Μέτριο κατάστημα, αποτυχημένη επίσκεψη
Μέσος όρος: 6.8
Εμφάνιση κοριτσιών: 6.0
Live Shows: N/A
Χώρος: 6.0
Μουσική: 7.0
Ποιότητα ποτών: 8.0
Πρόσβαση/parking: 10.0
Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους: 6.0
Σας βοήθησε αυτή η κριτική;
από graf
22-09-2011
Στους top 500 Αξιολογητές
Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή
3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Πήγα για πρώτη φορά στο ίδρυμα. Κάθισα στο μπαρ, μπαίνοντας αριστερά. Οι φατσούλες των κοριτσιών έδειχναν φουλ Ρουμανια και Αλβανια. Δεν υπήρχε η ρώσικη αρχοντιά στο μαγαζί...Ήμουν μόνος και έτσι δεν είχε και πολύ χαβαλέ η φάση, γι' αυτό βιάστηκα να διαλέξω και να φύγω από τη μάζωξη. Διάλεξα μια ψηλή καστανόξανθη της αριστερής πτέρυγας. Όμορφο Ρουμανακι, γλυκό, με μια ελίτσα στο άνω χείλος, όνομα δεν θυμάμαι. Στο δωμάτιο, το κορίτσι είχε όρεξη για κουβέντα, με πήγε για μπάνιο και μου διαμαρτυρήθηκε για προηγούμενο πελάτη που δεν ήθελε μπάνιο και τον έδιωξε. Σωματάρα το μωρό, υποσχόταν καλή βραδυά, αλλά φευ!! άνθρακες ο θησαυρός. Δεν κάνω γυμνό ούτε με λεφτά επιπλέον, μη με γλύφεις πολύ φοβάμαι (τι, μη μείνεις έγκυος;) μη μου το βάζεις έτσι, όχι αλλιώς, χύσε τώρα κλπ. Διεκπεραίωση και καμία διάθεση για να προσφέρει αυτά που πληρώνει ο πελάτης. Τη ρώτησα και το επιβεβαίωσε ότι δεν της αρέσει η δουλειά και θα φύγει σε τρεις βδομάδες (το έχω ξανακούσει, αλλά το χρήμα είναι γλυκό...). Διεκπεραίωση κι εγώ και αποχώρηση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1) Για να περάσεις καλά, πρέπει να πας με φίλο που ξέρει συγκεκριμένα τεμάχια από πλευράς υπηρεσιών, αλλιώς την έβαψες, αφού δεν γίνεται να ρωτάς για ονόματα που διάβασες στο φόρουμ, μέχρι να βρεις κάτι καλό.
2)Καλή ιδέα το κατάστημα, αλλά παίδες μέχρι να γίνετε γερμανικό FKK CLUB θέλετε πολλά καρβέλια ακόμα. Ξεκινώντας από το μπαρ, που δεν έχει οθόνη με τσόντες, έχει χαζή εξυπηρέτηση και "μπράβο" που σε κοιτάει άγρια λες και πας να του γαμήσεις τη γκόμενα (λες;), μέχρι τα κοριτσια σας, που εφενός δεν έχουν ποιότητα από μόνες τους και αφετέρου δεν τους λέτε πως να δουλεύουν με τον πελάτη. Κάντε μια βόλτα Γερμανια - Ολλανδια, δείτε μαγαζιά, κορίτσια και υπηρεσίες και τα ξαναλέμε.
Πληροφορίες ΕπίσκεψηςΗμερ/νια επίσκεψης 16-09-2011