Φίλε xpapad,δεν θέλω να σε προσβάλλω,αλλά όταν εσύ πήγαινες εγω ερχόμουνα....θέλεις να σου πω την περιουσία που έχουν κάνει 2 τραβεστί της Συγγρού μέσα σε 10 χρόνια? θέλεις να σου πω το ύψος της αμοιβής ενός μοντέλλου για διήμερη βόλτα με το κότερο στα νησιά? θέλεις να σου πω την αμοιβή γνωστής περσόνας,πρώην "τραγουδίστριας" και νυν πορνοστάρ για ενα μόνο βράδυ σε βίλλα της Εκάλης?
Θα μου πείς,τι σχέση έχουν με όλα αυτά τα πουτανάκια του Amnezia? καμμία...αλλά δεν έχουν και καμία σχέση σε εμφάνιση και σε υπηρεσίες....όσο για το αν το πρωί έχουν άδειο πορτοφολάκι,μην τρελλαίνεσαι....και κυρίως,μην πας να γίνεις κολλητός και αγαπούλης,αυτές όλες θέλουν 10 σαν και σένα και σαν εμένα για να τους κάνει καλά....καλιγώνουν ψύλλο.....
Οσο για κάποιους που κάνουν κάτι αστείους υπολογισμούς για το πόσα βγάζει κάθε μία....ένα θα σας πώ.Εσείς κι εγώ,πληρώνουμε το πενηντάρικό μας,πάμε επάνω ,φερόμαστε σαν κύριοι,και στο τέλος λέμε και ευχαριστώ.Υπάρχουν άνθρωποι,με πολύ χοντρά πορτοφόλια και με πολύ μεγάλες ανωμαλίες,που πληρώνουν τεράστια ποσά για να ικανοποιήσουν τα βίτσια τους....και όταν βλέπετε να απουσιάζουν κάποιες κοπέλλες,δεν είναι απαραίτητο ούτε περίοδο να έχουν,ούτε να πήγαν στο κομμωτήριο.....
Εν πάσει περιπτώσει,ο σκοπός του φόρουμ δεν είναι να μπαίνουμε σε θέματα που δεν μας αφορούν,ούτε να κρίνουμε το πως ορίζει η καθεμιά τον εαυτό της....Ας περιοριστούμε λοιπόν να γράφουμε ποιά κάνει καλή πίπα και ποιά τα καταπίνει,και ας αφήσουμε τα υπόλοιπα....ούτως η άλλως,καλοκαίρι έχουμε,είναι λογικό τέτοιοι χώροι να μην είναι ελκυστικοί τέτοια εποχή....