Νέα

Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα adonis13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 944
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιστεύετε στην "αγνή" φιλια μεταξύ ενος άντρα και μιας γυναίκας;

• ναι

Ψήφοι: 12 22,2%
  • οχι

Ψήφοι: 34 63,0%
  • Μόνο αν είναι μπάζα...

Ψήφοι: 8 14,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    54

Επισκέπτης
η αλήθεια πάντα ήταν σκληρή,κυνική κλπ...

γιατί δεν δέχεσαι ή δεν καταλαβαίνεις οτι εμπιστεύομαι με μέτρο...τα πάντα στη ζωή θέλουν αυτοέλεγχο...

και ποιός σου είπε οτι όλοι οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι ή ολοκληρωμένοι όταν βλέπουν τα συναισθήματα που μοιράζουν να έχουν ανταπόκριση....αυτό μου θυμίζει κάτι μαλάκες...που κάνουν δωρεές κ βάζουν μάρμαρα,καλούν κάμερες κλπ παπαριές..για να τους πουν μπράβο...

ε,όχι...το να είμαι καλός...το να αγαπάω..κλπ κλπ κλπ...το κάνω για πάρτη μου...για κανεναν αλλο..κ δεν θελω ανταποκριση για να ειμαι ευτυχισμενος...ξερω οτι εγω το παω καλα το εργο..δεν ψαχνω επιβεβαιωση...με εχω μαθει καλα τοσα χρονια...κ εχω να μαθω πολλα ακομη...

αγαπη μου, δε σε κρινω.. σου ειπα και πιο πανω οτι μιλαω εχοντας εμενα στο μυαλο μου, δεν λεω κατι το οποιο ειναι απολυτο, γτ μιλαμε για ξεχωριστους ανθρωπους..απλα συζητηση κανουμε..

την ανταποκριση δεν την εννοουσα ετσι.. ανοιγομαι σε εναν ανθρωπο που για χ ψ λογους αισθανομαι οτι μπορω να εμπιστευτω, και ειναι μεγαλη η χαρα που παιρνεις οταν κι εκεινος αποφασιζει να σ'εμπιστευτει.. δεν το κανεις, για να το κανει κι αυτος, αλλα γτ αυτο σε γεμιζει χαρα εκεινη τη στιγμη.

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
ελα ρε κι εσυ ! απλά απο "Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;" έγινε "Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;" big deal  :grin:

Επισκέπτης
απ'τη στιγμή που γράφω οτι τα συναισθήματα σε βρίσκουν...προφανώς με έχουν βρει...;)

ξέρω να παίρνω...αλλά προπάντων...ξέρω να δίνω...

ε τοτε καλα το πας..  ;)

:grin: :grin: :grin:  :-*

ελα ρε κι εσυ ! απλά απο "Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;" έγινε "Πιστεύετε στην αληθινή φιλία μεταξύ ενός άντρα και μιας γυναίκας;" big deal  :grin:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ε μαλλον,,..αλλιως τι κουβεντιαζουμε;
η φιλια δε θα επρεπε να διαχωριζετε..ειναι μεταξυ ανθρωπων..
οχι ανδρα γυναικας γκευ τρανς...

Επισκέπτης
ε τοτε καλα το πας..  ;)

είδες που κι εσύ δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους...αλλα τον εαυτό σου κ τα πιστεύω του ?

τώρα που σου πέταξα μια μαλακία...αμέσως είπες "καλά το πας"...άρα πριν δεν το πήγαινα καλά...

δεν σε παρεξηγώ...γιατί το 99%...ζει με ψευδαισθήσεις...οπότε εγώ πίνω απ'του πλέζουρα...κ βρισκόμαστε κάπου στη μέση...

φιλάκια...-δεν το συνεχιζω γιατι βαριεμαι να απολογουμαι για την διαφορετικότητά μου...όπως στην προσωπική μου ζωή...-

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
είδες που κι εσύ δεν καταλαβαίνεις τους ανθρώπους...αλλα τον εαυτό σου κ τα πιστεύω του ?

τώρα που σου πέταξα μια μαλακία...αμέσως είπες "καλά το πας"...άρα πριν δεν το πήγαινα καλά...

δεν σε παρεξηγώ...γιατί το 99%...ζει με ψευδαισθήσεις...οπότε εγώ πίνω απ'του πλέζουρα...κ βρισκόμαστε κάπου στη μέση...

φιλάκια...-δεν το συνεχιζω γιατι βαριεμαι να απολογουμαι για την διαφορετικότητά μου...όπως στην προσωπική μου ζωή...-
ε οχι ρε συ...κουβεντα κανουμε..κανεις δε δικαζει κανεναν...

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

Ποιος σου δημιουργησε απολογητικο συναισθημα να του κοψουμε το πουλι συριζα!  :s&m_2:

Επισκέπτης
ε οχι ρε συ...κουβεντα κανουμε..κανεις δε δικαζει κανεναν...

έχω συνηθίσει και τα δικαστήρια...λαϊκά κ μη...

απλά είναι βαρετό να εξηγείς την ολη σταση σου...σε καποια θεματα που η μαζα βαδιζει την πεπατημενη...

Επισκέπτης

μα το ειπα απο την αρχη  :- :-
τα οσα ειπες ηταν λιγο αντιφατικα.. τεσπα, παραμενω στο συννεφο μου..

κι αλοιμονο αν νιωθεις οτι απολογεισαι σε καποιον..  :-

Επισκέπτης

απλά είναι βαρετό να εξηγείς την ολη σταση σου...σε καποια θεματα που η μαζα βαδιζει την πεπατημενη...

καλα σορρυ σταματω.

Ποιος σου δημιουργησε απολογητικο συναισθημα να του κοψουμε το πουλι συριζα!  :s&m_2:

ε οτι βρεις, κοψτο μου  :rolleyes:

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6
Και για να απαντησω στον τιτλο του θρεντ..
Δυο άτομα αντιθετου φυλου για να ελκονται σίγουρα υπάρχει κάποια χημεία. Εξαρτάται απο εξωγενείς παράγοντες (αν είναι αδέσμευτοι ας πουμε και οι δύο)για το αν θα υπάρξει ερωτική εξέλιξη. Γνώμη μου είναι οτι είναι Εν δυνάμει εραστες ανεξαρτητως του αποτελέσματος. ;)

Nikolas_ta_pinw

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
1
Πόντοι
6

ε οτι βρεις, κοψτο μου  :rolleyes:
[/quote]
οκ πες bye bye σε μαλλια, νυχια, βυζιά και κλειτορίδα  :cheesy:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

στα παπαρια σου ρε αρχοντα!!! :s&m_3:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom