gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
εχεις το ονομα ή και την χαρη;Ναι γιατι ειναι ΓΑΜΩ τα nickname!
εχεις το ονομα ή και την χαρη;Ναι γιατι ειναι ΓΑΜΩ τα nickname!
φυσικα και πιστευω...Αφου οταν συνανταω μια γυναικα σκεφτομαι...Α ρε κατι ταβλια που θα παιξουμε παρεα...Μην γελιομαστε παιδες ηπαρχει φιλια μονο στα χαρτια και εν δυναμει..Απλα δεν την γουσταρουε σαν γκομενα και παραμενει φίλη μας λόγω χαρακτήρα...Τα είχε με καποιον γνωστό μας, .Την γουσταρουμε σαν γκομενα αλλά από μυαλο μηδεν οποτε την θελουμε για μοστρα και παει λέγοντας. Και οπως εχω ξαναπει...Οι γυναικες οσο και να λένε το αντιθετο δεν θελουν να μαθαινουν ολη (την πικρή) αλήθεια .Το ιδιο και οι αντρες..Το ιδιο πιστευω οτι λενε και οι γυναικες οσο αφορα εμας απλα κοιτανε πιο πολύ το μελλον και το κοινωνικο επιπεδο απο εμας (φυσικο θα γινουν μανες).Αυτα
εχεις το ονομα ή και την χαρη;
στις πιπες....
εχεις το ονομα ή και την χαρη;
μπραβο σου ,το εκτιμω ιδιαιτερα το χιουμορ και οσους το πιανουν εδω μεσα...δειχνει ευφυια και μαλλον εσυ την εχεις..για πολλους αλλους στο σαιτ δεν θα λεγα το ιδιο...Εχω το χιουμορ
και εγω εκτιμω το χιουμορ...Αλλα μια πιπα δεν θα ηταν και ασχημη... Pipαchu γενικα αναφερομαι για να μην παρεξηγηθωμπραβο σου ,το εκτιμω ιδιαιτερα το χιουμορ και οσους το πιανουν εδω μεσα...δειχνει ευφυια και μαλλον εσυ την εχεις..για πολλους αλλους στο σαιτ δεν θα λεγα το ιδιο...
μαλλον εξασκει το σπορ τωρα και ως γνωστον οταν τρωμε δεν μιλαμε....και εγω εκτιμω το χιουμορ...Αλλα μια πιπα δεν θα ηταν και ασχημη... Pipαchu γενικα αναφερομαι για να μην παρεξηγηθω
ειναι ολες μουταρισμενες φιλε....Δεν ακουω ομως και παρα πολλες αποψεις απο τις γυναικες του σαιτ...Κοριτσια ενωθειτε και πειτε την αποψη σας!
ειναι ολες μουταρισμενες φιλε....
ειναι ολες μουταρισμενες φιλε....
Τι εγινε???Να ανοιξουμε νεο thead με το θεμα...Αντρικη ή γυναικεια φιλια..Πια ειναι ποιο αυθεντική?
Μαλλιοτραβηχτηκαν μεταξύ τους τα κοριτσια??
επιτελους ενα ονειρο που βγηκε αληθινο.
επιτελους ενα ονειρο που βγηκε αληθινο.
μπραβο σου ,το εκτιμω ιδιαιτερα το χιουμορ και οσους το πιανουν εδω μεσα...δειχνει ευφυια και μαλλον εσυ την εχεις..για πολλους αλλους στο σαιτ δεν θα λεγα το ιδιο...
Μακάρι να μπορούσε να γίνει και στην πραγματικότητα!!!ειναι ολες μουταρισμενες φιλε....
Πίπες της πλάκας δηλαδή;;Εχω το χιουμορ
εντελως...Πίπες της πλάκας δηλαδή;;