Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
πάντως γουστάρω που καίγεστε πώς να χαλάσετε 75άρια...
χαχαχαα
χαχαχαα
πάντως γουστάρω που καίγεστε πώς να χαλάσετε 75άρια...
χαχαχαα
Kαί σύν τά έξτρά δωράκια στίς κορασίδες .
στριγκάκια, κρεμούλες , κολώνιες , φαγητά ,
Ντροπής σου, λατρεμένη μου φιλουνάδα, έμενα δεν με έκαμνες δώρα από τα βαφτήσα μου.
Θά στό στείλω μέ τόν Λάκη...... στό μαγέρεικο !!!!
ε, άμα δεν τα χαλάσεις στην οικογένεια, πού θα τα χαλάσεις;Kαί σύν τά έξτρά δωράκια στίς κορασίδες .
στριγκάκια, κρεμούλες , κολώνιες , φαγητά , kaί πολλά άλλα !!!!!!
το καλύτερο δώρο που σου έχει κάνει είναι πως δεν έχει πει κουβέντα πού κρύβεις τις λίρες εσύ. ;)Ντροπής σου, λατρεμένη μου φιλουνάδα, έμενα δεν με έκαμνες δώρα από τα βαφτήσα μου.
ε, άμα δεν τα χαλάσεις στην οικογένεια, πού θα τα χαλάσεις;
Και μετα σου λεει οτι θελει να απεξαρτηθει......
Μιά διαίσθηση μου , λέει πως οσονούπω θα κάτσουν στα σκαμνννιά τους και οι Μάγδα , Μιχαέλα .
Τα πάντα γιά την Τιμή και την Δόξα του PADRON !
Kαί σύν τά έξτρά δωράκια στίς κορασίδες .
στριγκάκια, κρεμούλες , κολώνιες , φαγητά , kaί πολλά άλλα !!!!!!
Είχα πει απο την αρχή,μόλις ξεκίνησε το θέμα,ότι τα μαγαζιά αυτά δεν κλείνουν εύκολα...πολύ πιο εύκολα κλείνουν λόγω αναδουλειάς,παρά απο επεμβάσεις της αστυνομίας....
Είχα βιώσει ανάλογη περίπτωση το καλοκαίρι του 2009,όπου σε μία νύχτα κλείσανε και αφαίρεσαν την αδεια απο 5-6 στριπτηζάδικα και χώσανε μέσα απο τους ιδιοκτήτες μέχρι τα γκαρσόνια.....Και τότε η κατηγορία ήταν trafficking,σωματεμπορία,ανήλικες,κλπ.,αλλά οχι ναρκωτικά...εκεί χαλάει το πράγμα.....
Λοιπόν,σε συντομότατο χρονικό διάστημα άνοιξαν όλα,εκτός απο ένα,με νεες άδειες και φυσικά με τους ίδιους ιδιοκτήτες,κορίτσια,υπεύθυνους,κλπ.Η δίκη για την υπόθεση θα γίνει σε 3-4 χρόνια και βάλε....
Το μοναδικό που δεν άνοιξε πάλι,ήταν το μαγαζί που είχε 2 ιδιοκτήτες.Ο ένας προφυλακίσθηκε,ο άλλος όχι.Επήλθε ρήξη μεταξύ τους,τηρήθηκε ο νόμος της νύχτας οτι κανένας δεν θα το κρατούσε μόνος του και το μαγαζί έκλεισε.Φυσικά το προσωπικό του απορροφήθηκε στα υπόλοιπα της αλυσίδας.....
Το Amnezia λοιπόν θα ξαναλειτουργήσει,μόνο που αυτή τη φορά θα είναι προσεκτικότεροι......Οσα κορίτσια δεν έχουν νόμιμες άδειες παραμονής θα βγάλουν (με το αντίστοιχο αντίτιμο φυσικά...),οι ανήλικες θα πάνε σπίτια τους μεχρι να ενηλικιωθούν και φυσικά θα πολλαπλασιαστούν τα outcalls,απο πελάτες που δεν θέλουν να μπλέξουν.....εδω είμαστε και θα τα δείτε όλα αυτά σε λίγο καιρό.....
Το Amnezia λοιπόν θα ξαναλειτουργήσει,μόνο που αυτή τη φορά θα είναι προσεκτικότεροι......
...'γω φταίω που κάμω και ραπόρτα . Ουστ !Να έχεις υπ όψιν ότι ο επιστήμων βουλιάζει στα σκατά επιστημονικά!!!!!(με τα μούτρα)
Όχι σαν εμάς τους κοινούς, που πάμε με τα πόδια και αφήνουμε το κεφάλι όξω!
...'γω φταίω που κάμω και ραπόρτα . Ουστ !