Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.836
- Πόντοι
- 6.256
Γιατί,μήπως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών;
Ή φιλία μεταξύ γυναικών;
ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΡΕ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΗ ΚΟΥΡΑΔΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!
Γιατί,μήπως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών;
Ή φιλία μεταξύ γυναικών;
το μυαλο σου και μια λυραΠιστεύω γενικά αμά η γυναίκα είναι εμφανίσημη και λιγάκι σέξι ή προσιτή δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει ο άλλος αλλιώς σε κάποια φάση.
και στα αρχίδια σου μια ψείρα...το μυαλο σου και μια λυρα
και του μπογιατζη ο κοπανος τον κωλο σου να δερνεικαι στα αρχίδια σου μια ψείρα...
Αφου της δωσεις το μουνι στο χερι καμια 500ρια φορες...!
Ή απλά ο ελεύθερος δεν σε έχει στις πρώτες επιλογές γιατί πλέον δεν μπορεί να κάνει πεσίματα μαζί σου
Αμα υπάρχει φιλία, θα της ρίξεις κι ένα πούτσο.
Θα τον δίνεις στις ξένες κι όχι στην φίλη σου ?
Αλλωστε ο φιλικός πούτσος είναι ο καλύτερος.
Υπάρχει και συναίσθημα και κατανόηση κι από τις δύο πλευρές.
Εχει και αγκαλίτσες στο τέλος.
εδω θα συμφωνησω με τον σαδ μανΓιατί,μήπως υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών;
Ή φιλία μεταξύ γυναικών;
Προσωπικά μου έχει τύχει σχεδόν όλοι μου οι φίλοι άνδρες να με φλερτάρουν και να προσπαθήσουν εμμέσως (πλην σαφώς) να με ρίξουν στο κρεβάτι, πλην ενός δηλωμένου ομοφυλόφυλου και ενός τύπου που απλά γούσταρε άλλη κάργα. Πιστεύω γενικά αμά η γυναίκα είναι εμφανίσημη και λιγάκι σέξι ή προσιτή δεν υπάρχει περίπτωση να μην το δει ο άλλος αλλιώς σε κάποια φάση. Εσείς μπένετε πιο έυκολα στο friendzone--για να μπει μια γυναίκα στο friendzone αυστηρά και μόνο ή μπαζόλα πρέπει να ναι, ή σκύλα, ή καμιά μισοκαθυστερημένη του κατηχητικού πιστεύω.
Οπότε όχι, δεν πολυπιστεύω ότι ισχύει, ιδιαίτερα από ανδρικής μεριάς.
Σε πληροφορώ ότι αυτό που λες στην δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει. Στα 27 χρόνια που είμαστε φίλοι και παντρευτήκαμε και κάναμε και παιδιά, εγώ χώρισα και είμαι ελεύθερος τώρα εδώ και έξι χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι.Φιλία υπάρχει όσο δεν έχετε γκόμενα.Αν ο ένας βρει γκόμενα,μετά πάπαλα.Μετά 'απαιτεί' να βρεις κι εσύ,γιατί το 'απαιτεί' η γκόμενά του που δεν θέλει ο δικός της να έχει φίλους ελεύθερους.
Και μεταξύ φίλου και γκόμενας,όλοι ξέρουμε τί διαλέγουν οι πιο πολλοί.
Σε πληροφορώ ότι αυτό που λες στην δική μου περίπτωση δεν έχει να κάνει. Στα 27 χρόνια που είμαστε φίλοι και παντρευτήκαμε και κάναμε και παιδιά, εγώ χώρισα και είμαι ελεύθερος τώρα εδώ και έξι χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε φίλοι.
Φιλία ονομάζεται η πλατωνική σχέση μεταξύ δύο ή περισσότερων ατόμων του ίδιου ή και διαφορετικού φύλου, με κύριο χαρακτηριστικό την αμοιβαία πλατωνική αφοσίωση και κατανόηση, χωρίς να υπάρχει συμφέρον, κίνητρο ή ανώτερος στόχος. Είναι να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, και να είναι ειλικρινείς μεταξύ τους. Η φιλία δεν καθορίζεται από την φυλή, το χρώμα και την εθνικότητα.
Είμαι σχεδόν βέβαιως ότι όταν υπάρχει φιλία μεταξύ αντρών και γυναικών υπάρχει ένα φλέρτ τουλάχιστον από την μια πλευρά. Αν κρατάει χρόνια η κολώνια μπορεί αυτό το φλερτ να μεταφερέται απο τον έναν στον άλλο και να διατηρείται αυτή η πλατωνική σχέση.
Προσωπικά επειδή είχα αρκετές φιλικές σχέσεις με κοπέλες πάντα υπήρχε το ερωτικό ενδιαφέρον εναλλαξ και υπήρχε και αμοιβαία εμπιστοσύνη και αλληλοκατανόηση. Αλλά αυτό που μπορείς να βρεις σε έναν όμοιο σου (φίλο σου) που να μπορεί να σε καταλάβει πραγματικά και όχι μόνο θεωρητικά δεν συγκρίνεται. Η πραγματική φιλία περνάει απο πολλά στάδια αγάπης, ζήλιας, θυμού, αλληλοεκτίμησης, κατανόησης και πολλές προστιβές που θεωρώ μονο ενας όμοιος σου μπορεί να τις κατανοήσει και να τις ξεχωρίσει.
Πραγματικά ευτυχισμένος ο άντρας που έχει φίλο πραγματικό!!
Εσυ καυλοσαρανταρα αν σου λεγε ο αντρας σου πως παει για καφε με μια φιλη του πως θα αντιδρουσες?πολυ ωραια τοποθετηση....Αλλα και παλι καθε φιλια εχει ημερομηνια ληξης....ειτε γιατι θα μπει το συμφερον στη μεση ...ειτε γιατι αλλαζει το στατους του ενος απο τους δυο.
αρα λοιπον οι φιλιες ειναι χαμενος χρονος
αρα λοιπον οι φιλιες ειναι χαμενος χρονος