Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Settapong-Lippel

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ε τοτε γτ δεν απαντας με σεβασμο στην αποψη του εφοσον δε σου επιτεθηκε κανεις?

κι η λουκ διαφωνησε αλλα υπηρξε μια διαφορα..  :sunglasses:
Έλεγα μήπως νευριάσει και ρίξει κανένα καντήλι όπως κι έγινε. Συνεχίστε, μη σας διακόπτω από την όμορφη συζήτησή σας.

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Υπάρχει αν και παλιά δεν το πίστευα.Παράδειγμα εγώ έχω 1 πολύ καλή φίλη Αγγλίδα που λέμε τα πάντα, με έχει βοηθήσει και την έχω βοηθήσει σε διάφορα.Αν και είναι ωραία κοπέλα δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνω κάτι μαζί της.Κ όχι τώρα μόνο που είμαι αρραβωνιασμένος αλλά και πριν.Πιστεύω οτι για να υπάρξει αληθινή φιλία θα π΄ρπει να ναι γυναίκα που δεν είναι ο τύπος σου για σχέση παρα μόνο για φίλη.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Μπορεί, να υπάρξει, ναι. Αλλά δεν είναι σύνηθες φαινόμενο!!!  :)

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ελα ρε μακ...
δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα...
με το να μην πιστευεις ντιπ σκεφτηκες οτι μια μερα ισως να ερθει κατι καλο κ το διωξεις απο δυσπιστια; :(

Επισκέπτης
ελα ρε μακ...
δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα...
με το να μην πιστευεις ντιπ σκεφτηκες οτι μια μερα ισως να ερθει κατι καλο κ το διωξεις απο δυσπιστια; :(

ποιος σου ειπε οτι νιώθω ή πιστεύω οτι είναι ασχημα τα πράγματα ?

δεν διώχνω τίποτα...σε όλα τα challenges ειμαι ανοιχτός...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ποιος σου ειπε οτι νιώθω ή πιστεύω οτι είναι ασχημα τα πράγματα ?

δεν διώχνω τίποτα...σε όλα τα challenges ειμαι ανοιχτός...
αλλο καταλαβα ετσι οπως τα εγραφες...
να εισαι...
ποτε δε ξερεις τι υπαρχει διπλα σου... :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
υπάρχει φιλία, από τη στιγμή που αποφασίσεις συνειδητά ότι δε θα γαμήσεις αυτή τη γκόμενα που σου αρέσει, επειδή τη θες στη ζωή σου και αύριο και μεθαύριο.
Ποτέ δε μπορούσα να κάνω παρέα με γυναίκες που δε μου άρεσαν και εμφανισιακά  ;)

Επισκέπτης
υπάρχει φιλία, από τη στιγμή που αποφασίσεις συνειδητά ότι δε θα γαμήσεις αυτή τη γκόμενα που σου αρέσει, επειδή τη θες στη ζωή σου και αύριο και μεθαύριο.
Ποτέ δε μπορούσα να κάνω παρέα με γυναίκες που δε μου άρεσαν και εμφανισιακά  ;)

ωραια απαντηση  :grin: :grin: :grin: :grin:

*κι εμενα μ'αρεσει να ειναι ομορφοι οι φιλοι μου. βεβαια οταν τους αγαπας, παντα ομορφους τους βλεπεις, αλλα καταλαβατε τι εννοω  :boobies:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ωραια απαντηση  :grin: :grin: :grin: :grin:

*κι εμενα μ'αρεσει να ειναι ομορφοι οι φιλοι μου. βεβαια οταν τους αγαπας, παντα ομορφους τους βλεπεις, αλλα καταλαβατε τι εννοω  :boobies:
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ένας σκορπιός που ήθελε να διασχίσει ένα ποτάμι, παρακάλεσε ένα βάτραχο να τον κουβαλήσει στην πλάτη του.
-Να σε πάρω στην πλάτη μου; απάντησε ο βάτραχος. Ούτε να το σκέφτεσαι. Σε ξέρω, αν σε πάρω στην πλάτη μου θα με τσιμπήσεις και θα με σκοτώσεις.
-Μην είσαι χαζός, του είπε τότε ο σκορπιός. Δε βλέπεις ότι, αν σε τσιμπήσω, θα κυλήσεις στο βυθό του ποταμού και έτσι κι εγώ θα πνιγώ μαζί σου, καθώς δεν ξέρω να κολυμπώ;
Τα δύο ζώα κουβέντιασαν έτσι για λίγο και στο τέλος ο βάτραχος δέχτηκε να βοηθήσει τον σκορπιό να διασχίσει το ποτάμι. Τον φόρτωσε στην γλιστερή του πλάτη, ο σκορπιός γαντζώθηκε πάνω του κι άρχισαν το ταξίδι τους.
Όταν έφτασαν καταμεσής του μεγάλου ποταμού, εκεί όπου ανοίγεται η άβυσσος, ο σκορπιός τσίμπησε ξαφνικά το βάτραχο. Εκείνος αισθάνθηκε το θανάσιμο δηλητήριο να απλώνεται στο κορμί του και καθώς βυθίζονταν, παρέσυρε μαζί του και το σκορπιό. Λίγο πριν από το τέλος, του φώναξε:
-Βλέπεις; Σου το είχα πει, τι κατάλαβες τώρα, που χάνεσαι μαζί μου;
-Τίποτε απάντησε ο σκορπιός πριν βυθιστεί στα γαλανά νερά. Αυτή είναι η φύση μου!

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ένας σκορπιός που ήθελε να διασχίσει ένα ποτάμι, παρακάλεσε ένα βάτραχο να τον κουβαλήσει στην πλάτη του.
-Να σε πάρω στην πλάτη μου; απάντησε ο βάτραχος. Ούτε να το σκέφτεσαι. Σε ξέρω, αν σε πάρω στην πλάτη μου θα με τσιμπήσεις και θα με σκοτώσεις.
-Μην είσαι χαζός, του είπε τότε ο σκορπιός. Δε βλέπεις ότι, αν σε τσιμπήσω, θα κυλήσεις στο βυθό του ποταμού και έτσι κι εγώ θα πνιγώ μαζί σου, καθώς δεν ξέρω να κολυμπώ;
Τα δύο ζώα κουβέντιασαν έτσι για λίγο και στο τέλος ο βάτραχος δέχτηκε να βοηθήσει τον σκορπιό να διασχίσει το ποτάμι. Τον φόρτωσε στην γλιστερή του πλάτη, ο σκορπιός γαντζώθηκε πάνω του κι άρχισαν το ταξίδι τους.
Όταν έφτασαν καταμεσής του μεγάλου ποταμού, εκεί όπου ανοίγεται η άβυσσος, ο σκορπιός τσίμπησε ξαφνικά το βάτραχο. Εκείνος αισθάνθηκε το θανάσιμο δηλητήριο να απλώνεται στο κορμί του και καθώς βυθίζονταν, παρέσυρε μαζί του και το σκορπιό. Λίγο πριν από το τέλος, του φώναξε:
-Τίποτε απάντησε ο σκορπιός πριν βυθιστεί στα γαλανά νερά. Αυτή είναι η φύση μου!
:'( :'( :'( :'( :'(

Επισκέπτης

απ'οτι καταλαβα, οι 'εχοντες' εχουν μια πολυ επιφυλακτικη σταση απεναντι στη φιλια. και ισως ειδαν διαφορετικα πραγματα απο εμενα ας πουμε.. και ειναι κριμα  :- :-

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom