Νέα

Πλατεία Βάθης/Amnezia Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nmb
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 715K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα θήλεα απαιτούν συναισθηματική αποζημίωση αν η σχέση διαρκέσει πάνω από 3 έως 6 μήνες.

Αν προλάβετε και την καταγαμήσετε σε αυτούς τους 3 - 6 μήνες και διακόψετε τη σχέση πριν Εκείνη εγείρει αξιώσεις για συναισθηματικές αποζημιώσεις, τότε θα έχετε θριαμβεύσει, θα είσθε αξιοζήλευτος...
Αν την δείτε πόσο αφωσιωμένη δείχνει και σφοδρα  ερωτευμένη με τον κερατά θα εκπλαγείτε!
Επειδή μιλώ και με αυτόν , φέρεται σαν ο δικαιωμένος και επιτυχημένος αφέντης που η σίγουρη δούλα τον προσκυνα ( Τον κάνει ότι θέλει και τον δουλευει κανονικά)
Αλλα ωραίος συνδιασμός. Η κυρία έχει και τα λούσα και την πούτσα .....
Στο θέμα μας τώρα: Ο κερατούκλης δίνει,  εγώ παίρνω ...
Δλδλη: Αλλος   :zfuck: :fuck1: :fuck2: και άλλος πλερώνει!!! Και καμαρώνει!!!!  :2funny: :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Επόπτευσα το δάπεδο τού Amnezia ώς ένας Αδάμ δίχως φυλλώματα καί άμαρτία, μέ έπίγνωση  στίς  έρωταποκρίσεις άξιων συναγωνιστών τού ίερου τούτου χώρου πού μού έκαναν
τήν τιμή νά μέ συνοδεύσουν

Όμως στά καλέσματα μου άντιδράσεις δέν άναζητούσα, παρά μόνον ένα παραισθησιογόνο, κάλεσμα άπό τήν Ρεβέκκα γιά νά τό  ρίξω με τήν σφενδόνη μου, πίσω άπό τα κάστρα τής Λήθης πού πολιορκούσα.......... :-* :-*

Το έπραξα άνυπερθέτως , καί ό ύπερκόσμιος τούτος άγγελος  θέλησε να παίξει λύρα  ώστε κάθε επιφάνεια μου νά άφουγκρασθεί τούτη τήν συγχορδία, ώς μιά όντότητα ίδιαίτερη που άπαιτούσε σεβασμό στό προσωπό της  καί  είδωλολατρία....

Όντως ήτο μία έξέχουσα νύχτα !!!!!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Ρε σεις τα κορίτσια έχουν αδυνατίσει μου φένονται θεονήστικα!
Πάρτε και κάνα τάπερ στο δωμάτιο.
:think: Εγώ την επόμενη φορά που θα πάω σκλεπτομαι να φέρω ρέγκες να τις ψήσω στο δωμάτιο να έρθει στα ίσια της πρίν το  :fuck1: χχχ!!!

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε σεις τα κορίτσια έχουν αδυνατίσει μου φένονται θεονήστικα!
Πάρτε και κάνα τάπερ στο δωμάτιο.
:think: Εγώ την επόμενη φορά που θα πάω σκλεπτομαι να φέρω ρέγκες να τις ψήσω στο δωμάτιο να έρθει στα ίσια της πρίν το  :fuck1: χχχ!!!
Μήπως είσθε από αυτούς τους αξέχαστους τύπους, που έψηναν τις ρέγκες με την εφημερίδα στους εξώστες του Ροζικλαιρ και της Αλάσκας?

Αλησμόνητες  εποχές………………………………..

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Αν και ο Λεό μας την φόρεσε χθες παίζοντας τα συνήθη σκυλοποπ σκατά (από δευτέρα θα πάψω να καπνίζω-σφύριξα και έληξες-γάματα με μεγάλα γράμματα και τέτοια αηδιαστικά) και δεν κατάφερε να κινητοποιήσει καμία νεαρή ,ενώ η αφίσα στην είσοδο άλλα μας υποσχόταν όλη τη εβδομάδα, εν τούτοις πέρασα μια καταπληκτική βραδιά παρέα με δυο εξέχοντες μπουρδελιαρηδες. Τον ένα  τον γνώριζα από παλιά και από τις περιηγήσεις του εις την αλλοδαπή, τον άλλο τον «ήξερα» από τα πόστ του στο σαιτ  και πραγματικά χάρηκα την ζωντανή γνωριμία μαζί του.
Αγαπητοί φίλοι, ευχαριστώ πολύ που με δηχθήκατε στην «συντροφιά» σας, και έτσι πέρασα μια ωραία βραδιά ενώ άλλως από την ένταση και την ποιότητα της μουσικής θα είχα κλατάρει!

Ναστε πάντα καλά.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.508
Πόντοι
34.267
Αγαπητοί φίλοι, ευχαριστώ πολύ που με δηχθήκατε στην «συντροφιά» σας, και έτσι πέρασα μια ωραία βραδιά ενώ άλλως από την ένταση και την ποιότητα της μουσικής θα είχα κλατάρει!

Ναστε πάντα καλά.
Συμπλήρωσες και διάνθισες μια ομολογουμένως ευχάριστη παρέα. Εκεί που περισσεύουν οι ανούσιες συζητήσεις, με την παρουσία σου δίνεις "χρώμα" στην ομήγυρη, επομένως η όποια μουσική "αστοχία¨ περνά σε δεύτερη μοίρα.
Εν κατακλείδι μια διαφαινόμενη ως αποτυχημένη βραδιά, με την καλή παρέα από εκλεκτούς φίλους, καταλήγει σε αλησμόνητη!!! :)

Όντως ήτο μία έξέχουσα νύχτα !!!!!
Έκλεψες την παράσταση ΕΠΑΞΙΑ! Ήσουν το νόημα της νύχτας και το ουράνιο τόξο στο....συννεφιασμένο τοπίο της ατονίας και βαρεμάρας. Η νύχτα είχε όνομα. PADRON!!!!

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Συμπλήρωσες και διάνθισες μια ομολογουμένως ευχάριστη παρέα. Εκεί που περισσεύουν οι ανούσιες συζητήσεις, με την παρουσία σου δίνεις "χρώμα" στην ομήγυρη, επομένως η όποια μουσική "αστοχία¨ περνά σε δεύτερη μοίρα.
Εν κατακλείδι μια διαφαινόμενη ως αποτυχημένη βραδιά, με την καλή παρέα από εκλεκτούς φίλους, καταλήγει σε αλησμόνητη!!! :)

Έκλεψες την παράσταση ΕΠΑΞΙΑ! Ήσουν το νόημα της νύχτας και το ουράνιο τόξο στο....συννεφιασμένο τοπίο της ατονίας και βαρεμάρας. Η νύχτα είχε όνομα. PADRON!!!!
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Κοιτα μερα που βρηκε ο συναδελφος να παντρευτει και επρεπε να λειψω απο το μεγαρο..........

:( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Doperman1

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
1

Έντονη και λυρική ευαισθησία από βαθιά συναισθηματικούς ανθρώπους που βίωσαν και βιώνουν καταξιώνοντας τα μέγιστα ως μύστες τους βαθύτερους δεσμούς της φιλίας.
Άχραντο μυστήριο η φιλία και ακατάλυτοι στο πέρασμα του χρόνου οι γρανιτένιοι δεσμοί της.
Να ευχαριστήσω εκ βάθους ψυχής "de prefundis " τους "en amnegia" αδελφούς Λαγαρό και mysterious" που επανέφεραν με κορυφαίο λυρισμό και άφατη ευαισθησία χαμένες μνήμες και απολεσθείσες αξίες με τα συγκινητικά λόγια τους που αγγίζουν κάθε καλή κι αγαθή ψυχή.
Λυπάμαι βαρύτατα που δεν είχα την τιμή και δεν αξιώθηκα να είμαι μαζί σας.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Μήπως είσθε από αυτούς τους αξέχαστους τύπους, που έψηναν τις ρέγκες με την εφημερίδα στους εξώστες του Ροζικλαιρ και της Αλάσκας?

Αλησμόνητες  εποχές………………………………..

Παρακαλείται  η  αξιότιμος  πελατεία  μας  να  αφήνει  τα  κασελάκια  εκτός  της  αιθούσης .

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Τώρα αποκαλύπτουμε την ηλικία μας,αλλά θυμήθηκα το περίφημο πορνο σινεμά Κοσμοπολίτ,μέσα δεκαετίας του 70,τότε που και στις 2 τη νύχτα μπορούσες να κυκλοφορήσεις άφοβα στην Ομόνοια....
Η ώρα ειναι περίπου 11 το πρωί,έχουμε κάνει κοπάνα απο το φροντιστήριο στη Σόλωνος (Κανέλλος για τους γνωρίζοντες...) και έχουμε πάει να απολαύσουμε τσόντα....
Η αίθουσα τίγκα...δεν πέφτει καρφιτσα....στο διάλειμμα,κατεβαίνω στο μπάρ να πιω μια λεμονάδα και να φάω ένα κωκ...και βλέπω έκπληκτος την εξης σκηνή: μεσήλικες νοικοκυραίοι να προσέρχονται ασθμαίνοντες με τα ψώνια απο τη λαχαναγορά και απο την Βαρβάκειο,να παραδίδουν τις σακούλες στην υπεύθυνη του bar για να τις βάλει στο ψυγείο και παράλληλα να τοποθετηθεί χαρτάκια στις σακούλες "κύριος Γιώργος,κύριος Μιχάλης..." για να μην μπερδευτούν....απο κοντά ιατρικοί επισκέπτες που την είχαν κοπανήσει απο τις παρακείμενες φαρμακαποθήκες να συζητάνε σε ποια ραντεβού δεν πήγαν χάριν της τσόντας...
Αξέχαστα χρόνια.....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
κάνε λίγο υπομονή....πάντως,"επιδιορθώσεις ρούχων" και "χρυσό τακούνι" ξαναεμφανίσθηκαν....

Τα χαρτονάκια άπό τα πακέτα τών τσιγάρων για τήν προστασία της κάλτσας
τά θυμάσαι ???

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα! Δεν έχω έρθει ποτέ στο Amnezia Club. . . . πράγμα που το σκέφτομαι τελευταία. . .  :-

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες (ονόματα - specialities) για το τοπ 5 των κοριτσιών εκεί πέρα (μιας και νομίζω ότι θα είναι πάνω από 30)? Με ποια κοπέλα να ξεκινήσω το ταξίδι στην ηδονής? Τις καθημερινές μέχρι τι ώρα βρίσκεις κορίτσια? Thanks! 

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Νέο σύγχρονο επάγγελμα!!!

[size=14pt]Το κατάστημά μας , πλένει, μακραίνει, κονταίνει , μανταρίζει, επαναλιπαίνει , απολυμαίνει ανακατασκευάζει και αναγομόνει περικαυλίδες!!
Πρωτοποριακή μέθοδος εμποτισμού με διεγερτικά αρώματα, υγρά καθστέρησης κατ επιλογήν!
Εργασία εγγυημένη τιμαί λογικαί!!!
[/size]

Ειδική προσφορά για τα μέλη του bourdela.com !!!
Ειδικότερα  στους έχοντες άνω των 50  πόστ στο θρέντ Amnezia Club , οι πρώτες 15 αναγομώσεις δωρεάν!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Καλημέρα! Δεν έχω έρθει ποτέ στο Amnezia Club. . . . πράγμα που το σκέφτομαι τελευταία. . .  :-

Μήπως θα μπορούσε κάποιος να μου δώσει κάποιες πληροφορίες (ονόματα - specialities) για το τοπ 5 των κοριτσιών εκεί πέρα (μιας και νομίζω ότι θα είναι πάνω από 30)? Με ποια κοπέλα να ξεκινήσω το ταξίδι στην ηδονής? Τις καθημερινές μέχρι τι ώρα βρίσκεις κορίτσια? Thanks! 

Χωρίς νά φανώ άγενής άπεναντί σας καί χωρίς νά σχολιασω
κάτι άλλο καλό θά ήτο νά άνατρεξετε σέ παλαιές σελίδες
νά λύσετε όποιες άπορίε σας....

Έάν δέν τά είπα καλά μπορείτε νά μέ πείτε....... μαλάκα !!!!!!!

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Αγαπητέ amjik, προφανώς και δεν είσαι καθόλου αγενής (ελπίζω - ούτε και εγώ - ζητώντας κάποιο ranking  :- για τα κορίτσια του Amnezia). Θα προσπαθήσω να το κάνω. Thanks again!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.073
Πόντοι
22.785
Αγαπητέ amjik, προφανώς και δεν είσαι καθόλου αγενής (ελπίζω - ούτε και εγώ - ζητώντας κάποιο ranking  :- για τα κορίτσια του Amnezia). Θα προσπαθήσω να το κάνω. Thanks again!

Άπό τίς σελίδες 190 και μετά θά λύσετε τίς άπορίε σας άγαπητέ

Τά σέβη μου !!!!!

Than77

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ πολύ. :) Και τα δικά μου ειλικρινά σέβη, αγαπητέ amjik!!!!

b0b

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
1.717
Πόντοι
216

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63225.msg2757632#msg2757632]Χάρτης[/url]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63225.msg2875531;topicseen#msg2875531]Στανταράκια[/url]
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=63225.msg2798581#msg2798581]Τιμές[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom