνω μαλακία;" Τι να πεις....

• Like
Αντιδράσεις: Lekker

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Ο Σαραλιωτης είχε καταδικάσει πρωτόδικα σε φυλάκιση 10 ετών για συμμετοχή και συνέργεια σε δολοφονία
Η ποινη των 10 ετων ηταν για συνεργεια οχι για αυτα που λες εσυ και δεν ξερω αν ισχυουν κιολας
Ο ανθρωπος εκατσε φυλακη για λογους δημοσιων σχεσεων
Αθωωθηκε αργοτερα στο εφετειο
Τους είπε το κέντρο να απεμπλακούν και να αποχωρήσουν. Αυτοί παρκαρσν και ξαναγύρισαν με τα πόδια. Κι οταν δολοφονήθηκε ο πιτσιρικάς υποστήριξε την εκδοχή Κορκονεα στην πρώτη κατάθεση. Γι'αυτό θεωρήθηκε συνεργός.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
Μου θύμισες τώρα την ατάκα ενός παπιού που βγήκε από Stop και κόντεψα να γίνω συνοδηγός στο ρημάδι του.... "Καλά εγώ είμαι βλάκας και βγήκα από stop εσύ με την μηχανή δεν έπρεπε να ξέρεις ότι μπορεί να κάνω μαλακία;" Τι να πεις....
και γσμω τις απαντησεις παντως, η μονη που εχει νοημα σε μια τετοια περισταση.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
Τους είπε το κέντρο να απεμπλακούν και να αποχωρήσουν. Αυτοί παρκαρσν και ξαναγύρισαν με τα πόδια. Κι οταν δολοφονήθηκε ο πιτσιρικάς υποστήριξε την εκδοχή Κορκονεα στην πρώτη κατάθεση. Γι'αυτό θεωρήθηκε συνεργός.
Θωρήθηκε και ήταν

Από τη στιγμή που ο άλλος έβγαλε το όπλο του έπρεπε να τον σταματήσει αφού απέναντι τους δεν είχαν ένοπλους αλλά πιτσιρικάδες με μπουκάλια.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
729
Πόντοι
96
Τα κουλομμε εχουν γελιο.
Ο αντωνης ο αλκης κλπ.
Συμπασχουν με τα θύματα που δολοφονηθηκαν ουσιαστικα απ το κράτος
Ο αλκης πεθανε επειδη επιδεκαετιες δε μαζευαν τα ψυχακια με τα μαχαιρια και καλα οπαδους
Και ο αντωνης επειδη το κρατος εχει ναυτικους χωρις εκπαιδευση και αδιαφορους λιμενικους .
Τοσο απλά
Πιστευεις ειλικρινα οτι ηταν θεμα εκπαιδευσης για ενα υπαρχο; ή εννοεις θεμα εκπαιδευσης το πως να εισαι ανθρωπος;γιατι αυτη ηταν συμπεριφορα σκατανθρωπου....

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Οι αστυνομικοι ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να επεμβαινουν οταν συντελειται παρανομια
Το να ριχνεις πετρες και μπουκαλια σε περιπολικο ειναι εγκληματικη ενεργεια
Τι εννοεις οτι υποστηριξε την εκδοχη του Κορκονεα, νομζω οτι απο την πρωτη στιγμη ο Κορκονεας παραδεχθηκε οτι πυροβολησε

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Θωρήθηκε και ήταν

Από τη στιγμή που ο άλλος έβγαλε το όπλο του έπρεπε να τον σταματήσει αφού απέναντι τους δεν είχαν ένοπλους αλλά πιτσιρικάδες με μπουκάλια.
Δεν έπρεπε καν να τον ακολούθησει, από τη στιγμή που το κέντρο είπε τέλος.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
729
Πόντοι
96
και γσμω τις απαντησεις παντως, η μονη που εχει νοημα σε μια τετοια περισταση.
Η το στην πατριδα την δικη μου εσυ θελεις να εχει προτεραιοτητα;μου εδει συμβει ετην λεβεντογεννα

Τι εννοεις οτι υποστηριξε την εκδοχη του Κορκονεα, νομζω οτι απο την πρωτη στιγμη ο Κορκονεας παραδεχθηκε οτι πυροβολησε
Στα συννεφα και εξοστρακιστηκε 3ο συννεφο δεξια

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Θωρήθηκε και ήταν

Αν εχεις οπλο και καποιος σου επιτεθει με πετρες και μπουκαλια κατσε να σε σκοτωσει, μην του ριξεις
Σε κανονικη χωρα δεν θα ειχε μπει κανεις φυλακη
Πηγαινε στο σαητ kaotic να δεις πως οι Αμερικανοι μπατσοι αδειαζουν γεμιστηρες σε ατομα που τους επιτηθενται με μπουκαλια και πετρες και φυσικα ειναι καλυμενοι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
Δεν έπρεπε καν να τον ακολούθησει, από τη στιγμή που το κέντρο είπε τέλος.
Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να ακολουθούν τις οδηγίες

αλλά και να τον είχε ακολουθήσει αν τον είχε αποτρέψει έστω και να πυροβολούσε ο Κορκονέας δεν πιστεύω ότι θα είχε κατηγορηθεί αυτός...ιδιαίτερα αν μετά έλεγε ποτέ προσπάθησε να τον σταματήσει.

Αυτός προσπάθησε να το συγκαλύψει

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.800
Πόντοι
2.356
Οι αστυνομικοί είναι υποχρεωμένοι να υπακούουν στις εντολές του κέντρου επιχειρήσεων, όχι να κάνουν του κεφαλιού τους. Από τη στιγμή που τους έδωσε την εντολή τέλος και απεμπλοκή, έπρεπε να υπακούσουν.
Εσύ δηλαδή απογειώνεις αεροπλάνο όταν ο Πύργος λέει στοπ επειδή κρινεις ότι μπορείς;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.802
Πόντοι
2.306
Η το στην πατριδα την δικη μου εσυ θελεις να εχει προτεραιοτητα;μου εδει συμβει ετην λεβεντογεννα

Στα συννεφα και εξοστρακιστηκε 3ο συννεφο δεξια
Ειναι ενα τσικ παραπανω η απαντηση του παππου : αποδεχεται το λαθος και καπακι σε βαζει στη θεση του υπαιτιου.
καλα που δεν του ζητησε και αποζημιωση.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
729
Πόντοι
96
Ειναι ενα τσικ παραπανω η απαντηση του παππου : αποδεχεται το λαθος και καπακι σε βαζει στη θεση του υπαιτιου.
καλα που δεν του ζητησε και αποζημιωση.
Εμενα μου εδειξε το ντουλαπακι του συνοδηγου στο 4×4

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.323
Πόντοι
6.256
Πιστευεις ειλικρινα οτι ηταν θεμα εκπαιδευσης για ενα υπαρχο; ή εννοεις θεμα εκπαιδευσης το πως να εισαι ανθρωπος;γιατι αυτη ηταν συμπεριφορα σκατανθρωπου....
Ύπαρχος πλοιου ακροπλοιας δε μας νοιαζει αν ειναι σκατανθρωπος, μας νοιαζει να ναι επαγγελματιας για την ασφαλεια των επιβατων

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.508
Πόντοι
3.656
Αν εχεις οπλο και καποιος σου επιτεθει με πετρες και μπουκαλια κατσε να σε σκοτωσει, μην του ριξεις
Σε κανονικη χωρα δεν θα ειχε μπει κανεις φυλακη
Πηγαινε στο σαητ kaotic να δεις πως οι Αμερικανοι μπατσοι αδειαζουν γεμιστηρες σε ατομα που τους επιτηθενται με μπουκαλια και πετρες και φυσικα ειναι καλυμενοι
Εμένα δεν μου αρέσει αυτή η πτυχή της Αμερικής. Αν γινόταν εδώ θα ήμουν και εγώ από αυτούς που διαμαρτύρονται.

Αν εσένα σου αρέσουν τα γαζώματα και τη βρίσκεις αυτά τι να σου πω τύπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom