Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.342
- Πόντοι
- 28.786
Δεν αναφέρθηκα σε μέγεθος αλλά σε υφη και αίσθηση.Εγώ έχω πιο μεγάλο βυζόμπαλο από την Κλαούντια.
Βέβαια περί ορέξεως...
Δεν αναφέρθηκα σε μέγεθος αλλά σε υφη και αίσθηση.Εγώ έχω πιο μεγάλο βυζόμπαλο από την Κλαούντια.
Μουναραααα και κορμάρα και η μεγάλη σχολή της Ρουμανία σε πίπα ....ειμασταν τότε και κοντά σε ηλικία ....την δεύτερη φορά που πήγα μαζί της κάτσαμε 1 ώρα παραπάνω
Αν εχει αποψη ο πιεξ για το αμνιζια?Και για αμνεζια έχεις άποψη τρομάρα σου?
Το πρώτο μου ποστ για το Αμνέζια, Ιούλιος 2010.. υπήρχαν ακόμα λίγα λεφτά για φάγωμα.. ααααχχχχΓεια σας μάγκες. Τελευταία επίσκεψη στο εν λόγω ίδρυμα, δε θυμάμαι πώς το λένε, το μπαράκι που είναι δίπλα στο ξενοδοχείο, την περασμένη βδομάδα. Πήρα ένα τσιγγανάκι καινούργιο, τη Μανταλίνα, φιλότιμη θα έλεγα, είχα πιει και 5 ποτά προηγουμένως. Η Μαρία η Αλβανίδα είναι καλή αλλά βγάζει έναν "επαγγελματισμό". Δοκιμάστε τη Μικαέλα, μουνάρα με βυζάρες και καλή στο δωμάτιο. Τελευταίως γουστάρω όλο και πιο πολύ να πηγαίνω εκεί, πίνεις τα ποτάκια σου, δεν στα πρήζουν, άμα θέλεις παίρνεις και καμία. Η γειτονιά είναι αίσχος βέβαια αλλά δεν με πείραξε ποτέ κανείς - θα μου πεις μια φορά συμβαίνουν αυτά...
Σωστός. Μικαέλα και Ιωάννα μακράν οι καλύτερες συνολικά εκεί μέσα. Μάλλον ήταν οικογενειακό τους.Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως πέρασαν δώδεκα χρόνια και η Μιχαέλα όχι μόνο δεν "αποκαταστάθηκε" όπως τα υπόλοιπα κορίτσια του Αμνέζια αλλά συνεχίζει να είναι μούναρος και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο ορισμός του επαγγελματία αυτή η κοπέλα.
Παρόλο που τότε ήταν η χρονιά του 2011, εμένα η Μάγδα μου θύμιζε θύλεο του 1931 από συνουσιαστήριο της παλαιάς Τρούμπας του Πειραιά. Για το ... Λεσβία που αναφέρεις δεν έχεις καθόλου άδικο, καθότι έκανε τα καλύτερα γλυφομούνια σε λεσβιακά που την έπαιρνα στα άνωθεν δωμάτια των συνουσιών. Ειδικά μαζί με Χριστίνα, Ντενίσα και την καυλιάρα τη Νικόλ που την έκανε να χύνει ασταμάτητα !!!Σιγά τη θέα ρε. Σα λεσβία ήταν με το κοντό μαλλί και το πλάκα στήθος.
Αγαπητέ φίλε, αν η Ρεβέκα σε συμπαθούσε θα ζούσες τις καλύτερες στιγμές και εμπειρίες που είχες περάσει ποτέ στο Amnezia. Πολύ αγαπησιάρα και το πραγματικό της όνομα ήταν Αντέλα. Την έλεγαν Άντη τα κορίτσια στο μπαρ.Να'σαι καλα Αρχηγε μου τι μου θυμησες με Ρεμπεκα ρε φιλε
Βυζόμπαλου δεν θα έλεγα σε καμιά περίπτωση την Κλαούντια, καθότι είχε μικρό στήθος με μικρές ροζ ρόγες...Η Κλαούντια είχε πιο μακρί ξανθό μαλί μέχρι τους ώμους, και μια απο τις πιο ωραίες αισθήσεις βυζόμπαλου που έχω χουφτώσει.
Τιμή και δόξα στον Αρχηγό ΛΑΓΑΡΟ !!!Μην ξεχνάμε και τον κύριο Λάγαρο, τον οποίο δεν είχα γνωρίσει από κοντά αλλά αλλάζαμε απόψεις από εδώ, ήταν θαμώνας στο Αμνέζια κι έχει συγχωρεθεί εδώ και λίγα χρόνια
Αγαπητέ φίλε Μιχαέλα και Ιωάννα ήταν γέννημα θρέμα από το Μπασόβ. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο....Σωστός. Μικαέλα και Ιωάννα μακράν οι καλύτερες συνολικά εκεί μέσα. Μάλλον ήταν οικογενειακό τους.
Γιατί οι γυναίκες που μεγαλώνουν σ' αυτήν την πόλη έχουν κανένα μάστερ στην πουτανιά; Τί θέλεις να πεις;Αγαπητέ φίλε Μιχαέλα και Ιωάννα ήταν γέννημα θρέμα από το Μπασόβ. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα άλλο....
Ναι υπάρχει ακόμα η μεχαελα που ....????Είναι αξιοσημείωτο πάντως πως πέρασαν δώδεκα χρόνια και η Μιχαέλα όχι μόνο δεν "αποκαταστάθηκε" όπως τα υπόλοιπα κορίτσια του Αμνέζια αλλά συνεχίζει να είναι μούναρος και να προσφέρει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες. Ο ορισμός του επαγγελματία αυτή η κοπέλα.
Για ένα διάστημα δούλευε στο Βριλησού 60. Δεν ξέρω αν συνεχίζει εκεί η αν έχει πάει κάπου αλλού.Ναι υπάρχει ακόμα η μεχαελα που ....????
Οκ. Ευχαριστούμε.Ποτέ δε δούλεψε στο 60. Στα 36άρια δούλευε και συνεχίζει ακόμη.