Μάθιου
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 23
- Like
- 4
- Πόντοι
- 26
έχεις δίκιο....και κακώς,πολύ κακώς παρασύρθηκα κι εγώ σε τέτοιες συζητήσεις...το ότι γνωρίζω ίσως κάποια περισσότερα πράγματα,μη επιδεχόμενα αμφισβήτησης,δεν είναι λόγος για να συντηρώ τέτοιες συζητήσεις που και ανούσιες είναι και δεν βγάζουν πουθενά...
Απλά,να νευρίασα που έρχεται ο ένας [size=14pt]και το παίζει αγαπούλης[/size],ο άλλος λέει οτι "έκανε χιλιόμετρα",ο άλλος λέει "είσαι βαθειά νυχτωμένος" και ούτω καθ' εξης....λες και κάνουμε συναγωνισμό εδω μέσα ποιός ξέρει πιο πολλά μυστικά για τις πουτάνες...
Το κλείνω λοιπόν εδώ,υπενθυμίζοντας μιά παλιά αλήθεια[size=14pt]..."η πουτάνα γεννιέται,δεν γίνεται" [/size] γι' αυτό συναντάμε πουτάνες στο επάγγελμα που είναι κυρίες,και κυρίες που είναι πουτάνες και στην ψυχή και στο σώμα....
Άντε πάλι με τους "αγαπούληδες"... Μόνο το φόνο του JFK δεν τους έχετε φορτώσει ακόμη στην καμπούρα τους... Προσωπικά, τους αποκαλώ "άνδρες με συναισθήματα και ΣΕΒΑΣΜΟ στις γυναίκες".
Διαφωνώ πάρα πολύ με την άποψη σου, γιατί πιστεύω απόλυτα στο "tabula rasa".
Υ.Γ. Έχω ξεχωρίσει τρεις κοπέλες, αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμη με ποια θα κάνω το ντεμπούτο μου.