Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Μονιμως αναγεις την αντιθεση στις αποψεις σου ως προσωπικο ζητημα μελων εναντιον σου.
ειναι μια αποτελεσματικη τακτικη για να διεκδικεις την ορθοτητα τους αλλα πολυ ξεπερασμενο.
κατα τ’ αλλα συμφωνω με την αποψη σου για την ορθοτητα της κατηγοριας , οσον αφορα τον υπαρχο και τη συγκεκριμενη περιπτωση.
απλα σου εφιστω την προσοχη οτι οταν γραφεις οτι ο Κατσαπλιας τα λεει μια χαρα, ταυτιζεσαι νομοτελειακα και με την αποψη του τελευταιου οτι τα ‘ θέλε και πνίγηκε ο μακαριτης, οπως διατυπωθηκε σε μηνυμα του.
Μετά λοιπον μην εχεις παραπονο για προσωπικη στοχοποιηση.
Δεν συμφωνουμε με άτομα, συμφωνουμε με συγκεκριμενες θέσεις, ασχέτως απο ποιον προερχονται.
Αν δεν θελουμε οι επιθεσεις να γινονται προσωπικες λεω….
Επιμενω οτι ο κατσαπλιας μια χαρα τα ειπε. Και συμφωνω με οσα εγραψε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να προσεχω με ποιον συμφωνω, ωστε να μην "δικαιολογουνται" μετα οι αλλοι να μου κανουν προσωπικες επιθεσεις. Διαβαζεις τι γραφεις? Ελεος δηλαδη

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.266
Πόντοι
2.306
Σε αυτη την τετραετια δεν βλεπει ξανα υπουργειο΄. Αν τον ξαναβαλει ο Μητσοτακης θα σημαίνει η οτι ειναι τερμα χαζος η οτι υπάρχουν ισχυρά συμφέροντα πισω απο τον Μιλτο που τον προωθούν.
2/2 σωστά.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Χομπιστας πρεπει να ειναι για την πλακα του το κανει
Πραγματικα λαμογια ειναι τα σογια που εχουν στησει 4-5 ΜΚΟ και θα μασανε τον φορολογουμενο με τις κρατικες επιδοτησεις μεχρι να σβησει ο ηλιος
Όλοι αυτοί χομπίστες είναι με έναν η τον άλλο τροπο.

Η ματαιοδοξία και τους κάνει να θέλουν όλο και περισσότερο και φυσικά μερικοί είναι διαπλεκόμενοι οπότε αν χάσουν την επιρροή τους θα πέσουν να τους φάνε.

είναι και μερικοί που είναι πολύ παλιά τζάκια και δεν είχαν και άλλη επιλογή ούτως η άλλως. Είναι τεράστια τα συμφέροντα που τους προωθούν και δεν θα έκαναν και μεγάλη χαρά να χάσουν τη μαριονέτα τους....οπότε κατα μια έννοια και να ήθελαν δεν θα μπορούσαν να κάνουν και αλλιώς.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.767
Πόντοι
2.306
Επιμενω οτι ο κατσαπλιας μια χαρα τα ειπε. Και συμφωνω με οσα εγραψε. Δεν ηξερα οτι πρεπει να προσεχω με ποιον συμφωνω, ωστε να μην "δικαιολογουνται" μετα οι αλλοι να μου κανουν προσωπικες επιθεσεις. Διαβαζεις τι γραφεις? Ελεος δηλαδη
εγω διαβαζω τι γραφω, εσυ μαλλον οχι.
δεν γινεται να λες οτι συμφωνεις με την αποψη του ανακριτη που ζητησε ασκηση διωξης για ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο και ταυτοχρονως με τον kachaplias που ξεκαθαρα λεει οτι ηθελε και τα ‘παθε ο νεκρος.
οι δυο αποψεις σου δεν συμβιβαζονται μεταξυ τους.
κατα συνεπεια προφανως εκφραζεις τετοιες πληρως αντιφατικες αποψεις μονο και μονο για να αποτελεσεις πνευμα αντιλογιας.
ο kachaplias εχει ξεκαθαρη αποψη και την υπερασπιζεται, ειτε αυτη μας αρεσει ειτε οχι.
εσυ υιοθετεις δυο αντιφατικες αποψεις, προφανως για να προκαλεσεις.
Εν τελει εχω την πεποιθηση οτι τις επιθεσεις που δεχεσαι τις επιζητεις, προφανως για να αποσπασεις, εστω και με την αρνητικη εννοια, την προσοχη των αλλων.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
Οχι ρε τομάρι.
Δεν ειπες περίπου το ίδιο. Είπες ότι ποστ που αναφέρει πως γλίστρησε το αδικοχαμένο παλικαρακι και δεν το έσπρωξαν, ότι έπεσε μόνο του δηλαδή, ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΣΥΝΈΒΗ.
Κι αντί να έχεις τ'αρχιδια να πεις οκ διάβασα λάθος ή δεν το πρόσεξα το σημείο αυτό σε όσους σου το ανεφεραν, συνεχισες να πουλάς τρελιτσα και να ψελλίζεις κάτι για απώθηση. Εκ των υστερων και εκτός ποστ φυσικά, που ΠΕΡΙΓΡΆΦΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΌΤΙ ΣΥΝΕΒΗ.
Και τομάρι εισαι και πλυντήριο. Κι εσύ κι όποιος σου κάνει like στο ξέπλυμα που κανεις.
γιατί τέκνον μου ρεσπ συνδιαλέγεσαι με το βδέλυγμα το έμεσμα και το απέχθημα;

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.480
Πόντοι
12.756
εγω διαβαζω τι γραφω, εσυ μαλλον οχι.
δεν γινεται να λες οτι συμφωνεις με την αποψη του ανακριτη που ζητησε ασκηση διωξης για ανθρωποκτονια με ενδεχομενο δολο και ταυτοχρονως με τον kachaplias που ξεκαθαρα λεει οτι ηθελε και τα ‘παθε ο νεκρος.
οι δυο αποψεις σου δεν συμβιβαζονται μεταξυ τους.
κατα συνεπεια προφανως εκφραζεις τετοιες πληρως αντιφατικες αποψεις μονο και μονο για να αποτελεσεις πνευμα αντιλογιας.
ο kachaplias εχει ξεκαθαρη αποψη και την υπερασπιζεται, ειτε αυτη μας αρεσει ειτε οχι.
εσυ υιοθετεις δυο αντιφατικες αποψεις, προφανως για να προκαλεσεις.
Εν τελει εχω την πεποιθηση οτι τις επιθεσεις που δεχεσαι τις επιζητεις, προφανως για να αποσπασεις, εστω και με την αρνητικη εννοια, την προσοχη των αλλων.

αφου του αρεσουν και οι ξενες ατακες , attention whore ειναι ο μαλάκας

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.771
Πόντοι
2.356
Nα βάλουμε εδώ και μερικά από τα "τεκμηριωμένα" που έλεγε ο κατσαπλιας, όπως επέμενε το τομάρι.
εδω κοντεψε να πεσει και ο υπαρχος στη θαλασσα για τον μαλακα.

εφυγαν γιατι επεσε μονος του! φυσικα αυτο ειναι το επιβαρυντικο στοιχειο σε ολη την ιστορια...

ας προσεχε τοτε να μη πνιγοταν
Προς τιμήν του, κάποιος από τους Αντμινς τον μπαναρε.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
o κατσαπλιας ειναι μπαναρισμενος;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
κανονικά θα έπρεπε να είναι μπαναρισμένος από την ανθρώπινη φυλή

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.744
Πόντοι
2.306
σας είπα τι επαθα εγώ; ανοιξα θέμα ο Ευθυμιάδης βάρεσε μπιέλα ή κατι τέτοιο εκαψε φλάντζα,
και μου έστειλε μήνυμα κάποιος admin θα σε γαμήσω και εσένα και τον Eυθυμιάδη

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.528
Πόντοι
34.538

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.480
Πόντοι
12.756
σας είπα τι επαθα εγώ; ανοιξα θέμα ο Ευθυμιάδης βάρεσε μπιέλα ή κατι τέτοιο εκαψε φλάντζα,

και λιγα σου ειπε

• Χαχα
Αντιδράσεις: Termin

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.948
Πόντοι
6.256
Καλα εσενα ενταξει ρε τυπε αλλα τον Ευθυμιαδη γιατι;:confused:

OP
OP
kiriakoboy

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
656
Πόντοι
86
Από την Παρασκευή το μοιραίο πλοίο επιστρέφει πάλι στο δρομολόγιο Πειραιάς Ηράκλειο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom