mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.508
- Πόντοι
- 34.267
Μάάάάάάάάάάάάάάάλιστα. Έχετε και ψώνια, σούπερ μάρκετ και άλλα.....σχετικάΗ ώρα είναι πολύ καλή. Η ημέρα, όχι. Άλλη φορά, σίγουρα!
Μάάάάάάάάάάάάάάάλιστα. Έχετε και ψώνια, σούπερ μάρκετ και άλλα.....σχετικάΗ ώρα είναι πολύ καλή. Η ημέρα, όχι. Άλλη φορά, σίγουρα!
Μάάάάάάάάάάάάάάάλιστα. Έχετε και ψώνια, σούπερ μάρκετ και άλλα.....σχετικά
Η ώρα είναι πολύ καλή. Η ημέρα, όχι. Άλλη φορά, σίγουρα!
Πρόκειται περί της προσφιλής σας μεθόδου κατά τη διαδικασία της εξομολόγησης?
Τότε θα αναθεωρήσει και δεν θα έρθει...Ανοιχτοχέρη μου εσύ! Ερχόμαστε 18 άτομα.. (κάποιοι πίνουν ΜΟΝΟΝ Ολλανδέζες!)
Έάν τό μαγαζί δέν βάλη μπύρα βαρέλι ....... θά συνεχίσω
νά μήν παιρνώ άπο΄τό bar.........
Θά άνεβαίνω κατευθείαν δωμάτιο !!!!!!!!
Στόχος μου δέν είναι τό πλιάτσικο, ούτε ό κορεσμός τών ματιών τής ψυχή μου..........Χάνεις τμήμα του τελετουργικού έτσι.
Καλλίτερα μια υποχώρηση στο τι θα πιεις, και να δουν τα μάτια σου αυτά που ποθούν……..
Στόχος μου δέν είναι τό πλιάτσικο, ούτε ό κορεσμός τών ματιών τής ψυχή μου..........
4 είναι οί έπιλογές μου !!!!!!
Οι τρεις ζουν κάτω από την ίδια στέγη και η τέταρτη είναι χρωματιστή!
Άνοιξε τα φτερά σου σε γνωρίσαμε πλέον!
Έστω Ρεβέκκα.
τα κομοδινα ηταν μελισσα ναντιν ρεβεκκα
Συναγωνηστες θελω τα φωτα σας!μετα απο πολλες επισκεψεις κ 3 ανοδους στο hotel με ισαριθμα κομοδινα ικεα ψαχνω επιτελους κατι καλο εκει μεσα.εχετε να προτινετε κατι;αν ναι περιγραφη κ που καθεται.ευχαριστω!τα κομοδινα ηταν μελισσα ναντιν ρεβεκκα
Για πες λεπτομερώς τι εννοείς κομοδίνο??
Γιατί ξεπέτα είναι αντικειμενικός όρος, κομοδίνο όμως η Ρεβέκκα που σκίζεται να σε ικανοποιήσει ?
Κάπου μπερδεύομαι……
Είδατε αγαπητέ, που ό επίλογος του Ινδιάνου έχει βάση!!!
είσθε όλοι ( εκτός από έναν ) πολύ κακά παιδάκια
Nα προσθεσω στον οποιο χρονο παραμονης μου και την απουσια της Χριστινας.Απουσίαζαν Σιμονα-τζοανα και δεξιά Μόνικα.
Καλημέρα σας!
Μετα τον καφε..........Ανοιχτοχέρη μου εσύ! Ερχόμαστε 18 άτομα.. (κάποιοι πίνουν ΜΟΝΟΝ Ολλανδέζες!)