Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
Και χανειs ρε συ τετοια ευκαιρια????? Γιατι να μην μενει καμμια διπλα μου??........Πρεπει να αρχισω να γλυκοκοιταζω τιs γειτονισεs γμτ μου :headbang: :headbang:

κι εσενα θα σε γλυκοκοιταζει ο πλαστης :grin: :P

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
γμτ κι εγω ετσι ημουν..  :-
αλλα εδω και 4 μηνες εχω απομονωθει κι ολο λεω να τ αλλαξω, αλλα..  :-

τυχερο κοπρογατοοοοοοοοοο

κι εγω εδω και μηνες εχω απομονωθει!!!

παρόλα αυτα οι φιλοι μου τελευται με παιρνουν τηλ και προτεινουν κανα καφε παρόλο που τους ειχα ψιλογραμμενους λογω εντονης αντικοινωνικότητας που βιωνα τελευταιως.

γι αυτο τους αγαπάω!!! μου συγχωρουν τις αδυναμίες μου κι εγω τις δικες τους!

Επισκέπτης
κι εγω εδω και μηνες εχω απομονωθει!!!

παρόλα αυτα οι φιλοι μου τελευται με παιρνουν τηλ και προτεινουν κανα καφε παρόλο που τους ειχα ψιλογραμμενους λογω εντονης αντικοινωνικότητας που βιωνα τελευταιως.

γι αυτο τους αγαπάω!!! μου συγχωρουν τις αδυναμίες μου κι εγω τις δικες τους!

ακριβως τα ιδια ρεε.. συγχωρουν ακομα και τις συνεχεις αρνησεις εστω κι αν μου λενε οτι μονο κακο σε μενα κανω..
τους αγαπω  :cheesy: :cheesy: :cheesy:

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
Εμένα μου χει τυχει να "ερωτευτω" φιλο μου και μου περασε πολυ γρηγορα, πριν καν προλάβω να του δειξω κατι
επισης εχει τυχει να μου την πεσει καποιος μετα απο εντονο μεθυσι και αποριφθηκε ευγενικα. Το πρωι ζητησε συγνωμη και εριξε τις ευθυνες στο ποτο.

Και με τους 2 συνεχιζω να κανω παρεα, να με στηριζουν και να τους στηριζω.

Επισης υπαρχουν αρκετοι αλλοι που ποτε δεν εγινε το παραμικρο συμβαν.

Τι σόι φιλίες είναι αυτές , δεν μπορώ να καταλάβω...

Καλά με τους τελευταίους που δεν έχει συμβεί το παραμικρό μέχρι τώρα . απλά δεν έτυχε...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Είπαμε αν δεν έχει μεγάλες βυζάρες μπορεί να υπάρξει φιλία... χειρωνακτική πάντα... :cool2:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Μεγάλο θέμα,τεράστιο θα έλεγα!!

Ακούω τις απόψεις σας!

Προσωπικά από εμπειρία έχω καταλήξει στο ότι δεν μπορεί να υπάρξει αγνή φιλία στο 100% και από τα δύο φύλα.

Επίσης θεωρώ πως μία γυναίκα μπορεί να δει φιλικά και μόνο κάποιον άντρα,το αντίστροφο ποτέ!!!

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Προσωπικά από εμπειρία έχω καταλήξει στο ότι δεν μπορεί να υπάρξει αγνή φιλία στο 100% και από τα δύο φύλα.

Επίσης θεωρώ πως μία γυναίκα μπορεί να δει φιλικά και μόνο κάποιον άντρα,το αντίστροφο ποτέ!!!

Νομιζω αυτες οι 2 τελευταιες γραμμες τα λενε ολα. Εξαρταται επισης απο το ποσο τα δυο φυλα συγκρατιουνται και δεν αφηνουν το ερωτικο να βγει προς τα εξω.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Σωστός,απ' τη στιγμή που ένας από τους δύο συγκρατείται και λέει το γνωστό ''δεν πρέπει'' τότε αυτομάτως δεν γίνεται να υπάρξει αγνή φίλία  ;)

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Να αντιστεψω λιγο την ερωτηση. Αν πρωτα ενας αντρας και μια γυναικα ηταν ζευγαρι, κανανε ερωτα, καταλαβανε οτι δεν ταιριαζουν, χωρισανε μπορουν μετα να ειναι φιλοι?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom