Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Κρατούμενοι φυλακών Αυλώνα: Οι φήμες για βιασμό του 19χρονου είναι παντελώς ψευδείς | LiFO πάντως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση
Αστο ρε ο τυπος ειναι προβληματικος, φαντασιώνεται ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα μεσα στις φυλακες... Λες και δεν εχουν αλλοι δουλειά να κανουν οι κρατούμενοι μεσα στις φυλακές απο το να παίζουν ξυλο και να μαχαιρώνονται αναμεταξύ τους.
Δεν έχει λογική εγώ να έχω σκοτώσει 5 άτομα η 3 η να έχει σκοτωσει εμεσα δεκάδες νέους να πουλώντας ναρκωτικά να κρίνω ότι πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος που πχ σε μια στιγμή παράνοιας πέταξε έναν στην θάλασσα,στη Ρωσία λειτουργεί η δικαιοσύνη και δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αυτοδικιας,ένας φίλος μου που έκανε Κορυδαλλό το 2013 επειδή έκανε παρέα με άτομα για ναρκωτικά βγήκε και μοι είπε δεν σε πειράζει κανένας,τον πλησίαζαν κεφάλια στη φυλακή και του ζητούσαν χαρές με αντάλλαγμα τηλεκαρτες , ρούχα, χρήματα,μετά τον πήγαινα φυλής να ξεχαστεί

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Δεν ισχύει έκανε εξετάσεις Μετά και δεν βρήκαν τίποτα περί βιασμού μόνο ότι έφαγε ξύλο
Τότε μπορεί να τα παραλέει ο 18χρονος για δικούς του λόγους ... να αλλάξει φυλακή, να φανεί θύμα κλπ, σαν την τσοχατζοπούλαινα που το έπαιζε τρελίτσα.

Πάντως στο βίντεο που είδα οι γύφτοι δεν το έχουν. Μπορεί και να τους παρακίνησαν οι φύλακες για να συντηρείται ο μύθος της "τιμωρίας" μέσα στη φυλακή. Τι διέρευσε βίντεο και μαλακίες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Κρατούμενοι φυλακών Αυλώνα: Οι φήμες για βιασμό του 19χρονου είναι παντελώς ψευδείς | LiFO πάντως η αλήθεια είναι κάπου στην μέση

Δεν έχει λογική εγώ να έχω σκοτώσει 5 άτομα η 3 η να έχει σκοτωσει εμεσα δεκάδες νέους να πουλώντας ναρκωτικά να κρίνω ότι πρέπει να τιμωρηθεί κάποιος που πχ σε μια στιγμή παράνοιας πέταξε έναν στην θάλασσα,στη Ρωσία λειτουργεί η δικαιοσύνη και δεν υπάρχουν πολλές περιπτώσεις αυτοδικιας,ένας φίλος μου που έκανε Κορυδαλλό το 2013 επειδή έκανε παρέα με άτομα για ναρκωτικά βγήκε και μοι είπε δεν σε πειράζει κανένας,τον πλησίαζαν κεφάλια στη φυλακή και του ζητούσαν χαρές με αντάλλαγμα τηλεκαρτες , ρούχα, χρήματα,μετά τον πήγαινα φυλής να ξεχαστεί
ενταξει υπαρχει πιθανοτητα να μην τον βιασαν αλλα δαχτυλο του εβαλαν συγουρα πιστευω αφου το ειπαν κιολας πρωκτικη δακτυλιο.Δε σου ειπα οτι τους πειραζουν ολους αλλα τους δολοφονους ειτε γυναικων ειτε αντρων ή τους βιαστες τους τιμωρουν τρομερα πολυ.Αυτες τις κατηγοριες τιμωρουν πιο πολυ οχι αλλες.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Να ξέρεις ότι λίγο πολύ κάπως έτσι είναι :tooth:
Ξυλό και μαχαιρώματα παίζουν αλλα εχει να κανει με τον ποια συμμορία θα ελέγχει την φυλακή η αν καποιος κανει πουστια σε καποιον αλλο κρατουμενο... Δεν υπαρχει περιπτωση να παει κανεις να δειρει η να μαχαιρωσει τον Υπαρχο η τον Πλοιαρχο για λογους «δικαιοσυνης» η «εκδικησης».

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Ξυλό και μαχαιρώματα παίζουν αλλα εχει να κανει με τον ποια συμμορία θα ελέγχει την φυλακή η αν καποιος κανει πουστια σε καποιον αλλο κρατουμενο... Δεν υπαρχει περιπτωση να παει κανεις να δειρει η να μαχαιρωσει τον Υπαρχο η τον Πλοιαρχο για λογους «δικαιοσυνης» η «εκδικησης».
μπορει να μη μαχαιρωσουν τον υπαρχο ή τον πλιαρχο αλλα γροθιες σε ολο το σωμα θα φανε συγουρα απο τους κρατουμενους.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
Και όμως στις φυλακές υπάρχουν άτυποι κανόνες και γενικά οι βιαστές δεν περνάνε καλά. Γιαυτο τους βάζουν σε ξεχωριστές πτέρυγες.

Μην προσπαθείς να κρίνει τι γίνεται στις φυλακές με την λογική του έξω κόσμου.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Αστο ρε ο τυπος ειναι προβληματικος, φαντασιώνεται ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα μεσα στις φυλακες... Λες και δεν εχουν αλλοι δουλειά να κανουν οι κρατούμενοι μεσα στις φυλακές απο το να παίζουν ξυλο και να μαχαιρώνονται αναμεταξύ τους.
δε εχουν ορεξη για καθε μερα οι κρατουμενοι να παιζουν ξυλο αλλα συγουρα τα ρεμαλια που ειναι μεσα για βιασμους και δολοφονιες θα το φανε το ξυλο τους και μαλιστα χοντρα μερικες φορες.

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Και όμως στις φυλακές υπάρχουν άτυποι κανόνες και γενικά οι βιαστές δεν περνάνε καλά. Γιαυτο τους βάζουν σε ξεχωριστές πτέρυγες.

ακριβως υπαρχουν ατυποι κανονες,αυτοι που ειναι μεσα για δολοφονιες και βιασμους κακοπερνανε τερμα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.109
Πόντοι
3.656
δε εχουν ορεξη για καθε μερα οι κρατουμενοι να παιζουν ξυλο αλλα συγουρα τα ρεμαλια που ειναι μεσα για βιασμους και δολοφονιες θα το φανε το ξυλο τους και μαλιστα χοντρα μερικες φορες.
πες τα ρε dopa :tooth:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.279
Πόντοι
456
Μόνο για το χρήμα αξίζει να παίξουν ξύλο οι συμμορίες μεταξύ τους. Η ηθική και το φιλότιμο ήταν παλιότερα.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931

Δεν μιλαω για βιαστες, βιαστες και παιδεραστες πανε ολοι στην Τριπολη και εκει δεν τους πειράζει κανενας.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.782
Πόντοι
2.356
Είχα κατά καιρούς γνωστούς που έκαναν χρόνο μέσα. Είναι μια κοινωνία όπου όλα πωλούνται και όλα αγοράζονται. Έχεις λεφτά, τη βγάζεις καθαρή. Δεν έχεις περνάς δύσκολα. Το αν θα έχει κάποιος "ιδιαίτερη μεταχείριση" εξαρτάται από πολλά. Βιαστές και παιδοφιλοι πιο παλιά περνούσαν πιο δύσκολα από τους υπόλοιπους. Τώρα τους προστατεύει σε μεγάλο βαθμό το σύστημα. Μπορεί οντως ο ύπαρχος απλά να κάνει το χρόνο του και να μην ανοίξει μυτη. Μπορεί να πέσει και σε κανέναν στραβωμενο. Το μόνο σιγουρο ότι θρασύδειλοι τύποι σαν τον υπάρχο περνάνε δύσκολα μέσα. Είτε τους δέρνουν είτε δεν τους αγγίζουν.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.718
Πόντοι
11.146
τυπε δεν φοβαμαι τον ανταγωνισμο γιατι εχω θυγατρικες,στυλο σε φαναρια,χαρτομαντηλα,μπουζουκι και ακορντεον στο μετρο κλπ :wanker::wanker::wanker:
....πολυταλαντος κ επιτυχημενος μαγκα μου, ελπιζω να τα εχεις σε offshore στις νησους Κεϊμαν!!! :cool2::cool2::cool2:

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
749
Πόντοι
86
Tωρα δολοφονοι να τιμωρουν δολοφονους? Μου φαινεται λιγο, αστειο. Τους επιασε ξαφνικα το αισθημα δικαιοσυνης? η θυμωσαν που τους πηραν την δουλεια?
Ειχα ακουσει παλαιοιτερα για καποιους παιδεραστες.
Το θεμα ειναι, οτι πρεπει κατα την γνωμη μου, οσοι ειναι υπευθυνοι για τον πνιγμο του ανθρωπου, να δικαστουν αυστηρα. Δεν δικαιολογειται ο υπαρχος σε τετοια συμπεριφορα, ουτε ΛΑΘΟΣ, εχει εκπαιδευση, μορφωση, και εμπειρια χρονων για να γινει υπαρχος. Υπαρχουν ενα σωρο αναιμακτοι τροποι, να αντιμετωπισθει, και ο πλεον διστροπος επιβατης. Αν ηταν να τραβαμε τα εξασφαιρα με το παραμικρο, δεν θαχε μεινει κανενας ζωντανος.

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.976
Πόντοι
9.931
Tωρα δολοφονοι να τιμωρουν δολοφονους? Μου φαινεται λιγο, αστειο. Τους επιασε ξαφνικα το αισθημα δικαιοσυνης? η θυμωσαν που τους πηραν την δουλεια?
Πες τα ρε τυπε που μου ανήγαγαν τους καταδικους σε τιμωρούς της δικαιοσύνης.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.651
Πόντοι
1.706
Πες τα ρε τυπε που μου ανήγαγαν τους καταδικους σε τιμωρούς της δικαιοσύνης.
Αυτά μια φορά και έναν καιρό, να χάσει προνόμια ο κατάδικος για να πλακώσει κάποιον για τιμωρία???
Να μην πάρει δηλαδή άδεια να πάει να ρίξει κανένα μόνο να κάθεται να πηδάει τον ύπαρχο.......μπαααααααααααααααααααααααααααααααααα.

Η τιμωρία του μουνόπανου θα είναι να του αφαιρέσουν το φυλλάδιο, δεν αξίζει να ονομάζεται ναυτικός.
Για τον φόνο ας τα βρουν οι δικαστές του....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom