σαφώς!!!όπως και να σε κερνάει μια αιθέρια παρουσία στο σπίτι της φραπεδάκι με όλα τα παρελκόμενα ξεπερνάει τα πάντα...άμα είναι και πολονέζα... ;) ;)
Μην ξαναπάς, αν δεν έχει 36 ζάχαρες....
σαφώς!!!όπως και να σε κερνάει μια αιθέρια παρουσία στο σπίτι της φραπεδάκι με όλα τα παρελκόμενα ξεπερνάει τα πάντα...άμα είναι και πολονέζα... ;) ;)
θες να πάθω ζάχαρο?? εσένα πόσες σου βάζει?Μην ξαναπάς, αν δεν έχει 36 ζάχαρες....
θες να πάθω ζάχαρο?? εσένα πόσες σου βάζει?
κατάλαβα... ;)εγώ είμαι πιο χαλαρός...δεν έχω πολλές υποχρεώσεις... ;) ;)Δεν με έχει κεράσει φραπέ, ούτε άλλο ρόφημα, ούτε είναι στις προθέσεις μου, γιατί τότε βαδίζομεν εις άλλα ανεξερεύνητα μονοπάτια.
Ρώτα και κάποιον από την παρέα να σου πει την προσωπική του εμπειρία. ;)
κατάλαβα... ;)εγώ είμαι πιο χαλαρός...δεν έχω πολλές υποχρεώσεις... ;) ;)
θα χάσεις την αυτοκυριαρχία σου με ένα φραπεδάκι? έτσι για αρχή για να σπάσει ο πάγος...όχι κάτι παραπάνω...Είναι θέμα αυτοκυριαρχίας, όχι υποχρεώσεων. :-*
θα χάσεις την αυτοκυριαρχία σου με ένα φραπεδάκι? έτσι για αρχή για να σπάσει ο πάγος...όχι κάτι παραπάνω...
Η εντελώς προσωπική μου θέση είναι: Μακριά κι' αγαπημένοι.
Οι υπόλοιποι ας περάσουν από το....μπάρ.
Case closed.
Για αυτη μιλαω.Cheyenne, αδελφέ,
Να γίνω συγκεκριμένος:
Ρωξάνη (το τεράστιο βουνό?) που ήξερα από Amnezia?
Παίζει σε στούντιο?
Ψάχνοντας τα προγράμματα ("βάρδιες" όπως αποκαλούνται) τη βρίσκει κανείς με το όνομα της?
δε καταλαβα τιποταΓια αυτη μιλαω.
Δπυλεψε για μια εβδομαδα στα studio που ανεφερα με το ονομα Ρωξανη αλλα απο τοτε δεν ξαναφανηκε.
Εν αναμονη
Δεν πειραζει.δε καταλαβα τιποτα
για το μαγεριο νομισα οτι λετεΔεν πειραζει.
Ετσι και αλλοιως δεν εχει σχεση με φαγητο...
Λενε πως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.Tα κοριτσια του ΑΜΝΕΖΙΑ στα studio,και το ΑΜΝΕΖΙΑ ερημο,μοναχο,τραγικο.Ενας ολοκληρος μυστικος κοσμος,ο οποιος αποκαλυφθηκε μεσα απο το ΑΜΝΕΖΙΑ χαθηκε στο χρονο.Ειναι σαν να μην εγιναν ποτε ολα αυτα,μοιαζουν με καποιο ξεχασμενο μυθιστορημα που δημοσιευτηκε σε συνεχειες σε μια εφημεριδα που κανενας δε θυμαται το ονομα της.Αλλα ομως οι ενθουσιωδεις ερευνητες του ΑΜΝΕΖΙΑ ελπιζουν....
Λενε πως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Φοβαμαι ομως οτι εδω εχουμε κανει κιολας και την..........εκταφη.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ανασταση θα πρεπει να περιμενουμε......
Μπορει εξωτερικα να βαδισαμε προς το θανατο του ΑΜΝΕΖΙΑ,εσωτερικα ομως μερα με τη μερα η ζωη μας ανανεωνεται.Ο πονος και η θλιψη μας προετοιμαζουν για ενα καλυτερο αυριο.Για ενα καλυτερο ΑΜΝΕΖΙΑ!!!Λενε πως η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια.
Φοβαμαι ομως οτι εδω εχουμε κανει κιολας και την..........εκταφη.
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
Ανασταση θα πρεπει να περιμενουμε......
Για αυτη μιλαω.
Εν αναμονη