gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε ενταξει δεν εβρισε χαζοι ειπε....αυτο ειναι σικ....Και μετά μπαινουμε fb τραβάμε μία με το μουσάκι του τύπου, πριν ρίξουμε κανα γαμωσταυρίδι στα μπουρδέλα.
ε ενταξει δεν εβρισε χαζοι ειπε....αυτο ειναι σικ....Και μετά μπαινουμε fb τραβάμε μία με το μουσάκι του τύπου, πριν ρίξουμε κανα γαμωσταυρίδι στα μπουρδέλα.
Όχι για την ώρα - δύο ζουμερά μουνόχειλα θα έχω σε λίγο. Τώρα η κάτοχος πλένει κάτι πιάτα στην κουζίνα.εχεις πατατακια στο στομα σου;
εβαλες προγραμμα αντι μπαν;στον υπολογιστη;μπορει σε κανα 2 μερες
Πες της: "Σβήσ'τη λάμπα κ'έλα να τη φας"!!!!!!Όχι για την ώρα - δύο ζουμερά μουνόχειλα θα έχω σε λίγο. Τώρα η κάτοχος πλένει κάτι πιάτα στην κουζίνα.
δεν τον συγκινουν αυτα χρυσοστομου θελει.....Όχι για την ώρα - δύο ζουμερά μουνόχειλα θα έχω σε λίγο. Τώρα η κάτοχος πλένει κάτι πιάτα στην κουζίνα.
den eimai αντρας εγω καλε μου....
Πως μυγιάζεστε έτσι πούστη μου!!!ε ενταξει δεν εβρισε χαζοι ειπε....αυτο ειναι σικ....
ειμαι σικ παντα εγω...ε ενταξει δεν εβρισε χαζοι ειπε....αυτο ειναι σικ....
εγω η εσεις?! ;) ;) ;)Πως μυγιάζεστε έτσι πούστη μου!!!
Και μετά μπαινουμε fb τραβάμε μία με το μουσάκι του τύπου, πριν ρίξουμε κανα γαμωσταυρίδι στα μπουρδέλα.
Μπα - ψιλοπτώμα είμαι. Βλέπω να την ανεβάζω από πάνω. Δεν είναι μόνιμη εδώ πάντως, βρισκόμαστε κατά καιρούς.Πες της: "Σβήσ'τη λάμπα κ'έλα να τη φας"!!!!!!
ειμαι σικ παντα εγω...
εγω η εσεις?! ;) ;) ;)
εσυ μπαινεις φβ κ τραβας μαλακια με το μουσακι του χρυσοστομου;
Όχι για την ώρα - δύο ζουμερά μουνόχειλα θα έχω σε λίγο. Τώρα η κάτοχος πλένει κάτι πιάτα στην κουζίνα.
Νύχταααααααντε καληνυχτα...αυριο οσα γραψαμε δεν το κοβω να εχουν μεινει ...τα λεμε....
φιλια μεταξυ ανδρα και γυναικας φυσικα υπαρχει.στο γαμησι μονο