Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
καθυστερημενη ενημερωση για νικολ!23χρ μελαχρινο λεπτο αβυζο ρουμανακι με μπλε ματια και τατοο στη μεση!
φιλοτιμη αλλα δεν το εχει!κανει ακα :pipa1: και κουλουρι και  :cum: στο στηθοσ!
50 καλα ηταν αλλα δεν βγαζει καυλα!
υπαρχουν καλυτερεσ :sunglasses:
Να ρωτάτε άγαπητε άλλη φορά ............

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Ρε παίδες μια ψηλή μελαχρινή νταρντανα με μεγάλος στήθος με μια ελιά πάνω από το χείλος πως την λένε; λέει τίποτα;

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Ρε όμορφε...δώσε επιτέλους τη λίστα με τις αξιογάμητες να μη παιδεύεται η ομάδα κρούσης. :booty:

Ανατρέξτε άγαπητέ σέ προηγούμενα post .........
όχι καί τό μουνί στό πιάτο..........

Δέν άποτελή μομφή πρός έσας τό σχολιο !!!!!!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Ανατρέξτε άγαπητέ σέ προηγούμενα post .........
όχι καί τό μουνί στό πιάτο..........

Δέν άποτελή μομφή πρός έσας τό σχολιο !!!!!!!

Συμφωνώ. Πάντως καλό θα ήταν όταν κάτι δε πάει καλά να το αναφέρουμε πρός βοήθεια κ των υπολοίπων.
Γενικά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ζητούν δημοσίως ή σε pm βοήθεια, χωρίς να την επιστρέφουν με σχετικές αναφορές.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.291
Πόντοι
22.785
Συμφωνώ. Πάντως καλό θα ήταν όταν κάτι δε πάει καλά να το αναφέρουμε πρός βοήθεια κ των υπολοίπων.
Γενικά το πρόβλημα είναι ότι κάποιοι ζητούν δημοσίως ή σε pm βοήθεια, χωρίς να την επιστρέφουν με σχετικές αναφορές.
;)

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
652
Πόντοι
86
Τέλος πάντων ας είναι 2-3 συναγωνίστη. Το όνομα της. Τι λέει αυτή;

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν θυμάμαι πως μου είπε ότι τον λένε ο χθεσινοβραδυνός 56χρονος δισκοθέτης.
Αχιλλεύς ή Λεωνίδας;

Χθες βράδυ  λοιπόν σας έφερε ο δρόμος στο Μαν ρέι !!!
Άρα στέκω παρά τω κομπιούτερ αναμένοντας  την επερχόμενη  περιγραφή  σας!

Το όνομα του εργαζόμενου δεν το γνωριζω.
:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
Χθες βράδυ  λοιπόν σας έφερε ο δρόμος στο Μαν ρέι !!!
Άρα στέκω παρά τω κομπιούτερ αναμένοντας  την επερχόμενη  περιγραφή  σας!

Το όνομα του εργαζόμενου δεν το γνωριζω.
:dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:  :dancing:

Δεν υπάρχουν έντονες παραστάσες να περιγράψω.

Σαρκικές επαφές δεν συνέβησαν εκεί, καθότι οι συνοδοί μου προηγούμενα με είχαν αποπλανήσει σε φθηνά πορνεία της οδού Φυλής, όπου στον αρ. 66 κατακλύστηκα από το σύνηθες κύμα λαγνείας και αντάλλαξα υγρά με τη Λάουρα.

Χθες η πλατεία είχε κεσάτια.

Ζητήσαμε από το δισκοθέτη ένα βαρύ λαϊκό.
Άλλο που δεν ήθελε... Έπαιξε μακρά σειρά από Στράτο Διονυσίου, Στέλιο Καζαντζίδη, Σπύρο Ζαγοραίο...
"Βρέχει φωτιά στη στράτα μου..."
"Ε λα μανγκε ντε Βοτανίκ..."

Τα πρόσωπα της φωτογραφίας αγνάντευαν την πλατεία, άοκνα, αέναα, ανέκφραστα.

Στην αποχώρηση, η νεροποντή και η πεντάλεπτη πεζοπορία μέχρι την θέση στάθμευσης, ήταν παραπάνω από αρκετά για να μουσκέψουμε εντελώς.

Συνημμένα

• DSC00175.JPG
    DSC00175.JPG
    53,7 KB · Εμφανίσεις: 33

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.514
Πόντοι
34.267
Απογευματινή επίσκεψη με επίτιμο μέλος παρέα, ο οποίος με δικαίωσε για την επιλογή μου να τον προσκαλέσω. Σκάσαμε μύτη κ τα κορίτσια μας κάρφωναν ανειλεώς. Δε νομίζω λόγω της ομορφιάς μας....μάλλον έχει πέσει ξεραήλα κ δε βγαίνει το μεροκάματο. Προβλέπω το 40άρι να γίνεται δημοφιλές. Κατά τα άλλα η Ρωξάνη μου φαίνεται too much...δε τη παλεύω. Εκείνη η Ντενίσα...αίνιγμα βρε παιδί μου...πολλά υποσχόμενη αλλά αμφιβάλλω. Κάτσαμε τα είπαμε με τον Tyrael και φεύγοντας η αριστερή πτέρυγα μου έστειλε το πιό γλυκό χαμόγελο του μήνα!
Δυστυχώς δε γνωρίζω το όνομα της νεαράς μελαχροκόμης...όμορφο το μικρούλι κ γλυκό. Βιαζόμουν όμως να μη χάσω την ιστορική μου 4άρα!!! :S

TYRAEL

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Αυγ 2007
Κριτικές
54
Like
226
Πόντοι
7.195
Απογευματινή επίσκεψη με επίτιμο μέλος παρέα, ο οποίος με δικαίωσε για την επιλογή μου να τον προσκαλέσω.
Κάτσαμε τα είπαμε με τον Tyrael και φεύγοντας η αριστερή πτέρυγα μου έστειλε το πιό γλυκό χαμόγελο του μήνα!
:thumbsup:
και οι εκατέρωθεν ανταλλαγές φιλοφρονήσεων δε θα περιοριστούν μέχρι έκεί...
οι προκλήσεις εκ μέρους των κορασίδων θα ενταθούν όσο η ζήτηση περιρίζεται....
θα επανέλθουμε δρυμίτεροι... :grin:

eibmart

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
115
Πόντοι
1
Επίσκεψη βράδυ Παρασκευής με το φίλο συναγωνιστή πρώτη φορά στο εν λόγω μπαρ. Επιφυλακτικοί στην αρχή για το τι θα βρούμε. Χώρος πολύ καλός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ποτά επίσης καλά με κόστος 8€. Μουσική εμένα δεν μου άρεσε αλλά γούστα είναι αυτά. Εξάλλου δεν πήγαμε για να ακούσουμε μουσική. Στο ψητό τώρα. Κορίτσια για όλες τις επιλογές. Εύκολη προσέγγιση, ένα ποτό στα κορίτσια (10€) λίγη κουβεντούλα και 50€ το μισάωρο 100€ η ώρα (ακα, πρωκτικά, παρτούζες). Διαλέξαμε 2 ρουμάνικα κορίτσια, πήγαμε δίπλα, ωραίο το οτέλ (23€). Δηλαδή 91€ σύνολο για 1 ώρα (μπαρ και οτελ) μια χαρά. Νομίζω. Θα το ξαναεπισκεφθούμε.

egoeimaire

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Επίσκεψη βράδυ Παρασκευής με το φίλο συναγωνιστή πρώτη φορά στο εν λόγω μπαρ. Επιφυλακτικοί στην αρχή για το τι θα βρούμε. Χώρος πολύ καλός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ποτά επίσης καλά με κόστος 8€. Μουσική εμένα δεν μου άρεσε αλλά γούστα είναι αυτά. Εξάλλου δεν πήγαμε για να ακούσουμε μουσική. Στο ψητό τώρα. Κορίτσια για όλες τις επιλογές. Εύκολη προσέγγιση, ένα ποτό στα κορίτσια (10€) λίγη κουβεντούλα και 50€ το μισάωρο 100€ η ώρα (ακα, πρωκτικά, παρτούζες). Διαλέξαμε 2 ρουμάνικα κορίτσια, πήγαμε δίπλα, ωραίο το οτέλ (23€). Δηλαδή 91€ σύνολο για 1 ώρα (μπαρ και οτελ) μια χαρά. Νομίζω. Θα το ξαναεπισκεφθούμε.
Η Ρουμανία  έχει τουλάχιστον  4 εκατομμύρια κορίτσια κάτω των 27 ετών.
Από αυτά τα μισά ονειρεύονται να «δουλέψουν» στην Αθήνα..
Από αυτά τα μισά θέλουν να γίνουν πουτανες!
Τουλάχιστον 100,000 το έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια!
Ακόμα και το όνομα τους τείνει να μην είναι ενδεικτικό πλέον,  για να γνωρίζουμε για ποια μιλάμε!
Για το συγκεκριμένο χώρο θα βοηθούσε η αναφορά του ονόματος, άλλα και της θέσης των κορασίδων (αν δηλ κάθονται δεξιά μπαίνοντας  στο ίδρυμα ,η αριστερά.)  και μια σήμανση  χαρακτηριστικών (ψηλή, κοντή, ξανθιά, καστανή, μελαχρινή, αδύνατη, ευτραφής, βυζαρου, αβυζη κλπ)
Επίσης και μια επισήμανση για το κατά πόσο ήταν επιτυχής η έκβαση του «αγώνα» στο δωμάτιο ,θα βοηθούσε και θα συμπλήρωνε την λίστα εκάστου συναγωνιστή ουτως ώστε  κατ αρχήν να αποφεύγονται ξεπετες-έπιπλα-φολες, και στη συνέχεια να εντοπίζονται οι  καλές-άριστες-διαμάντια!
Όταν λοιπόν γράφεις διαλέξαμε δυο Ρουμανικά κορίτσια  μας  εγκαταλείπεις στο σκοτάδι και στην «τύχη» μας!
Δεξιά πλευρά ονομάζω αυτήν που βρίσκεται το  ταμείο, και αριστερή αυτή που βρίσκεται ο ντίσκ  τζόκεϊ.
Κοίτα λοιπόν να πράξεις τα δέοντα!!!!!
:helpplea:  :helpplea:  :helpplea:

Εν αναμονή δια  τα καθ υμάς……….
Μετά τιμής
Kostas_4

ΠΥΡΑΥΛΟΣ

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Δεκ 2009
Κριτικές
104
Like
2.757
Πόντοι
7.783
:thumbsup:
και οι εκατέρωθεν ανταλλαγές φιλοφρονήσεων δε θα περιοριστούν μέχρι έκεί...
οι προκλήσεις εκ μέρους των κορασίδων θα ενταθούν όσο η ζήτηση περιρίζεται....
θα επανέλθουμε δρυμίτεροι... :grin:

Άμα κατηφορήσουν προς Φυλής μεριά, θα σας το πω...

Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή...

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Ειρήσθω  εν  παρόδω
Γνωρίζω  ότι  η  Πλατεία  αυτή  ονομάζεται κανονικά  Πλατεία Ανεξαρτησίας.
Επίσης νομίζω  ότι  το  σωστό  όνομα δεν  είναι  Πλατεία Βάθη , γιατί  εκεί δεν είχε  κτήματα  ποτέ  η οικογένεια γαιοκτημόνων Βάθη ( π.χ. του Ζωγράφου ) . Αλλά  Πλατεία Βάθης , από το παλιό  τοπωνύμιο της  περιοχής  Βάθεια , αφού  εκεί από  τα  αρχαία  χρόνια  ,  περνούσε  η  Αχαρνική οδός ,που  πήγαινε  στις  Αχαρνές  ( Μενίδι ) με  αφετηρία  την  Αχαρνική  Πύλη , στο σημείο που  ευρίσκεται η  Εθνική  τράπεζα στη συμβολή  των οδών Αιόλου και Σοφοκλέους ,  μέσα  από το  ρέμα  του  χειμάρου Κυκλοβόρου , που  τον  αναβέρει  και ο Αριστοφάνης . Άρα  εκεί βάθαινε  ο δρόμος , και η  περιοχή  λεγόταν  Βάθεια . Δηλαδή  είναι  η  Πλατεία Βάθειας , Βάθης .

[/offtopicon]
Τυγχάνει να έχω δει παλαιό συμβόλαιο στην περιοχή (προ του 1880) και η περιοχή αναφερόταν ως Γεράνι ή Βάθεια.
Η δε Αγίου Κωνσταντίνου, αναφερόταν ως ρέμα. Ξέρω επίσης την Γερανίου (πλέον πεζόδρομος) και ότι είχε λουτρά.
Χαμηλότερα δε, επί της πλατείας Καραϊσκάκη, υπάρχουν ακόμα φυσικά φρεάτια, εκατέρωθεν του ρέματος.
Μου είναι γνωστή δε περίπτωση ξενοδοχείου που σχεδόν διαλύθηκε λόγω αποσάθρωσης του εδάφους, όταν πέρασε από εκεί το μετρό.
Σήμερα είναι μάντρα ταξί, στο δεξί σου χέρι πριν φτάσεις στην πλατεία, ίσως γιατί δεν μπορεί πλέον να χτιστεί κάτι εκεί.

Η εκτίμηση μου είναι ότι η περιοχή ονομάστηκε έτσι, λόγω της κατωφέρειας που παρουσιάζεται νοτιοδυτικά της πλατείας Ομονοίας.

Βέβαια η πλατεία ονομάζεται Βάθης και όχι Βάθειας...
[/offtopicoff]

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τυγχάνει να έχω δει παλαιό συμβόλαιο στην περιοχή (προ του 1880) και η περιοχή αναφερόταν ως Γεράνι ή Βάθεια.
Η δε Αγίου Κωνσταντίνου, αναφερόταν ως ρέμα. Ξέρω επίσης την Γερανίου (πλέον πεζόδρομος) και ότι είχε λουτρά.
Χαμηλότερα δε, επί της πλατείας Καραϊσκάκη, υπάρχουν ακόμα φυσικά φρεάτια, εκατέρωθεν του ρέματος.
Μου είναι γνωστή δε περίπτωση ξενοδοχείου που σχεδόν διαλύθηκε λόγω αποσάθρωσης του εδάφους, όταν πέρασε από εκεί το μετρό.
Σήμερα είναι μάντρα ταξί, στο δεξί σου χέρι πριν φτάσεις στην πλατεία, ίσως γιατί δεν μπορεί πλέον να χτιστεί κάτι εκεί.

Η εκτίμηση μου είναι ότι η περιοχή ονομάστηκε έτσι, λόγω της κατωφέρειας που παρουσιάζεται νοτιοδυτικά της πλατείας Ομονοίας.

Βέβαια η πλατεία ονομάζεται Βάθης και όχι Βάθειας...

Σωστά! Αν και είχα την εντύπωση ότι η περιοχή Γεράνι είναι γύρω από την οδό Γερανίου (πίσω από το Δημαρχείο έως την Αγ.Κωνσταντίνου) και δεν έφτανε μέχρι την Βάθης.
Ονομάστηκε δε "Γερανίου" διότι είχε ένα πηγάδι με ένα χαρακτηριστικό γερανάκι για να βγάζει το νερό και όχι από το φυτό γεράνι. Η περιοχή ήταν γνωστή για τα νερά της και τα διάφορα ματζούνια που πουλούσαν, όπου έρχονταν πολλοί για να γιατρευτούν. Από εκεί και η παράδοση με τα βότανα-μπαχαρικά της Ευριππίδου..
Στη γούβα της Βάθης λίμναζαν και τα νερά του χειμάρρου της σημερινής οδού Μάρνης!

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.149
Πόντοι
6.495
Απογευματινή επίσκεψη με επίτιμο μέλος παρέα, ο οποίος με δικαίωσε για την επιλογή μου να τον προσκαλέσω. Σκάσαμε μύτη κ τα κορίτσια μας κάρφωναν ανειλεώς. Δε νομίζω λόγω της ομορφιάς μας....μάλλον έχει πέσει ξεραήλα κ δε βγαίνει το μεροκάματο. Προβλέπω το 40άρι να γίνεται δημοφιλές. Κατά τα άλλα η Ρωξάνη μου φαίνεται too much...δε τη παλεύω. Εκείνη η Ντενίσα...αίνιγμα βρε παιδί μου...πολλά υποσχόμενη αλλά αμφιβάλλω. Κάτσαμε τα είπαμε με τον Tyrael και φεύγοντας η αριστερή πτέρυγα μου έστειλε το πιό γλυκό χαμόγελο του μήνα!
Δυστυχώς δε γνωρίζω το όνομα της νεαράς μελαχροκόμης...όμορφο το μικρούλι κ γλυκό. Βιαζόμουν όμως να μη χάσω την ιστορική μου 4άρα!!! :S

Έχω χάσει επεισόδια; 40 πήγε;;;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ρε συναγωνιστές τόσο μπόμπα είναι η Μάγδα στο κρεβάτι & γράφετε τόσους διθυράμβους γι' αυτήν εδώ μέσα παρ' ότι είναι μικρόσωμη & άβυζη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom