Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 721K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Το καλό είναι ότι ένα σημαντικό μέρος του δυναμικού του μεγάρου έχει "μετακομίσει" σε διάφορα στούντιο... :rockon: :rockon:
Το πορνομεγαρο με τα κοριτσια του, ειχε αλλη αισθηση !!!

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Το πορνομεγαρο με τα κοριτσια του, ειχε αλλη αισθηση !!!

Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου, παρ' ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ο ίδιο.

Η αίσθηση της παρέας και της συναδελφικότητας, είναι ανεκτίμητη (κατά τη γνώμη μου).

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Για μενα δεν ηταν μονο το sex με τα κοριτσια.

Ηταν η παρεα, ο χαβαλες, το οτι οποτε και να πηγαινα θα εβρισκα ενα φιλαρακι εκει να πω καμια κουβεντα, χωρις να κλεισω ραντεβου.
Ηταν το στεκι μας.

Και τα κοριτσια το προτιμουσαν.
Αυτο τουλαχιστον μου εχουν πει οσες εχω συναντησει στα studio και εχουμε μιλησει σχετικα.

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτησή σου, παρ' ότι το τελικό αποτέλεσμα είναι ο ίδιο.

Η αίσθηση της παρέας και της συναδελφικότητας, είναι ανεκτίμητη (κατά τη γνώμη μου).

:rockon: :rockon: :rockon:

εσένα σε περιμένω να πάμε μαζί στο γνωστό μπαράκι ;) :grin:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.044
Πόντοι
1.486

Ηταν η παρεα, ο χαβαλες, το οτι οποτε και να πηγαινα θα εβρισκα ενα φιλαρακι εκει να πω καμια κουβεντα, χωρις να κλεισω ραντεβου.
Ηταν το στεκι μας.

Αυτο τουλαχιστον μου εχουν πει οσες εχω συναντησει στα studio και εχουμε μιλησει σχετικα.
Μαζί μας φίλε θα ερχεσαι....

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Μάγκες η ΝΔ έχει υποσχεθει στο πρόγραμμα της να ξανανοιξει το μέγαρο;;;;;

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
ανοιξε.. ανοιξε  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

σε νέες εγκαταστάσεις...

Συνημμένα

• kke_spiti_laou-2-thumb-large.jpg
    kke_spiti_laou-2-thumb-large.jpg
    30,6 KB · Εμφανίσεις: 21

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

Ηταν το στεκι μας.

+1    :grouphug:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.186
Πόντοι
5.015

Ηταν το στεκι μας.

Και η Κλαούντια χθες το βράδυ στο Μ. Αλεξάνδρου 133 αυτό μας έλεγε.

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ότι καλύτερο είχε ανοίξει στην ιστορία τού πληρωμένου σεξ στήν ελλάδα δυστιχώς έκλεισε και απότι διαβάζω καί από τούς υπόλοιπους είναι απόλυτα σύμφωνοι.....
πουθενα στην ελλάδα δέν υπήρχε μέρος που πήγενες νά πείς τό ποτό σου μέ καλό περιβάλλον την μουσικούλα σου ,κερνούσες καί καμμα κοπέλα εάν ήθελες που μπορούσε νά κάτσει καί κανένα μισάωρο γιά παρέα εάν γούσταρε χωρίς να στά πρίζει γιά ποτά και μετα πήγενες εάν γούσταρες σέ ενα ωραιοτατο και πεντακάθαρο δωμάτιο.
φυσικά τό πάρκινγκ ήταν εξασφαλισμένο καί υπήρχε και πορτιέρης γιά πρεζόνια,κλεφτρόνια κλπ...
δέν θα ξεχάσω και τα προγράμματα στριπτιζ,δονητές  κλπ που γινόντουσαν παρασκευή και σάββατο με προοπτική να επεκταθούν καί τίς υπόλοιπες μέρες....
το προσωπικό και οι περισσότερες κοπέλες ευγενέσταστοι και ο χώρος εξαιρετικός γιά τέτοιο μαγαζί.
μπορούσες να πάς και γιά ένα καφέ να συναντήσεις κανένα φίλο για χαβαλέ κλπ.
το συμπέρασμα το δικό μου και 100δων μελών είναι ότι τέτοιες υπηρεσίες μόνο στό εξωτερικό συναντούσες....
νάνε καλά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης για τίς στιγμές που μάς χάρισαν.
νανε καλά καί τό προσωπικό και οι κοπέλες για τους άνω λόγους
τό συμπέρασμα το δικό μου είναι οτι ιδιας κατηγορίας μαγαζι αλλά λίγο διαφορετικό ήταν τό στριπτιτζίδικο πουχε ανοιξει στό καζινο του λουτρακίου και τό παλιό σιρόκο...πολύ καλά μαγαζιά σε όλα...αλλά δυστιχώς σε οτιδήποτε έχει σχέση με το σεξ στην ελλάδα οτι γίνετε ΣΩΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΙΜΙΑ διαλύετε υστερα από λιγο καιρό και παραμένει η μιζέρια η απάτη ...
ειμαι πολύ στεναχωρημένος παιδιά πουκλεισε το αμνεζια....

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
νάνε καλά οι υπεύθυνοι της επιχείρησης για τίς στιγμές που μάς χάρισαν.
νανε καλά καί τό προσωπικό και οι κοπέλες για τους άνω λόγους

Να 'ναι καλά και οι άλλοι υπεύθυνοι που φρόντισαν για το σφράγισμα της επιχείρησης. :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom