Επισκέπτης
ε τοτε γτ δεν απαντας με σεβασμο στην αποψη του εφοσον δε σου επιτεθηκε κανεις?
κι η λουκ διαφωνησε αλλα υπηρξε μια διαφορα..
Έλεγα μήπως νευριάσει και ρίξει κανένα καντήλι όπως κι έγινε. Συνεχίστε, μη σας διακόπτω από την όμορφη συζήτησή σας.ε τοτε γτ δεν απαντας με σεβασμο στην αποψη του εφοσον δε σου επιτεθηκε κανεις?
κι η λουκ διαφωνησε αλλα υπηρξε μια διαφορα..![]()
Έλεγα μήπως νευριάσει και ρίξει κανένα καντήλι όπως κι έγινε. Συνεχίστε, μη σας διακόπτω από την όμορφη συζήτησή σας.
Έλεγα μήπως νευριάσει και ρίξει κανένα καντήλι όπως κι έγινε. Συνεχίστε, μη σας διακόπτω από την όμορφη συζήτησή σας.
Ωραίος.Δε νευριάζω όταν δουλεύω...γιατί λυπάμαι τα παιδάκια που βγάζουν μεροκάματο...;)
ελα ρε μακ...
δεν ειναι τοσο ασχημα τα πραγματα...
με το να μην πιστευεις ντιπ σκεφτηκες οτι μια μερα ισως να ερθει κατι καλο κ το διωξεις απο δυσπιστια;![]()
αλλο καταλαβα ετσι οπως τα εγραφες...ποιος σου ειπε οτι νιώθω ή πιστεύω οτι είναι ασχημα τα πράγματα ?
δεν διώχνω τίποτα...σε όλα τα challenges ειμαι ανοιχτός...
δε θα το λεγα...Η απλα ρεαλισμος...
υπάρχει φιλία, από τη στιγμή που αποφασίσεις συνειδητά ότι δε θα γαμήσεις αυτή τη γκόμενα που σου αρέσει, επειδή τη θες στη ζωή σου και αύριο και μεθαύριο.
Ποτέ δε μπορούσα να κάνω παρέα με γυναίκες που δε μου άρεσαν και εμφανισιακά ;)
υπάρχει φιλία, από τη στιγμή που αποφασίσεις συνειδητά ότι δε θα γαμήσεις αυτή τη γκόμενα που σου αρέσει, επειδή τη θες στη ζωή σου και αύριο και μεθαύριο.
Ποτέ δε μπορούσα να κάνω παρέα με γυναίκες που δε μου άρεσαν και εμφανισιακά ;)
ωραια απαντηση![]()
![]()
![]()
*κι εμενα μ'αρεσει να ειναι ομορφοι οι φιλοι μου. βεβαια οταν τους αγαπας, παντα ομορφους τους βλεπεις, αλλα καταλαβατε τι εννοω![]()
:'( :'( :'( :'( :'(Ένας σκορπιός που ήθελε να διασχίσει ένα ποτάμι, παρακάλεσε ένα βάτραχο να τον κουβαλήσει στην πλάτη του.
-Να σε πάρω στην πλάτη μου; απάντησε ο βάτραχος. Ούτε να το σκέφτεσαι. Σε ξέρω, αν σε πάρω στην πλάτη μου θα με τσιμπήσεις και θα με σκοτώσεις.
-Μην είσαι χαζός, του είπε τότε ο σκορπιός. Δε βλέπεις ότι, αν σε τσιμπήσω, θα κυλήσεις στο βυθό του ποταμού και έτσι κι εγώ θα πνιγώ μαζί σου, καθώς δεν ξέρω να κολυμπώ;
Τα δύο ζώα κουβέντιασαν έτσι για λίγο και στο τέλος ο βάτραχος δέχτηκε να βοηθήσει τον σκορπιό να διασχίσει το ποτάμι. Τον φόρτωσε στην γλιστερή του πλάτη, ο σκορπιός γαντζώθηκε πάνω του κι άρχισαν το ταξίδι τους.
Όταν έφτασαν καταμεσής του μεγάλου ποταμού, εκεί όπου ανοίγεται η άβυσσος, ο σκορπιός τσίμπησε ξαφνικά το βάτραχο. Εκείνος αισθάνθηκε το θανάσιμο δηλητήριο να απλώνεται στο κορμί του και καθώς βυθίζονταν, παρέσυρε μαζί του και το σκορπιό. Λίγο πριν από το τέλος, του φώναξε:
-Βλέπεις; Σου το είχα πει, τι κατάλαβες τώρα, που χάνεσαι μαζί μου;
-Τίποτε απάντησε ο σκορπιός πριν βυθιστεί στα γαλανά νερά. Αυτή είναι η φύση μου!
Ένας σκορπιός που ήθελε να διασχίσει ένα ποτάμι, παρακάλεσε ένα βάτραχο να τον κουβαλήσει στην πλάτη του.
-Να σε πάρω στην πλάτη μου; απάντησε ο βάτραχος. Ούτε να το σκέφτεσαι. Σε ξέρω, αν σε πάρω στην πλάτη μου θα με τσιμπήσεις και θα με σκοτώσεις.
-Μην είσαι χαζός, του είπε τότε ο σκορπιός. Δε βλέπεις ότι, αν σε τσιμπήσω, θα κυλήσεις στο βυθό του ποταμού και έτσι κι εγώ θα πνιγώ μαζί σου, καθώς δεν ξέρω να κολυμπώ;
Τα δύο ζώα κουβέντιασαν έτσι για λίγο και στο τέλος ο βάτραχος δέχτηκε να βοηθήσει τον σκορπιό να διασχίσει το ποτάμι. Τον φόρτωσε στην γλιστερή του πλάτη, ο σκορπιός γαντζώθηκε πάνω του κι άρχισαν το ταξίδι τους.
Όταν έφτασαν καταμεσής του μεγάλου ποταμού, εκεί όπου ανοίγεται η άβυσσος, ο σκορπιός τσίμπησε ξαφνικά το βάτραχο. Εκείνος αισθάνθηκε το θανάσιμο δηλητήριο να απλώνεται στο κορμί του και καθώς βυθίζονταν, παρέσυρε μαζί του και το σκορπιό. Λίγο πριν από το τέλος, του φώναξε:
-Βλέπεις; Σου το είχα πει, τι κατάλαβες τώρα, που χάνεσαι μαζί μου;
-Τίποτε απάντησε ο σκορπιός πριν βυθιστεί στα γαλανά νερά. Αυτή είναι η φύση μου!
απ'οτι καταλαβα, οι 'εχοντες' εχουν μια πολυ επιφυλακτικη σταση απεναντι στη φιλια. και ισως ειδαν διαφορετικα πραγματα απο εμενα ας πουμε.. και ειναι κριμα :- :-