Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 716K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
απολαυσα καφε με την παρουσια και των δυο σημερα!!εβελινα και πηνελοπη!!τυχεροσ καλη αρχη!!μετα ειδα ενα απιστευτο μωρο
ψηλη μελαχρινη ισιο μαλλι γαλανα ματια πολυ ωραιο πρωσοπο μακρια ποδια και τρομερο πατουρι!!υφοσ και περπατημα μοντελε!!μαλλον την λενε αννι!!!δωστε αναφορα  :grin:τι λεει το κοριτσι στην κλινοπαλη???μου φενεται οτι ηταν παλια στην στουρν 47 αλλα δεν ξερω γιατι αν ηταν αυτη τοτε αστο καλυτερα την ειχα παρει και κοιτιοτανε συνεχεια στο καθρεφτη και ολο μη το ενα μη το αλλο :headbang: :tickedoff: :sunglasses:

Pitsirikos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
2.227
Επίσης, σήμερα έκανε την εμφάνισή της και η Λορένα...

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.727
Πόντοι
216
Άντε να κατηφορίζω και εγώ σιγά σιγά προς το μέγαρο για καμιά μπύρα.

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
απολαυσα καφε με την παρουσια και των δυο σημερα!!εβελινα και πηνελοπη!!τυχεροσ καλη αρχη!!μετα ειδα ενα απιστευτο μωρο
ψηλη μελαχρινη ισιο μαλλι γαλανα ματια πολυ ωραιο πρωσοπο μακρια ποδια και τρομερο πατουρι!!υφοσ και περπατημα μοντελε!!μαλλον την λενε αννι!!!δωστε αναφορα  :grin:τι λεει το κοριτσι στην κλινοπαλη???μου φενεται οτι ηταν παλια στην στουρν 47 αλλα δεν ξερω γιατι αν ηταν αυτη τοτε αστο καλυτερα την ειχα παρει και κοιτιοτανε συνεχεια στο καθρεφτη και ολο μη το ενα μη το αλλο :headbang: :tickedoff: :sunglasses:
Η Αννι ειναι η ξανθια που καθεται στην αριστερη πλευρα συνηθως.

Απο την περιγραφη σου, συμπεραινω πως μιλας για την Αντριαννα.
Οπως ακροβως την περιγραφεις με μικρο σχετικα στηθος συγκριτικα με το ολο σωμα της.

Δεν υπαρχουν πληροφριες για τις επιδοσεις της, εαν βεβαια μιλαμε για την ιδια κοπελα..........

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η Αννι ειναι η ξανθια που καθεται στην αριστερη πλευρα συνηθως.

Απο την περιγραφη σου, συμπεραινω πως μιλας για την Αντριαννα.
Οπως ακροβως την περιγραφεις με μικρο σχετικα στηθος συγκριτικα με το ολο σωμα της.

Δεν υπαρχουν πληροφριες για τις επιδοσεις της, εαν βεβαια μιλαμε για την ιδια κοπελα..........
Εχεις πμ!

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
αυτη ειναι!!!παντωσ ειναι πολυ ομορφη!!!οποτε κανεισ δεν γνωριζει??? :sunglasses:ειδα μια αναφορα για την αννα κανεισ αλλοσ να βοηθησει και με πμ :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
η αννι ειναι και λιγο χοντρουλα??αν ναι κανει αρκετα δρομολογια!!τι λεει?? :sunglasses:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
η αννι ειναι και λιγο χοντρουλα??αν ναι κανει αρκετα δρομολογια!!τι λεει?? :sunglasses:
Προς αποφυγη παρεξηγησεων :

Υπαρχουν 3 Αννες/Αννι στο Μεγαρο.

Η μελαχρινη με τα ισια μαλλια η λιγο χοντρουλα οπως λες, που καθεται μπροστα στον Λεο.

Η Ξανθια Αννα , ψηλη με ωραιο σωμα,μικρο σχετικα στηθος καθεται περιπου στις θεσεις κοντα στην μελισα/Ιζαμπελλα και ντελλια.

Και η νεαρη Αννα μια απο τις τρεις ¨αυτοκολλητες"  :grin: η πιο ομορφη απο τις τρεις κατα την γνωμη μου.

Προσωπικη εμπειρια εχω μονο απο την "δευτερη", μια αλλοπροσαλη συνευρεση, που μεγαλο μεριδιο ευθηνης για την μετρια εκβαση της εχω εγω.

Υπαρχει κριτικη αν δεν βαριεσαι.

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
φιλε μου εισαι ο μονοσ που με βοηθαει να σαι καλα1!και απο οτι καταλαβα εχουμε την ιδια αδυναμια!!την αννα απο τουσ 4 σωματοφυλακεσ!!απλα δεν εχω δοκιμασει γιατι το ενστικτο λεειπωσ ειναι κομμοδινο!!ελπιζω πωσ οχι!!παντωσ συντομα θα στανατησω να το ακουω αυτο το ενστικτο μονο για χαρη τησ!!! :sunglasses:

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
παντωσ οποιοσ δαγκωνει την πηνελοπη ειναι πολυ τυχεροσ!!!!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Πίκρα σημερα το απογευμα..Λίγος κόσμος και κανένας τολμηρός για επάνω.Πουτάνα κρίση...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom