Νέα

Πλήρωμα πλοίου σκότωσε επιβάτη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kiriakoboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 88K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
δεν υπηρξε ε; Κατσε να ηταν σκυλος στη θαλασσα να δεις τι θα ειχε γινει.

Φιλε αν κρινω απο ολους αυτους που λενε γαμω το χοντρο και τον εφοπλιστη και το Μητσοτακη και την Ελλαδα επρεπε να γινει μαχη με το πληρωμα στο πλοιο. Δεν εγινε ομως τιποτα τετοιο. Οι περισσοτεροι στην τηλεοραση απλα περιμεναν να φτασουν Ηρακλειο. Ελαχιστοι αντεδρασαν. Ο ανθρωπισμος εξαντελειται στο πληκτρολογιο.
Αν παρεις την αστυνομια θα σωσεις τον ανθρωπο που πνιγεται; Εκεινη την ωρα πετας σωσιβιο ,διαμαρτυρεσαι στο πληρωμα, φωναζεις να ερθει το λιμενικο. Τωρα ο Καρυωτης παει και πισω δε γυρναει.
Από τη στιγμή που ενα Α μουνόπανο τα έκανε σκατά και σκότωσε άνθρωπο (και ενα β συνέχισε σαν να μη συμβαίνει τίποτα) γιατί πρέπει να γίνουμε και όλοι εμείς τα ίδια σκατά και συμπεριφερόμαστε σαν χαχόλοι.
Αν σε εχω καταλάβει καλά σίγουρα είσαι Κρήτη και πρέπει να είσαι και εσυ Ηρακλειώτης. Τι να πάμε να κάνουμε??
Να βουλιάξουμε κανένα καράβι της ΑΤΤΙΚΑ ή της ΑΝΕΚ αφού είναι πλέον μια εταιρεία?
Να δέρνουμε Υπαρχους γιατί το μουνόπανο αυτό το βαθμό είχε?
Ε να το γράψω λοιπόν, πρωτοξάδερφο έχω, ΥΠΑΡΧΟ σε μια από αυτές τις 2 (πρωήν, νυν μια) εταιρείες. Σε άλλη γραμμή.
Ε μα δεν θα του χρεώσω τα γαμησιάτικα του μουνόπανου.
Ηρεμία.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να εξαφανίζονται τα μουνόπανα μόλις εμφανιστουν.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.241
Πόντοι
3.846
προφανως σκεφτομαστε αλλιως. Ουτε εγω ειμαι υπερ της βιας αλλα δε θα κανω τον τσαμπουκα του πληκτρολογιου.
Ουτε ημουν μεσα στο πλοιο να σου πω οτι αγωνιστηκα.
Για μενα μετρανε οι πραξεις και οχι το να γραφουμε σχολια εκ των υστερων

Επαιζα μπασκετ με φιλους και ενας παικτης χρειαστηκε βοηθεια. Για καποιο λογο ο γιατρος εκανε πολυ ωρα να ερθει. Του προσφερα εγω πρωτες βοηθειες επειδη εχει τυχει να εχω κανει σεμιναρια. Δεν περιμενα να πω "αν δεν ερθει ο γιατρος να φταιει εκεινος οχι εγω".
Δεν κανω συγκριση γιατι εινια δυσκολο με το σωσιβιο να φτασεις τον αλλο σε τοση αποσταση. Τουλαχιστον προσπαθησε. Τουλαχιστον φώναξε ανθρωπος στη θαλασσα. Διαμαρτυρησου στο πληρωμα να μη φυγει το καραβι.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.649
Πόντοι
1.706
προφανως σκεφτομαστε αλλιως. Ουτε εγω ειμαι υπερ της βιας αλλα δε θα κανω τον τσαμπουκα του πληκτρολογιου.
Ουτε ημουν μεσα στο πλοιο να σου πω οτι αγωνιστηκα.
Για μενα μετρανε οι πραξεις και οχι το να γραφουμε σχολια εκ των υστερων

Επαιζα μπασκετ με φιλους και ενας παικτης χρειαστηκε βοηθεια. Για καποιο λογο ο γιατρος εκανε πολυ ωρα να ερθει. Του προσφερα εγω πρωτες βοηθειες επειδη εχει τυχει να εχω κανει σεμιναρια. Δεν περιμενα να πω "αν δεν ερθει ο γιατρος να φταιει εκεινος οχι εγω".
Δεν κανω συγκριση γιατι εινια δυσκολο με το σωσιβιο να φτασεις τον αλλο σε τοση αποσταση. Τουλαχιστον προσπαθησε. Τουλαχιστον φώναξε ανθρωπος στη θαλασσα. Διαμαρτυρησου στο πληρωμα να μη φυγει το καραβι.
Ε μα αυτό στο έγραψα χθές.
Είναι τέτοιο το περιστατικό που αν αναμιχθείς θα κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό.
Ότι έγινε εκείνη την ώρα ήταν μόνο για τους εκπαιδευμένους.
Οι υπόλοιποι, ταξιδιώτες/περαστικοί, θα τα έκαναν χειρότερα.

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Δεν είναι αυτοκίνητα τα πλοία τύπε να αποσύρονται στα 20 χρόνια.
Ένα σωστά συντηρημένο πλοίο έχει πολλές δεκαετίες ζωής.
Αλλο το πνευμα του ποσταρισματος μου.....ειναι οτι οι ελλ.ακτοπλοικες εταιριες εχουν 20 χρονια να ναυπηγησουν νεο καραβι.....

cuturu

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Like
728
Πόντοι
96
Ο Χατζηνικολάου είναι στην Κατηγορία Μεγιστάνας του Τύπου, ενώ η Μενεγάκη Πρωινατζού. Καμία σχέση
Το ιδιο ειναι.... αλλη η ιδιοτητα ιδια τα προνομια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η εταιρεία εξήγήθηκε και ανέλαβε ευθύνη επίσημα για το γεγονός προχθές την Παρασκευή.
Οι άλλοι ακόμα δεν απολογήθηκαν.
Να την χειροκροτησουμε δηλαδη;

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.104
Πόντοι
3.656
Γιατί διαστρέφεις το νόημα όσων γράφω; Αν ήταν Αντωνία, δεν θα είχε αυτή τη μεταχείριση. Γενικά μιλάω, για το πόση ανοχή είναι ικανός να δείξει ο μέσος άντρας στη μέση Γυναίκα. Στο βάθος του μυαλού του υπάρχει ένα και μόνο πράγμα, είτε το κατανοεί, είτε όχι
Ρε τύπε τώρα....

έφερες σα παράδειγμα τη Μενεγάκη και είπες ότι την περίμεναν επειδή είναι μουνί και καταβάθως ήλπιζαν να τους κάτσει.

Και σε ρώτησα επί τούτου δηλαδή αλήθεια πιστεύεις ότι ο καπετάνιος δεν πήρε εντολή αλλά το έκανε επειδή είναι μουνί και είπες ναι.

Για να έχει νόημα μια συζήτηση πρέπει να έχει context συγκεκριμένο. Όχι να βάζεις εσύ το ένα και μοναδικό θέμα που σε απασχολεί σε κάθε συζήτηση σε κάθε παραμέτρους.

Ναι οκ οι άντρες είναι μουνόδουλοι αλλά όχι τόσο ώστε να περιμένουν την Μενεγάκη 1 ώρα και να χάσουν την δουλειά τους στην Ναυτιλιακή και ποιος ξέρει τι άλλο.

Τελευταία τροποποίηση:

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Κριτικές
41
Like
21.731
Πόντοι
18.496
Εχει δωθει καποια εξήγηση απο την εταιρεία η απο τον κατηγορούμενο η απο τον δικηγορο του για ποιο λογο δεν άφηνε τον Αντωνη να επιβιβαστεί;

Δεν θα επρεπε ηδη να το ξερουμε;
επραξαν τα δεοντα λενε...

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.379
Πόντοι
22.266

τον πλοίαρχο γιατί;
μάλλον ο δικαστής επηρεάστηκε από την κοινή γνώμη.
Mαλλον δεν έπεισε με τις δικαιολογίες του κ τα ντεμεκ πρωτόκολλα που ακολούθησε ή περιμένει ο εισαγγελέας διετκρενιστικες από πραγματογνώμονες αν ευσταθούν τα όσα λέει ο καπετάνιος ...
Επίσης έφυγε το πλοίο με ανοιχτές τις πόρτες κ βάζει σε κίνδυνο τους επιβάτες ....
Δεν τα ξέρω όλα αυτά αλλά αυτό που με συγκλόνισε ήταν η απάθεια των τριών που βρισκόταν στην.μπουκαπορτα όταν έπεσε άνθρωπος ...πραγματική απάθεια χωρίς ίχνος ταραχης στις κινήσεις τους ...:confused:

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.943
Πόντοι
46.423

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

:badair::badair::badair:

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
Mαλλον δεν έπεισε με τις δικαιολογίες του κ τα ντεμεκ πρωτόκολλα που ακολούθησε ή περιμένει ο εισαγγελέας διετκρενιστικες από πραγματογνώμονες αν ευσταθούν τα όσα λέει ο καπετάνιος ...
Επίσης έφυγε το πλοίο με ανοιχτές τις πόρτες κ βάζει σε κίνδυνο τους επιβάτες ....
Δεν τα ξέρω όλα αυτά αλλά αυτό που με συγκλόνισε ήταν η απάθεια των τριών που βρισκόταν στην.μπουκαπορτα όταν έπεσε άνθρωπος ...πραγματική απάθεια χωρίς ίχνος ταραχης στις κινήσεις τους ...:confused:
θα χωθει ποιο μεσα απο τον Υπαρχο , το σημαντικο ειναι οτι δεν τηρησε την ασφαλεια αποπλου και το άνθρωπος στη θαλασσα ....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.109
Πόντοι
6.515
Τον φαγατε τον υπουργό
Στην τελική δεν είπε κατι λάθος

Και οι οικογένειες των ναυτικών καταστρεφονται

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Ειμαστε μαζι σου Μπαρμπι :rockon::rockon::rockon::rockon:

Δεν θα σε ξεχασουμε τοτε με το πέσιμο στην Μπαλατσινου
η προσπαθεια μετράει

%CE%BC%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%852.jpg

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445
  • Like
Αντιδράσεις: enduro

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.665
Πόντοι
2.306
O,τι να ναι. Παραίτησαν τον Μπαρμπι για μια ψιλοχαζή δήλωση που τη μάζεψε κιόλας αμέσως κι έχουν ακόμα στη θέση του το Μπαλατσινό . Έχει χάσει τη μπάλα ο Κούλης , ψάχνει εύκολους στόχους για εξιλαστήρια θύματα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.772
Πόντοι
2.356
Και ποιον βάζει στη θέση του Βαρβιτσιώτη;
Το Στυλιανίδη.
Τον αποτυχημένο του Πολιτικής Προστασίας.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.494
Πόντοι
12.756
Και ποιον βάζει στη θέση του Βαρβιτσιώτη;
Το Στυλιανίδη.
Τον αποτυχημένο του Πολιτικής Προστασίας.
Που τα έκανε πουτάνα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τον πουστη τον Κουλη , απο αποτυχία σε αποτυχία παει ..
Καλυτερα ας το επαιρνε αυτος το υπουργειο :rockon::rockon:

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
6.772
Πόντοι
2.356
Που τα έκανε πουτάνα :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ρε τον πουστη τον Κουλη , απο αποτυχία σε αποτυχία παει ..
Καλυτερα ας το επαιρνε αυτος το υπουργειο :rockon::rockon:
Δείχνει παραζαλη και ανασφάλεια η ανακύκλωση αποτυχημενων επιλογών. Λες και έχει κοινοβουλευτικη ομάδα 63 βουλευτών.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom