John Fatseas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 5.033
- Πόντοι
- 746
Και τελικά έκλεισεΉταν δημοφιλές ίδρυμα... Γιατί συνδύαζε καφέ μπαρ με γαμήσι.
Τελικά ειρωνεία που ονομάστηκε Αμνησία γιατί το θυμούνται όλοι.![]()
Και τελικά έκλεισεΉταν δημοφιλές ίδρυμα... Γιατί συνδύαζε καφέ μπαρ με γαμήσι.
Ήταν μια απώλεια μεγάλη. Μορφή και ο ένδοξος βετεράνος DJ Λεό στα πλατό.Και τελικά έκλεισε
την έφερνε πάνω στα γραφεία του και τη πηδούσε εκεί!Όταν λες ότι την "έπαιρνε" τί εννοείς ακριβώς; Επίσης εννοείς σε άλλο μαγαζί, εκτός από το Amnezia;
Εγώ έπαιρνα την Ιωάννα την αδερφή της... πολύ καλή κ αυτή.. γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται;Αν θυμάμαι καλά από το αμνεζια αυτή που ακόμα είναι σε δράση είναι η μιχαελα στην βριλησσου.
την έφερνε πάνω στα γραφεία του και τη πηδούσε εκεί!
Πίσω στη Ρουμανία. Παντρεμένη με 2 παιδιά. Καλά να είναι η κοπέλα.Εγώ έπαιρνα την Ιωάννα την αδερφή της... πολύ καλή κ αυτή.. γνωρίζει κάποιος που βρίσκεται;
Αυτή ήταν η τεράστια μαλακία τους. Εκανε ομως κρα οτι η Αλέξα και οι δυο φίλες της ήταν ανήλικες οσο και να βάφονταν.Απόγευματα βραδιά ξενύχτια τι μουναρες είχα μέσα ....και κάποιες φυσικά ανήλικες ...για αυτό και έβαλε λουκέτο
Η ζωή πολλες φορές έχει χιούμορ.Ήταν δημοφιλές ίδρυμα... Γιατί συνδύαζε καφέ μπαρ με γαμήσι.
Κοντό μαλί,ξανθιά, ρουμάνα και λίγο περίεργο ύφος ήταν η Νικόλ.Ρουμανα ναι, κοντο μαλλί δεν νομίζω. Έχει ακόμα βυζαρες. Σίγουρα όχι μπλαζέ ύφος. Πολύ φιλική ήταν.
Μήπως θυμάσαι την Κλαούντια; Αδύνατη με ξανθό καρέ μαλλί. Αυτή ήταν όντως ψωβισμενη.
Και για αμνεζια έχεις άποψη τρομάρα σου?Εγώ έχω πιο μεγάλο βυζόμπαλο από την Κλαούντια.