Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

dimline

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Κριτικές
4
Like
4
Πόντοι
6
δεν κανω διαιτα, απλα εχει κλεισει το στομαχι μου και ενω πειναω, νταξ δεν πολυκαιγομαι να φαω γι αυτο και το αμελω..

αχαχα!!! παρε μια  :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

αχουτο μωρεεε....το γατουλίνι !!!
:sunglasses:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
ειναι κουκλακι :cheesy:

Επισκέπτης
(νταξ το γαμησα κι αυτο το θρεντ, μπορειτε να με μπαναρετε χωρις τυψεις  :rolleyes: :rolleyes: )

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
την εχω προφαιλ και στο φεις  :smitten: :smitten:
τη ρώτησες για τον διασυρμό της στο διαδίκτυο? τελικά πληρώνεις τα βαιμπς της γάτας ..  :2funny: και ειναι πασιφανές οτι το πλάσμα έχει δεχτεί ανηλεη κακοποίηση. Έχει κατσιάσει και θαρρεί οτι ο κόσμος είναι γεμάτος χάδια!Άντε να ζήσει στους δρόμους τώρα, θα τρίβεται σε υπερθερμανσμενες εξατμίσεις. Στο μπαλκονι δεν πήγε να κατουρήσει γλάστρα τελικά, να πηδήξει πήγε!  :2funny:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
αστα αυτα ρε κ απαντα! :2funny:

εχω απαντησει παλιοτερα αγαπητη, αλλα δεν μου κανει κοπο να το ξαναπω:
καθαρη φιλια δεν υπαρχει, στο πισω μερος του μυαλου και των δυο, παντα θα υπαρχει το ερωτηματικο, μεχρι την μερα που καποιος θα εκφραστει
αλλωστε μην ξεχναμε οτι στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ ;)

Επισκέπτης
τη ρώτησες για τον διασυρμό της στο διαδίκτυο? τελικά πληρώνεις τα βαιμπς της γάτας ..  :2funny: και ειναι πασιφανές οτι το πλάσμα έχει δεχτεί ανηλεη κακοποίηση. Έχει κατσιάσει και θαρρεί οτι ο κόσμος είναι γεμάτος χάδια!Άντε να ζήσει στους δρόμους τώρα, θα τρίβεται σε υπερθερμανσμενες εξατμίσεις. Στο μπαλκονι δεν πήγε να κατουρήσει γλάστρα τελικά, να πηδήξει πήγε!  :2funny:

καλα κανε χαδια αμεεετρητα εσυ σε γατα 4 μηνων και θα σου πω ποσες γρατζουνιες θα αποκτησεις!! ελα δες τα χερια μου!  :2funny: :2funny:

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
τελικά πληρώνεις τα βαιμπς της [glow=red,2,300]γάτας [/glow]..  :2funny: και ειναι πασιφανές οτι το πλάσμα έχει δεχτεί ανηλεη κακοποίηση. Έχει κατσιάσει και θαρρεί οτι ο κόσμος είναι γεμάτος χάδια!Άντε να ζήσει στους δρόμους τώρα, θα τρίβεται σε υπερθερμανσμενες εξατμίσεις. Στο μπαλκονι δεν πήγε να κατουρήσει γλάστρα τελικά, να πηδήξει πήγε!  :2funny:
στη λουκρητια ανφερεσαι? :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
εχω απαντησει παλιοτερα αγαπητη, αλλα δεν μου κανει κοπο να το ξαναπω:
καθαρη φιλια δεν υπαρχει, στο πισω μερος του μυαλου και των δυο, παντα θα υπαρχει το ερωτηματικο, μεχρι την μερα που καποιος θα εκφραστει
αλλωστε μην ξεχναμε οτι στα φιλικα μπαινουν τα καλυτερα γκολ ;)

και στα επίσημα παιχνίδια παίζουν πολλές και διαφορετικες διοργανώσεις.

Όλοι οι πολυγαμικοί/ες εδώ μαζευτήκανε  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom