Επίσκεψη βράδυ Παρασκευής με το φίλο συναγωνιστή πρώτη φορά στο εν λόγω μπαρ. Επιφυλακτικοί στην αρχή για το τι θα βρούμε. Χώρος πολύ καλός για τα δεδομένα της κατηγορίας. Ποτά επίσης καλά με κόστος 8€. Μουσική εμένα δεν μου άρεσε αλλά γούστα είναι αυτά. Εξάλλου δεν πήγαμε για να ακούσουμε μουσική. Στο ψητό τώρα. Κορίτσια για όλες τις επιλογές. Εύκολη προσέγγιση, ένα ποτό στα κορίτσια (10€) λίγη κουβεντούλα και 50€ το μισάωρο 100€ η ώρα (ακα, πρωκτικά, παρτούζες). Διαλέξαμε 2 ρουμάνικα κορίτσια, πήγαμε δίπλα, ωραίο το οτέλ (23€). Δηλαδή 91€ σύνολο για 1 ώρα (μπαρ και οτελ) μια χαρά. Νομίζω. Θα το ξαναεπισκεφθούμε.
Η Ρουμανία έχει τουλάχιστον 4 εκατομμύρια κορίτσια κάτω των 27 ετών.
Από αυτά τα μισά ονειρεύονται να «δουλέψουν» στην Αθήνα..
Από αυτά τα μισά θέλουν να γίνουν πουτανες!
Τουλάχιστον 100,000 το έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια!
Ακόμα και το όνομα τους τείνει να μην είναι ενδεικτικό πλέον, για να γνωρίζουμε για ποια μιλάμε!
Για το συγκεκριμένο χώρο θα βοηθούσε η αναφορά του ονόματος, άλλα και της θέσης των κορασίδων (αν δηλ κάθονται δεξιά μπαίνοντας στο ίδρυμα ,η αριστερά.) και μια σήμανση χαρακτηριστικών (ψηλή, κοντή, ξανθιά, καστανή, μελαχρινή, αδύνατη, ευτραφής, βυζαρου, αβυζη κλπ)
Επίσης και μια επισήμανση για το κατά πόσο ήταν επιτυχής η έκβαση του «αγώνα» στο δωμάτιο ,θα βοηθούσε και θα συμπλήρωνε την λίστα εκάστου συναγωνιστή ουτως ώστε κατ αρχήν να αποφεύγονται ξεπετες-έπιπλα-φολες, και στη συνέχεια να εντοπίζονται οι καλές-άριστες-διαμάντια!
Όταν λοιπόν γράφεις διαλέξαμε δυο Ρουμανικά κορίτσια μας εγκαταλείπεις στο σκοτάδι και στην «τύχη» μας!
Δεξιά πλευρά ονομάζω αυτήν που βρίσκεται το ταμείο, και αριστερή αυτή που βρίσκεται ο ντίσκ τζόκεϊ.
Κοίτα λοιπόν να πράξεις τα δέοντα!!!!!
Εν αναμονή δια τα καθ υμάς……….
Μετά τιμής
Kostas_4