Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

αμαμητος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2019
Like
1.451
Πόντοι
216

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.703
Πόντοι
1.446
Ναι μπορεις να εισαι φιλος με γυναικα ...

Αφου της δωσεις το μουνι στο χερι καμια 500ρια φορες...!

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Αμα υπάρχει φιλία, θα της ρίξεις κι ένα πούτσο.
Θα τον δίνεις στις ξένες κι όχι στην φίλη σου ?

Αλλωστε ο φιλικός πούτσος είναι ο καλύτερος.
Υπάρχει και συναίσθημα και κατανόηση κι από τις δύο πλευρές.

Εχει και αγκαλίτσες στο τέλος.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Αμα υπάρχει φιλία, θα της ρίξεις κι ένα πούτσο.
Θα τον δίνεις στις ξένες κι όχι στην φίλη σου ?

Αλλωστε ο φιλικός πούτσος είναι ο καλύτερος.
Υπάρχει και συναίσθημα και κατανόηση κι από τις δύο πλευρές.

Εχει και αγκαλίτσες στο τέλος.

Ρε φίλε, τι ωραία που τα γράφεις.
Θάθελα νάχα την πένα σου :)

Σώμα

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2019
Κριτικές
11
Like
406
Πόντοι
291
Υπάρχει μέχρι να γαμηθούν. Μετά είναι ένα ψέμα.

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
1.817
Πόντοι
216
Προσωπικά μου έχει τύχει σχεδόν όλοι μου οι φίλοι άνδρες να με φλερτάρουν και να προσπαθήσουν εμμέσως (πλην σαφώς) να με ρίξουν στο κρεβάτι, πλην ενός δηλωμένου ομοφυλόφυλου και ενός τύπου που απλά γούσταρε άλλη κάργα. Πιστεύω γενικά αμά η γυναίκα είναι εμφανίσημη και λιγάκι σέξι ή προσιτή δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει ο άλλος αλλιώς σε κάποια φάση. Εσείς μπένετε  πιο έυκολα στο friendzone--για να μπει μια γυναίκα στο friendzone αυστηρά και μόνο ή μπαζόλα πρέπει να ναι, ή σκύλα, ή καμιά μισοκαθυστερημένη του κατηχητικού πιστεύω.

Οπότε όχι, δεν πολυπιστεύω ότι ισχύει, ιδιαίτερα από ανδρικής μεριάς.

Τυπισα εχει πολλα μουνια ο κοσμος και δεν προλαβαινουμε να τα χυσουμε ολα και να θελαμε. Αν καποιος γαμαει , καποια σαν και εσενα που ψαχνει αντρες στα κψμ των στρατοπεδων σε βαζει στο ανυπαρκτο zone. Το ξερω οτι στο χωριο σου νοιωθεις πολυ ομορφα που ολοι θελουν να σε γαμησουν αλλα στην πολη τυπου αθηνας ολοι στον πουτσο μας σε συνδεουμε.

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Φιλία υπάρχει όσο δεν έχετε γκόμενα.Αν ο ένας βρει γκόμενα,μετά πάπαλα.Μετά 'απαιτεί' να βρεις κι εσύ,γιατί το 'απαιτεί' η γκόμενά του που δεν θέλει ο δικός της να έχει φίλους ελεύθερους.

Και μεταξύ φίλου και γκόμενας,όλοι ξέρουμε τί διαλέγουν οι πιο πολλοί.
Σε πληροφορώ ότι αυτό που λες στην δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει. Στα 27 χρόνια που είμαστε φίλοι και παντρευτήκαμε και κάναμε και παιδιά, εγώ χώρισα και είμαι ελεύθερος τώρα εδώ και έξι χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Σε πληροφορώ ότι αυτό που λες στην δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει. Στα 27 χρόνια που είμαστε φίλοι και παντρευτήκαμε και κάναμε και παιδιά, εγώ χώρισα και είμαι ελεύθερος τώρα εδώ και έξι χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι.

Κοίτα,υπάρχει μια περίπτωση για να διατηρηθεί μια επαφή ή μια φιλία.Όταν ο άλλος δεν έχει άλλους φίλους και ας πούμε εσύ είσαι η μόνη του επιλογή όταν θέλει να βγει χωρίς τη γυναίκα του.Τότε ναι.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
   Φιλία ονομάζεται η πλατωνική σχέση μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων του ίδιου ή και διαφορετικού φύλου, με κύριο χαρακτηριστικό την αμοιβαία πλατωνική αφοσίωση και κατανόηση, χωρίς να υπάρχει συμφέρον, κίνητρο ή ανώτερος στόχος. Είναι να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, και να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους. Η φιλία δεν καθορίζεται από την φυλή, το χρώμα και την εθνικότητα.

Είμαι σχεδόν βέβαιως ότι όταν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών υπάρχει ένα φλέρτ τουλάχιστον από την μια πλευρά. Αν κρατάει χρόνια η κολώνια μπορεί αυτό το φλερτ να μεταφερέται απο τον έναν στον άλλο και να διατηρείται αυτή η πλατωνική σχέση.
   Προσωπικά επειδή είχα αρκετές φιλικές σχέσεις με κοπέλες πάντα υπήρχε το ερωτικό ενδιαφέρον εναλλαξ και υπήρχε και αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση. Αλλά αυτό που μπορείς να βρεις σε έναν όμοιο σου (φίλο σου) που να μπορεί να σε καταλάβει πραγματικά και όχι μόνο θεωρητικά δεν συγκρίνεται. Η πραγματική φιλία περνάει απο πολλά στάδια αγάπης, ζήλιας, θυμού, αλληλοεκτίμησης, κατανόησης και πολλές προστιβές που θεωρώ μονο ενας όμοιος σου μπορεί να τις κατανοήσει και να τις ξεχωρίσει.
   Πραγματικά ευτυχισμένος ο άντρας που έχει φίλο πραγματικό!!

πολυ ωραια τοποθετηση....Αλλα και παλι καθε φιλια εχει ημερομηνια ληξης....ειτε γιατι θα μπει το συμφερον στη μεση ...ειτε γιατι αλλαζει το στατους του ενος απο τους δυο.

αρα λοιπον οι  φιλιες ειναι χαμενος χρονος

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706
πολυ ωραια τοποθετηση....Αλλα και παλι καθε φιλια εχει ημερομηνια ληξης....ειτε γιατι θα μπει το συμφερον στη μεση ...ειτε γιατι αλλαζει το στατους του ενος απο τους δυο.

Εσυ καυλοσαρανταρα αν σου λεγε ο αντρας σου πως παει για καφε με μια φιλη του πως θα αντιδρουσες?

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
22
Πόντοι
0
Φιλία μεταξύ ανδρών υπάρχει, μεταξύ γυναικών όχι τόσο γιατί οι γυναίκες έχουν την τάση να ανάγουν τον εαυτό τους ως μοναδικές. Έχετε παρατηρήσει πιστεύω, πόση ζήλεια μπορεί να υπάρχει μέσα σε μια γυναικοπαρέα, από τον πιο σοβαρό λόγο μέχρι και τον πιο ασήμαντο. Οι άντρες από την άλλη δεν ζηλεύουν τους φίλους τους (τουλάχιστον αυτό παρατηρώ στον εαυτό μου). Ένας φίλος που είχα, συνήθιζε να κράζει ένα άλλο κοινό φιλαράκι πίσω από την πλάτη του, και αυτό γινόταν συστηματικά από την στιγμή που το φιλαράκι είχε βρει μια κοπελίτσα και ήταν σε σχέση. Εγώ την τρίτη φορά που το έκανε πήγα και τα είπα όλα, και έκτοτε έχει μαζευτεί. Τώρα δεν του μιλάει κανείς, μιας και είναι τίγκα στα κόμπλεξ και την κακία ( σαν αρσενική κατίνα ένα πράγμα).

The_Drill

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2019
Κριτικές
5
Like
22
Πόντοι
0
Στην δική μου περίπτωση πάντως δύσκολα θα έμενα μόνο στο στάδιο της φιλίας με μια κοπέλα, πρέπει να είναι απελπιστικά άσχημη για να συμβεί αυτό. Και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει υπερβολικά άσχημο θηλυκό

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Φιλια μεταξυ 2 αντιθετων φιλων δεν υπαρχει υπο κανονικες συνθηκες. Πολλοι λογοι. Απο την μερια μας αν η γυναικα δεν ειναι ασχημη θα την καψουρευτουμε αργα η γρηγορα. Βασικα οποια και αν βλεπεται θελουμε να την πηδηξουμε. Απο την μερια της γυναικας ακομα και αν σε βαλει σε friendzone εαν βρεις γκομενα θα κανει οτι μπορει για να σε χωρισει. Εννοειτε πως δεν θελει να γαμηθητε. Απλα δεν θελει να ξερει οτι δεν την γουσταρεις πλεον.

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6

Νομιζω οτι αυτο ισχυει πιο πολυ δυστυχως για τις γυναικες που δεν υπαρχει πραγματικη φιλια. Δυστυχως και εμεις πολλες φορες απεναντι σε καποιους "φιλους" μπορει να τους κραζουμε ή και να μας κραζουν αλλα συνηθως το κανουμε στα πλαισια της πλακας και της παιδικης ανωριμοτητας που μας συνοδευει μεχρι το τελος της ζωης μας. Οι γυναικες κραζουν η μια την αλλη γιατι δεν ανεχονται καμια να ειναι καλυτερη εκτος απο τον ιδιο τους τον εαυτο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom