John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Και τελικά έκλεισεΉταν δημοφιλές ίδρυμα... Γιατί συνδύαζε καφέ μπαρ με γαμήσι.
Τελικά ειρωνεία που ονομάστηκε Αμνησία γιατί το θυμούνται όλοι.
Και τελικά έκλεισεΉταν δημοφιλές ίδρυμα... Γιατί συνδύαζε καφέ μπαρ με γαμήσι.
Ήταν μια απώλεια μεγάλη. Μορφή και ο ένδοξος βετεράνος DJ Λεό στα πλατό.Και τελικά έκλεισε
την έφερνε πάνω στα γραφεία του και τη πηδούσε εκεί!Όταν λες ότι την "έπαιρνε" τί εννοείς ακριβώς; Επίσης εννοείς σε άλλο μαγαζί, εκτός από το Amnezia;
Εγώ έπαιρνα την Ιωάννα την αδερφή της... πολύ καλή κ αυτή.. γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται;Αν θυμάμαι καλά από το αμνεζια αυτή που ακόμα είναι σε δράση είναι η μιχαελα στην βριλησσου.
την έφερνε πάνω στα γραφεία του και τη πηδούσε εκεί!
Πίσω στη Ρουμανία. Παντρεμένη με 2 παιδιά. Καλά να είναι η κοπέλα.Εγώ έπαιρνα την Ιωάννα την αδερφή της... πολύ καλή κ αυτή.. γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται;
Αυτή ήταν η τεράστια μαλακία τους. Εκανε ομως κρα οτι η Αλέξα και οι δυο φίλες της ήταν ανήλικες οσο και να βάφονταν.Απόγευματα βραδιά ξενύχτια τι μουναρες είχα μέσα ....και κάποιες φυσικά ανήλικες ...για αυτό και έβαλε λουκέτο
Η ζωή πολλες φορές έχει χιούμορ.Ήταν δημοφιλές ίδρυμα... Γιατί συνδύαζε καφέ μπαρ με γαμήσι.
Κοντό μαλί,ξανθιά, ρουμάνα και λίγο περίεργο ύφος ήταν η Νικόλ.Ρουμανα ναι, κοντο μαλλί δεν νομίζω. Έχει ακόμα βυζαρες. Σίγουρα όχι μπλαζέ ύφος. Πολύ φιλική ήταν.
Μήπως θυμάσαι την Κλαούντια; Αδύνατη με ξανθό καρέ μαλλί. Αυτή ήταν όντως ψωβισμενη.
Και για αμνεζια έχεις άποψη τρομάρα σου?Εγώ έχω πιο μεγάλο βυζόμπαλο από την Κλαούντια.