λαγαρος
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2006
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Καλή η Ρεμπέκα ρε παιδιά, εγω νομίζω πως παίζει μονο στο μαγαζί γι αυτο. Ξερετε κάτι γι αυτην?
Τι θέλει να πει ο χυστης άραγε ???
Καλή η Ρεμπέκα ρε παιδιά, εγω νομίζω πως παίζει μονο στο μαγαζί γι αυτο. Ξερετε κάτι γι αυτην?
Να φροντίζεις να είσαι εντάξει με τις εκκρεμότητες που δημιουργείς ε?
Και μεις πουτανοαγαπησαμε αλλά δεν κάναμε και έτσι!
Μπράβο στην μούσα που το ενέπνευσε και σε σένα για τη σύλληψη.
Τελικά εκεί μέσα τα πνεύματα υπερυψώνονται μαζί με τα καβλια.
ΕΥΓΕ!
(γράψε και δυο γραμμές για την αδυναμία μου που είναι μικροκαμωμένη με βυζί εφηβικό άλλα γαμώ και "γαμώ" τα κωλαράκια.)
Εγω τουλαχιστον οχι. Δεν ημουν εκει.Παίδες, κατέβηκα ΧΤΕΣ, (Τρίτη) και ήπια δυο μπύρες από τις 3 μέχρι τις 4 (απόγευμα) καθισμένος στο βάθος, όχι γωιακό δεξιά, αλλά στο επόμενο (αριστερότερα).
Έκοβα φάτσες και κάποιες μου έκαναν για συναγωνιστές από εδώ, αλλά δεν έπιασα κουβέντα.
Ήταν κανένας άλλος αυτή την ώρα?
Αυτό για το οποίο δεν έχει πει κανείς τίποτα, είναι η απίστευτη μικρή σερβιτόρα! Τι παιδάκι είναι αυτό?
Ντροπή μου βέβαια, το παιδί παέι να βγάλει ένα κομμάτι τίμιο ψωμί μέσα σε ένα άτιμο περιβάλλον, αλλά είμαι λάτρης του ωραίου, να το κρύψω?
Εγω τουλαχιστον οχι. Δεν ημουν εκει.
Οντως η Πηνελοποη ειναι κουκλιτσα.
Φανταζομαι μιλας για αυτην. Νεαρη μελαχρινη , αδυντουλα.
Αν και επισης η μικροσωμη ξανθιά Εβελλινα, που ηταν χθες Τεταρη απογευμα ειναι εξ΄ισου "κραβαταμπλ".
Μόνο μην είναι αποκλεισμένο το κέντρο λόγω μπαχαλάκηδων!Γιά έκεί άγαπητέ , έβαλα στόχο...... καί θά βρώ κέντρο ;)
Σε χΘεσινη συντομη απογευματινη επισκεψη για καφεδακι με συναγωνιστες.Μόνο μην είναι αποκλεισμένο το κέντρο λόγω μπαχαλάκηδων!
Σε χΘεσινη συντομη απογευματινη επισκεψη για καφεδακι με συναγωνιστες.
Δεξια πλευρα σχεδον ερημωμενη :
Παρουσες Μαγδα, Κλαουντια, Λορενα, Ντενισα,Νικολ και για λιγο Μιχαελα,
Απασες οι υπολοιπες απουσες.
Σχεδον απαρτια αντιθετα για την αριστερη πλευρα.
Με την έλευση του Λεο, η μουσικη δυναμωσε και την καναμε με ελαφρα.........
Ευτυχως που κατσαμε και εμεις απο το δεξια και ηλθε σε μια ισοροπια....Το μαγαζί πήγαινε "μονόπαντο" ε;
Χωρίς κατάρτι και πανιά, χωρίς τιμόνι και κουπιά ;)
Μόνο μην είναι αποκλεισμένο το κέντρο λόγω μπαχαλάκηδων!
Ευτυχως που κατσαμε και εμεις απο το δεξια και ηλθε σε μια ισοροπια....
Μαύρο τής πήρα .... τό μπέζ θά τής πηγαίνη ?????
Και οι δυό τους αξιόκαβλες μετά την ολιγοήμερη ανανέωση.... Μαυρισμένες, φρέσκες και λαχταριστές!!!!Σε χΘεσινη συντομη απογευματινη επισκεψη για καφεδακι με συναγωνιστες.
Δεξια πλευρα σχεδον ερημωμενη :
Παρουσες Μαγδα, Κλαουντια, Λορενα, Ντενισα,Νικολ και για λιγο Μιχαελα ,
Απασες οι υπολοιπες απουσες.
Σχεδον απαρτια αντιθετα για την αριστερη πλευρα.
Με την έλευση του Λεο, η μουσικη δυναμωσε και την καναμε με ελαφρα.........
Το χρώμα δεν έχει σημασία, το timing είναι αυτό που μετράει
Για πότε με το καλό; ;)
Νομιζω οτι θα προτιμουσε κοκκινο. ;)Μαύρο τής πήρα .... τό μπέζ θά τής πηγαίνη ?????