Το πορνομεγαρο με τα κοριτσια του, ειχε αλλη αισθηση !!!Το καλό είναι ότι ένα σημαντικό μέρος του δυναμικού του μεγάρου έχει "μετακομίσει" σε διάφορα στούντιο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πλατεία Βάθης/Amnezia Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 721K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
lagonisian
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 284
- Like
- 13.010
- Πόντοι
- 26.470
νταξ...αλλά το αποτέλεσμα είναι το ίδιο και στο στούντιο...άσε που ρχεται κ πιο φθηνά...Το πορνομεγαρο με τα κοριτσια του, ειχε αλλη αισθηση !!!
Το πορνομεγαρο με τα κοριτσια του, ειχε αλλη αισθηση !!!
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου, παρ' ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ο ίδιο.
Η αίσθηση της παρέας και της συναδελφικότητας, είναι ανεκτίμητη (κατά τη γνώμη μου).
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Για μενα δεν ηταν μονο το sex με τα κοριτσια.
Ηταν η παρεα, ο χαβαλες, το οτι οποτε και να πηγαινα θα εβρισκα ενα φιλαρακι εκει να πω καμια κουβεντα, χωρις να κλεισω ραντεβου.
Ηταν το στεκι μας.
Και τα κοριτσια το προτιμουσαν.
Αυτο τουλαχιστον μου εχουν πει οσες εχω συναντησει στα studio και εχουμε μιλησει σχετικα.
Ηταν η παρεα, ο χαβαλες, το οτι οποτε και να πηγαινα θα εβρισκα ενα φιλαρακι εκει να πω καμια κουβεντα, χωρις να κλεισω ραντεβου.
Ηταν το στεκι μας.
Αυτο τουλαχιστον μου εχουν πει οσες εχω συναντησει στα studio και εχουμε μιλησει σχετικα.
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου, παρ' ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ο ίδιο.
Η αίσθηση της παρέας και της συναδελφικότητας, είναι ανεκτίμητη (κατά τη γνώμη μου).
εσένα σε περιμένω να πάμε μαζί στο γνωστό μπαράκι ;)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.044
- Πόντοι
- 1.486
Μαζί μας φίλε θα ερχεσαι....Για μενα δεν ηταν μονο το sex με τα κοριτσια.
Ηταν το στεκι μας.
tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
Έμεινε μια ανάμνηση γλυκιά και χάθηκαν οι άνθρωποι!
Μαζί μας φίλε θα ερχεσαι....
Ξετρύπωσες τίποτις ενδιαφέρον παίκτη? ;)
orgasmo nero
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 15
- Like
- 33
- Πόντοι
- 26
+1Για μενα δεν ηταν μονο το sex με τα κοριτσια.
Ηταν το στεκι μας.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.186
- Πόντοι
- 5.015
Για μενα δεν ηταν μονο το sex με τα κοριτσια.
Ηταν το στεκι μας.
Και η Κλαούντια χθες το βράδυ στο Μ. Αλεξάνδρου 133 αυτό μας έλεγε.
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Ορισε μερος και ωρα και ο ινδιανος θα ειναι εκει, φτανει να μην δουλετυω....Μαζί μας φίλε θα ερχεσαι....
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
ότι καλύτερο είχε ανοίξει στην ιστορία τού πληρωμένου σεξ στήν ελλάδα δυστιχώς έκλεισε και απότι διαβάζω καί από τούς υπόλοιπους είναι απόλυτα σύμφωνοι.....
πουθενα στην ελλάδα δέν υπήρχε μέρος που πήγενες νά πείς τό ποτό σου μέ καλό περιβάλλον την μουσικούλα σου ,κερνούσες καί καμμα κοπέλα εάν ήθελες που μπορούσε νά κάτσει καί κανένα μισάωρο γιά παρέα εάν γούσταρε χωρίς να στά πρίζει γιά ποτά και μετα πήγενες εάν γούσταρες σέ ενα ωραιοτατο και πεντακάθαρο δωμάτιο.
φυσικά τό πάρκινγκ ήταν εξασφαλισμένο καί υπήρχε και πορτιέρης γιά πρεζόνια,κλεφτρόνια κλπ...
δέν θα ξεχάσω και τα προγράμματα στριπτιζ,δονητές κλπ που γινόντουσαν παρασκευή και σάββατο με προοπτική να επεκταθούν καί τίς υπόλοιπες μέρες....
το προσωπικό και οι περισσότερες κοπέλες ευγενέσταστοι και ο χώρος εξαιρετικός γιά τέτοιο μαγαζί.
μπορούσες να πάς και γιά ένα καφέ να συναντήσεις κανένα φίλο για χαβαλέ κλπ.
το συμπέρασμα το δικό μου και 100δων μελών είναι ότι τέτοιες υπηρεσίες μόνο στό εξωτερικό συναντούσες....
νάνε καλά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης για τίς στιγμές που μάς χάρισαν.
νανε καλά καί τό προσωπικό και οι κοπέλες για τους άνω λόγους
τό συμπέρασμα το δικό μου είναι οτι ιδιας κατηγορίας μαγαζι αλλά λίγο διαφορετικό ήταν τό στριπτιτζίδικο πουχε ανοιξει στό καζινο του λουτρακίου και τό παλιό σιρόκο...πολύ καλά μαγαζιά σε όλα...αλλά δυστιχώς σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σεξ στην ελλάδα οτι γίνετε ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ διαλύετε υστερα από λιγο καιρό και παραμένει η μιζέρια η απάτη ...
ειμαι πολύ στεναχωρημένος παιδιά πουκλεισε το αμνεζια....
πουθενα στην ελλάδα δέν υπήρχε μέρος που πήγενες νά πείς τό ποτό σου μέ καλό περιβάλλον την μουσικούλα σου ,κερνούσες καί καμμα κοπέλα εάν ήθελες που μπορούσε νά κάτσει καί κανένα μισάωρο γιά παρέα εάν γούσταρε χωρίς να στά πρίζει γιά ποτά και μετα πήγενες εάν γούσταρες σέ ενα ωραιοτατο και πεντακάθαρο δωμάτιο.
φυσικά τό πάρκινγκ ήταν εξασφαλισμένο καί υπήρχε και πορτιέρης γιά πρεζόνια,κλεφτρόνια κλπ...
δέν θα ξεχάσω και τα προγράμματα στριπτιζ,δονητές κλπ που γινόντουσαν παρασκευή και σάββατο με προοπτική να επεκταθούν καί τίς υπόλοιπες μέρες....
το προσωπικό και οι περισσότερες κοπέλες ευγενέσταστοι και ο χώρος εξαιρετικός γιά τέτοιο μαγαζί.
μπορούσες να πάς και γιά ένα καφέ να συναντήσεις κανένα φίλο για χαβαλέ κλπ.
το συμπέρασμα το δικό μου και 100δων μελών είναι ότι τέτοιες υπηρεσίες μόνο στό εξωτερικό συναντούσες....
τό συμπέρασμα το δικό μου είναι οτι ιδιας κατηγορίας μαγαζι αλλά λίγο διαφορετικό ήταν τό στριπτιτζίδικο πουχε ανοιξει στό καζινο του λουτρακίου και τό παλιό σιρόκο...πολύ καλά μαγαζιά σε όλα...αλλά δυστιχώς σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σεξ στην ελλάδα οτι γίνετε ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ διαλύετε υστερα από λιγο καιρό και παραμένει η μιζέρια η απάτη ...
ειμαι πολύ στεναχωρημένος παιδιά πουκλεισε το αμνεζια....
Να 'ναι καλά και οι άλλοι υπεύθυνοι που φρόντισαν για το σφράγισμα της επιχείρησης.
να πανε να γαμηθούν οι καριόλιδες,κολομπάτσοι της μίζαςΝα 'ναι καλά και οι άλλοι υπεύθυνοι που φρόντισαν για το σφράγισμα της επιχείρησης.
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
σα το σακαραβεο πουθενα
σα το σακαραβεο πουθενα
Πάλι με τα κωλόμπαρα ασχολείσαι;
kotobiftekos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
μι βριζιζ το σακαραβεοΠάλι με τα κωλόμπαρα ασχολείσαι;
μι βριζιζ το σακαραβεο
Στην Πειραιώς είναι το καλύτερο γαμαζί...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 34
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 0
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις