Επισκέπτης
Ναι Μαλενα ενώ θα σε φτύνουν οι συντηρητικές κυρίες
ετσι
και να μου κρεμασετε κι ενα πλακατ στο λαιμο που να λεει και τι εκανα!
Ναι Μαλενα ενώ θα σε φτύνουν οι συντηρητικές κυρίες
φιλικάρε νικοοολα!!!
πηγε να βγει η γατα μου στο μπαλκονι κι οπως εσκυψα κοπανησα στο χερουλι της πορτας και μπλαβιασε με τη μια το μαγουλο μου :'( :'(
τι βαιμπς στελνεις?? χαχα
αν χτυπησες στο ζυγωματικο οπως υποπτευομαι θες ιατρο!!!ρε νικοοολα!!!
πηγε να βγει η γατα μου στο μπαλκονι κι οπως εσκυψα κοπανησα στο χερουλι της πορτας και μπλαβιασε με τη μια το μαγουλο μου :'( :'(
τι βαιμπς στελνεις?? χαχα
φιλικά για τη γατα μωρη και στο δικαίωμά της στην ανεξαρτησία και να σου κατουρήσει σε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι..αχαχαχαχαχα
ποναααααααααααωω
αν χτυπησες στο ζυγωματικο οπως υποπτευομαι θες ιατρο!!!
ζαλιζεσαι?
φυσικα και πιστευω.εχω εναν πολυ καλο φιλο που τον ξερω απο τα παιδικα μας χρονια
φιλικά για τη γατα μωρη και στο δικαίωμά της στην ανεξαρτησία και να σου κατουρήσει σε καμιά γλάστρα στο μπαλκόνι..
Αντε βιάσου αν έχεις κι άλλες μπαλκονόπορτες θα κουτουλήσεις πολλά πόμολα σήμερα αλλά να ξέρεις η γάτα θα δικαιωθεί
πμ και μια φώτο της γάτας για να αποφανθεί ο κτηνίατρος το μέγεθος της κακοποίησης που έχει δεχθεί το ζωντανόαν χτυπησες στο ζυγωματικο οπως υποπτευομαι θες ιατρο!!!
ζαλιζεσαι?
στειλε πμ!
κοιτα να φας τιποτα .....μην κανεις χαζαμαρες και διαιτες.....καλα σε γιατρο δεν παω τοσο ευκολα (μην αρχισεις κι εσυ σαν τη μανα μου )
ναι εκει χτυπησα, και ζαλιστηκα οσο δεν παιρνει, με αστρακια κι απ'ολα ΑΛΛΑ, επειδη εσκυψα μεχρι να πιασω τη μικρη, με επιασε ουτως η αλλως ζαλαδα μιας κι εχω να φαω απο προχτες
γτ να θελω γιατρο παντως? να εσπασε κατι δεν παιζει..
Πρόσεξέτον καλά ...να πηγαίνεις τοίχο , τοίχο και να μην σκύβεις μπροστά του χωρίς λόγο ποτέ....
πλάκα κάνω ... να τον χαίρεσε τον φίλο & να τον τιμάς!!
δεν παιζει να γινει κατι.σαν αδελφο μου τον βλεπω.
δε λες καλα που δεν εβαλε"μοναχικο κυκλαμινο"?"και αυτός σα τη τρελή του χωριού.
Μα τι διαολο νικ ειναι το λουλουδακι, λες και βρισκομαστε σε ασπρομαυρη ταινια του 60 με τη Γκιζελα Ντάλη
κοιτα να φας τιποτα .....μην κανεις χαζαμαρες και διαιτες.....
πμ και μια φώτο της γάτας για να αποφανθεί ο κτηνίατρος το μέγεθος της κακοποίησης που έχει δεχθεί το ζωντανό
και αυτός σα τη τρελή του χωριού.
Μα τι διαολο νικ ειναι το λουλουδακι, λες και βρισκομαστε σε ασπρομαυρη ταινια του 60 με τη Γκιζελα Ντάλη
δε λες καλα που δεν εβαλε"μοναχικο κυκλαμινο"?"
αχαχα!!! παρε μια