και αυτός σα τη τρελή του χωριού.
Μα τι διαολο νικ ειναι το λουλουδακι, λες και βρισκομαστε σε ασπρομαυρη ταινια του 60 με τη Γκιζελα Ντάλη
τι λες καλε?
και αυτός σα τη τρελή του χωριού.
Μα τι διαολο νικ ειναι το λουλουδακι, λες και βρισκομαστε σε ασπρομαυρη ταινια του 60 με τη Γκιζελα Ντάλη
δεν κανω διαιτα, απλα εχει κλεισει το στομαχι μου και ενω πειναω, νταξ δεν πολυκαιγομαι να φαω γι αυτο και το αμελω..
αχαχα!!! παρε μια
αχουτο μωρεεε....το γατουλίνι !!!
την εχω προφαιλ και στο φεις
αστα αυτα ρε κ απαντα!ειναι κουκλακι
σεξουλα θες να γινουμε φιλοι?ειναι κουκλακι
τι λες καλε?
οχι δεν πιστευω...
(νταξ το γαμησα κι αυτο το θρεντ, μπορειτε να με μπαναρετε χωρις τυψεις )
τη ρώτησες για τον διασυρμό της στο διαδίκτυο? τελικά πληρώνεις τα βαιμπς της γάτας .. και ειναι πασιφανές οτι το πλάσμα έχει δεχτεί ανηλεη κακοποίηση. Έχει κατσιάσει και θαρρεί οτι ο κόσμος είναι γεμάτος χάδια!Άντε να ζήσει στους δρόμους τώρα, θα τρίβεται σε υπερθερμανσμενες εξατμίσεις. Στο μπαλκονι δεν πήγε να κατουρήσει γλάστρα τελικά, να πηδήξει πήγε!την εχω προφαιλ και στο φεις
κάτι δικά μου, τσακάλι
...στο εξελικτικό dna
αστα αυτα ρε κ απαντα!
τη ρώτησες για τον διασυρμό της στο διαδίκτυο? τελικά πληρώνεις τα βαιμπς της γάτας .. και ειναι πασιφανές οτι το πλάσμα έχει δεχτεί ανηλεη κακοποίηση. Έχει κατσιάσει και θαρρεί οτι ο κόσμος είναι γεμάτος χάδια!Άντε να ζήσει στους δρόμους τώρα, θα τρίβεται σε υπερθερμανσμενες εξατμίσεις. Στο μπαλκονι δεν πήγε να κατουρήσει γλάστρα τελικά, να πηδήξει πήγε!
στη λουκρητια ανφερεσαι?τελικά πληρώνεις τα βαιμπς της [glow=red,2,300]γάτας [/glow].. και ειναι πασιφανές οτι το πλάσμα έχει δεχτεί ανηλεη κακοποίηση. Έχει κατσιάσει και θαρρεί οτι ο κόσμος είναι γεμάτος χάδια!Άντε να ζήσει στους δρόμους τώρα, θα τρίβεται σε υπερθερμανσμενες εξατμίσεις. Στο μπαλκονι δεν πήγε να κατουρήσει γλάστρα τελικά, να πηδήξει πήγε!
εκλασες??
εχω απαντησει παλιοτερα αγαπητη, αλλα δεν μου κανει κοπο να το ξαναπω:
καθαρη φιλια δεν υπαρχει, στο πισω μερος του μυαλου και των δυο, παντα θα υπαρχει το ερωτηματικο, μεχρι την μερα που καποιος θα εκφραστει
αλλωστε μην ξεχναμε οτι στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ ;)