pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Είμεθα , όλίγον άγράμματοι σχώρα με νέε μου !!!!
Μετά την αντιφώνηση νέε μου , συγχωρώ έως και σταυροπαναγία !
Είμεθα , όλίγον άγράμματοι σχώρα με νέε μου !!!!
Μετά την αντιφώνηση νέε μου , συγχωρώ έως και σταυροπαναγία !
Να φροντίζεις να είσαι εντάξει με τις εκκρεμότητες που δημιουργείς ε?
Η έμπνευση είναι περιέργη κατάσταση. Πετάς σαν το πουλί από αναβολή σε αναβολή γιατί πιστεύεις πως η επόμενη ιδέα, θα είναι πολύ καλύτερη από την προηγούμενη...
Υπομονή λοιπόν, ώσπου να φτάσω στο πιο ψηλό κλαρί
Απαξ και την αγαπαει φιλος μου, δεν εχω μάτια γι΄αυτην.........Τη Ναντίν γιατί την ξεχνάς επιλεκτικά? Μήπως στεναχωρεθεί ο αγαπουλίνος της??????
Μετά νομίζεις ότι θα πετάξεις ?
Δεν πάει έτσι !
Ωραίους φίλους έχεις.....Μπράβο μπράβο...να μας τους γνωρίσεις!!! Καλά λέω....θά'χουμε Μυστήρια καλοκαιριάτικα.Απαξ και την αγαπαει φιλος μου, δεν εχω μάτια γι΄αυτην.........
ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ !!!!
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
[size=7pt]ΥΓ: Η Ναντιν ειναι ισαξια με τις υπόλοιπες που ανεφερα στις υπηρεσίες ?[/size]
την έδωσες στεγνά...Ωραίους φίλους έχεις.....Μπράβο μπράβο...να μας τους γνωρίσεις!!! Καλά λέω....θά'χουμε Μυστήρια καλοκαιριάτικα.
Btw καλό κρεβάτι κάνει το Ναντινάκι, με έμφαση στο πνευστό και ελαφρώς διεκπαιρεωτικό, έως και νυσταλέικο κάποιες φορές, το κυρίως πιάτο. Εκεί που το χάνει τελείως είναι το social, ειδικά μετά τη μάχη.... Τι κι αν έχει κολλητή την καθηγήτρια...ανεπίδεκτη μαθήσεως βρε παιδάκι μου... :-
Ετσι ειναι το καλό ?Ωραίους φίλους έχεις.....Μπράβο μπράβο...να μας τους γνωρίσεις!!! Καλά λέω....θά'χουμε Μυστήρια καλοκαιριάτικα.
Btw καλό κρεβάτι κάνει το Ναντινάκι, με έμφαση στο πνευστό και ελαφρώς διεκπαιρεωτικό, έως και νυσταλέικο κάποιες φορές, το κυρίως πιάτο. Εκεί που το χάνει τελείως είναι το social, ειδικά μετά τη μάχη.... Τι κι αν έχει κολλητή την καθηγήτρια...ανεπίδεκτη μαθήσεως βρε παιδάκι μου... :-
Ετσι ειναι το καλό ?
Παλι καλα που δεν ειναι κακή δηλαδή.......
Το αναμενομενο :Ο Αλλος τι εκανε τελικα με την Μανταλινα?
Το αναμενομενο :
ΔΕΝ ΑΝΕΒΗΚΕ !!!!!!!
Αλλα θα ανεβει........
..εννοώ το στρώνει καλά! Όταν (και αν) την πάρεις, θα καταλάβεις πως όταν παίζεις με τέτοιο κορμί λαμπάδα, με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στήσιμο κωλιού, η ρουφιάνα ξέρει ότι είναι το δυνατό της χαρτί...., κρατάς χαμηλά τον πήχη σε θέματα επιδόσεων σεξ. Είπαμε...το σώνει με την υγρή αισθησιακή πίπα και ειδικά όταν σε κοιτάει με τα πανέμορφά της μάτια τη στιγμή που φτάνει το στόμα της στη κορυφή της βαλάνου, ενώ λίγο πριν τον έχει εξαφανίσει μέσα στο στοματάκι της......Ετσι ειναι το καλό ?
Παλι καλα που δεν ειναι κακή δηλαδή.......
Ρε για πίπα είναι η Μιχαελα...εννοώ το στρώνει καλά! Όταν (και αν) την πάρεις, θα καταλάβεις πως όταν παίζεις με τέτοιο κορμί λαμπάδα, με ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ στήσιμο κωλιού, η ρουφιάνα ξέρει ότι είναι το δυνατό της χαρτί...., κρατάς χαμηλά τον πήχη σε θέματα επιδόσεων σεξ. Είπαμε...το σώνει με την υγρή αισθησιακή πίπα και ειδικά όταν σε κοιτάει με τα πανέμορφά της μάτια τη στιγμή που φτάνει το στόμα της στη κορυφή της βαλάνου, ενώ λίγο πριν τον έχει εξαφανίσει μέσα στο στοματάκι της......
Γι'αυτό, κατά βάθος, respect στους "αγαπούληδές" της.
Ρε για πίπα είναι η Μιχαελα.
Τέλος!
Δε δοκίμασα, δε ξέρω..Ρε για πίπα είναι η Μιχαελα.
Τέλος!
Κάνε ένα sex-drive και θα δεις!Άρχοντα
Υ.Γ. Το που και το πως θα γίνει η προσγείωση, αυτή είναι μια άλλη ιστορία...
Υ.Γ.2 Padron ακούς;;;;;;;;;;;;
Κάνε ένα sex-drive και θα δεις!