enduro
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2014
- Like
- 15.797
- Πόντοι
- 3.656
Τωρα που θα ανοιξει το ΜΙΝΙΟΝ την γαμησες
τυπε δεν φοβαμαι τον ανταγωνισμο γιατι εχω θυγατρικες,στυλο σε φαναρια,χαρτομαντηλα,μπουζουκι και ακορντεον στο μετρο κλπ
Τωρα που θα ανοιξει το ΜΙΝΙΟΝ την γαμησες
Ξεχασε αυτα .. ολα απο POS τωρα ..τυπε δεν φοβαμαι τον ανταγωνισμο γιατι εχω θυγατρικες,στυλο σε φαναρια,χαρτομαντηλα,μπουζουκι και ακορντεον στο μετρο κλπ
Μιμείται τον ζελενσκι ειναι της μοδόςΕιναι ικανος τωρα να παει στην Μαριουπολη και με κανα φτυαρι να κανει εγκαινια σαν τον Παττακό ναπουμε , για να μην παιζουν τα κανάλια τις πλημμυρες ..
Ηδη για να γλυτωσει το ξυλο και την γιουχα πηγε σε αγιασμο σε ενα δημοτικό στην Δαδιά ...
Πνιγεται ο κόσμος και ο μαλάκας ειναι στον αγιασμο , ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΜΑΣ
Ξεχασε αυτα .. ολα απο POS τωρα ..
θα δίνεις και πόντους ;; μεγαλα δωρα και κληρωσεις ; αλλιως θα παρεις τ αρχιδια μου , ο Κουλης κανει λοταρίατυπε ειμαι ετοιμος για τις προκλησεις της νεας εποχης
θα δίνεις και πόντους ;; μεγαλα δωρα και κληρωσεις ; αλλιως θα παρεις τ αρχιδια μου , ο Κουλης κανει λοταρία
να μιλας για σενααυτα last year τυπε
ετσι πουτανα που εγινε η κατασταση στον καμπο,θα τρεχει και δεν θα φτανει ο κουλης
ουτε market pass δεν θα παρουμε
Και το χαμουρεμα στην Χριστινα Παππα. MILFιαδης ΒαρβιτσιωτηςΕιμαστε μαζι σου Μπαρμπι
Δεν θα σε ξεχασουμε τοτε με το πέσιμο στην Μπαλατσινου
η προσπαθεια μετράει
να μιλας για σενα
εμεις θα παρουμε
Βιντεο απο καποιο κανονικο κρατος!
Φέρτε το επομενοΠαραιτήθηκε ο Βαρβιτσιώτης από υπουργός Ναυτιλίας - Στη θέση του ο Χρήστος Στυλιανίδης
«Τις τελευταίες μέρες γίνομαι στόχος επίθεσης που αποκτά όλο και πιο πολύ τοξικά χαρακτηριστικά» - Διαβάστε την επιστολή παραίτησης - Παύλος Μαρινάκης: Αναπόφευκτη η παραίτηση, ο Στυλιανίδης επελέγη γιατί έχει κυβερνητική και επιχειρησιακή εμπειρίαwww.protothema.gr
Φέρτε το επομενο
Που ελεγε κι ένας σοφος
Σε αυτη την τετραετια δεν βλεπει ξανα υπουργειο΄. Αν τον ξαναβαλει ο Μητσοτακης θα σημαίνει η οτι ειναι τερμα χαζος η οτι υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα πισω απο τον Μιλτο που τον προωθούν.οποιος πιαστει να κανει μαλακια καθεται λιγο αλλαγη να ξεχαστει και μπαινει σε αλλη θεση με την πρωτη ευκαιρια
το ροστερ ειναι μπερο και δεν αλλαζει γιατι κραταει ο ενας τον αλλο απ τα παπαρια. απλα κανουν ροτεισον κατα το δοκουνΣε αυτη την τετραετια δεν βλεπει ξανα υπουργειο΄. Αν τον ξαναβαλει ο Μητσοτακης θα σημαίνει η οτι ειναι τερμα χαζος η οτι υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα πισω απο τον Μιλτο που τον προωθούν.
σκεφτηκαν για ηλεκτρικη αλλα φοβηθηκαν με τοσα νερα ,σου λεει μη τη βαλει σε καμια μπριζα και πει το δεσποτη παναγιωτη ο ηγετης....προσεχουν τον κωλο τουςΕιναι ικανος τωρα να παει στην Μαριουπολη και με κανα φτυαρι να κανει εγκαινια σαν τον Παττακό ναπουμε , για να μην παιζουν τα κανάλια τις πλημμυρες ..
Ηδη για να γλυτωσει το ξυλο και την γιουχα πηγε σε αγιασμο σε ενα δημοτικό στην Δαδιά ...
Πνιγεται ο κόσμος και ο μαλάκας ειναι στον αγιασμο , ΑΞΥΡΙΣΤΟΣ ΚΙΟΛΑΣ ... ΔΗΛΑΔΗ ΦΕΥΓΕΙ ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΚΑΙ 10 ΑΤΟΜΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑ ΞΥΡΑΦΑΚΙ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ Ο ΕΡΤΟΓΑΝ ΜΑΣ
μιλας για ηλιθιο γονο που αν ηταν φτωχομπινες ,θα ζουσε σε χαρτοκιβωτιο με τεντα εβγα ασπρισμενη......οχι απλα τον σπρωχνουν,πυραυλο τον πανε,για λιγο καιρο θα ξαποστασει!Σε αυτη την τετραετια δεν βλεπει ξανα υπουργειο΄. Αν τον ξαναβαλει ο Μητσοτακης θα σημαίνει η οτι ειναι τερμα χαζος η οτι υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα πισω απο τον Μιλτο που τον προωθούν.
Εντάξει δεν θα χάσει και το μεροκάματοΣε αυτη την τετραετια δεν βλεπει ξανα υπουργειο΄. Αν τον ξαναβαλει ο Μητσοτακης θα σημαίνει η οτι ειναι τερμα χαζος η οτι υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα πισω απο τον Μιλτο που τον προωθούν.
Χομπιστας πρεπει να ειναι για την πλακα του το κανειΕντάξει δεν θα χάσει και το μεροκάματο