Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.684
Πόντοι
6.255
δωσ'της και εγω γιατρος της :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa2:

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ρε δεν μου ριχνετε το ηθικο,θα υπερασπιστω τον pipachu μεχρι τελικης πτωσεως α0χ0α0χ0α0χ0α0χ0α0χα :rockon:

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.684
Πόντοι
6.255
Αντε μην φερω τον Gittlepuff και γινει εδω ο χαμος...(τι σου ειναι να εχεις μικρες ανηψιες ομως..!!)

pipachu

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αντε μην φερω τον Gittlepuff και γινει εδω ο χαμος...(τι σου ειναι να εχεις μικρες ανηψιες ομως..!!)
χαχαχχαχχαα αυτη δεν ειναι μια που τραγουδαει και κοιμουνται ολοι και τσαντιζεται κ τους ζωγραφιζει μουστακια στη μουρη?κορυφηη χαχαχχαχαχχαχαχααχχαχαχαχαχαχα

trelopapas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το αγαπημένον μου εκ των τεράτων τσέπης!
(POKEtMONsters)
αρέσκονται πολύ τα εγγόνια μου στην παρακολούθηση
και αναγκαστικά το παρακολουθώ και εγώ.

Επισκέπτης
Δεν υπάρχουν φιλίες...

...έτσι κι αλλιώς...

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
αληθινη φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας πιθανον να υπαρξει ΜΟΝΟΝ οταν δεν υπαρχει σεξουαλικη ελξη αναμεσα τους! Αμα δε γουσταρονται! Τη στιγμη που εστω και στιγμιαια ενας απο τους δυο θα νιωσει κατι, η φιλια αυτοματως καταργειται γιατι παυει να ειναι ανιδιοτελης...

μετα τιμης

ο τριτος ξαδερφος του μπατζανακη της κουμπαρας του γειτονα του αδερφου της θειας του Παιχτουρα

Επισκέπτης
αληθινη φιλια μεταξυ αντρα και γυναικας πιθανον να υπαρξει ΜΟΝΟΝ οταν δεν υπαρχει σεξουαλικη ελξη αναμεσα τους! Αμα δε γουσταρονται! Τη στιγμη που εστω και στιγμιαια ενας απο τους δυο θα νιωσει κατι, η φιλια αυτοματως καταργειται γιατι παυει να ειναι ανιδιοτελης...

μετα τιμης

ο τριτος ξαδερφος του μπατζανακη της κουμπαρας του γειτονα του αδερφου της θειας του Παιχτουρα

εννοειται ρε συ αυτο.. αμα πηδιεστε, δεν ειστε φιλοι..
ή αμα γουσταρεις τον αλλον, πρεπει ή να το λες ή να απομακρυνεσαι, αφου φιλοι δε θα ειστε ποτε..

Επισκέπτης
Αν τον έχει μπάμια ..φυσικά και πιστευω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

μετα τιμης

το χαμε καταλαβει οτι ειστε συγγενεις....λογω δια κεραυνιου κλπ κλπ... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom