Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Επισκέπτης
και οι παπαγάλοι σου ομορφαίνουν τη ζωή...και δεν πληγώνουν...και είναι πανέξυπνοι...μερικοί μιλάνε κιόλας...αλλα μπορεις να ζησεις κ χωρις αυτους...

δεν μπορεις να μοιραστεις συναισθηματα μαζι τους..

γτ θεωρω οτι μονη μου τελειως δε θα μπορουσα να ζησω...
χρειαζομαι ενα στηριγμα κ στα καλα κ στα ασχημα...
τι να την κανεις την χαρα αν δε μπορεις να την μοιραστεις;

ετσι ακριβως οπως τα λεει η λουκ  :smitten:

η λεξη φιλος ειναι βαρια....
φιλους θεωρω πως εχω 2,ειναι και οι δυο αντρες και τους ξερω απο αρχαιοτατων χρονων!!! :sunglasses:
μιλαμε για ατομα για τα οποια εχω φαει ξυλο και που εχουν διασχισει τη μιση ελλαδα για να με επισκευτουν οταν επεσα με τη μηχανη..
υ.γ.μια φορα παντως υπηρχε ενα ατομο αντιθετου φιλου με το οποιο ειχαμε μεγαλωσει μαζι..Οικογενειακη φιλη...
Αργοτερα απο οσο περιμενα εγινε το μοιραιο..
Τωρα πια στις συναθροισεις των οικογενειων μας δεν παει κανεις απο τους δυο!!! :-

αρα εχεις και χαιρομαι γι αυτο..  :-*

*ελπιζω να εισαι καλα τωρα μετα το ατυχημα  :)

Επισκέπτης
εγώ λοιπόν μπορώ να ζήσω μόνος μου...και μάλιστα πολύ χαρούμενος...πολύ ήσυχος...

καθημερινά ανακαλύπτω τον εαυτό μου...γιατί θα πρέπει να μοιράζομαι τα αποτελέσματα ?

δε νομίζω οτι χρειάζομαι στήριγμα...καλοδεχούμενη η στήριξη στα δύσκολα,όπως καλοδεχούμενοι κ οι πανηγυρισμοι στα ευχαριστα...
αλλα προτιμω να τα ξεπερναω μονος μου...αφού είτε καλά..είτε κακά μαντάτα..είναι όλα προσωρινά...κ προχωράμε παρακάτω..

αν αυτος ειναι ο τροπος που εχεις επιλεξει εσυ, δεκτο. αν εισαι ετσι ομως επειδη καποιες επιλογες 'φιλων' σε πληγωσαν, τοτε ειναι λυπηρο..
απλα ετσι σκληραινεις περισσοτερο..  :-

Επισκέπτης
δεν μπορεις να μοιραστεις συναισθηματα μαζι τους..

δεν θέλω να μοιραστώ συναισθήματα...τέτοιο λάθος είναι μοιραίο...είσαι σε πλέον δυσμενή θέση απ'τη στιγμή που θ'αφεθείς...

κάποια στιγμή...θα την φας πισώπλατα...αργά ή γρήγορα δεν με νοιάζει...το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο !

Επισκέπτης
κι εγώ έχω περάσει αρκετά...αλλά δε βιάζομαι...όλα θέλουν το χρόνο τους !

δεν ειμαι σιγουρη αν σε "θαυμαζω" η αν με "τρομαζεις"....

απλα ειναι διαφορετικος..

το μονο ασχημο για μενα, ειναι οτι μεγαλωνοντας, θα ειναι ακομα πιο κλειστος και σκληρος με τους γυρω του και ισως χασει καποιες χαρες, εξαιτιας παλιων αναμνησεων..

Επισκέπτης
αν αυτος ειναι ο τροπος που εχεις επιλεξει εσυ, δεκτο. αν εισαι ετσι ομως επειδη καποιες επιλογες 'φιλων' σε πληγωσαν, τοτε ειναι λυπηρο..
απλα ετσι σκληραινεις περισσοτερο..  :-

οι επιλογές στηρίζονται στις εμπειρίες κατα βάση...όμως παίζει το ρόλο του και ο χαρακτήρας εκ γεννετής αλλά κ κατά τη διαμόρφωσή του...

εγώ το μόνο πράγμα που λυπάμαι πάνω στον πλανήτη..είναι τους άτυχους..κανέναν άλλο...

Επισκέπτης
δεν θέλω να μοιραστώ συναισθήματα...τέτοιο λάθος είναι μοιραίο...είσαι σε πλέον δυσμενή θέση απ'τη στιγμή που θ'αφεθείς...

κάποια στιγμή...θα την φας πισώπλατα...αργά ή γρήγορα δεν με νοιάζει...το αποτέλεσμα παραμένει ίδιο !

:'( :'( :'( :'( :'(

γμτ εισαι πολυ κυνικος στα 20 σου... πιστεψε με, πρεπει ισως να ξεπερασεις οτι λαθη αλλονων που συνεβησαν στο παρελθον, και προφανως θα παρει πολυ χρονο, αλλα ξεκινα δειλα δειλα να εμπιστευεσαι, ειναι υπεροχη αισθηση να ανοιγεσαι στον αλλον και να βλεπεις αναταποκριση...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δε συνεχιζω...
θα με πειτε μελοδραματικη... :rolleyes:

μια χαρα ειμαι..συνεχιζω τις κεδρομες!! :grin: :-*
:rockon: :rockon: :rockon:

γμτ εισαι πολυ κυνικος στα 20 σου... πιστεψε με, πρεπει ισως να ξεπερασεις οτι λαθη αλλονων που συνεβησαν στο παρελθον, και προφανως θα παρει πολυ χρονο, αλλα ξεκινα δειλα δειλα να εμπιστευεσαι, ειναι υπεροχη αισθηση να ανοιγεσαι στον αλλον και να βλεπεις αναταποκριση...
:cheesy: :cheesy: :cheesy:

Επισκέπτης
απλα ειναι διαφορετικος..

το μονο ασχημο για μενα, ειναι οτι μεγαλωνοντας, θα ειναι ακομα πιο κλειστος και σκληρος με τους γυρω του και ισως χασει καποιες χαρες, εξαιτιας παλιων αναμνησεων..

το έθεσες πολύ σωστά..."άσχημο για σένα"...γιατί γενικώς όλα κυλούν φυσιολογικά...

τα συναισθήματα,όπως χαρά,λύπη κλπ σε βρίσκουν...δεν ψάχνεις να τα βρεις...

Επισκέπτης
μια χαρα ειμαι..συνεχιζω τις κεδρομες!! :grin: :-*

μια χαρα τοτε καλε μου!!  :-* :-* :-*

το έθεσες πολύ σωστά..."άσχημο για σένα"...γιατί γενικώς όλα κυλούν φυσιολογικά...

τα συναισθήματα,όπως χαρά,λύπη κλπ σε βρίσκουν...δεν ψάχνεις να τα βρεις...

αμα εχεις κλειστες τις πορτες, παραθυρα κλπ, βρισκουν τοιχο και χανονται...

δε συνεχιζω...
θα με πειτε μελοδραματικη... :rolleyes:

α εγω ειμαι και το δειχνω  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μια χαρα τοτε καλε μου!!  :-* :-* :-*

α εγω ειμαι και το δειχνω  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
εμενα το εχουν καταλαβει πια εδω μεσα...
ολα ροζ τα βλεπω...

Επισκέπτης

η αλήθεια πάντα ήταν σκληρή,κυνική κλπ...

γιατί δεν δέχεσαι ή δεν καταλαβαίνεις οτι εμπιστεύομαι με μέτρο...τα πάντα στη ζωή θέλουν αυτοέλεγχο...

και ποιός σου είπε οτι όλοι οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι ή ολοκληρωμένοι όταν βλέπουν τα συναισθήματα που μοιράζουν να έχουν ανταπόκριση....αυτό μου θυμίζει κάτι μαλάκες...που κάνουν δωρεές κ βάζουν μάρμαρα,καλούν κάμερες κλπ παπαριές..για να τους πουν μπράβο...

ε,όχι...το να είμαι καλός...το να αγαπάω..κλπ κλπ κλπ...το κάνω για πάρτη μου...για κανεναν αλλο..κ δεν θελω ανταποκριση για να ειμαι ευτυχισμενος...ξερω οτι εγω το παω καλα το εργο..δεν ψαχνω επιβεβαιωση...με εχω μαθει καλα τοσα χρονια...κ εχω να μαθω πολλα ακομη...

Επισκέπτης

απ'τη στιγμή που γράφω οτι τα συναισθήματα σε βρίσκουν...προφανώς με έχουν βρει...;)

ξέρω να παίρνω...αλλά προπάντων...ξέρω να δίνω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom