Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
φυσικα και πιστευω...Αφου οταν συνανταω μια γυναικα σκεφτομαι...Α ρε κατι ταβλια που θα παιξουμε παρεα...Μην γελιομαστε παιδες ηπαρχει φιλια μονο στα χαρτια και εν δυναμει..Απλα δεν την γουσταρουε σαν γκομενα και παραμενει φίλη μας λόγω χαρακτήρα...Τα είχε με καποιον γνωστό μας, .Την γουσταρουμε σαν γκομενα αλλά από μυαλο μηδεν οποτε την θελουμε για μοστρα και παει λέγοντας. Και οπως εχω ξαναπει...Οι γυναικες οσο και να λένε το αντιθετο δεν θελουν να μαθαινουν ολη (την πικρή) αλήθεια .Το ιδιο και οι αντρες..Το ιδιο πιστευω οτι λενε και οι γυναικες οσο αφορα εμας απλα κοιτανε πιο πολύ το μελλον και το κοινωνικο επιπεδο απο εμας (φυσικο θα γινουν μανες).Αυτα

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
σιγα μη παιξετε κ game boy ρε φιλε.... :idiot:
Φυσικά είσαi και απροσεχτος και θρασής  καθώς δεν πρόσεξες την ειρωνεία και την συνεχεια του ποστ...Ετσι δεν ειναι???ή μηπως θες να σε πω απλώς κουτο?(ευγενικα πάντα) :s&m_1: :s&m_1:

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
παντως καλυτερη ειναι η les paul

Φιλε μου αν δεν πιανεις τον τροπο που τα λεω ..και το χιουμορ μου σορρυ..Ουτως ή αλλως στον Αβραμη απευθυνόμουν πριν..Και βασικά ναι η les paul είναι όντως καλπύτερη για πολλά πράγματα αλλά όχι τόσο ευέλικτη κιθάρα..Εχω μια Black beuty αλλά ΄δεν την πολυπαίζω

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου αν δεν πιανεις τον τροπο που τα λεω ..και το χιουμορ μου σορρυ..Ουτως ή αλλως στον Αβραμη απευθυνόμουν πριν..Και βασικά ναι η les paul είναι όντως καλπύτερη για πολλά πράγματα αλλά όχι τόσο ευέλικτη κιθάρα..Εχω μια Black beuty αλλά ΄δεν την πολυπαίζω
το θεμα ειναι οτι εσυ ολο αρπαζοσουνα οταν σου μιλουσα και απορω γιατι
αλλα δικο σου θεμα
λες πολ με χορδες ντιν μαρτιν μεταλλικες=ο καλυτερος ηχος οτι και να παιξεις

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
το θεμα ειναι οτι εσυ ολο αρπαζοσουνα οταν σου μιλουσα και απορω γιατι
αλλα δικο σου θεμα
λες πολ με χορδες ντιν μαρτιν μεταλλικες=ο καλυτερος ηχος οτι και να παιξεις
Ισως γιατι σε πηρα για ενα ακομα κλωνο του Αβραμη...και εκει δεν θελει πολλα πολλα..
Θα διαφωνήσω...Δεν λες ουτε μοντελο ακριβές κιθάρας ούτε ενισχυτή ούτε πάχος χορδων...Αν ειναι τα λεμε σε pm

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ισως γιατι σε πηρα για ενα ακομα κλωνο του Αβραμη...και εκει δεν θελει πολλα πολλα..
Θα διαφωνήσω...Δεν λες ουτε μοντελο ακριβές κιθάρας ούτε ενισχυτή ούτε πάχος χορδων...Αν ειναι τα λεμε σε pm
ενισχυτη μαρσαλ 30 βατ λεω αλλα τα παρατησα μη φανταστεις δεν ασχολουμαι πλεον

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
ενισχυτη μαρσαλ 30 βατ λεω αλλα τα παρατησα μη φανταστεις δεν ασχολουμαι πλεον
Αρα δεν θα ειχες ελπιδες με τον VHT φουλ λαμπα και την strato μου με Seymoyr Duncan πάνω...Το συνολο μετραει καποιες φορες..Οπως και με τις γυναικες...Οποιος εχει το καλυτερο πακετακι γενικα σταματαει να ειναι φιλος στην γκομενα που γουσταρει γιατι τυνχανει μεγαλυτερης αποδοχης..

dionysis_

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αρα δεν θα ειχες ελπιδες με τον VHT φουλ λαμπα και την strato μου με Seymoyr Duncan πάνω...Το συνολο μετραει καποιες φορες..Οπως και με τις γυναικες...Οποιος εχει το καλυτερο πακετακι γενικα σταματαει να ειναι φιλος στην γκομενα που γουσταρει γιατι τυνχανει μεγαλυτερης αποδοχης..
σε ιδιουσ μαγνητες επαιζα και γω σειμουρ
παντως τα παρατησα δεν παιζω πλεον βαρεθηκα
φιλος με γκομενα δε γινεται να σαι θα σου πεσουνε τα σαλια καποια στιγμη και θα καρφωθεις οτι δεν εισαι φιλος

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
σε ιδιουσ μαγνητες επαιζα και γω σειμουρ
παντως τα παρατησα δεν παιζω πλεον βαρεθηκα
φιλος με γκομενα δε γινεται να σαι θα σου πεσουνε τα σαλια καποια στιγμη και θα καρφωθεις οτι δεν εισαι φιλος
Αρα ερχεσαι στα αρχικα μου λογια...Εν δυναμει φιλος κλπ που αλλιως θα ησουν κατι αλλο υπο αλλες συνθήκες..

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ολες οι γυναικες ειναι φιλες μου...οταν ειναι ξυπολητες :rolleyes:

Stories