loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
το οτι τελευταια συμφωνουμε σε τρομαζει οσο κ μενα?και στα επίσημα παιχνίδια παίζουν πολλές και διαφορετικες διοργανώσεις.
Όλοι οι πολυγαμικοί/ες εδώ μαζευτήκανε
το οτι τελευταια συμφωνουμε σε τρομαζει οσο κ μενα?και στα επίσημα παιχνίδια παίζουν πολλές και διαφορετικες διοργανώσεις.
το οτι τελευταια συμφωνουμε σε τρομαζει οσο κ μενα?
εσυ με τετοια βυζια που να βρεις φιλουςδεν ξερω για σας, αλλα προσωπικα ενα μονο ατομο γνωριζω που ειναι καθαρα μονογαμικο,
οποτε μην αμφιβαλλετε αν εχουμε μαζευτει ολοι εδω μεσα
εχει κ διαβαθμισεις η μονογαμικοτητα?δεν ξερω για σας, αλλα προσωπικα ενα μονο ατομο γνωριζω που ειναι καθαρα μονογαμικο,
οποτε μην αμφιβαλλετε αν εχουμε μαζευτει ολοι εδω μεσα
γουαι?εμενα παντως δε μ'αρεσει
Σύμφωνα με το θρεντ .. συμπερασματικά προκύπτει οτι : μη κάνετε φιλίες -θα την πιείτε χωρίς να σας κάτσει η γκόμενα , μη πάρετε γάτα - θα σας γρατζουνίσει, μην πλησιάζετε ύπουλα πομολα μπαλκονοπορτας - γυρνανε εις βάρος σας και μη προσεγγισετε τη Μαριαννα - θελει γαμο! :-* :-*
Σύμφωνα με το θρεντ .. συμπερασματικά προκύπτει οτι : μη κάνετε φιλίες -θα την πιείτε χωρίς να σας κάτσει η γκόμενα , μη πάρετε γάτα - θα σας γρατζουνίσει, μην πλησιάζετε ύπουλα πομολα μπαλκονοπορτας - γυρνανε εις βάρος σας και μη προσεγγισετε τη Μαριαννα - θελει γαμο! :-* :-*
γουαι?
το οτι τελευταια συμφωνουμε σε τρομαζει οσο κ μενα?
:'( :'( :'( :'( :'(αν δε σε είχα γραμμένη μπορεί και να με είχε απασχολήσει το ερώτημα.
Η σωστή απάντηση είναι δε γνωρίζω αυτο το συναίσθημα.
αν δε σε είχα γραμμένη μπορεί και να με είχε απασχολήσει το ερώτημα.
χααχαχ!!
για μενα το λεεεω! επειδη κι εγω συμφωνησα μαζι του αρκετα αλλα ειναι ξινος γενικοτερα
αν δε σε είχα γραμμένη μπορεί και να με είχε απασχολήσει το ερώτημα.
εχει κ διαβαθμισεις η μονογαμικοτητα?
θα με τρελανετε σημερα?
...
Ποιοs δεν πιστευει στην γυμνη φιλια??????? :S
το ξερα οτι θα σκασεις μυτη απο καπου...Ποιοs δεν πιστευει στην γυμνη φιλια??????? :S
ειμαι χοντροπετση...ακομα δεν εχεις τρελλαθει?
Εξω απ το...ιγκλου οχι....αλλα μεσα???ο εσκιμώος
Ντροπη!!!!!!!!! Εχω μικρη μυτη.....γαλλικιατο ξερα οτι θα σκασεις μυτη απο καπου...
ειμαι χοντροπετση...
μεσα εχει φουτζιτσου :S :SΕξω απ το...ιγκλου οχι....αλλα μεσα???