Dude007
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Νοε 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 21
- Πόντοι
- 16
Καύλα είναι το γκομενάκι με μαγιό!
Μην παίζεις με τον πόνο των σλαβιανκοντελικατεσιδων.Καύλα είναι το γκομενάκι με μαγιό!
Στείλαμε τον Βαρουφάκη που δεν έχει ιδέα από διαπραγματεύσεις και τους έκανε μάθημα(καθηγητής γαρ...).
Στείλαμε τον Τσακαλώτο με σακίδιο στον ώμο και σακάκι δανεικό από κανα 2μετρο σωματοφύλακα και το bluetooth στη τσέπη και τον έσκασαν.
Αν ήταν η Ζωή από την αρχή να τους κλειδώσει μέσα στο Eurogroup κανα 5ωρο και να μιλάει,όχι μόνο διαγραφή του χρέους θα είχαμε αλλά και οι Γερμανικές αποζημειώσεις θα έφταναν μέχρι και για τον Τρωικό πόλεμο!!!!
εγω θα της το γλυκαινα το μουνακι παντωςπάντως άν καταφέρεις να ικανοποιήσεις τη Ζωή τότε έχεις ολοκληρωθεί σαν Άνδρας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις μετά.
Και μετα λενε εμενα ανωμαλο που θα προσεφερα ανετα στη Μακρη την κρεμα προσωπου που της αξιζει.εγω θα της το γλυκαινα το μουνακι παντως
εγω θα της το γλυκαινα το μουνακι παντως
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΟΥ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΑΝΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
πάντως άν καταφέρεις να ικανοποιήσεις τη Ζωή τότε έχεις ολοκληρωθεί σαν Άνδρας. Δεν υπάρχει τίποτα που να μην μπορείς να κάνεις μετά.
Αναμενόμενο, μετά από τόσες ανώμαλες που έχεις σπρώξει.εγω θα της το γλυκαινα το μουνακι παντως
νομιζω πως οποιος καυλωνει με αυτην την φακλανα,χρειαζεται αμεση επισκεψη σε ψυχιατρο
τωρα που εχει μαυρισει λιγο απο τον ηλιο δεν της εριχνες ενα χυσιμο στην μαπα τυπε ?
λειπει και ο απολυτος να γραψει τα δικα του