CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δεν θα την ελεγα ξανθη.Η Άρτεμις ήτο ξανθή ;;;
Πιο πολυ κοκκινομαλα θα την χαρακτηριζα.
Δεν θα την ελεγα ξανθη.Η Άρτεμις ήτο ξανθή ;;;
Καταλαβα.........Δεν μιλαω για την Αρτεμιδα......
Κατσε να δεις που θα σε βρισει σε λιγο........Κάτι απορίες που έχεις κι'εσύ βραδιάτικα.
Κάτι απορίες που έχεις κι'εσύ βραδιάτικα.
Αντε γ@μησου ρε.........
Κατσε να δεις που θα σε βρισει σε λιγο........
Τι εγινε, ρε παιδια ???Καλημέρα. Να εκφράσω κι εγώ τη βαθιά μου θλίψη για το κακό που βρήκε τους συμπολεμιστές του Μεγάρου.
Από την άλλη, καλά να πάθουνε εκεί στο μαγαζί εάν όντως βάζανε να γαμιώντε παιδιά 15 χρονών.
Όλοι Μεταξουργείο τώρα.
Μάλλον δεν δόθηκε η σωστή μίζα στον σωστό άνθρωπο...Καλημέρα. Να εκφράσω κι εγώ τη βαθιά μου θλίψη για το κακό που βρήκε τους συμπολεμιστές του Μεγάρου.
Από την άλλη, καλά να πάθουνε εκεί στο μαγαζί εάν όντως βάζανε να γαμιώντε παιδιά 15 χρονών.
Όλοι Μεταξουργείο τώρα.
Βλέπω το [size=15pt]κομμμμμμμμμμμμούνι[/size] να ξεκινάει επανάσταση λόγω μεγάρου.
Ποια μνημόνια μεσοπρόθεσμα και μαλακίες
...Μην πτοείστε άπό όλα όσα ακούτε γύρω σας!
Επενδύστε στήν καλή σας διάθεσή !!!!
Όπως όλοι μας, παρακολουθώ καί συμμετέχω με άγωνία στίς σκληρές ώρες
πού περνάει ή μοναξιά τού Μέγαρου !!!!
Ναι αλήθεια επειδή εκεινη την ωρα πέρασα κι εγώ, ίσως ελάχιστα πιο νωρίς κατά τις 00.15-00.20, ηταν κλειστά όντως. Και πήγαινα και για πρώτη φορά και ξενέρωσα ρε φίλε... Τι ωρα κλείνει το μαγαζί ρε παλικάρια κανονικα?Γνωρίζει κανείς ή το μαγαζί πάει αναλογα με την κινηση?Εχθές το βράδι κατά τις 00:30 που ήμουνα στο ξενοδοχείο με το μαυράκι μου,το κλαμπ ήταν κλειστό και επι της υποδοχής ενας ευγενικός γκριζομάλλης (40 περιπου ετων).Που είναι ρε παιδιά η μουνάρα ρεσεψιονίστα .