το παντα δεν παει με πατατες,το κοαλα παειποιο παντα;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 944
- Εμφανίσεις 31K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kanellos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
το παντα δεν παει με πατατες,το κοαλα παει
κ τα βατραχια με τι πανε;
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
φυσικα και πιστευω...Αφου οταν συνανταω μια γυναικα σκεφτομαι...Α ρε κατι ταβλια που θα παιξουμε παρεα...Μην γελιομαστε παιδες ηπαρχει φιλια μονο στα χαρτια και εν δυναμει..Απλα δεν την γουσταρουε σαν γκομενα και παραμενει φίλη μας λόγω χαρακτήρα...Τα είχε με καποιον γνωστό μας, .Την γουσταρουμε σαν γκομενα αλλά από μυαλο μηδεν οποτε την θελουμε για μοστρα και παει λέγοντας. Και οπως εχω ξαναπει...Οι γυναικες οσο και να λένε το αντιθετο δεν θελουν να μαθαινουν ολη (την πικρή) αλήθεια .Το ιδιο και οι αντρες..Το ιδιο πιστευω οτι λενε και οι γυναικες οσο αφορα εμας απλα κοιτανε πιο πολύ το μελλον και το κοινωνικο επιπεδο απο εμας (φυσικο θα γινουν μανες).Αυτα
kanellos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φυσικα και πιστευω...Αφου οταν συνανταω μια γυναικα σκεφτομαι...Α ρε κατι ταβλια που θα παιξουμε παρεα...
σιγα μη παιξετε κ game boy ρε φιλε....
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Φυσικά είσαi και απροσεχτος και θρασής καθώς δεν πρόσεξες την ειρωνεία και την συνεχεια του ποστ...Ετσι δεν ειναι???ή μηπως θες να σε πω απλώς κουτο?(ευγενικα πάντα)σιγα μη παιξετε κ game boy ρε φιλε....
τις κουμπαρες παιζουνε...................σιγα μη παιξετε κ game boy ρε φιλε....
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
απο αυτες να παιξουμε συναδελφετις κουμπαρες παιζουνε...................
δεν ειμαι συναδελφος γιατι εισαι κακιασμενος και στραβομουτσουνοςαπο αυτες να παιξουμε συναδελφε
αυτη η σοβαροφανεια σου ειναι αντιαισθητικη
κανε κατι ρε μαστορα
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
παντως καλυτερη ειναι η les paul
Φιλε μου αν δεν πιανεις τον τροπο που τα λεω ..και το χιουμορ μου σορρυ..Ουτως ή αλλως στον Αβραμη απευθυνόμουν πριν..Και βασικά ναι η les paul είναι όντως καλπύτερη για πολλά πράγματα αλλά όχι τόσο ευέλικτη κιθάρα..Εχω μια Black beuty αλλά ΄δεν την πολυπαίζω
το θεμα ειναι οτι εσυ ολο αρπαζοσουνα οταν σου μιλουσα και απορω γιατιΦιλε μου αν δεν πιανεις τον τροπο που τα λεω ..και το χιουμορ μου σορρυ..Ουτως ή αλλως στον Αβραμη απευθυνόμουν πριν..Και βασικά ναι η les paul είναι όντως καλπύτερη για πολλά πράγματα αλλά όχι τόσο ευέλικτη κιθάρα..Εχω μια Black beuty αλλά ΄δεν την πολυπαίζω
αλλα δικο σου θεμα
λες πολ με χορδες ντιν μαρτιν μεταλλικες=ο καλυτερος ηχος οτι και να παιξεις
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Ισως γιατι σε πηρα για ενα ακομα κλωνο του Αβραμη...και εκει δεν θελει πολλα πολλα..το θεμα ειναι οτι εσυ ολο αρπαζοσουνα οταν σου μιλουσα και απορω γιατι
αλλα δικο σου θεμα
λες πολ με χορδες ντιν μαρτιν μεταλλικες=ο καλυτερος ηχος οτι και να παιξεις
Θα διαφωνήσω...Δεν λες ουτε μοντελο ακριβές κιθάρας ούτε ενισχυτή ούτε πάχος χορδων...Αν ειναι τα λεμε σε pm
ενισχυτη μαρσαλ 30 βατ λεω αλλα τα παρατησα μη φανταστεις δεν ασχολουμαι πλεονΙσως γιατι σε πηρα για ενα ακομα κλωνο του Αβραμη...και εκει δεν θελει πολλα πολλα..
Θα διαφωνήσω...Δεν λες ουτε μοντελο ακριβές κιθάρας ούτε ενισχυτή ούτε πάχος χορδων...Αν ειναι τα λεμε σε pm
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Αρα δεν θα ειχες ελπιδες με τον VHT φουλ λαμπα και την strato μου με Seymoyr Duncan πάνω...Το συνολο μετραει καποιες φορες..Οπως και με τις γυναικες...Οποιος εχει το καλυτερο πακετακι γενικα σταματαει να ειναι φιλος στην γκομενα που γουσταρει γιατι τυνχανει μεγαλυτερης αποδοχης..ενισχυτη μαρσαλ 30 βατ λεω αλλα τα παρατησα μη φανταστεις δεν ασχολουμαι πλεον
σε ιδιουσ μαγνητες επαιζα και γω σειμουρΑρα δεν θα ειχες ελπιδες με τον VHT φουλ λαμπα και την strato μου με Seymoyr Duncan πάνω...Το συνολο μετραει καποιες φορες..Οπως και με τις γυναικες...Οποιος εχει το καλυτερο πακετακι γενικα σταματαει να ειναι φιλος στην γκομενα που γουσταρει γιατι τυνχανει μεγαλυτερης αποδοχης..
παντως τα παρατησα δεν παιζω πλεον βαρεθηκα
φιλος με γκομενα δε γινεται να σαι θα σου πεσουνε τα σαλια καποια στιγμη και θα καρφωθεις οτι δεν εισαι φιλος
Stratocaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 4.655
Αρα ερχεσαι στα αρχικα μου λογια...Εν δυναμει φιλος κλπ που αλλιως θα ησουν κατι αλλο υπο αλλες συνθήκες..σε ιδιουσ μαγνητες επαιζα και γω σειμουρ
παντως τα παρατησα δεν παιζω πλεον βαρεθηκα
φιλος με γκομενα δε γινεται να σαι θα σου πεσουνε τα σαλια καποια στιγμη και θα καρφωθεις οτι δεν εισαι φιλος
ουτε θυμαμαι τα αρχικα σου λογια,ουτε καταλαβα τι ειπες!!!Αρα ερχεσαι στα αρχικα μου λογια...Εν δυναμει φιλος κλπ που αλλιως θα ησουν κατι αλλο υπο αλλες συνθήκες..
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
ολες οι γυναικες ειναι φιλες μου...οταν ειναι ξυπολητες
kanellos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ουτε θυμαμαι τα αρχικα σου λογια,ουτε καταλαβα τι ειπες!!!
διονυσομεσαιε....πως κ δν εφαγες μιουτ,ακομα;
kanellos78
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ολες οι γυναικες ειναι φιλες μου...οταν ειναι ξυπολητες
αμα φορανε μποτες;
Παρόμοια θέματα