Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.022
Πόντοι
6.515

Περασμενο Σαββατο λιγες κοπελες, αρσενικοι περισσοτεροι. Καθισμενοι οι περισσοτεροι στους καναπεδες κοιτωντας το απειρο και περιμενοντας κατι. Τι αραγε? Να παρατηρησουν ποιος  :jerking: θα σκασει κανα πενηνταρι.

αριστερα δυο μικρες, μια κολλητο μινι παρα λιγο φαινοταν κολαρακι παιδικο. Πολυ μικροδειχνουνε.
Μηπως πρεπει να ζηταμε ταυτοτητα ?
Μη μας πανε μεσα για σχεση με ανηλικο ?

didiscote

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2006
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
για μια μαρια μελαχρινη με ωραιο σωματακι φερνει σε μοντελακι ξερουμε τιποτα???

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η  σιμονα επεστρεψε μαζι ηταν με τη μονικα κλαουντια!!!νομιζω πωσ πηρε καποια κιλα στισ διακοπεσ τησ η σιμονα!!

lenakias

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρια...απο τιμες τι παιζει???? :zfuck: θα φαμε κανονικα με την πρωτη?

Η ντενισα ειναι απο κροκεων η οχι?

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Εεεεε όχι και με τη πρώτη, τι το πέρασες μπουρδέλο?
με 80 του καφέ περιλαμβανομένου είσαι ο.κ.!
Όχι.

Ρεεεεεεεεεε μελετάτε τις γραφές γμτ!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Και εμείς τρεις απαντήσεις και μια προτροπή γράψαμε!

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Το ζήτημα με τα νεα μέλη που απαξιούν να διαβάσουν εστω 3-4 σελίδες και να ενημερωθούν και ζητούν θρασύτατα απαντήσεις σε ανοητες ερωτήσεις εχει παραγίνει....Απλά αγνοήστε τους...

Σημερινή μεταμεσημεριανή επίσκεψη μετά απο καιρό...ακαταστασία,βαρεμάρα και κακή διάθεση απο το προσωπικό μέχρι τον τελευταίο πελάτη...Δεν ήσαν και πολλοί άλλωστε,3-4 συμπεριλαμβανομένης και της αφεντιάς μου.Η μουσική καλή και σιγανή θα έλεγα...Τα κορίτσια ξαπλωμένα στους καναπέδες,οι περισσότερες ντυμένες πολύ πρόχειρα....Εκατσα πάνω απο 1 ωρα,δεν πραγματοποιήθηκε ούτε ενα δρομολόγιο....
Η Μανταλίνα παίρνει κάτι? ολο πηγαινοέρχεται σαν το νευρόσπαστο,μιλάει στα κινητά,χαχανίζει δυνατά χωρίς λόγο και το κλασσικό...."τέλω γκαμήσι...".
Οι κοπέλλες τόσο βαριεστησμένες που ούτε το κλασσικό καμάκι με τα χαμόγελα και τις πονηρές ματιές δεν κάνουν πλέον...
Η αριστερή πλευρά ανύπαρκτη,η δεξιά αποδεκατισμένη....Η Αντρα,αν λέω σωστά,πολύ ωραίο πρόσωπο,εκπληκτικό κορμί,αλλά περπατάει σαν ξεβιδωμένη με τα δωδεκάποντα....κρίμα,διότι είναι ωραίο κορίτσι...και επιπλέον,την πέφτει άγαρμπα στους πελάτες....
Τώρα θέλω τα φώτα σας....Δεξιά πλευρά,στα σκαμπώ στον καθρέφτη,καστανόξανθο κοντοπούτανο,καλούτσικο κορμί,μινι φορεματάκι,μαλλί κλασσικό ως τους ώμους,πρόσωπο "σκληρό",χαρακτηριστικό η μεγάλη μύτη....γελαστή όμως και ευπρεπής...σκέφτηκα να δοκιμάσω,αλλά μου έλειπαν πληροφορίες και προτίμησα να περιμένω μέχρι την επόμενη φορά...υπάρχουν στοιχεία για την κοπελλιά?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Μέτριο κατάστημα, αποτυχημένη επίσκεψη
Μέσος όρος:    6.8
Εμφάνιση κοριτσιών:  6.0 
Live Shows:  N/A 
Χώρος:  6.0 
Μουσική:  7.0 
Ποιότητα ποτών:  8.0 
Πρόσβαση/parking:  10.0 
Σχέση ποιότητας-τιμής/κόστους:  6.0 

Σας βοήθησε αυτή η κριτική;

από graf
22-09-2011
Στους top 500 Αξιολογητές

Link κριτικής
Δες όλες τις κριτικές μου
Αναφέρατε αυτή την κριτική στο διαχειριστή

3 στους 4 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική
Πήγα για πρώτη φορά στο ίδρυμα. Κάθισα στο μπαρ, μπαίνοντας αριστερά. Οι φατσούλες των κοριτσιών έδειχναν φουλ Ρουμανια και Αλβανια. Δεν υπήρχε η ρώσικη αρχοντιά στο μαγαζί...Ήμουν μόνος και έτσι δεν είχε και πολύ χαβαλέ η φάση, γι' αυτό βιάστηκα να διαλέξω και να φύγω από τη μάζωξη. Διάλεξα μια ψηλή καστανόξανθη της αριστερής πτέρυγας. Όμορφο Ρουμανακι, γλυκό, με μια ελίτσα στο άνω χείλος, όνομα δεν θυμάμαι. Στο δωμάτιο, το κορίτσι είχε όρεξη για κουβέντα, με πήγε για μπάνιο και μου διαμαρτυρήθηκε για προηγούμενο πελάτη που δεν ήθελε μπάνιο και τον έδιωξε. Σωματάρα το μωρό, υποσχόταν καλή βραδυά, αλλά φευ!! άνθρακες ο θησαυρός. Δεν κάνω γυμνό ούτε με λεφτά επιπλέον, μη με γλύφεις πολύ φοβάμαι (τι, μη μείνεις έγκυος;) μη μου το βάζεις έτσι, όχι αλλιώς, χύσε τώρα κλπ. Διεκπεραίωση και καμία διάθεση για να προσφέρει αυτά που πληρώνει ο πελάτης. Τη ρώτησα και το επιβεβαίωσε ότι δεν της αρέσει η δουλειά και θα φύγει σε τρεις βδομάδες (το έχω ξανακούσει, αλλά το χρήμα είναι γλυκό...). Διεκπεραίωση κι εγώ και αποχώρηση.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
1) Για να περάσεις καλά, πρέπει να πας με φίλο που ξέρει συγκεκριμένα τεμάχια από πλευράς υπηρεσιών, αλλιώς την έβαψες, αφού δεν γίνεται να ρωτάς για ονόματα που διάβασες στο φόρουμ, μέχρι να βρεις κάτι καλό.
2)Καλή ιδέα το κατάστημα, αλλά παίδες μέχρι να γίνετε γερμανικό FKK CLUB θέλετε πολλά καρβέλια ακόμα. Ξεκινώντας από το μπαρ, που δεν έχει οθόνη με τσόντες, έχει χαζή εξυπηρέτηση και "μπράβο" που σε κοιτάει άγρια λες και πας να του γαμήσεις τη γκόμενα (λες;), μέχρι τα κοριτσια σας, που εφενός δεν έχουν ποιότητα από μόνες τους και αφετέρου δεν τους λέτε πως να δουλεύουν με τον πελάτη. Κάντε μια βόλτα Γερμανια - Ολλανδια, δείτε μαγαζιά, κορίτσια και υπηρεσίες και τα ξαναλέμε.

Πληροφορίες ΕπίσκεψηςΗμερ/νια επίσκεψης 16-09-2011 

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Θα προσπαθήσω να βοηθήσω αν και φοβάμαι ότι θα τα μπλέξω χειρότερα!
Η Άντρα αν δεν επέστρεψε χθες-προχθές λείπει .Έχει βήμα σταθερό γρήγορο, σαν μοντέλο στην πασαρέλα!
Αυτή που παραπατάει και την πέφτει στον κόσμο πρέπει να είναι η Ντελια (φόλα).
Σταβλίζεται αριστερά παρέα με Ισαβέλλα και Μελισα!
Για ξανθό κοντοπουτανο που λες, δεν μουρχεται.
Μήπως λες τη Λορενα? Αλλά αυτή είναι μπαμπατσικη.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
kαλημερίζω τούς φίλους μου ........

teo78

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
4
Like
640
Πόντοι
86
Καλημέρα φίλε . Καλημέρα σε όλους

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
βρε βρε καλημέρες...

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
μπα μπα μπα ..... Ναύαρχε άμνιζιακός τό teras ?????? :think:

εκανα την παρθενικήν μου εμφάνισην προχθές... ωραίο το κωλόμβαρον... δυστυχώς λίγο έξω από τα λημέρια μου.. θα τιμηθεί και πάλι συντόμως δια καφεδάκι, μουρίτσα και τα περαιτέρω..

σκοπέυω μάλιστα να εκδράμω και με εισαγόμενους συναγωνιστές...  ;)

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.105
Πόντοι
22.785
εκανα την παρθενικήν μου εμφάνισην προχθές... ωραίο το κωλόμβαρον... δυστυχώς λίγο έξω από τα λημέρια μου.. θα τιμηθεί και πάλι συντόμως δια καφεδάκι, μουρίτσα και τα περαιτέρω..

σκοπέυω μάλιστα να εκδράμω και με εισαγόμενους συναγωνιστές...  ;)

Σέ άναμένωμεν είς αύριον  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom