Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Από την στιγμή που πάτησε πάνω στον καταπέλτη έπρεπε να τον βάλουν μεσα. Αυτό που κάνανε ήταν παράλογο. Δεύτερον και πιο σημαντικό. Η απάθεια αφότου έπεσε στην θάλασσα είναι εικόνα παρακμής και ζωώδους συμπεριφοράς.
Άστο αδερφέ κτήνη και ο καπετάνιος και οι σπρωχτες,εύχομαι να τους σαπίσουν στο ξύλο στην φυλακή.Να φάνε τόσο ξύλο που να μαρτυρήσουν οι εγκληματίες.Ειναι ακριβώς αυτό που λες χάνεται μια ζωή και συνεχίζουν χαλαρά,πόσο κτήνη,πόσο απάνθρωποι,εύχομαι να σαπισουν στη φυλακή.

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
3 everest έχουν ανοιξει γυρω απο τον λιμενα ρε τυπε που να βρεθει λιμενικός ειχαν ολοι ελενχους να κανουν στους φρέντους καπουτσίνους :confused:
Απο το να κανουν τους υπαλληλους των εφοπλιστων, καλυτερα καφες

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Τι στην πουτσα σου....εσύ δε λες για πάμε?και αν είναι και γαύροι?μπορεί να είναι και τίποτα πυργιωτες καταγωγή....είσαι καλά ρε σκληρά εργαζόμενε ψηφοφορε?
εγω μια χαρα ειμαι.....

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Σεβαστε μου Nubic.
πως να συζητήσω μαζι σου.
Ο εισαγγέλεας δεν διέταξε τον πλοιαρχο να γυρίσει πίσω γιατι είναι μαλάκες.
Δεν ειπε γυριστε τώρα πισω γιατι είστε μαλάκες

Είπε Γυριστε πισω γιαι είστε πιθανόν ένοχοι για κακουργηματικό αδίκημα. Φονο που θα εξεταστει στην δική που θα γινει αν ειναι εξ αμέλειας ή με δόλο για καθε ένα ξεχωριστά εκ των εμπλέκομενων.

Πως να σου εξηγήσω αλλιως ειδε το βιντεο άκουσε καταγγελοντες και επραξε.

εγώ μπορει τώρα να ειμαι μαλάκας που συζητω εδώ ομως ο πλοιαρχος και οι δύο υπαρχοι δεν κατηγορούνται για μαλακία.

εσυ με αυτά που ειδες και διαβασες μέχρι τώρα πιστευεις οτι ειναι απλά μαλάκες; τι σε ωθει να πιστέψεις κατι τετοιο.
βιντεο υπάρχει μαρτυριες υπάρχουν ολη μέρα σήμερα απο δεκάδες άτομα. Θέλω να μάθω τον τροπο που σκέφτεσαι και τ σε εξωθει σε αυτό το συμπέρασμα.
Δε σκέφτεται,δε χρειάζεται να σκεφτεί....γιατί να σκάει,αν του τύχει βλέπουμε...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εγω μια χαρα ειμαι.....
Αρχιδια είσαι φίλε,σε θυμάμαι όταν χάσατε το πρωτάθλημα απο τα χανουμια...δεν έγραφες τέτοιες αρλουμπες.....είχες έναν τυπικό αυτοέλεγχο.....σε έχει εξοργίσει ο μούλος,σε πνίγει η κατάντια αλλά δεν ξέσπας γιατί δεν βλέπεις κάπου φως.....κλασσική περίπτωση

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Τύπε ... ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ .... ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΙΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ;;;;

Βιασμός Μυρτούς .... ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ;;;

Μη λέμε μαλακίες ;;;
Μην πας μακρια, ουτε στις πρωην ανατολικες χωρες της Ευρωπης θα γινοταν, εκει δεν ειναι μπουρδελο να κυκλοφορει ο οποιος πακιστανος και αλγερινος

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Αρχιδια είσαι φίλε,σε θυμάμαι όταν χάσατε το πρωτάθλημα απο τα χανουμια...δεν έγραφες τέτοιες αρλουμπες.....είχες έναν τυπικό αυτοέλεγχο.....σε έχει εξοργίσει ο μούλος,σε πνίγει η κατάντια αλλά δεν ξέσπας γιατί δεν βλέπεις κάπου φως.....κλασσική περίπτωση
εχεις χαζεψει....μια χαρα αυτοελεγχο εχω..απο τον καημο σου να πεις για Μητσοτακη κλπ δεν βλεπεις καν τι γραφω...

Joker4U

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2023
Like
467
Πόντοι
21
Προσπαθώ να κατανοήσω πώς γίνεται από τη στιγμή που έβγαλε ανακοίνωση μέχρι και η ίδια η εταιρεία που δίνει στεγνά τα μέλη του πληρώματος και διευκρινίζει οτι δεν ακολουθήθηκε κανένα πρωτόκολλο , να υπάρχουν εδώ μέσα ακόμα μαλάκες που να επιμένουν να ξεπλύνουν τους πουτάνας γιους και να ρίχνουν ευθύνες στον νεκρό. Αν αποφασίσει κάποιος να διοργανώσει το "Mr malakas 2023" θα ψηφίσω αποκλειστικά με κριτήριο το συγκεκριμένο νήμα.
Φίλε μου αν η κοινή λογική ήταν λίθος θα ήταν υπερπολύτιμος λόγω σπανιότητας…

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
Μιλάμε για διαστημικούς μαλάκες τύπε.
Τέτοιοι μαλάκες δεν εκτιμώνται στην εποχή τους.
Πρέπει να προχωρήσει η μαλακία στο μέλλον .

Μιλάμε για τους Στραβίνσκυ και Νταλί της μαλακίας.
Κάτσε τώρα θα σου βάλει εικόνα με κλόουν ο 77.....μεγάλο φαβορί για μαλακας 24

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Δε σκέφτεται,δε χρειάζεται να σκεφτεί....γιατί να σκάει,αν του τύχει βλέπουμε...
δεν θελω να προσβαλω τον Nubic και καθε Νubic. ουτε εγω ειμαι πιο καλοκαρδος ή ανθρωπιστης ή σωστός απο όλους εδώ μέσα. με ενδιαφέρει το σκεπτικο και η οπτική που έχει o Νubic. Ti ειδε στο βιντερο ακριβως; τι συμπερασμα έβγαλε. πως αποφάσισε να πει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ. θέλω να ξέρω να καταλαβω ειναι σημαντικο .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.407
Πόντοι
3.656
Μην πας μακρια, ουτε στις πρωην ανατολικες χωρες της Ευρωπης θα γινοταν, εκει δεν ειναι μπουρδελο να κυκλοφορει ο οποιος πακιστανος και αλγερινος

Φυσικά. Δεν υπήρχε κοινό ποινικό έγκλημα εκεί .
Βέβαια έχει να κάνει με το ότι δεν υπήρχε πλούτος και άπειρα καταναλωτικά αγαθά.
Επειδή δεν υπήρχαν αυτά, οι γκόμενες το έδιναν εύκολα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝ για σούσι , τσάντες και τακούνια των 1500€ .
Οπότε γάμαγαν όλοι .

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Φίλε μου αν η κοινή λογική ήταν λίθος θα ήταν υπερπολύτιμος λόγω σπανιότητας…
Υπάρχει η κοινή λογική αλλά τα συμφέροντα υπερισχύουν. Δεν είναι χαζός ο κόσμος, είναι πονηρός.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.308
Πόντοι
5.006
Άστο αδερφέ κτήνη και ο καπετάνιος και οι σπρωχτες,εύχομαι να τους σαπίσουν στο ξύλο στην φυλακή.Να φάνε τόσο ξύλο που να μαρτυρήσουν οι εγκληματίες.Ειναι ακριβώς αυτό που λες χάνεται μια ζωή και συνεχίζουν χαλαρά,πόσο κτήνη,πόσο απάνθρωποι,εύχομαι να σαπισουν στη φυλακή.

τα εμβολια φταινε...εχουν αλλοιωσει το ελληνικο ιχωρ....
αυτοι που δουλευουν στα πλοια κανανε υποχρεωτικα το εμβολιο με αποτελεσμα να γινουν ζομπι...γι αυτο τον κοιτουσαν που πνιγοταν ο αλλος...εξαιτιας του εμβολιου οι ραδιοσυχνοτητες γυρισαν σε ντεσιμπελ εκτος του ελληνικου dna και γι αυτο παρατηρουμε τοσο αποτροπαια εγκληματα τωρα τελευταια...δεν υπαρχει βουληση.....μονο ζομπι που εκτελουν εντολες της νεας ταξης πραγματων και του σορος...

τα ιδια πανε να κανουν και με τις ταυτοτητες τωρα...θα ενεργοποιουν το τσιπακι και θα μας κανουν ζομπι...αμα θελουν θα μας στελνουν στο πεδιο του αρεως να πιπωνομαστε με τους αφγανους και καποια γηραια μελη του σαιτ...αλλα θα ειμαστε αβουλοι...απλα θα πιπωνουμε και μετα θα γυρναμε σπιτια μας....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Υπάρχει η κοινή λογική αλλά τα συμφέροντα υπερισχύουν. Δεν είναι χαζός ο κόσμος, είναι πονηρός.
και παρτακιας....πουτσα του ολα αρκει ο ιδιος να ειναι καλα...ακομα και μελη της οικογενειας του γαμαει..

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.475
Πόντοι
2.606
εχεις χαζεψει....μια χαρα αυτοελεγχο εχω..απο τον καημο σου να πεις για Μητσοτακη κλπ δεν βλεπεις καν τι γραφω...
Τι να πω για τον Μήτσο ρε Τάκη που δεν έχω πει.....εδώ σου γράφω γεγονότα.....την Ελλάδα θα κυβερνήσουμε με το γκλοπ.....το θυμάσαι το σλιγκαν?τα λουζομαστε τώρα,κάθε μέρα ξημερώνει και με χειρότερα τέρατα .... περιπέτεια....

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.465
Πόντοι
12.756
τα εμβολια φταινε...εχουν αλλοιωσει το ελληνικο ιχωρ....
αυτοι που δουλευουν στα πλοια κανανε υποχρεωτικα το εμβολιο με αποτελεσμα να γινουν ζομπι...γι αυτο τον κοιτουσαν που πνιγοταν ο αλλος...εξαιτιας του εμβολιου οι ραδιοσυχνοτητες γυρισαν σε ντεσιμπελ εκτος του ελληνικου dna και γι αυτο παρατηρουμε τοσο αποτροπαια εγκληματα τωρα τελευταια...δεν υπαρχει βουληση.....μονο ζομπι που εκτελουν εντολες της νεας ταξης πραγματων και του σορος...

τα ιδια πανε να κανουν και με τις ταυτοτητες τωρα...θα ενεργοποιουν το τσιπακι και θα μας κανουν ζομπι...αμα θελουν θα μας στελνουν στο πεδιο του αρεως να πιπωνομαστε με τους αφγανους και καποια γηραια μελη του σαιτ...αλλα θα ειμαστε αβουλοι...απλα θα πιπωνουμε και μετα θα γυρναμε σπιτια μας....

:confused::confused::confused::confused::confused::confused::confused:
ΜΟΝΟ ΑΛΗΘΕΙΕΣ :rockon::rockon::rockon:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.672
Πόντοι
12.756
Τι να πω για τον Μήτσο ρε Τάκη που δεν έχω πει.....εδώ σου γράφω γεγονότα.....την Ελλάδα θα κυβερνήσουμε με το γκλοπ.....το θυμάσαι το σλιγκαν?τα λουζομαστε τώρα,κάθε μέρα ξημερώνει και με χειρότερα τέρατα .... περιπέτεια....
μα οχι γκλοπ δεν υπαρχουν υπαρχει ανομια,ωχαδερφισμος,αναρχια..το θελουν ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ...το κρατος ειναι η αντανακλαση μας ρε κλοσερ

Lekker

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2023
Like
693
Πόντοι
86
Φυσικά. Δεν υπήρχε κοινό ποινικό έγκλημα εκεί .
Βέβαια έχει να κάνει με το ότι δεν υπήρχε πλούτος και άπειρα καταναλωτικά αγαθά.
Επειδή δεν υπήρχαν αυτά, οι γκόμενες το έδιναν εύκολα. ΔΕΝ ΤΟ ΠΟΥΛΑΓΑΝ για σούσι , τσάντες και τακούνια των 1500€ .
Οπότε γάμαγαν όλοι .
Πολυ παλια αυτα.
Τωρα εχουν ασφαλεις και ομορφες χωρες γιατι δεν χαμπαριαζουν απο μαλακιες
Ισως τους σκληρυναν οι παλιοτερες κακουχιες. Εκει σεβονται τον νομο αλλα ειναι ορθολογικος αν και αυστηρος
Τωρα υπαρχει πλουτος και οτι αγαθα θελεις. Ντρπεσαι να κυκλοφορησεις εκει με το μεσο αμαξι που κυκλοφορει στην Ελλαδα
Μονο η Βουλγαρια βρισκεται κατω απο εμας αλλα συντομα θα γινουμε οι πρωτοι απο το τελος
gbt.PNG

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom