Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
εννοειται ρε συ αυτο.. αμα πηδιεστε, δεν ειστε φιλοι..
ή αμα γουσταρεις τον αλλον, πρεπει ή να το λες ή να απομακρυνεσαι, αφου φιλοι δε θα ειστε ποτε..
μπορει και να μην πηδιουνται,
γυναικα εισαι, σιγουρα εχεις γνωρισει αντρες που στο παιζουν φιλοι και εχουν στο μυαλο τους το φικι φικι αν και δεν το λενε...
ξερεις, αυτοι σπου σουθ κανουν ολα τα χατηρια, που νοιαζονται ιδιαιτερα αμα εχεις χωρισει με τον γκομενο κ.λ.π.

silverdragon

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Φυσικά και πιστεύω γιατί το βιώνω!! Άσχετο εάν υπάρχει έλξη ή φλερτ,μιλάμε για 2 αντίθετα φύλα και τα αντίθετα πάντα ελκονται!! Δεν έχει αυτό όμως σημασία γιατί δυο φίλοι μπορούν να φλερτάρουν ο ένας τον άλλο,σημασία έχει ο σεβασμός του ενός στις επιθυμίες του αλλού! Εάν ξεκαθαρίσουν λοιπόν τις επιθυμίες τους όλα είναι τέλεια!! Άλλωστε ένα από τα 3 καλύτερα φιλαράκια μου είναι γυναικαρα!!!

oxi_o_nwntas

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
2
Like
11
Πόντοι
16
εγω παντως οτι φιλες ειχα τις γαμησα ολες :dunno:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Φιλη μου ειναι η εμφανισημη γυναικα που θα καθησει στα ποδια μου και δεν θα μου σηκωθει...........

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
μπορει και να μην πηδιουνται,
γυναικα εισαι, σιγουρα εχεις γνωρισει αντρες που στο παιζουν φιλοι και εχουν στο μυαλο τους το φικι φικι αν και δεν το λενε...
ξερεις, αυτοι σπου σουθ κανουν ολα τα χατηρια, που νοιαζονται ιδιαιτερα αμα εχεις χωρισει με τον γκομενο κ.λ.π.

μπορει με τον τροπο σου να κοψεις μαχαιρι καποιες συμπεριφορες. σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ο αλλος σε γουσταρει καργα και σε φερνει σε πολυυυυ δυσκολη θεση καθε φορα, οποτε εκει ξεκοβεις αναγκαστικα.
σε χωρισμους παντως, οι αντρες φιλοι μου με παρηγορουν καλυτερα. και μην το παρεις με καποια πονηρη εννοια, καμια σχεση. ποσες φορες με ειχαν πιασει τα κλαματα υστερα απο χωρισμο, οταν ημουν εξω με τον κολλητο μου κι ολοι οι γυρω νομιζαν οτι με χωριζει και με αγκαλιαζει για να ηρεμησω  :rolleyes: :rolleyes:

δεκτή η κριτική σου...προτιμώ να κρατήσω την άποψή μου πάντως...

δεν την επιβαλλω μαναρι, απλα λεω οτι ειναι κριμα να πιστευεις κατι τετοιο.. γτ η φιλια ειναι τα παντα..

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
μπορει με τον τροπο σου να κοψεις μαχαιρι καποιες συμπεριφορες. σιγουρα υπαρχουν περιπτωσεις που ο αλλος σε γουσταρει καργα και σε φερνει σε πολυυυυ δυσκολη θεση καθε φορα, οποτε εκει ξεκοβεις αναγκαστικα.
σε χωρισμους παντως, οι αντρες φιλοι μου με παρηγορουν καλυτερα. και μην το παρεις με καποια πονηρη εννοια, καμια σχεση. ποσες φορες με ειχαν πιασει τα κλαματα υστερα απο χωρισμο, οταν ημουν εξω με τον κολλητο μου κι ολοι οι γυρω νομιζαν οτι με χωριζει και με αγκαλιαζει για να ηρεμησω  :rolleyes: :rolleyes:
οι χειροτεροι ειναι αυτοι που δε σε φερνουν σε δυσκολη θεση!

Επισκέπτης
δεν την επιβαλλω μαναρι, απλα λεω οτι ειναι κριμα να πιστευεις κατι τετοιο.. γτ η φιλια ειναι τα παντα..

η φιλία δεν είναι τίποτα...σε ενώνουν πολλά κοινά με διάφορους ανθρώπους...αλλά σε χωρίζει πάντα ένα...ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!!
(το συμφερον προσωποποιειται στα λεφτα,στις γκομενες κλπ κλπ κλπ)!!!!

το να πιστεψω σε κατι τετοιο θα ηταν αφελεια...κατά τη λογική μου πάντα...

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ισοπεδωση των παντων... :'(

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
με λυπει να ακουω γ συμφεροντα κ τετοια...

Επισκέπτης
η φιλία δεν είναι τίποτα...σε εννώνουν πολλά κοινά με διάφορους ανθρώπους...αλλά σε χωρίζει πάντα ένα...ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!! (το συμφερον προσωποποιειται στα λεφτα,στις γκομενες κλπ κλπ κλπ)!!!!

με λιγους φιλους μου εχω πολλα κοινα. με ελαχιστους θα ελεγα (εκτος απο καποια πολυ βασικα πραγματα). βρισκεις κατι στον καθενα, που σε κραταει..
ισως επειδη, οσο και φωσκολικο κι αν ακουγεται, ανηκουμε σε πολυυυ διαφορετικους κοσμους και εχουμε διαφορετικες καθημερινες παραστασεις, ποτε δε με χωρισαν τα λεφτα. ετσι κι αλλιως πανω κατω στα ιδια επιπεδα ειμαι με ολους. ενας που εχει αρκεταααα, συνηθως με κερναει οταν ξεμενω  :P :P
εισαι πολυ νεος για να εχεις τετοιες αποψεις γμτ  :-

εντιτ: κι επειδη εχω διαφορετικα κοινα με καθε φιλο, δεν εχω καποια 'παρεα' αλλα πολλα και διαφορετικα ατομα ξεχωριστα..

Settapong-Lippel

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
η φιλία δεν είναι τίποτα...σε ενώνουν πολλά κοινά με διάφορους ανθρώπους...αλλά σε χωρίζει πάντα ένα...ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ !!!
(το συμφερον προσωποποιειται στα λεφτα,στις γκομενες κλπ κλπ κλπ)!!!!

Κράτα την άποψη σου για τον εαυτό σου και άσε εμάς τους μαλάκες να πιστεύουμε στην αληθινή φιλία.

Επισκέπτης
με λυπει να ακουω γ συμφεροντα κ τετοια...

μπορεις να κλεισεις τα αυτάκια σου...και δεν θα ακους...

μπορεις να κλεισεις τα ματακια σου...και δεν θα βλεπεις...

μπορεις ομως να παψεις να ζεις,για να σταματησεις να βιώνεις την αληθεια ?

ΟΧΙ...γι'αυτό η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση..αλλα η επίθεση προϋποθέτει κ οργανωμένη άμυνα...

Επισκέπτης
Κράτα την άποψη σου για τον εαυτό σου και άσε εμάς τους μαλάκες να πιστεύουμε στην αληθινή φιλία.

Γράψε με το κανονικό nickname σου...πουστράκια δεν γαμάω..

Επίσης,δεν προσπάθησα να πείσω κανέναν...όπως επίσης δεν έβρισα κανέναν με διαφορετική άποψη !!!

Πίστευε και στα ufo...και στο θεο...και οτι γουσταρεις...και γράφε την άποψή σου..όπως τη γράφω κι εγώ...

Επισκέπτης
με λιγους φιλους μου εχω πολλα κοινα. με ελαχιστους θα ελεγα (εκτος απο καποια πολυ βασικα πραγματα). βρισκεις κατι στον καθενα, που σε κραταει..
ισως επειδη, οσο και φωσκολικο κι αν ακουγεται, ανηκουμε σε πολυυυ διαφορετικους κοσμους και εχουμε διαφορετικες καθημερινες παραστασεις, ποτε δε με χωρισαν τα λεφτα. ετσι κι αλλιως πανω κατω στα ιδια επιπεδα ειμαι με ολους. ενας που εχει αρκεταααα, συνηθως με κερναει οταν ξεμενω  :P :P
εισαι πολυ νεος για να εχεις τετοιες αποψεις γμτ  :-

εντιτ: κι επειδη εχω διαφορετικα κοινα με καθε φιλο, δεν εχω καποια 'παρεα' αλλα πολλα και διαφορετικα ατομα ξεχωριστα..

Σεβαστό κ πάλι...δεν έχω να πω κάτι επάνω σ'αυτό...να είσαι καλά κ εσύ κ οι φίλοι σου...να χαίρεστε την φιλία σας κ ότι σας ενώνει!
Και ότι σας χωρίζει,ελπίζω να το εκμηδενίσετε κάποτε !

Επισκέπτης

γτ σου επεβαλε κατι κι αντιδρας ετσι?  :headbang:

Σεβαστό κ πάλι...δεν έχω να πω κάτι επάνω σ'αυτό...να είσαι καλά κ εσύ κ οι φίλοι σου...να χαίρεστε την φιλία σας κ ότι σας ενώνει!
Και ότι σας χωρίζει,ελπίζω να το εκμηδενίσετε κάποτε !

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom