sexoula
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εξω απ το...ιγκλου οχι....αλλα μεσα???
ελα κανε μας διατριβη για την θερμοκρασια των ιγκλου και την ενδυμασια των εσκιμοων μεσα σ' αυτα
Εξω απ το...ιγκλου οχι....αλλα μεσα???
Ντροπη!!!!!!!!! Εχω μικρη μυτη.....γαλλικια
Αλλο ειναι μεγαλο αλλα ειναι σοκιν
Θεωρητικωs δεν μπορει να γινει....Θα ερθειs στο........εργαστηριο για να κανουμε πρακτικηελα κανε μας διατριβη για την θερμοκρασια των ιγκλου και την ενδυμασια των εσκιμοων μεσα σ' αυτα
σεξουλα θες να γινω ο επιστηθιος φιλος σου?η κοιλια σου εννοεις??
ελα μωρε σιγα το σοκιν
Θεωρητικωs δεν μπορει να γινει....Θα ερθειs στο........εργαστηριο για να κανουμε πρακτικη
δεν ειναι?????κι εγω που νομιζα οτι σαν γυναικεs ησαστε πιο....ντροπαλεsη κοιλια σου εννοεις??
ελα μωρε σιγα το σοκιν
να κανω τον απουσιολογο?να φερω κι αλλες μαθητριες ομως, ιδιαιτερα δεν κανω
Oσεs περισσοτερεs τοσο πιο καλα για μενα εεε για το μαθημα βεβαιωs βεβαιωsνα φερω κι αλλες μαθητριες ομως, ιδιαιτερα δεν κανω
να κανω τον απουσιολογο?
Oσεs περισσοτερεs τοσο πιο καλα για μενα εεε για το μαθημα βεβαιωs βεβαιωs
μονο ή ζυγο αριθμο κορασιδω προτιμας?
Mε ανοιχτα ποδια ναναι....αρα μαλλον ζυγοs θαναι ο αριθμοs
κατω απο το θρανιο???
Δεν μπορει κανειs να αρνηθει την φυση του.......πιστευω.
Κατ αρχην γιατι το εχω ζησει και το ζω
Επειδη δεν θεωρω τη σεξουαλικη επιθυμια που πιθανον να υπαρξει καποια στιγμη απο τη μια η την αλλη πλευρα βρωμικη ή κατι ικανο να διαλυσει μια φιλια.
Και εξηγουμαι: αν καποιος μου σταθηκε στα δυσκολα, στα ευκολα χαρηκε μαζι μου, ξερω οτι θα με βοηθησει και τον εχω βοηθησει κι εγω τον θεωρω φιλο μου. Αν καποια στιγμη πανω στην αγαμια του προτεινε να κανουμε και κατι παραπανω, δεν θα διαλυσω και σχεση ετων. Πολυ περισσοτερο αν ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ και μονο οτι ισως και να θελησει καποτε και κολοκυθια στο πατερο...
Οπως ισως υπερχει ερωτικο στοιχειο μεταξυ φιλων αντιθετου φυλου, υπαρχει και ο φθονος μεταξυ ατομων ιδίου φυλου. Το θεμα ειναι στο ΒΑΘΜΟ που αυτα υπαρχουν και στον τροπο που περιστασιακα ισως βρουν τη δίοδο να εκφραστουν.
εκτος και αν δεν πιστευετε γενικοτερα στη φιλια, οπότε θεωρω οτι βρισκομαι στο κοσμοπολιταν και σταματάω την κουβεντα.
τελικα σε γαμησε αυτος?πιστευω.
Κατ αρχην γιατι το εχω ζησει και το ζω
Επειδη δεν θεωρω τη σεξουαλικη επιθυμια που πιθανον να υπαρξει καποια στιγμη απο τη μια η την αλλη πλευρα βρωμικη ή κατι ικανο να διαλυσει μια φιλια.
Και εξηγουμαι: αν καποιος μου σταθηκε στα δυσκολα, στα ευκολα χαρηκε μαζι μου, ξερω οτι θα με βοηθησει και τον εχω βοηθησει κι εγω τον θεωρω φιλο μου. Αν καποια στιγμη πανω στην αγαμια του προτεινε να κανουμε και κατι παραπανω, δεν θα διαλυσω και σχεση ετων. Πολυ περισσοτερο αν ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑ και μονο οτι ισως και να θελησει καποτε και κολοκυθια στο πατερο...
Οπως ισως υπερχει ερωτικο στοιχειο μεταξυ φιλων αντιθετου φυλου, υπαρχει και ο φθονος μεταξυ ατομων ιδίου φυλου. Το θεμα ειναι στο ΒΑΘΜΟ που αυτα υπαρχουν και στον τροπο που περιστασιακα ισως βρουν τη δίοδο να εκφραστουν.
εκτος και αν δεν πιστευετε γενικοτερα στη φιλια, οπότε θεωρω οτι βρισκομαι στο κοσμοπολιταν και σταματάω την κουβεντα.
Δεν μπορει κανειs να αρνηθει την φυση του.......
Και δεν πιστευω οτι πρεπει να χαλαει μια φιλια αν τυχον συμβει κατι τετοιο
Εχει μεγαλεs πιθανοτητεs...αν οχι ολεs....να εκδηλωθει....Και αν γινει αυτο σιγουρα δεν πρεπει να αποτελεσει αιτια να χαλασει η φιλια...Νομιζω
ειναι φιλοι μεχρι να πεσει το πρωτο γαμισι...Εμένα μου χει τυχει να "ερωτευτω" φιλο μου και μου περασε πολυ γρηγορα, πριν καν προλάβω να του δειξω κατι
επισης εχει τυχει να μου την πεσει καποιος μετα απο εντονο μεθυσι και αποριφθηκε ευγενικα. Το πρωι ζητησε συγνωμη και εριξε τις ευθυνες στο ποτο.
Και με τους 2 συνεχιζω να κανω παρεα, να με στηριζουν και να τους στηριζω.
Επισης υπαρχουν αρκετοι αλλοι που ποτε δεν εγινε το παραμικρο συμβαν.
Προσωπικη μου γνωμη παντα.....Ακομα κι αν εκανεs κατι, δεν βλεπω που ειναι το μεμπτο........Στο κατω κατω τον φιλο σου τον ξερειs αρκετα καλα και μπορειs να τον εμπιστευτειs απ οτι εναν τελειωs αγνωστοΕμένα μου χει τυχει να "ερωτευτω" φιλο μου και μου περασε πολυ γρηγορα, πριν καν προλάβω να του δειξω κατι
επισης εχει τυχει να μου την πεσει καποιος μετα απο εντονο μεθυσι και αποριφθηκε ευγενικα. Το πρωι ζητησε συγνωμη και εριξε τις ευθυνες στο ποτο.
Και με τους 2 συνεχιζω να κανω παρεα, να με στηριζουν και να τους στηριζω.
Επισης υπαρχουν αρκετοι αλλοι που ποτε δεν εγινε το παραμικρο συμβαν.