Παμε παλι απο την αρχη:
- Το πλοιο είχε σαλπαρει. Καθυστερημενος ή όχι, με εισιτηριο ή χωρίς δεν ανεβαινεις στον καταπέλτη. Δεν του άξιζε να πεθάνει αλλά ο τυπος επαιζε το κεφαλι του με αυτο που έκανε.
- Πού το ξέρουμε οτι ο υπαρχος δεν ειπε στον καπετανιο να σταματησει τις μηχανες;
- Το πληρωμα δεν ειναι δολοφονοι αλλά ειναι μαλακες. Δε σπρωχνεσαι οσο ο καταπελτης κινειται. Τεράσια μαλακια ,του παίρνεις το ναυτικο δελτιο χωρις δευτερη σκεψη. Αλλά η δολοφονια ειναι αλλο πράγμα. Δολοφονια είναι να τον σπρωχνεις μέχρι να πεσει μέσα, να το κανεις επιτηδες.
- Επιτελους καποιος να μιλησει για τους γαμωλιμενικους. Αν ηταν στη θεση τους ο ανθρωπος θα ζουσε. ΕΔΕ και ξηλωμα. Αυτά τα τσογλάνια τα πληρωνουμε με τους φορους μας.
Ειλικρινά, έχω διαβάσει πάρα πολλές μαλακίες στο διαδίκτυο, στο bourdela.com έχω παρατηρήσει ότι έχετε ιδιαίτερα θέματα στην λογική σας, δεν έχω διαβάσει τίποτα από το συγκεκριμένο post αλλά το άνοιξα και είδα αυτό που έγραψες. Με πολύ λύπη σου ανακοινώνω ότι δυστυχώς έχεις πρόβλημα στον εγκέφαλο Κ. Nubic. Αυτός ο γκριζομάλλης μπουχέσας που βλέπουμε στο βίντεο είναι δολοφόνος μαζί και οι υπόλοιποι που τον κοιτάνε να σπρώχνει ασταμάτητα μέχρι να βγάλει έξω από το πλοίο τον άνθρωπο, όπως επίσης και ο πλοίαρχος που δεν σταμάτησε επιτόπου. Τον έσπρωξε με σκοπό να τον ρίξει στην θάλασσα(αφού ξεκίνησε το πλοίο σημαίνει ότι απομακρύνθηκαν από την στεριά) και με ρίσκο να πέσει και ο ίδιος όπως φάνηκε, μόλις τον έριξε τον κοίταζε σαν ένα βρωμερό και σιχαμένο κτήνος. Έπρεπε να τον αφήσουν να μπει μέσα, είτε είχε είτε δεν είχε εισητήριο, καθώς πολύ απλά αν δεν είχε, θα μπορούσαν να καλέσουν την αστυνομία να περιμένει στον προορισμό για κάποιο πρόστιμο ή κάτι τέτοιο.
Συμπέρασμα: Ο χοντρός σιχαμένος έχει κάποιο θέμα το οποίο κανονικά θα λυνόταν αν δεχόταν έναν βίαιο ξυλοδαρμό, είτε για να ξελαμπικάρει και να έρθει στα συγκαλά του, είτε για να του κοπεί η μαγκιά που δεν ξέρω από που του ήρθε να την έχει και όλας.
Ειλικρινά δεν είδες το βίντεο;
Γιατί να κάτσεις να πεις είναι μαλάκες και όχι δολοφόνοι, τι κερδίζεις;