egoeimaire
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Καλόστονα κι ας αργησε………
Αν έχει 6 μήνες κάτι στο μουνι και δεν το φτιάχνει όταν βγάζει το βρακί θα φεύγεις από το δωμάτιο….
Αν έχει κονδυλώματα στο λαιμό ,είναι κάτι που διακινδυνεύεις έτσι και αλλιώς και αυτός ο υιός δεν φεύγει…….
Αν κόλλησε κανείς έιτζ να το γράψει!
Νοστιμότατη η τούρτα, δε λέω, το κερασάκι όμως..... ;)
Την επόμενη φορά όμως, να είσαι έτοιμος να φάμε όλους τους καρπούς του δένδρου μαζί!!!
Κανείς από τους παρευρισκόμενους, δε θα μπορούσε (λόγω της ημέρας) να σου στερήσει την απόλαυση του να φας μόνος σου το κερασάκι! ;)
Την επόμενη φορά όμως, να είσαι έτοιμος να φάμε όλους τους καρπούς του δένδρου μαζί!!!
Θυμάσαι?????
...Πονηρούλη εσύ...με παρασέρνεις στην ακολασία!!!! >
..μοιραία οι αντιστάσεις μου κάμπτονται
ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!
Χρόνια πολλά
Χτές δεν μπόρεσα να περάσω
Έφαγα μια πούτσα από εδώ μέχρι το Ακρωτήρι της καλής Ελπίδας και ήμουν κάπως .
Άκρα του τάφου σιγή…………….Η σοκολατένια Αφροδίτη, επέστρεψε! Για κοπιάστε, για κοπιάστε!!! ;)
Άκρα του τάφου σιγή…………….
Πολύ φοβάμαι ότι θα πέσατε με τα μούτρα στο ναό και θα μου τις στείλετε για κουζινέτα!
Πάρτε ρε και κανά λαδάκι από την ρεσεψιόν ,ξεχειλώνουν τα σουφρίδια με αυτό το κρύο!
Ειδικά τα μαύρα.
ξερει ο Πουρ.......
Άκρα του τάφου σιγή…………….
Πολύ φοβάμαι ότι θα πέσατε με τα μούτρα στο ναό και θα μου τις στείλετε για κουζινέτα!
Πάρτε ρε και κανά λαδάκι από την ρεσεψιόν ,ξεχειλώνουν τα σουφρίδια με αυτό το κρύο!
Ειδικά τα μαύρα.
ξερει ο Πουρ.......
Ώρα έπτά θά τιμηθή , μέ όλα τά δέοντα.........
Γιατί ή κάθε μέρα που περνάει μου δίνει κάτι καινούργιο γιά να θλίβομαι???Πάει αργά στη δουλειά η τζοάννα , σαν υπάλληλος υπουργείου
Το μωρό αυτό κάνει παπάδες με το σουφριδάκι του .
Αλλά σήμερα εγώ είναι 14ο υπόγειο , λίαν επιεικώς .
Πάει αργά στη δουλειά η τζοάννα , σαν υπάλληλος υπουργείου
Διεπιστώθη αρμοδίως..... (αλλά πολύ αργά λέμε!)