Επισκέπτης
Η τελευταια της ηταν σημερα.
Η θητεια της τελειωσε.
Μην σου πω οτι τελειωσε και η βουλευτικη της ιδιοτητα.
Θα την γλυτωσουμε???
Η τελευταια της ηταν σημερα.
Η θητεια της τελειωσε.
Μην σου πω οτι τελειωσε και η βουλευτικη της ιδιοτητα.
Τι ειναι αυτο τωρα?πράγματι οι πολίτες που γούσταραν όπως λες σπατάλες φταίνε για όλα αλλά εγώ ούτε δάνειο πήρα ποτέ από τράπεζα,ούτε στο δημόσιο μπήκα ούτε αγρότης είμαι να πάρω επιδότηση τζάμπα
τίποτα
και οι περισσότεροι 30αριδες...
το λογικό είναι να πληρώσω "εγώ" ο 30άρης τις αμαρτίες των παππούδων και πατεράδων μας ?
γιατί να το κάνω ?
δήλωσα καλός χριστιανός και δεν το ξέρω ?
Ποιο κομμα θα την βαλει σε λιστες στις εκλογες?αυτο απο που προκύπτει
Απαντηση κολοσσιαιας υποκρισιας.Σωστος,και οχι μονον αυτα..
Πριν απο αρκετα χρονια γνωστος μου που ηταν χοντρα χωμενος στα κολπα του Δημοσιου,τα επαιρνε απο οπου μπορουσε,με τη δικαιολογια "εχω να σπουδασω τα παιδια μου.."Τα σπουδασε,αλλα και τα δυο τωρα ειναι μακροχρονια ανεργοι.Προσφατα σε μια στιγμη ειλικρινειας μου ειπε."Αυτα που εκανα,ηταν ο καλυτερος τροπος για να χαλασω το μελλον τους.."
Ποιο κομμα θα την βαλει σε λιστες στις εκλογες?
Ο Συριζα οχι βεβαια.
Ο Λαφαζανης? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
Μονη της?
Iδού πεδιο δοξης λαμπρον.
Εγω θεωρω οτι πολιτικά ειναι τελειωμενη.Δεν θα χαθει δηλαδη η σαπιομουνα φακλανα?
Εγω θεωρω οτι πολιτικά ειναι τελειωμενη.
Ναι, ετσι εγινε μετα το γαμο.αυτος ειναι ο συζυγος της?πραγματικα ταιριαζουν.
Εγω θεωρω οτι πολιτικά ειναι τελειωμενη.
Εμεις οι δικηγοροι βεβαια ειμαστε καταδικασμενοι να την βλεπουμε συχνα!!!να μην την ξαναδουμε!
Εμεις οι δικηγοροι βεβαια ειμαστε καταδικασμενοι να την βλεπουμε συχνα!!!
Δεν ειναι η μονη ρε φιλε. Υπαρχει πολλη παλαβομαρα μαζεμενη στο χωρο.σε λυπαμαι πραγματικα.
Δεν ειναι η μονη ρε φιλε. Υπαρχει πολλη παλαβομαρα μαζεμενη στο χωρο.
Η ηλικιωμένη μαμά μου, αρέσκεται να χαζεύει τη Ζωή που ξιφουλκεί και χτυπιέται στην οθόνη.
Η μαμά μου δεν πολυυκαταλαβαίνει αυτά που λέει η Ζωή, αλλά τη μαγνητίζει η προκλητικότητα, η δηκτικότητα, τα δικηγορίστικα τεχνάσματα και το θράσος της Ζωής, που εδράζονται στην συνεχιζόμενη ισχύ του κυβερνόντος ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Όλα αυτά, η μαμά μου τα εισπράττει ως τσαγανό και λεβεντιά. Κάτι σαν μια σύγχρονη Μπουμπουλίνα...
Αυτό το επίπλαστο προφίλ, η Ζωή το επιδιώκει, με πρόσφατο παράδειγμα όταν πήγε και "προσκύνησε" μπροστά στις κάμερες, στο δέντρο στον Άγνωστο Στρατιώτη, όπου είχε αυτοκτονήσει ένας ψυχάκιας ηλικιωμένος...
Πάντως δεν θάλεγα όχι για κανα κρεμπιέ στη Ζωή... Άλλωστε, έχω γαμήσει πολύ χειρότερες, και μάλιστα επί χρήμασι.
Μου αρέσει το βυζί της.
Μονο χεσιμο αφου είχα σιγουρευτει οτι εχω διάρροια απο χαλασμένο γαλα και καταναλωση σύκων!τωρα που εχει μαυρισει λιγο απο τον ηλιο δεν της εριχνες ενα χυσιμο στην μαπα τυπε ?
Το θεμα ειναι να πεισει την μανα της να επιστρέψει τα λεφτά που επερνε σαν μητέρα ανηλικου τεκνου μεχρι περυσι.Τα αλλα ειναι μαλακιες αφου δεν κανει αυτο.Γεμισαμε απο ιδεολογους που πρωτα καλυπτουν τον κωλο τους κλεβουν απο το κρατος και μετα κουνανε το δαχτυλο στους άλλους.Το θεμα με την Κωνσταντοπούλου δεν είναι αν είναι νούμερο ή όχι.Το θέμα είναι ότι δεν πρόδωσε αυτά για τα οποία εκλέχθηκε.Η μαύρη αλήθεια είναι , είτε κάποιος είναι μηνμονιακός είτε όχι , ότι οι επιθέσεις που δέχεται είναι γιατί έκανε την επιτροπή για το χρέος και για τις γερμανικές αποζημιώσεις.Για αυτό το λόγο έχουν πέσει να την φάνε όλοι και φυσικά είναι από τις λίγες εξαιρέσεις που δεν πούλησε τους ψηφοφόρους της.Υπήρχαν χειρότεροι πρόεδροι βουλής από αυτήν αλλά επειδή ήταν καλά παιδιά κανείς δεν έλεγε τίποτα.Π.χ. ο Παπασπύρου ή Παλάντζας που κατουριόταν πάνω του και μύριζε κατρουλίλα και οχι μόνο πήγαινε έτσι στις συνεδριάσεις της βουλής αλλά και σε δεξιώσεις με ξένες αντιπροσωπίες.Κανείς δεν έλεγε τίποτα μια που ήταν συστημικός.
Άλλη μια σωστή πρόβλεψή σου!Εγω θεωρω οτι πολιτικά ειναι τελειωμενη.
Πολλά καλά γράφτηκαν εδώ για την κυρία αυτή, με κανένα δεν συμφωνώ, παρά μόνο με αυτό εδώ από πάνω στην παράθεση.Μου αρέσει το βυζί της.