Επισκέπτης
η αλήθεια πάντα ήταν σκληρή,κυνική κλπ...
γιατί δεν δέχεσαι ή δεν καταλαβαίνεις οτι εμπιστεύομαι με μέτρο...τα πάντα στη ζωή θέλουν αυτοέλεγχο...
και ποιός σου είπε οτι όλοι οι άνθρωποι είναι χαρούμενοι ή ολοκληρωμένοι όταν βλέπουν τα συναισθήματα που μοιράζουν να έχουν ανταπόκριση....αυτό μου θυμίζει κάτι μαλάκες...που κάνουν δωρεές κ βάζουν μάρμαρα,καλούν κάμερες κλπ παπαριές..για να τους πουν μπράβο...
ε,όχι...το να είμαι καλός...το να αγαπάω..κλπ κλπ κλπ...το κάνω για πάρτη μου...για κανεναν αλλο..κ δεν θελω ανταποκριση για να ειμαι ευτυχισμενος...ξερω οτι εγω το παω καλα το εργο..δεν ψαχνω επιβεβαιωση...με εχω μαθει καλα τοσα χρονια...κ εχω να μαθω πολλα ακομη...
αγαπη μου, δε σε κρινω.. σου ειπα και πιο πανω οτι μιλαω εχοντας εμενα στο μυαλο μου, δεν λεω κατι το οποιο ειναι απολυτο, γτ μιλαμε για ξεχωριστους ανθρωπους..απλα συζητηση κανουμε..
την ανταποκριση δεν την εννοουσα ετσι.. ανοιγομαι σε εναν ανθρωπο που για χ ψ λογους αισθανομαι οτι μπορω να εμπιστευτω, και ειναι μεγαλη η χαρα που παιρνεις οταν κι εκεινος αποφασιζει να σ'εμπιστευτει.. δεν το κανεις, για να το κανει κι αυτος, αλλα γτ αυτο σε γεμιζει χαρα εκεινη τη στιγμη.