Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.723
- Πόντοι
- 12.756
8 μηνες.
εσυ θα εχυνες στην μαπα την πατσαβουρα τυπε?
με τιποτα τυπε
8 μηνες.
εσυ θα εχυνες στην μαπα την πατσαβουρα τυπε?
με τιποτα τυπε
Το θεμα με την Κωνσταντοπούλου δεν είναι αν είναι νούμερο ή όχι.Το θέμα είναι ότι δεν πρόδωσε αυτά για τα οποία εκλέχθηκε.
Είναι και παραείναι. Πρόκειται για την πρόεδρο της Βουλής.Το θεμα με την Κωνσταντοπούλου δεν είναι αν είναι νούμερο ή όχι.
ουτε τον αντρα της δουρου προδωσε,Το θεμα με την Κωνσταντοπούλου δεν είναι αν είναι νούμερο ή όχι.Το θέμα είναι ότι δεν πρόδωσε αυτά για τα οποία εκλέχθηκε.Η μαύρη αλήθεια είναι , είτε κάποιος είναι μηνμονιακός είτε όχι , ότι οι επιθέσεις που δέχεται είναι γιατί έκανε την επιτροπή για το χρέος και για τις γερμανικές αποζημιώσεις.Για αυτό το λόγο έχουν πέσει να την φάνε όλοι και φυσικά είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που δεν πούλησε τους ψηφοφόρους της.Υπήρχαν χειρότεροι πρόεδροι βουλής από αυτήν αλλά επειδή ήταν καλά παιδιά κανείς δεν έλεγε τίποτα.Π.χ. ο Παπασπύρου ή Παλάντζας που κατουριόταν πάνω του και μύριζε κατρουλίλα και οχι μόνο πήγαινε έτσι στις συνεδριάσεις της βουλής αλλά και σε δεξιώσεις με ξένες αντιπροσωπίες.Κανείς δεν έλεγε τίποτα μια που ήταν συστημικός.
Δεν διαφωνώ Τσολιά μου.Απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω τις επιθέσεις που της κάνουν .Ενόχλησε πολλούς η επιτροπή της βουλής ,που έβγαλε ότι τα 2/3 του χρέους είναι παράνομα και καταχρηστικά (που θα τα πληρώσει πάλι ο μαλάκας).Πάντως το πρόβλημα δεν είναι αυτή , αλλά ο Τσίπρας , η Χριστοδουλοπούλου και η κλίκα τους σε σχέση με το ξεπούλημα της χώρας , τους λαθραίους , τα εθνικά θέματα κ.α.Τίθεται πάλι επιτακτικά το θέμα όπως και τότε με τον Παπαβλάκα , δηλ. αν ο Τσίπρας και η κομπανία του είναι μαλάκες ή προδότες .Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο να σε λένε.Και στις δύο περιπτώσεις πάντως όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ξεκουμπιστούν τόσο το καλύτερο για τη χώρα!
Ούτε θρασύτητα ούτε δυναμισμός. Άτομο με πολύ σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από παιδί, για τα οποία έχει νοσηλευτεί και από τα οποία -όπως είναι πια φανερό- δεν έχει απαλλαγεί.μαλιστα την θρασυτητα την λεμε δυναμισμο
αυτα περι παρανομων και καταχρηστικων ειναι για να χαιδευεται αυτη και μερικοι αλλοι στην κυβερνηση τα κρυα βραδια που ειναι μονοι τους στο σπιτι.Δεν διαφωνώ Τσολιά μου.Απλά προσπαθώ να ερμηνεύσω τις επιθέσεις που της κάνουν .Ενόχλησε πολλούς η επιτροπή της βουλής ,που έβγαλε ότι τα 2/3 του χρέους είναι παράνομα και καταχρηστικά (που θα τα πληρώσει πάλι ο μαλάκας).Πάντως το πρόβλημα δεν είναι αυτή , αλλά ο Τσίπρας , η Χριστοδουλοπούλου και η κλίκα τους σε σχέση με το ξεπούλημα της χώρας , τους λαθραίους , τα εθνικά θέματα κ.α.Τίθεται πάλι επιτακτικά το θέμα όπως και τότε με τον Παπαβλάκα , δηλ. αν ο Τσίπρας και η κομπανία του είναι μαλάκες ή προδότες .Δεν ξέρω τι είναι προτιμότερο να σε λένε.Και στις δύο περιπτώσεις πάντως όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ξεκουμπιστούν τόσο το καλύτερο για τη χώρα!