Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ελα κανε μας διατριβη για την θερμοκρασια των ιγκλου και την ενδυμασια των εσκιμοων μεσα σ' αυτα
Θεωρητικωs δεν μπορει να γινει....Θα ερθειs στο........εργαστηριο για να κανουμε πρακτικη
:kissass: :kissass: :kissass: :kissass:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
πιστευω.
Κατ αρχην γιατι το εχω ζησει και το ζω
Επειδη δεν θεωρω τη σεξουαλικη επιθυμια που πιθανον να υπαρξει καποια στιγμη απο τη μια η την αλλη πλευρα βρωμικη ή κατι ικανο να διαλυσει μια φιλια.

Και εξηγουμαι: αν καποιος μου σταθηκε στα δυσκολα, στα ευκολα χαρηκε μαζι μου, ξερω οτι θα με βοηθησει και τον εχω βοηθησει κι εγω  τον θεωρω φιλο μου. Αν καποια στιγμη πανω στην αγαμια του προτεινε να κανουμε και κατι παραπανω,  δεν θα διαλυσω και σχεση ετων. Πολυ περισσοτερο αν ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ και μονο οτι ισως και να θελησει καποτε και κολοκυθια στο πατερο...

Οπως ισως υπερχει ερωτικο στοιχειο μεταξυ φιλων αντιθετου φυλου, υπαρχει και ο φθονος μεταξυ ατομων ιδίου φυλου. Το θεμα ειναι στο ΒΑΘΜΟ που αυτα υπαρχουν και στον τροπο που περιστασιακα ισως βρουν τη δίοδο να εκφραστουν.

εκτος και αν δεν πιστευετε γενικοτερα στη φιλια, οπότε θεωρω οτι βρισκομαι στο κοσμοπολιταν και σταματάω την κουβεντα.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
πιστευω.
Επειδη δεν θεωρω τη σεξουαλικη επιθυμια που πιθανον να υπαρξει καποια στιγμη απο τη μια η την αλλη πλευρα βρωμικη ή κατι ικανο να διαλυσει μια φιλια.

Και εξηγουμαι: αν καποιος μου σταθηκε στα δυσκολα, στα ευκολα χαρηκε μαζι μου, ξερω οτι θα με βοηθησει και τον εχω βοηθησει κι εγω  τον θεωρω φιλο μου. Αν καποια στιγμη πανω στην αγαμια του προτεινε να κανουμε και κατι παραπανω,  δεν θα διαλυσω και σχεση ετων. Πολυ περισσοτερο αν ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ και μονο οτι ισως και να θελησει καποτε και κολοκυθια στο πατερο...

Οπως ισως υπερχει ερωτικο στοιχειο μεταξυ φιλων αντιθετου φυλου, υπαρχει και ο φθονος μεταξυ ατομων ιδίου φυλου. Το θεμα ειναι στο ΒΑΘΜΟ που αυτα υπαρχουν και στον τροπο που περιστασιακα ισως βρουν τη δίοδο να εκφραστουν.

εκτος και αν δεν πιστευετε γενικοτερα στη φιλια, οπότε θεωρω οτι βρισκομαι στο κοσμοπολιταν και σταματάω την κουβεντα.
Δεν μπορει κανειs να αρνηθει την φυση του.......
Και δεν πιστευω οτι πρεπει να χαλαει μια φιλια αν τυχον συμβει κατι τετοιο
Εχει μεγαλεs πιθανοτητεs...αν οχι ολεs....να εκδηλωθει....Και αν γινει αυτο σιγουρα δεν πρεπει να αποτελεσει αιτια να χαλασει η φιλια...Νομιζω

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
πιστευω.

τελικα σε γαμησε αυτος?

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Δεν μπορει κανειs να αρνηθει την φυση του.......
Και δεν πιστευω οτι πρεπει να χαλαει μια φιλια αν τυχον συμβει κατι τετοιο
Εχει μεγαλεs πιθανοτητεs...αν οχι ολεs....να εκδηλωθει....Και αν γινει αυτο σιγουρα δεν πρεπει να αποτελεσει αιτια να χαλασει η φιλια...Νομιζω

Εμένα μου χει τυχει να "ερωτευτω" φιλο μου και μου περασε πολυ γρηγορα, πριν καν προλάβω να του δειξω κατι
επισης εχει τυχει να μου την πεσει καποιος μετα απο εντονο μεθυσι και αποριφθηκε ευγενικα. Το πρωι ζητησε συγνωμη και εριξε τις ευθυνες στο ποτο.

Και με τους 2 συνεχιζω να κανω παρεα, να με στηριζουν και να τους στηριζω.

Επισης υπαρχουν αρκετοι αλλοι που ποτε δεν εγινε το παραμικρο συμβαν.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Εμένα μου χει τυχει να "ερωτευτω" φιλο μου και μου περασε πολυ γρηγορα, πριν καν προλάβω να του δειξω κατι
επισης εχει τυχει να μου την πεσει καποιος μετα απο εντονο μεθυσι και αποριφθηκε ευγενικα. Το πρωι ζητησε συγνωμη και εριξε τις ευθυνες στο ποτο.

ειναι φιλοι μεχρι να πεσει το πρωτο γαμισι...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε λουκ βρισκεις κατι ακυρα θεματα να επαναφερεις... :headbang:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357

Προσωπικη μου γνωμη παντα.....Ακομα κι αν εκανεs κατι,  δεν βλεπω που ειναι το μεμπτο........Στο κατω κατω τον φιλο σου τον ξερειs αρκετα καλα και μπορειs να τον εμπιστευτειs απ οτι εναν τελειωs αγνωστο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom